Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2376 . 2377 . 2378 . 2379 . 2380 . 2381 . 2382 . 2383 . 2384 . 2385 . 2386 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 18:51
- Nahlásit

Gerda
Myslím si,že pro želvu by byla větší hoňka udržet v chodu vilu(třá zděděnou),než todle.Ono je to jen o tom,že je čék zvyklej na nějaký pohodlí a hůř se zvyká na horší.

Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 18:51
- Nahlásit

Ebony
co je hoňka? no oproti dnešku, kdy mám těch psů šestnáct, to byly zlaté časy

nezdá se ti že ty holky jsou dneska nějaký změkčilý

Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 18:53 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Gerda
ostarání se jak o čokly, byť "jen" tři, tak o sebe, takový ty práce na chatce, když se ti tam něco pdělá, zaměstnání a eště volnej čas se psama. Je jasný, když máš čoklůch 16, že je to hoňka taky, jen, teda jestli sem to dobře chápla, ti z hoňky odpadly ty výdělečný starosti a vesměs ten čas můžeš věnovat svejm šstnácti kouskům.
no ty mě dáváš hele a co taková matka samoživitelka s 2-3 kusy dětí se splácením třá hypotéky na byt o který se soudí s bejvalým a o nějakých alíkách si může jen nechat zdát

brezen2008
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 18:53
- Nahlásit

jsem zpět,venku je mráz až na zadnici

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 18:55
- Nahlásit

brezen2008

Tak si dej horkou koupel s eliškou

Gerda
Člen
- Nahlásit

jablunka
Myslím si,že pro želvu by byla větší hoňka udržet v chodu vilu(třá zděděnou),než todle
Stejnak by jí prodala a koupila si pořádnou zahradu pro svoje čokliska, sebe by zase řešila až nakonec

Biluška
Člen
- Nahlásit

Přátelé, z titulu fin. poradce vás upozorňuju, že pokud Želva nemá stálé zaměstnání s prac. smlouvou na dobu neurčitou (nebo v krajním případě určitou, ale dlouhou) tak jí nikdo nepůjčí ani tisícovku Takže s hypotékama a úvěrama brzděte, to prostě nemůže vyjít. Brigády a podobné věci žádná banka vůbec nevezme do úvahy, to je ještě horší než kdyby brala podporu.

Prosím vás, nemůže jít někdo z Pražáků v pondělí do tý poradny s ní? Mám takové nejasné tušení, že to zvoře - buď si to nezapamatuje, nebo nechá půlku papírů doma a u právníka bude akorát brečet, že nechce dát psy pryč

Hyena
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 18:56
- Nahlásit

Ebony
Alexa
No další věc je, že ne každý je nastavený a dokáže být sám někde stranou v chatce. I jen taková "drobnost" jako je ztráta kontaktu s kamarády po internetu může být v určité době doce stěžejní.

jablunka
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 18:56
- Nahlásit

http://tn.nova.cz/zpravy/krimi/tragedie-v-ostrave- pri-pozaru-nejmene-tri-mrtvi.html
Taky drsný.

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 18:57
- Nahlásit

Alexa
co taková matka samoživitelka s 2-3 kusy dětí se splácením třá hypotéky na byt o který se soudí s bejvalým a o nějakých alíkách si může jen nechat zdát
no takovej model právě neznám. Hele já tim přece nechci nikoho urazit, to, co se zdá bejt náročný mě, přijde těm víc votřískanejm životem jako brnkačka.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 18:57
- Nahlásit

Hyena
a ono jak nemáš to spojení přes net, hned to zeslábne.. nemáš na všechny kontakty a tak když by bylo nejhůř

Neessi
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 18:58
- Nahlásit

jablunka
máš to v mailu.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 18:58
- Nahlásit

Gerda
no myslím na ty psy,morčata jsou tabu a mě by jako stačila si myslím chatka a najdu práci u hlídačky,kámoška se mě zeptá u svého šéfíka,dělaá to taky,má 4 psyska a jenom s jedním jako hlídá,zbylí si bere sebou

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 18:59
- Nahlásit

Biluška
na dobu neurčitou (nebo v krajním případě určitou, ale dlouhou) tak jí nikdo nepůjčí ani tisícovku Takže s hypotékama a úvěrama brzděte, to prostě nemůže vyjít. Brigády a podobné věci žádná banka vůbec nevezme do úvahy, to je ještě horší než kdyby brala podporu.

to sem se snažila vysvětlit

s ní bohužel jít nemůžu, ale mám neblahé tušení jako ty co třá ispidich (jestli nakoukne) nevim

jablunka
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 18:59
- Nahlásit

Neessi
Díky jdu mrknout.

Hyena
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 19:00
- Nahlásit

Alexa
no ty mě dáváš hele a co taková matka samoživitelka s 2-3 kusy dětí se splácením třá hypotéky na byt o který se soudí s bejvalým a o nějakých alíkách si může jen nechat zdát
No jedna věc je, když se do toho člověk dostane vinou kontextu, třebas rozvodu. A druhá věc je si tam vlézt dobrovolně. Tím nechci nijak zlehčovat lidi, kteří obdobné situace zvládli, naopak. Ale proč "páchat dobrovolně sebevraždu", když ještě nejsou vyčerpány " pohodlnější" možnosti.

Ebony
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 19:00
- Nahlásit

Alexa
nezdá se ti že ty holky jsou dneska nějaký změkčilý
no zírám tak buď se naseru a jdu, a nebo budu celej život něčí hadr, ale pak si asi těžko můžu stěžovat, proboha, dyť jsou na světě tisíckrát horší věci než bydlet v zahradní chatce!

Gerda
no vono se věnovat šestnácti rozjíveným kouskům třeba teď v zimě mi připadá horší, než tenkráte to vydělávání v teplý práci, a chatku vytopily petry, že jsem tam měla saunu
a kupodivu času jsem měla mnohem víc, ale asi má každej odolnost někde jinde

brut
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 19:01
- Nahlásit

Tak jsem tu... je sedm večer a mám připravený čaj.

Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 19:02
- Nahlásit

Gerda
Hele já tim přece nechci nikoho urazit
já taky vůbec neberu že bys chtěla někoho urazit to je jen takovej povzdech, ale spíš si myslím že teprve když se dostaneš do nějaký takový situace tak jí nejdřív budeš řešit protože ti nic jinýho nezbude a pak teprve se budeš hroutit víš

Ebony
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 19:04
- Nahlásit

Hyena
jako je ztráta kontaktu s kamarády po internetu může být v určité době doce stěžejní
no smutný je to spíš, když v dnešní době někdo nemá bez internetu jiné přátele...což si ale myslím, že zrovna u března neplatí...
já jsem taky neměla internet, ani televizi, jen rádio, ale fakt zírám, kam se ta doba posunula a bez čeho všeho se nedá žít, třá bez internetu? to mi připadá smutný...asi už jsem stará

PetraK
Člen
- Nahlásit

Než začnu číst, co se událo - je tu dneska někdo na ten pohřep všech umřelejch psůch , nebo jsem tu s Rýnským Ryzlinkem sama?

Hyena
Člen
- Nahlásit

Ebony
tak buď se naseru a jdu, a nebo budu celej život něčí hadr,
To máš 100% pravdu, ale i v tom nasrání je dobré zachovat si co nejklidnější hlavu a zvážit svoje možnosti a schopnosti. Lidiček, kteří v momentně, kdy je přešlo " nasrání" plakali, že se měli rozhodovat víc dle sebe a ne dle svého naštvání už jsem taky pár potkala

Lucie Kratochvílová
Člen
- Nahlásit

Alexa
tak to otoč, teď seš zhroucená a nevíš absolutně kudy kam se sebevědomím někde hluboko v mínusu a řeš něco v tomhle stavu..

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 19:05
- Nahlásit

Ebony
nikdo neřiká, že bez internetu se nedá žít

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 19:06
- Nahlásit

brut
Ajo, dnes je pohřep! Jdu si taky pro čaj, fernet už došel.

Alexa
Člen
- Nahlásit

brezen2008
no myslím na ty psy,morčata jsou tabu a mě by jako stačila si myslím chatka a najdu práci u hlídačky,kámoška se mě zeptá u svého šéfíka,dělaá to taky,má 4 psyska a jenom s jedním jako hlídá,zbylí si bere sebou
ty máš za úkol nebavit se se správcem či kdo to je tak jak psala Neesi dojít v pondělí do poradny a nezapomenout si všechny papíry a na všechno se 3x zeptat a sehnat si trvalou práciaby jsi v budoucnu měla možnost úvěru či hypotéky a taky si vážně promysli jestli ti ten Jenda stojí za to, to je taky dost podstatný

Hyena
Člen
- Nahlásit

Ebony
což si ale myslím, že zrovna u března neplatí...
Netroufnu si soudit, jen vycházím z toho, že hledá pomoc u nás v žumpě. Tak mi jen napadá, jak by to bylo, kdyby o tuhle možnost přišla.....Různý lidičky to mají fakt nastavení různě, dyk to máš jako u čoklů. Cp jeden vydrž v poho druhýho rozloží nebo zabije

Biluška
Člen
- Nahlásit

Tak jsem tu... je sedm večer a mám připravený čaj.
POčkejte na mě, eště musím nakrmit kočky, Gozéru a malokrálíka a musím si sbalit věci, páč jsem dneska zjistila, že mám celý víkend školení a zapoměla jsem na to jak na smrt . Ale balení je jednoduchý, nepotřebuju tam nic než kostým, lodičky a zápisník

StaHi
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 19:08
- Nahlásit

je tu jeste brezen2008?

brezneeee, potrebuju na tebe emaila, bo mam mozna reseni. mam malej bytecek v Plzni, kterej bych ti levne pronajala (mela by ses vejit do 5ti tisic, mozna malinko pres, kvuliva zdrazeni energii). se psama by nebyl problem (je to na kraji mesta, hnedle tam jsou louky a lesy..jestli mas hafaky koupaci, tak povaz, ze je v Plzni mimojine 5 rek..) -jsem vlastnik a sama jsem tam 3 roky se psama zila, ani domovni rad chov zvirat nezakazuje. praci bys tam nasla urcite (letakonosice, postacky i prodavacky tam shani furt, i ta nemocnice tam je.. primo na sidlisti je billa, kde shaneli prodavacky celou dobu, co jsem tam bydlela).. za kamaradama do Prahy zas tak daleko neni, nekolik zdejsich bydli i po ceste + tusim, ze snad ispidich do plzne jezdi? bytecek je volnej hned (musi se ale zapojit elektrina)...
ALE: uz jsem byt slibila jednomu kamaradovi, ted jsem mu napsala sahodlouhej email s tim, ze kdyby mel dalsi moznost, rada bych bytecek nabidla tobe. on by v plzni byl stejne jen par dni v mesici (aby se mohl videt se svym synkem, jinak bydli jinde), takze je tu i moznost nejakyho 'spolubydleni', pokud byste s tim oba souhlasili. cekam co mi k tomu rekne on (to rikam rovnou, ze slib je pro mne vopravdu zavaznej, takze ma ted prednost), ale zajima mne, jak se ten napad libi tobe?

kazdopadne mi dej emaila, at muzem domlouvat mimo foru ja jsem stahi na centru .-)

Hyena
Člen
# Zasláno: 9 Led 2009 19:09
- Nahlásit

Biluška
a zapoměla jsem na to jak na smrt
Já též, nějak mi hlavu víc zaměstnala ta pomoc živým. Když tak uctěte všechny pejsky za mě. Zaslouží si to. já musím zrovna teď tak na hoďku pryč.

<< 1 ... 2376 . 2377 . 2378 . 2379 . 2380 . 2381 . 2382 . 2383 . 2384 . 2385 . 2386 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání