Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Ywka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 13:54
- Nahlásit

gabifi
Já vím, já jen aby to pak u nás nedopadlo jako u našich sousedů, kteří si pořídili bígla, kterej jim zničil byt a celou dobu co byl sám doma řval na celej panelák

Billy
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 20:48
- Nahlásit

Tak už nám došel vstupák na Budějky. Teda lidi, to bude velká konkurence, se tam Billy bude v kruhu bát sám . Ani v ostatních třídách to nejni jinčí. Ale co, stejně se těšíme, hlavně na to, co ten náš magor zas v kruhu vymyslí

Tony
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 00:03
- Nahlásit

elni
Bublá ano to je ten správný výraz, pro domácí štěkání . Moje šeťucha je naučená, že se doma neštěká a pochopila to docela rychle. Pár věcí doma si trošičku poupravila (brýle, flešku, podprsenku, kousíček podlahy, většinu svých hraček...), ale žádná demoliční četa to rozhodně nebyla. S bíglem je určitě horší pořízení.

Tony
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 00:19
- Nahlásit

Jo a když je tu řeč o vodě, tak láska mého psa k vodě je přímo úměrná barvě a konzistenci (čirá a čistá = nezájem, hnědá a zakalená = ideální cesta).

helps
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2011 00:20
- Nahlásit

Billy

na mezinárodku jo? Tak to se divím

helps
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2011 23:00
- Nahlásit

Tak jsem zase pěkně vytočená!!! Před více než třema tejdnama čokl dostal frontline, jen abych posléze zjistila, že absolutně nefunguje, klíšťata se sice většinou nezakousli, ale lezli po něm po desítkách. Předevčírem jsem mu na doporučení veterinářky dala exspot a dneska sem našla jedno hodně nacucaný a vesele si pijící živý klíště a jedno maličký Tak na ty svi.ě klíštěcí snad už nepomůže nic nebo co.

Tony
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 11:38
- Nahlásit

No frontline (co mám alespoň z doslehu) je prý spolehlivý, jen v některých místech ČR. Někde na něj mají údajně klíšťata už imunitu.
Co se týká exspotu, tak s tím jsem byla minulý rok spokojená (i když mi více vyhovoval ten Duowin).

Každopádně nezávidím, já zatím klíště nenašla (i když ostatní psi v okolí už měli několik, tak čekám návštěvu v kožichu každou chvíli).

gabifi
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 12:45
- Nahlásit

helps
Předevčírem jsem mu na doporučení veterinářky dala exspot a dneska sem našla jedno hodně nacucaný a vesele si pijící živý klíště a jedno maličký
to se mi na hmyzu líbí. Dveřma je vyhodíš a voni ty svině jsou za chvilku oknem zpět

Billy
se tam Billy bude v kruhu bát sám
no co, bude to pěknej výlet s úspěchem zaručeným předem.

My přihlásili Adama do mladejch psů a je to nejobsazenější třída - pět ks. Navíc, v sobotu na cvičáku se tvářil a) že je tam poprvé b) že mne nezná c) že je azavak = vidím a slyším a dělám jenom to, co sám chci

Billy
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 12:59
- Nahlásit

gabifi
no co, bude to pěknej výlet s úspěchem zaručeným předem

Tak to si mě rozesmála, páč si dneska Billy na prochajdě odsek kus polštářku na přední noze, ten zezadu nad prstama. A na levé zadní, je aspoň řádně odřenej. Já ho fakt už zabijůůůůůů
Jak se přiblíží výstava tak si něco provede, mu asi koupím érbegy,jinak už fakt nevím

gabifi
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 13:05
- Nahlásit

Billy
Jak se přiblíží výstava tak si něco provede, mu asi koupím érbegy,jinak už fakt nevím
to má po dědovi od prokouslý hlavy přes zlomenej nos, orvanou kůži v ksichtě až po rozřezaný nebo spřerážený nohy, dycky před výstavou nebo závodama...

helps
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 12:55
- Nahlásit

gabifi

tyjo vy jdete na výstavu? sem koukala že je tam pět psů, ještě že jsem se nepřihlásila

Biluška

No prosímtě jaktože se ani nepochlubíš, že ste vystavovali šoltyje?? Jak jste dopadli?

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 12:57
- Nahlásit

helps
Sem se chlubila vedle v Žumpě.
Lasičák V2 v mladých - že prý má otevřenou srst - to znamená, že jí vítr čechral chlupy na prdeli a asi čtyři jí stáli
Nýna V4 v otevřené - páč je malinká. Má 33,5 Standart je 33-35 takže mě fakt nasral, že penalizuje fenu za to, že má standartní výšku

helps
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 13:14 - Změnil/a: helps
- Nahlásit

Biluška

já myslela, že ste vystavovali Lajenku. Každopádně V2 je krásný obzvlášť když vám tam pan Hemelík dělá takovou konkurenci na tej Moravě. BTW, je ta Unita Black fakt tak krásná? Sem koukala, že má dost titulů a šecko vyhraje. LOL, s tou srstí to mě pobavilo... Jináč to víš, každej rozhodčí je nějakej. Zrovna dneska sem četla článek v PPČ o tom, jak vlastně výstavy sou jenom takový hra a že je to hrozně subjektivní. Což teda je pravda... a že rozhodčí rádi sázejí na jistotu a dávají dobré známky známým chovatelům a jejich psům.

Mě ruplo v hlavě a pojedeme v květnu na klubovku, tak sem zvědavá na konkurenci a jak nás ohodnotí maďarskej rozhodčí

Billy
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 13:55
- Nahlásit

helps
jak vlastně výstavy sou jenom takový hra
Jo, ale hra o nervy Hlavně když už máš jít do kruhu a hledáš psa, páč si ho jeden nadšenec pučil, že se s ním proběhne

Do Řepče jedem taky, dokud mám handlerku, která s ním je ochotná běhat.

gabifi
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 14:26
- Nahlásit

helps
jo, v mladých je pět psůch. Pro nás je hodně i dva. Vydržet tak dlouho, než se napíše posudek pro ostatní 4 psy je nad mé i Adamovy síly. Jsem na to zvědavá.....spíš to snad ani nechci zažít

helps
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 15:12
- Nahlásit

Billy

tak to se mi ještě nestalo... nadšencům psa nezapůjčuji. Ale je fakt, že na naší první březnové výstavě jsem udělala děsnou ostudu svým předvedením, tak jako doufám, že udržím v Řepči nervy na uzdě...

gabifi

No to chápu. Jako bojím bojím, že na klubovce nás bude taky moc a moc a bojím bojím, že zas udělám vostudu. A ještě navrch nemám potomka, kterej by se rád ztrapnil za mě. Takže ho musím předvádět sama. Achych ouvej.

Billy
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 17:16
- Nahlásit

helps
On ten nadšenec měl v úmyslu s náme jet na další výstavu a Billyho předvést, ale na zkoušení si vybral fakt blbou chvilku. Sem jenom potřebovala, aby ho podržel, než si připravím, už ani nevím co. A místo aby zůstal stát, tak se rychle se psem vydal proběhnout.
Naštěstí sme to do kruhu stihly

gabifi
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 17:02
- Nahlásit

helps
to máš jedno, kdo z rodiny se ztrapní

helps
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 17:19
- Nahlásit

Billy

jo tak to potom jo to je ale pech... hlavně že jste to stihli.

gabifi

no mě to jedno není....

elni
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 17:22
- Nahlásit

To vám všem co se chystáte, přeju hodně zdaru a málo ztrapu

dneska sem česala, nevim proč to dělám, čokl nestojí, chce jen ty granule, jinak by tam přece vůbec nebyl.. a s výsledkem nejsem spokojená, ukončila jsem to trapně brzy a pes je nesouměrnej! Chápete nesouměrnej! Co to sakra jé? neměly by bejt všude chlupy stejný? Jsem z toho rozhodně rozrušená, ale kašlu na to, doufám že to vylíná.

helps
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 19:04
- Nahlásit

děkujem... snad to nebude tak strašné

lol, tak já ho taky občas pročísnu, ale zatím nesouměrný naštěstí nejsme.

tady máte jednoho smějícího se Ajánka (kvalita bagr- bohužel foceno mobilem)

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 19:07
- Nahlásit

helps
Nemá ty uši nějak moc dole? Uš je radši odlep

helps
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 19:18
- Nahlásit

Ty máš pořád něco s ušima.... jenže on je má tak akorát. Mi příjde. Neleží mu, ale zas je nemá ani oupa nahoře. Zkrátka mu tak narostli ale lepený je už nemá dlouho. Naopak je vostříhanej.

helps
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 19:24
- Nahlásit

uznávám, ale že tady je měl šíleně spadlí to sem asi byla nějak osleplá... a taky vypadal docela šíleně zarostlej

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 20:14
- Nahlásit

helps
Má uši po Nýně . Vůbec má celou hlavu po Nýně . Musíš je stříhat

helps
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2011 20:57
- Nahlásit

Biluška

Jj, to sem si taky už všimla, že je potřeba ho stříhat. Předtím jsem se tomu bránila a říkala, že vostříhanej bude vypadat jak blbec a teď si ho zas neumím představit neostřííhanýho. Zkoukla sem ho a už to měl zas delší, tak sem ho šmikla a připadá mi že má ty ušiska fakt tak akorát, když jsou šmiklí taže v klídku no. Na výstavě sem se teda obávala že mu možná něco řekně k uším, ale jen konstatovala korektní ucho, tak to nejni zas taková tragédie zřejmě. A jináč Ajánkovi samotnému je poloha jeho oušek u zadečku Hlavně, že je zdravej a samozřejmě nejhezčejší a nejchytřejší

gabifi
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 12:14
- Nahlásit

helps
taky budeme příští týden stříhat, moc zastřižená hlavinka se mi nelíbí, zkusíme s kámoškou příští týden lehounkou úpravu kolem uší.

helps
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 12:57 - Změnil/a: helps
- Nahlásit

proč jsou ty šeltice tak krásný.... achjo )) příště až se potkáme, dávej si na Adámka pozor, abych ti ho neukradla
je moc čananej. Tak ono to většinou stačí zlehka, pokud nemáš zarostlého Ajánka jako sem ho měla já

jinak se musím pochlubit, že jsme včera byli na tom dog trekkingu a díky našim skvělým orientačním schopnostem jsme šli trasu v protisměru, tak jsme ztratili hodinu času a museli se vrátit a jít to správně opačně... tak jsme si dali místo 12km pár kiláčků navíc... sem si říkala ještě že jsme nešli tu delší trasu.

gabifi
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 14:31
- Nahlásit

helps
má hodně zarostlý nožičky, kolem oušek mu to tak rychle neroste.

jsme šli trasu v protisměru
přesně můj problém, vždy opačným směrem

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 15:18
- Nahlásit

helps
Si vám paní dovoluju oznámit, že naše Bonbónek (Delissa z Dřevěné chaloupky) je nakrytá s Ričim (Čistyj Ručej iz Tverskoj Skazki) .
Zde Bonbónek

Zde Ricci

Kdybyste se náhodou rozhodla pořídit Ajánkovi bráchu
Nebo kdybyste chtěla úplně přímo bráchu tak budeme krýt i Nýnu, ale pořád ještě nevím kým A už bych to měla vědět, páč už dávno hárá a na krytí bude tak plus mínus pozítří

<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání