Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
helps
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2011 08:51
- Nahlásit

gabifi

to zní super )) alespoň nebudeme sami, kdo bude bavit publikum. my zase rádi kulháme nebo děláme jiný legrace co sem ho tak pracně učila ...teď mi to vrací
ale musím mišenu pochválit dneska ráno ani nevotravoval ostatní a docela poslouchal. Dokonce prošel kolem westíka ani by na něj udělal nálet, jen proklusal kolem. To mě překvapil jinak si nálety neodpustí a na všechny se vrhá.

gabifi
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2011 09:50
- Nahlásit

helps
u nás bude vystavovat dcera, ráda jí ten trapas přenechám

Billy
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2011 10:49
- Nahlásit

gabifi
Naše výstavní postoje trvají cca 2 vteřiny a i ty dvě vteřiny se vrtí, nebo si sedá.
A nechceš pučit Billyho, ten ti to navíc ještě odštěká

A teď dotázek: Je problém, když má Billy na CAC kartičce špatně napsaný jméno? Místo BALAVAN, tam má BALVAN. On je sice bláznivej, ale balvan fakt neni

helps
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2011 11:15
- Nahlásit

gabifi

To se máš. Za mě ten trapas nikdo nechce převzít. Teda původně jsem i měla možnost, ale nějak sem váhala jestli by Ajan spolupracoval s někým jiným.

gabifi
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2011 12:29
- Nahlásit

Billy
A teď dotázek: Je problém, když má Billy na CAC kartičce špatně napsaný jméno? Místo BALAVAN, tam má BALVAN.
nemělo by to vadit, ale zaručit to nemůžu

Billy
helps
představte si tu nudu, že naklušete do kruhu, postavíte tam své zlatíčko a ono světe div se, zlatíčko bez hnutí STOJÍ a MLČÍ

Billy
Člen
# Zasláno: 28 Úno 2011 12:59
- Nahlásit

gabifi
zlatíčko bez hnutí STOJÍ a MLČÍ
Nestraš, to bych měla strach, že je to plyšák, nebo něco horšího

elni
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 17:09
- Nahlásit

Zdravim ženský hele nevíte jak je to s genetickým testováním na PRA u šeltií a pokud to jde, tak jakej je to typ?! Já sem se porozhlížela na genomii i na laboklinik. de, ale zdá se že tam testujou jen kraťandy a dlouhosrstky, šeltie tam na tohle vůbec nevedou. Taky tam píšou, PRA u bocek je ještě zcela nevyřešený. Takže z toho plyne, že u šelt to taky neni vyřešený? já jen stli sem to pochopila dobře..?
dík

gabifi
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 12:05
- Nahlásit

elni
jsou různé typy PRA a navíc laboratoře musí vyvýjet metodiku pro každé plemeno zvlášť. To, co v nabídce laboratoří není, není zatím dořešeno.

helps
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 12:44
- Nahlásit

Já toho psa jednou přetrhnu On už má zase dny, kdy se tváří jako že když vidí psa, tak neexistuju .. Na cvičáku předevčírem dělal frajera, chodil vzorně u nohy, tam naopak povel volno dělá, že nezná a oči na mě přibitý... Venku naopak. Jediný co ho zaujme je uzlík na přetahování a to čumí na mě, jenže zase chodí s hlavou zlomenou na mě a nečumí na cestu... a nečůrá a takový ty věci. Tak já nevím, co s ním.

elni
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 13:06
- Nahlásit

gabifi
díkys!
Takže nelze říci kterou formou PRA šelty trpěj?

helps
dle zkušeností, psi poslouchaj nejlíp v oplocených objektech

gabifi
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 14:52 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

jen si tak hraju = oblíbené kolie rozhodčí letošního Crufts
Foxearth Farris v.L.

Foxearth Farah

elni
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2011 18:54
- Nahlásit

gabifi
hezké, ale mě se stejně víc líběj zlato-zlatý

helps
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 18:44 - Změnil/a: helps
- Nahlásit

To byl ale dneka strašlivě dlouhééééééj den Ajánek se velmi zlobí, že jsem ho tahala po výstavách místo, aby mohl někde lítat po lese a válet se ve špíně....
Nicméně za syrovou kuřecí flákotku mi bylo odpuštěno

elni
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 19:00
- Nahlásit

helps
a jak ste dopadli?

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 19:24
- Nahlásit

helps
Halooooo paní, hned podejte hlásání essi už máte doma žampijona

Dines
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 19:30
- Nahlásit

elni
Biluška

Tak helps napráskám já
"tak první výstava úspěšně za námi. Ajsí dostal Výborný 1 a Vítez třídy.... má doma pověšenou hezkou medaily, ale očividně to jde vše mimo něj. Největší radost měl když se mohl po celým dni vyválet a proběhnout v lese. Teď už by ho nikdo na vítěze netipoval XD jako prase..... zase"

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 19:37
- Nahlásit

HURÁÁÁÁÁÁÁ, Ajánek je nejlepší Miminko moje klásné maličké

helps
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 20:30 - Změnil/a: helps
- Nahlásit

Biluška

Snažila jsem se mu to zkazit... Snažila. Všemožně. Mým nejzoufalejším pokusem byl běh v protisměru se psem vně kruhu, aby rozhodčí nemohla pořádně posoudit jeho ladné pohyby.... Ovšem marně. Stejně nakonec dostal posouzení jaké dostal ááá ano, samozřejmě mu nezapomněla napsat do posudku, že má vysoko nesený ocas. Ale tak aspoň že konkurence byla nulová, tak se jí přece jen zalíbil a uznala ho jako vítěze

Dines
Ty taky musíš čoveče všechno vyžvanit

a já zase napráskám gabifi - Adámek dostal Velmi nadějný 1 ;)

gabifi
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2011 22:10
- Nahlásit

Adámek VN1 a při ukazování zubů couval tak, že málem spadnul ze stolu. V posudku má 6 ks nečitelných vlnovek
Kendýsek byl V1 u dědečků a babiček a zlobil jako zamlada

gabifi
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2011 07:48
- Nahlásit

jedna dvouletá fešanda

helps
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2011 10:40
- Nahlásit

tyjo ta je nadherna! )

Tony
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2011 11:10
- Nahlásit

gabifi je krásná, co je to zač?

gabifi
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2011 11:38 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

Tony
Bridemoor's Blue Fantasy

elni
nevím o žádným PRA spešl pouze pro šeltičky.

rendik
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2011 18:57
- Nahlásit

gabifi
to je náádherná plíseň, já chci taky takhle krásně osrstěnou ...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2011 19:07
- Nahlásit

čus lidi,neshání někdo ztracenou golyji??
http://www.cz-pes.cz/sos-detail-4228-q-Nalezena-ko lie

gabifi
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2011 20:34
- Nahlásit

rendik
jsem tě v sobotu viděla tančit s nějakým černým grizlym

Jimmi
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2011 22:21
- Nahlásit

gabifipani gratuluju vám k přežití výstavy a úspěchům!!!

gabifi
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 07:48
- Nahlásit

Jimmi
gratuluju vám k přežití výstavy
mým velkým vzorem je má kamarádka, je o deset let starší, na výstavu přivezla 7 dalmatinů, odvystavovala, zase v poho naložila do auta a odjela. Kromě toho, že vystavuje, ještě s nima všema jezdí po závodech agility a všicí mají zkoušky A2.
Mne už druhej den bolí celej člověk z vystavení jednoho Kendyho a jedné dalmatínské dračice .

Jimmi
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 14:28
- Nahlásit

gabifi
máte jeden velikej úkol, až budete v angliji na výstavě, tak psichicki podpořte Ajmofku, aby blinkala až odvystavuje a nepoblila čupku přímo f kruhu!!!!
moc jí držím palce!!! hrozně moc jí obdivuju, že se tam vydala budu držet pěsti skoro furt, jenom né na záchodě, tam je to na hovno

gabifi
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 14:56 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

Jimmi
ok, vemu deštník a budu se snažit, aby nepoblinkala kostýmek Mrs rozhotčí, to by byl těškej průser

Jo a pani, těště se s Jímou na vystavování ve veteránech, tam se na chování ala mladej puberťák koukají kladně, jako že to ještě dědek dá

<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání