Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
helps
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2011 17:19
- Nahlásit

gabifi

naši si to nemysleli ale je pravda, že mě padl do oka hned

Dines
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2011 12:20 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit

Tááák - kdo má zíjem shlédnout Ajínkovo (a Helči) pokroky? ;o)
http://www.youtube.com/watch?v=TKqtEB7vMN8
http://www.youtube.com/watch?v=8lHfnPgK0y4

Shelticka
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2011 17:29
- Nahlásit

Dines
helps
hézký videjka talenti

helps
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2011 19:37
- Nahlásit

ty si ftipná, prej talenti....zrovna vod tebe tedá. Ale uznávám Ajánek je šikovnej, jen panička by nesměla bejt dement.

Dines
díky aspoň máme zas nějaké aktuálnější video

gabifi
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2011 20:48
- Nahlásit

helps
šikulky

gabifi
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2011 20:49 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

Kendy se právě nasoukal do Adámkova domečku. Jsem zvědavá, jak z něj vyleze, snad nebudeme muset domeček rozpárat

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2011 20:52
- Nahlásit

helps
šikovní Moc dobře ho vedeš, pochvaluju tě

helps
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2011 22:40
- Nahlásit

děkujem za chválu ale hlavně na sobě musím zapracovat... oproti Ajánkovi to vypadá, jak když já tam skoro postávám a on je ten co lítá

hele ale když tam Kendyk zvládnul vlézt, tak i vyleze ne? Jako podle mě musí existovat nějakej fyzikální zákon o tom, že když se dostane dovnitř, tak se dostane i ven

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2011 22:46
- Nahlásit

helps
oproti Ajánkovi to vypadá, jak když já tam skoro postávám a on je ten co lítá
obdivy obdivy, ten pes je rychlej jak průjem

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 08:28
- Nahlásit

helps
ale hlavně na sobě musím zapracovat... oproti Ajánkovi to vypadá, jak když já tam skoro postávám a on je ten co lítá
A kam bys jako chtěla letět? Agi je sport pro čtyři rychlé nohy a jednu chytrou hlavu. Není podmínkou, že člověk musí běžet před psem a vést ho za čumák. Spousta psovodů se o to pokouší (nechápu proč), páč se jim to stejně skoro nikdy nepovede, za druhé to vůbec nevypadá hezky a za třetí psovi neustále zavazí

helps
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2011 09:06
- Nahlásit

kachna_

tak to si mě fakt pobavila - k průjmu Ajánka ještě nikdo nepřirovnal

Biluška

ale jó, tak sem to nemyslela, ale tak nějak musím s ním trochu držet krok - třeba v tej sekvenci druhej ten úsek po áčku nebyl ideální, tam sem zaspala a málem do mě nabuřil a proto taky štěkal on normálně nevydá ani hlásku, ale když se mu něco nelíbí, tak mi dá vědět.

gabifi
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 11:01
- Nahlásit

tohle je Adámkův krásnej polobrácha, Impík

Akimek neměl vůbec žádný sourozence a jenom jednoho polosourozence. Adámek má sourozence a taky spoustu polobráchů a polosester a já mám z toho radost jako mimino

helps
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 11:31
- Nahlásit

jůů mimi ))
no ještě aby neměl hodně příbuzných když je po borodinovi

gabifi
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 11:42
- Nahlásit

helps
no ještě aby neměl hodně příbuzných když je po borodinovi
můžeme dělat srazy příbuzných, účast bude hojná

Množství dětí se nedivím, Borodin je Pan Šeltie.

helps
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 12:26
- Nahlásit

A je vůbec Borodin ještě v ČR? a v jaké CHS působí?
Je krásnej o tom žádná, prý i povahově je takovej kámoš )
Ale já sem se zamilovala do toho, jehož jméno ani neumím vyslovit

nějak kapalakolakapan.... moonstone - je ale fakt, že jakej je povahově teda netuším

gabifi
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 12:38
- Nahlásit

helps
parádní! Mám pro merle šoltyje velkou slabost

Borodin je import z Británie působící v Rusku. Do ČR byl zapůjčený za účelem chovu na omezenou dobu.

Tony
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 12:51
- Nahlásit

helps
myslím, že ho měla u sebe Svobodová v DS - ale jistá si nejsem.

zavrelka
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 19:50
- Nahlásit

jj, Borodin byl v Ďáblovce, ale už je doma - myslím od podzimu. Taky mám doma jednu jeho "dceru"
www.sheltieemilka.websnadno.cz

gabifi
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 20:10 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

zavrelka
snad kluk nedostane škytku

Tak tady jsem: Blenmerrow Borodin

zdravíme ségru

helps
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2011 21:01
- Nahlásit

jéééé vy ste všichni nějaký vypnutý..... tak tady aspoň nové fota od Ajánků

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 08:47
- Nahlásit

Ptala se mě paní, se kterou se potkáváme, když se plazíme z výletů, v hospodě, jestli se vůbec dá sehnat socializované bezPP štěně šoltyje ne z množírny?

helps
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 09:24 - Změnil/a: helps
- Nahlásit

do bezPP šoltyje bych teda nešla.... pochybuju, že existuje někdo, kdo chová bezPP a je natolik zodpovědný, aby strávil hodně času na socializaci. přece jen u šeltií je to základ. nemluvě o těch očních vadách, mdr a spoustě dalších věcí, jak povahově, tak vzhledově a zdravotně je šeltie bezPPdost riskantní. navíc pokud jde o peníze, tak si myslím, že už se dají sehnat prckové sPP dost levně. jestli se sehnat dá - no možný to je, ale o nikom takovým sem v životě neslyšela.

ps - jsem jediná, komu se nezobrazují ty údajné fotky ajánka co sem sdílela před pár dny? předtím sem je normálně viděla

Dines
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 09:29
- Nahlásit

helps
jsem jediná, komu se nezobrazují ty údajné fotky ajánka co sem sdílela před pár dny? předtím sem je normálně viděla

Nezobrazujou

helps
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 09:52 - Změnil/a: helps
- Nahlásit

Dines

pfft.... ani mi ten starej post nejde změnit. ačkoliv ty si je už stejně určitě viděla na FB tak tedy tady znovu máte míšenku....

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 11:05
- Nahlásit

helps
no, já jí to říkala, teda, já jí jenom řekla, že bezPP šeltii jinde než v množárně nesežene, páč vim, že má nalezenýho bezPP labradora s velmi "pěknýma" typickýma množárnovýma problémama. Agresivita, kyčle.
Ale manžel pani je po nějaký vážný operaci, ona v inv.důchodu po rakovině, je mi jasný, že důvody jsou finanční, proto jsem si říkala, radši se ještě zeptám.

Jo add. Sabinka, Beska vytáčí pravou nohu stejně, což mě celkem vytočilo, páč jsem se ptala chovatelek na výstavě, veterináře a všichni mi tvrdili, že je to jen kosmetickej problém (ono to v pohybu není vidět, ani to nemáme nikde v posudku). Vytáčí jí samozřejmě odmala, jen když ztloustne, je to patrnější.

helps
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 11:15
- Nahlásit

no pak bude mít prostě dost možná úplně jinýho psa než by chtěla, ještě k tomu nemocnýho třeba a vyplašenýho ze všeho - čili to už je lepší vzít si nějakýho útulkáče. a znovu, myslím si, že ta cena za bezPP a sPP už není u šeltyjí zas tak hrozná - ale pozor ono bohužel chov šeltií už je taky pěkně v prd..., takže si i u sPP musí rozmyslet, kde štěně vzít, aby pak nebyla zklamaná. ale šeltie je plemeno, kde bych si to stokrát promyslela a prošla, než abych brala.... a já osobně bohužel neporadím o bezPP, protože nikoho takovýho, kdo by je "choval" neznám.

gabifi
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 12:27
- Nahlásit

helps
taky ty fotky nevidím, vkládání fotek je tady dost naprd.

kachna_
nevím, jak velkou finanční částku do toho chce paní vrazit, ale jsou k sehnání štěňata s PP za cca 5000. Většinou je to odchov na jedné fenečce, mazlíkovi bez šampionátů. Pak by paní mohla zkusit odkoupit z nějaké chovky odrostlejší štěně nebhodné k chovu. Důvodem odprodeje je u šoltiček nejčastěji špatný stav chrupu (tím myslím chybějící zoubky) - lepší chovky odprodávají i štěňata s jedním chybějícím premolárem.

helps
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 12:55 - Změnil/a: helps
- Nahlásit

gabifi

nj holt zas nějaký technický vady.... tak každopádně tady jsou Ajsíkjů fotky

jj štěně s chybějícím zubem nebo i starší je taky možnost. dneska je dost šeltiček, který zůstanou doma dýl a pak jsou taky levnější.

gabifi
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 12:58
- Nahlásit

helps
už je vidím, nádhera.
Ty je sem vkládáš z Rajčete? Tak nějak nemůžu najít rozumná způsob vkládání fotek, já je tahám z FB, což není úplně ono, protože nemám ráda, když jedna fotka visí všude
Místní galerie je naprd, funguje na nějaký hesla, který já neznám.

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 13:00
- Nahlásit

helps
tak ona to paní bude řešit až po smrti agresolabradora, takže se obávám, že pak budu tady hledat levnou něžnošeltičí chovku.

<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání