| Autor |
Zpráva |
helps
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2011 08:59
- Nahlásit
tak gratulujem to jsou krásný výsledky ) taky jsem chtěla jet do Klatov, ale pak už bylo pozdě a táák.... stejně teď nemám čas během zkouškovýho někde celej den postávat
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2011 11:52
- Nahlásit
helps
stejně teď nemám čas během zkouškovýho někde celej den postávat
v sobotu na tom slunci se postávalo fakt blbě. Vystavovali jsme na stadionu bez flíčku stínu....
|
helps
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2011 14:19
- Nahlásit
aj aj.... to nezní dobře. a budou fotky?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2011 16:33 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
helps
budou fotky?
od nás neměl foťák nikdo, ale pár lidí kolem kruhu fotilo. Snad bude něco časem na sheltie.cz
něco jsem našla tady: URL
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 08:44
- Nahlásit
Flyballový turnaj "Lukášovský drak"
Pořadatelům (DogDragons) příště doporučuji netlačit tolik na pilu a nechat si trochu zábavy i na další turnaje.
V sobotu do nás pralo slunce a foukal dost slušnej vítr, pak proběhla bouřka, která se hemžila blesky a hromy a tomu padání vody z nebe by se dalo při troše umírněnosti říkat i slejvák.
V neděli pralo sluníčko ještě víc a vítr se změnil ve vichr...před další bouřkou jsme naštěstí ujeli domů.
Moje včerejší rajčatová barva se změnila na dnešní ředkvičkovou, ale jak jinak, závod byl naprosto super
jo a zítra držte palce, jedu s Jimem k ortopedovi MVDr. Bečvářovi do Čáslavi, tak se modlím, aby jeho pokulhávání nebylo nic vážného (se přiznám, že sem podělaná strachy)
Víte někdo o Bečvářovi něco? jakej je?
|
helps
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 10:29
- Nahlásit
gabifi
odkaz mi nefachá.... ale tak snad se něco na sheltie. cz objeví
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 10:32
- Nahlásit
Jimmi
Bečváře neznám, držím moc palce!!!
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 13:47
- Nahlásit
gabifi
Jim je O.K. kostičky a kloubečky má v rychtíku
jenom prostě trochu kulhá , ale je fakt, že když jsem s ním běhala, tak sem se bála, že mu žádný kulhání neukážu
protože zrovínka se mu kulhat nechtělo, pak si to rozmyslel a na tu pravou maličko zakulhal, aby se neřeklo
takže "asi něco namoženýho" no...
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 14:52
- Nahlásit
Jimmi
Jim je O.K. kostičky a kloubečky má v rychtíku
paráda. Asi jenom naznačuje, že by bodl relax v Karibiku
|
helps
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2011 10:35
- Nahlásit
nějak to tu vázne..... no tak tady máte Ajánka a kamarádku
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2011 11:30 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
helps
krásný!
dnes dovalím po dvou měsících na cvičák a ejhle, brigáda. Myla jsem okna. Doma je mám dva roky nemytý
Adámek překvapil. Byl schopnej chvílema cvičit navolno i v přítomnosti ostatních psůch. Že bychom z něj nakonec toho agilitníka přeci jenom udělali?
|
helps
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2011 12:35
- Nahlásit
tak okna my na cvičáku naštěstí nemáme
to nějak nehrozí.... a doma je mám taky jak čuně. šíleně zaprasený, skoro není vidět.
No vidíš jaký dělá klučík pokroky. Ajánek už je poměrně v pohodě, jak párkrát zjistil, že bohužel ne každej pes je kamarád, tak už si docela dává bacha a necpe se úplně všude. Jinak agiliťák z něj určitě bude.... Kdybys viděla Ajánka na začátku a teď, tak bys nevěřila, že je to to samé zvířátko
Nicméně já mu to pořád úspěšně kazím, tuhlec sem sebou tak švihla, jak mi to podklouzlo, chudák malej hned letěl a jal se mi olizovat ksicht, jak sem se tam tak válela
Už delší dobu plánuju nějaký video, ale pořád na to s kamarádkou zapomínáme, tka nevím nevím jesi se dočkáte z naší strany nějaký dokumentace.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2011 14:52
- Nahlásit
helps
Ajánek už je poměrně v pohodě, jak párkrát zjistil, že bohužel ne každej pes je kamarád, tak už si docela dává bacha a necpe se úplně všude
Adámek se cpe všude, protože ho ještě nikdo nepropleskl. Zato on před časem hodně propleskl jednoho otravného a dominujícího šibu. Předtím toho šibu trošičku srovnal do latě Gendyk, tak se asi jedná o rodinnou nevraživost
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 09:08
- Nahlásit
helps
Už delší dobu plánuju nějaký video, ale pořád na to s kamarádkou zapomínáme, tka nevím nevím jesi se dočkáte z naší strany nějaký dokumentace.
zkus někdy nakopnout mě až budu mít s sebou foťák - třeba ve čtvrtek
Ajánek už je poměrně v pohodě, jak párkrát zjistil, že bohužel ne každej pes je kamarád, tak už si docela dává bacha a necpe se úplně všude.
Nojono - chlapi Stejně mam nejradši bitky mezi psama - ty si daj přes hubu a je klid - ty čubky jsou větší mrchy
Jinak agiliťák z něj určitě bude.... Kdybys viděla Ajánka na začátku a teď, tak bys nevěřila, že je to to samé zvířátko
Souhlas - už pár tréninků ho parkurem neprotahuješ zakouslýho v tvý noze ani ruce
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 09:12
- Nahlásit
jen tak pro radost (když se povede zlato)
Lundecock's Fiddler on the Roof
|
helps
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 09:14 - Změnil/a: helps
- Nahlásit
Dines
zkus někdy nakopnout mě až budu mít s sebou foťák - třeba ve čtvrtek
Alééé... ty to pak zveřejníš, natočíš zrovna to nejhorší nemluvě o tom, že si stejně nevzpomenu.
Nojono - chlapi Stejně mam nejradši bitky mezi psama - ty si daj přes hubu a je klid - ty čubky jsou větší mrchy
No je pravda, že feny jsou zákeřnější - třeba Bloxina je případ sama pro sebe. Navíc jejich důvody jsou neznámé Zatímco třeba Dish je prostě úchyl a klidně se na míšenku vrhne jen proto, že vedle něj stojí Chery. Tak sice má důvod, ale je to dement a zas že by e jednou porvali a vyřikali si to se taky nedá říct, viz jazz a dish - ty by po sobě šli pořád.
už pár tréninků ho parkurem neprotahuješ zakouslýho v tvý noze ani ruce
Nebuď drzá!! Tak zlý to nebylo!!!
gabifi
je nádhernej, ale nějak už to není můj typ.... už mi moc připomíná takový ty společenský povalečský plemena )) tak domů na gauč..
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 09:19
- Nahlásit
helps
už mi moc připomíná takový ty společenský povalečský plemena
to je tou nemožnou úpravou srsti. Když ho hodíš do vody a necháš uschnout bez použití tužidla a fénu, bude z něj frajer, jakej se líbí nám
|
helps
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 09:26
- Nahlásit
gabifi
je pravda, že jedna procházka s náma v lese by ho asi zpravila
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 09:29 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit
helps
Alééé... ty to pak zveřejníš, natočíš zrovna to nejhorší
si chtěla něco jiného?
Zatímco třeba Dish je prostě úchyl a klidně se na míšenku vrhne jen proto, že vedle něj stojí Chery. Tak sice má důvod, ale je to dement
Nikdo netvrdí že není dement
Ale taky zná míru - třeba jak teď seřezal toho pubertálního labradora. Kromě šrámů na duši mu nebylo vůbec nic - a panička měla perfekt přivolání aspoň dvě minuty
zas že by e jednou porvali a vyřikali si to se taky nedá říct, viz jazz a dish - ty by po sobě šli pořád.
No, Ester teda říkala že jednou si je to nechali vyřídit nadoraz, a Jazz vyhrál, ale taknějak myslím, že to asi moc jednoznačné být nemohlo. A jestli sis někdy všimla, tak když se Dish urve za Jazzem, tak na něj obvykle jen s řevem vyběhne a pak se nechá odvolat. Nehledě na to, že holt jsou psi, který si prostě nesednou
Prostě psi jsou fajn - když už se rvou, tak se nezabijou ani když je necháš rvát se dle jejich uvážení a nezasahuješ - a to teda zdůrazňuju že mluvím o normálních aspoň z větší části socializovaných psech!
|
helps
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 09:38
- Nahlásit
Dines
si chtěla něco jiného?
sem chtěla jen sestřih, kde nic nemrvíme
Ale taky zná míru - třeba jak teď seřezal toho pubertálního labradora. Kromě šrámů na duši mu nebylo vůbec nic - a panička měla perfekt přivolání aspoň dvě minuty
No tak ten labrador je absolutně nezvládnutej, ten potřebuje trochu do latě o tom žádná... ten si to zasloužil... ale s tím že zná míru moc nesouhlasím - on se nezakusuje spíš proto, že to prý ani kelpie pořádně neumí - jen štípe a druhá věc je ta, že se na Ajse vrhá a to jen stojí opodál a nevšímá si ho. Stačí mu jen, že má Ajs v blízkosti fenu a to už mi jako úplně oká nepřijde, vzhledem k tomu, že Ajsí má 10kg a dyž aspon dvakrát tolik a je to zabiják
ale tak nějak myslím, že to asi moc jednoznačné být nemohlo
no to máš možná pravdu - kdo ví. asi to alespoň jeden z nich nevzal jako konec
a to teda zdůrazňuju že mluvím o normálních aspoň z větší části socializovaných psech!
Taky bych řekla, že plemeno hraje roli
a teda, tak na to jdeš špatně, když nemáš u přítele přivolání Biluška ti pučí traverzu...
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 11:03
- Nahlásit
když já se tak ráda chlubím
chlubím se poprvé
chlubím se podruhé
a chlubím se do třetice všeho dobrého
|
helps
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 11:56
- Nahlásit
Dines
včera jste přišli o bezva trénink heč heč
Shelticka
ježiš marja, jakto že vůbec nevím, že běháte agility.... nádhera, jste holky šikovný!!! už jen být na kvalifikačkách obrovskej úspěch.... krásně zaběhnuto fakt. a jak jste celkově dopadly? každopádně krása, závidím
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 14:08
- Nahlásit
helps
ó díky za poklony, no to teda nevím, jakto, že nevíš, že běháme asi nějaké velké šumy v komunikaci, že se ti to nedonestlo
celkově zatím máme myslím 12 bodů za to 5. místo v agi, jinak to byly disky (krom toho jumpu 9. místo) ale většinou takový pitomý, všechno těžký jsme zvládly krásně a na nějaké kravině to potento... tak ještě nás čeká druhý kolo, tak uvidíme já teda nepočítám s tím, že bysme se někam dostaly, to vůbec, ale hrozně mě baví závodit mezi těma agi hvězdama a na těch těžkých parkurech
|
helps
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 14:26
- Nahlásit
no tak to se nedivím, že tě to baví )) přece jen je to výzva a určitě si to užíváte. navíc se tam neztratíte, fakt pěkně zaběhnuto.... 5. místo v agi je nádhera simtě to tak bejvá, že člověk zvládne to těžký a pak na lehkým to pěkně pose.e druhý kolo určitě zvládnete ještě líp ačkoliv já sem ty Michalovo videa sledovala - alespoň některý z nich a je pravda, že konkurence teda obrovská. Hlavně ty largové, to je něco ještě si do budoucna budu muset rozmyslet, jesi chci opravdu dalšího psa large parkury jsou to při nejmenším zajímavý to teda jo )
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 14:34
- Nahlásit
helps
jo jako to 5. místo si myslím, že je asi náš vrchol a to 9. místo bylo tak, že jsme všichni se vlezli do dvou vteřin a rozhodovaly jen setinky ale to je tak vždycky na takových velkých závodech, je to o setinkách a pak si člověk říká " tam ten krok jsem mohla zkrátit, tam jsem to mohla vzít víc těsně..." no já bych do largů asi nešla, přijde mi to běhání takový moc krkolomný, když si někdy půjčím large psa ale nikdy neříkej nikdy že...
|
helps
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 18:21
- Nahlásit
Shelticka
Ale né, sice i tak krásné páte místo, ale určitě toho ještě spolu zvládnete spousta ) jóó to nám pořád povídá trenérka, že musíme vést, aby sme šetřili čas, ale když je to o ty setinky, to je stejně neuvěřitelný.... to se nás ale ještě dlouho týkat nebude toho se bát nemusím. Krkolomný?? To musíš blíž vysvětlit - jako ten pes že běží jinak nebo co? mě by u large odradila konkurence a moje (ne)rychlost na parkuru ... ale mám zálusk na australáka a kdyby mi ruplo v hlavě, tak rovnou na BOC
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2011 12:54
- Nahlásit
helps
no nevím jak to popsat prostě toho malýho si člověk pěkně navede a většinou se nemusí řešit moc takový věci, jak je teď u velkých moderní, že pes neumí skákat - technika skoku a tak...shazování tyček je taky vyjímka, zóny - taky větší problém u velkých, ten malej se tam přece jen trefí častěji i neplánovaně no přijde mi to takový lepší, plynulejší s malýma... velcí se tak jakoby lámou do těch prudkých zatáček... já jsem jednu dobu boc milovala, pak mě totálně přešly, jsou fakt na každým rohu, až jsem je div že nesnášela ale poslední dobou se po nich zas začínám dívat ale jen dívat...
|
helps
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2011 16:40
- Nahlásit
Shelticka
Já ti rozumím.... a ono asi opravdu vedení large je těžší. Ale ono i Ajánek na medíkách si semtam něco shodí
Jedná se mi ale spíš o celkovou povahu psa - Ajsí je mezi šeltiema, které znám tak trochu výjimka, je to takovej malej pošahanej veselej mentál, kterej strašně rád lítá a má ze všeho radost, miluje lidi, každého vítá, nebojí se vůbec ničeho. Z toho co mi někteří chovatelé říkali a z toho jaké jsem potkala šeltičky usuzuju, že kdybych šla do další šeltie, třeba bych byla zklamaná. jsou vesměs úžasný všechny, ale jsou zkrátka jiné.... nemluvě o tom kdyby mi z novýho štěněte vyrostl takovejhle běžec
http://www.youtube.com/watch?v=AXNYErMk7bw (myslim tim toho prvniho psicka) - a nevim jesi se mi to zda, ale na netu je tak moc "zavodniku" z UK, kde bezi nejakej duchodce a u nej se takhle plazi selticka.... tak jako to bych nechtěla.
Hlavně mi jde o tu povahu, takže australák asi zvítězí. To že má BOC každej je pravda, ale tak to by mi ani tak nevadilo - spíš nechci zas takovýho úplnýho pomatence
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2011 16:56
- Nahlásit
helps
kde bezi nejakej duchodce a u nej se takhle plazi selticka.... tak jako to bych nechtěla.
já tohle viděla i v podání BOC
Pro nás důchodce je pomalej pes požehnáním
|
helps
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2011 17:12
- Nahlásit
gabifi
ty nejsi žádnej důchodce co to povídáš simtě..... já to viděla teda jen u šeltiček u BOC si takovýhle klusání parkurem ani nedovedu představit
ale jde hodně o vedení pokud je ten pes už zmáknutej a ví kam jít a umí vedení na dálku, tak se tolik nenaběháš. nevím jestli je to úplně nej příklad, ale třeba Jaakko to má jako zvládnutý http://www.youtube.com/watch?v=Ka4LSpoVVMM&feature =related
|