| Autor |
Zpráva |
gabifi
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2011 12:43
- Nahlásit
u nás padaly v pátek kroupy, Adámek měl z toho, jak padají a skáčou po terase druhý vánoce, chtěl je lovit
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2011 13:11
- Nahlásit
tady pár krátkých videí z dnešního plavání bohužel kvalita hrozná - točeno mobilem
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 11:19
- Nahlásit
Včera na vycházce u rybníka, když jsem se podívala na Adama, tak jsem si všimla, že stojí na obrovském hadovi. Málem mne jeblo, ale počkala jsem, až z něj odejde, hada jsem přeskočila a pak jsme uběhli následující kilometr ve světovém rekordu. Hlavu jsem mu neviděla a byl tmavej, nejspíš hodně vyrostlá žužofka nebo hodně tmavá zmije. Asi byl mrtvej, páč nechat se takhle překračovat by asi živej had nesnesl. Přírody mám na chvilku plný zuby a dnes jsem venčila na posekaném trávníčku vedle silnice
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 11:26
- Nahlásit
letos co tak čtu tak je nějak přehadováno, taky jsme jednoho potkali, nevím teda vůbec co to bylo, ale byl hnusnej, jak mega červ, hlavu jsem taky neviděla a byl hnědej, naštěstí zmizel v trávě rychleji než psi stačili zahájit nějakou akci "hele srandovní hračka"
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 11:54
- Nahlásit
Shelticka
my nejvíc potkáváme slepejše, zmije často a žužofka byla tohle naše první.
Další díl seriálu Když se plíseň hodně povede
Marvithall Exprompt
|
helps
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2011 13:30
- Nahlásit
tak to teda zlatá žužovka, proti zmijím.... to stokrát radši užovku než zmiji.... to my naštěstí zatím potkali "jen" užovky a jen dva slepejše. mám z nich hrůzu ze všech, ale nejvíc se bojím zmijí, to je jasný.
krásná plíseň.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 19:06
- Nahlásit
tak musím říct, že Ajsí je naprostej mentál dneska jste ho měli na agility vidět (a málem viděli, kamarádka chtěla točit video, ale nějak jí odmítl foťák poslechnout)... ten pes je rychlejší než blesk, já tam soptím abych byla před ním, ukazuju mu tam a to, a ten mentál letí letí skočí co se mu líbí a letí dál teda letí jak mentál vždycky, ale dneska jsem dělali takový techničtější sekvence, jindy sleduje co a jak, ale dneska čekal poměrně dlouho než přišel na řadu.... no jen si prostě chci postěžovat, že mu vůbec nestačím a že je to mentál - klidně by mě v tej rychlosti sejmul, je mu to jedno tak a teď mě všichni politujte....
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2011 20:59
- Nahlásit
lity lity lity
|
Lucie Novotna
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 12:37
- Nahlásit
nevíte někdo jak je to dál se Sabčou? Co štěnda a co mamina?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 13:27
- Nahlásit
helps
no jen si prostě chci postěžovat
jen si postěžuj, jsi na tom pravým místě.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 13:38
- Nahlásit
Shelticka
to sem ráda, že mě někdo politoval
gabifi
jj.... jsem ráda, že si můžu na to zvíře někde postěžovat. obzvlášť když chovatelka je za rohem, můžu si stěžovat Bilušce přímo pod nos
jinak jsem koukala, že si tu v poslední době dost lidí stěžuje na nejrůznější věci.... asi nějaký období nebo co
Lucie Novotna
bohužel nevím, nemám nějak čas to tu číst....dyž vytáhnete to sabči téma, určitě vám tam někdo odpoví.... nebo tady časem až Biluška půjde kolem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 21:43
- Nahlásit
helps
Ajsínek není žádný mentál Asi tě zmlátím traverzou aš tě potkám za to, že o něm tak škaredě mluvíš a ještě mu to na parkůru kazíš
Lucie Novotna
Nového vím toliko to, že se jich narodilo šest, jedno zdechlo. Sou černý a mají prasečí ocásky, čili se zajisté budou velmi lehce umísťovat Konec hlášení. Pohlaví stále nevím, buď to Vlčáčková nepozná, nebo to pečlivě tají
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 21:53
- Nahlásit
Lucie Novotna
nejsou všechny černý a nemají prasečí ocásky!!! jsou krásný a Vlčáčková určitě poinformuje sama, nebojte...
|
helps
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 23:51
- Nahlásit
Biluška
za to že má přezdívku mentál já nemůžu.... takhle ho (i svojí fenu) oslovuje kamarádka a jesi dám dohromady někdy nějaký videa z jeho soukromého života, tak byste jistě všichni souhlasili, že mentál je ještě krásný označení navíc to není myšleno hanlivě, spíš takové konstatování. Jak bys nazvala pejsánka, kterej se zakousne druhýmu pejsánkovi do ouška a vrčí u toho jak popopo.... ranej a letějí jak trysky a strašně se radují.... nebo pejsánka, kterej se rád baví tím, že si sám vyhazuje věci do vzduchu a pak pro ně běhá. nebo pejsánka, kterej když je vzteklounkej, tak se zakusuje do kontníčků ... nebo pejsánka, kterej když běží tak tě klidně sejme... nebo pejsánka, kterej je schopnej sledovat s vylomenou hlavou tebe a běžet a narazit do zdi? tak to vidíš.... je to mentál!!
běhy mu kazím, to sice jo, ale je mocinky rychlej a teprve se učím... snaha se snad taky počítá no né?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 05:51
- Nahlásit
helps
Jak bys nazvala pejsánka
No to je různý, já mám doma Důru,Čůzu,Blpku,Pošuka,Magora,Debyla.....svět psích jmen je prakticky nevyčerpatelný
|
helps
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 08:43
- Nahlásit
Biluška
a mě bys traverzovala za mentála dyť to je naprosto nevinné oslovnení takového pejsánka....
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 15:54 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
37,5 cm, 7,5 kg
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 18:36
- Nahlásit
helps
ne za mentála, za to,že mu na parkuru kazíš a hážeš to na něho
|
helps
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 06:35
- Nahlásit
Biluška
no nééé..... právě to přiznávám, že je to moje chyba. ale je to mentál, dyž běží jak střela a klidně mě sejme a jemu jedno co ukazuju
gabifi
jůůůů ten je krásný a lehký.... to má teda dost málo. Ajsí je asi jak měl napsáno v posudku správné síly kostry tak má snad 10kg
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 07:06
- Nahlásit
helps
Ajsí vypadá jako dospělý pes. Adam jako dorostenec.
Takhle mrňavou šoltyji jsme ještě v rodině neměli
|
helps
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 11:05
- Nahlásit
gabifi
no hele rozhodně lepší krásnej a menší než přerostlej ;) a jinak známá má šeltii PSA, kterýmu je skoro osm měsíců, má tak max. 30cm a asi 3, 5 kg prej. A na pohled je opravdu jak fretka nebo takovej mončičák. to Adámek je proti němu krásně vyspělý psisko.
teď už Ajsí má tak těch 10kg, ale asi dva měsíce zpátky byl nějakej nažranej a veterinářka mu navážila 11, 5kg tak jsem si říkala, že asi svalová hmota, ptž tlustej fakt není.
|
Tony
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 11:34
- Nahlásit
http://www.kolievnouzi.estranky.cz/clanky/seltie.h tml
Tady je Sabina i se štěňaty.
Jinak moje šeltie nese nejčastěji označení - Trubka či Trubice (Mentál by se na fenku nehodil ).
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 12:12
- Nahlásit
helps
já už taky viděla mini šeltičku, co měla asi 3 kila, v zimě musela nosit svetřík.
Záchranářkám Sabiny přeju paterčata po šedesátce
|
helps
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 12:27
- Nahlásit
gabifi
tak to je síla... ale je fakt, že tenhle je taky jak oškubaný kuře. nevím nevím jesi mu srst zhoustne.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 22:07
- Nahlásit
gabifi
Vážně? A důvod?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 22:13
- Nahlásit
gabifi
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 22:19
- Nahlásit
Vlčáčková
Vážně? A důvod?
To bys stejně nepochopila, to neřeš.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 22:21
- Nahlásit
Biluška
Tebe se neptám, ptám se Gabifi. Tak se snad umí vyjádřit i bez tlumočníků, ne?
Dobrou.
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 22:30
- Nahlásit
Vlčáčková
když to musí být polopaticky-tak asi proto, aby jste si vyzkoušely, čím si Sabina musí projít
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 22:51
- Nahlásit
Vlčáčková
Tebe se neptám
No a co? Já ti to přesto klidně řeknu
Nechceš sem radši dát nějaké fotky štěňat? By mě docela zajímalo jak vlastně vypadají.
|