| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 08:55
- Nahlásit
helps
nebo jeho velmi oblíbená zábava spočívá v tom, že si veme kostičku, hodí jí pár metrů dál, tryskem pro ní běží, zas jí chytne a odhodí... no pohled pro bohy
Známý měl kdysi curly couted retrívra co byl šílený blázen do aportování petflašek z vody. On teda aportoval cokoliv, ale petky z vody byli nejlepší. V létě u rybníka napřed nutil svého pánečka, aby ji asi milionkrát hodil. Když už ho páneček poslal do pryč tak prudil všechny ostatní z party. Potom to zkoušel i na úplně cizí lidi co se tam váleli na dekách . A když nechtěl házet fakt vůbec nikdo tak si je házel sám Plivl ji z hráze do vody, počkal až ji kousek odnese proud, skočil pro ni....vydržel to celý den
V poslední době se mu líbí, když vyskočí na sedačku, obalí si čumák dekou a kouše ty, co zrovna sedačku obývají přes tu deku
Tak to Lajdalůziji ještě nenapadlo . Její oblíbené je připlížit se zezadu k člověku co sedí u počítače a když to vůbec nečeká tak mu zezadu vyskočit na hlavu. Se dycky tak leknu, že snad kvůli ní začnu nosit pemprs Velmi zábavné taky je když číhá na chodbě za rohem a jakmile se zpoza rohu někdo blíží tak vyskočí do výšky, takže se s dotyčným srazí ve výši jeho prsou (nebo obličeje pokud jdou děcka). Podle řevu "kurwatykrávotoudělášještějednouazabijutě" vždycky poznám, že někoho nachytala
|
helps
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 09:43
- Nahlásit
Biluška
A když nechtěl házet fakt vůbec nikdo tak si je házel sám Plivl ji z hráze do vody, počkal až ji kousek odnese proud, skočil pro ni....vydržel to celý den
tak možná k tomu Ajánek taky směřuje... On i na procházkách vždycky popadne klacík, hrozně ho baví v tý tlamě něco nosit jako že má kořist a utíkat s tím pryč. U místní školy už jim vytahal ze země všechny tyčky, který jim měly přidržovat keříky když ho vidím, jak si takhle pohazuje doma kostičkou, tak se muím vždycky smát. Ty výrazy co u toho předvádí a ještě si občas tak zavrčí u toho Tak ho vždycky polituju, že už mu úplně hráblo a on se baví dál...
Tak to Lajdalůziji ještě nenapadlo
No jo, to on má Ajánek originální nápady.... asi si myslí, že přes deku mu to projde, ale ono to stejně bolí, tak je pokáraný, což jeho veličenstvo vždycky urazí
Teda koukám, že Lajenka je taky zlatíčko to s ní máte spoustu legrace Ajánek teda naštěstí na takový výpady ještě nepřišel, ale taky rád postraší. Miluje když jsme doma třeba sama, všude klid, stojím k němu zády třeba u kuchyňské linky, on se zezadu připlíží čumí a pak udělá "BAF", panička se málem složí k zemi, málem pokakaná, málem se zástavou srdce a AJánek se tváří veeeeelmi šťastně, směje se, jak to šeltičky pěkne umí a očividně má radost, jak tu paničku zase vyděsil
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 09:59
- Nahlásit
helps
To se pozná, že jsou z jednoho hnízda. Na další vrh vyměním tatínka, třá budou štěňata aspoň trochu normální
|
helps
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 10:51
- Nahlásit
Biluška
Jójó bratříček a sestřička Buďte jen rádi, že jste si Ajánka nenechali, dovedu si představit tu legraci, kdyby tihle dva dali hlavy dohromady BTW, je Amazonka taky takový dílo? Nepsali Vám o ní něco?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 11:12
- Nahlásit
helps
Ne, Amazonka se neozývá . Naplánuju jim tajný přepad a bude
dovedu si představit tu legraci, kdyby tihle dva dali hlavy dohromady
Hodná maminka Nýna akorát tiše trpí . Vždycky když Lajdalůzie něco provede tak Nýna se veřejně distancuje, chodí co nejdál od ní, odvrací od ní hlavu a všem dává najevo, že tohle děcko rozhodně není její
|
helps
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2011 13:08
- Nahlásit
Biluška
To je škoda Tak to my se přidáme a uděláme jim přepad společně
Hodná maminka Nýna akorát tiše trpí . Vždycky když Lajdalůzie něco provede tak Nýna se veřejně distancuje, chodí co nejdál od ní, odvrací od ní hlavu a všem dává najevo, že tohle děcko rozhodně není její
tak to může být hodná Nýna hodně ráda, že aspoň o Ajánka jí ubylo.. To by se chudinka ostudou propadla. Myslím, že by zapřela, že kdy nějaký štěňata měla Nicméně moje maminka tvrá na svém a říká, že je Ajánek krásný hodný pejsáček (samozřejmě jen do té doby, než jí přijde pacičkou vyškrábávat díru do hlavy když spí nebo než se jí zakouskne do palce )
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 08:08
- Nahlásit
ahoj všicí, sobotní závody v hale v Budějovicích se nám líbili, počasí perfektní, dorost se vyblbnul s přítomnou smečkou dalmatinů. Jediný nedostatek - zapomněla jsem vzít foťák
Jo a Adam je štěkna, když někdo běží, tak tu hubu nezavře
|
helps
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 09:31
- Nahlásit
gabifi
Tak to je fajn. My jsme byli bohužel doma u rodičů a počasí tady ve středních čechách perfektní rozhodně není a nebylo...
To se máte, že jste si to tak pěkně užili
Tak díky bohu, Ajánek na to, že je šeltička, tak dokáže být úplně v klidu.. maximálně zakňučí.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 14:15
- Nahlásit
helps
tak dokáže být úplně v klidu.. maximálně zakňučí.
to se máš! Naše první šeltička dokázala proječet celý závody, včetně běhů a Kendy zavřel na agi držku jenom když jsme ho zavřeli do kenelky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 14:26
- Nahlásit
Tak Maryje, přestože někde v sobě kousek bordery má, se k agi a jiným aktivním sportům staví poměrně negativně, otáčí se zády a trpí. Byla jediným psem, co mohl být na kursinkových závodech navolno, bo si dávala velkýho majzla, aby se jí ten běh netýkal. Akorát minulé pondělí na klikání nějak omylem či v jakémsi záchvatu proběhla látkový tunel směr houpačka, což ještě nikdy neudělala, raději jsem ji pak nechala cvičit její oblíbené cviky vleže. Můj pes totiž nejraději cvičí vleže.
|
elni
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 14:39
- Nahlásit
Gerda
já bych tůůůze chtěla vidět Maryji
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 15:00
- Nahlásit
Gerda
co mohl být na kursinkových závodech navolno, bo si dávala velkýho majzla, aby se jí ten běh netýkal
holka, já se z těch tvých komentářů jedno pos...
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 15:15
- Nahlásit
gabifi
Vy jste závodili? Nebo jen na kukačku?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 15:27
- Nahlásit
elni
Maryje je velmi krásná a taky je trošku číňan:
Je velmi nesportovní, když už vykoná nějaký běh, je to jedině za tetou Zuzkou, která jí dává hodně piškotů. Nesnáší pejsky, co si hrají, znuděně se na ně dívá z lavičky, kde společně sedíme a hovoříme o intelektuálních tématech. Taky nesnáší mě, páč jí hledám nové a nové kamarády, se kterými pak musí jezdit na výlety a být s nimi v jednom autě. Má úplně zničenej život.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 15:45
- Nahlásit
Gerda
Nojonojo....chybí vám to společenský megaplemeno To vás pa Maryje rovnou vydědí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 16:07
- Nahlásit
Dines
chybí vám to společenský megaplemeno
Nechybí, to nám simuluje Nanda. Schválně maryji kouše, když má radost, to ji ještě víc rozveselí, takže začátky procházek vypadají tak, že Nanda běží, kouše Maryji do hlavy a Maryje zuří a vzteká se a Nanda se směje o to víc, uhejbá a celou akci několikrát opakuje. Ale nemyslete, sem jako špijón pozorovala ty naše dva bílý velkopudle ze sídlu, jak by se k nim hezky ten černej kamarád hodil ))) Neřikejte to však Maryji, ona by mě kousla.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 16:14
- Nahlásit
Gerda
No hodil
Ale bacha na to - pudloni maj dost ujetej smysl pro humor Asi jako Nanda, idykž nevim kdo to je
A jsou tuze rvavý - fakt - už týden Dennymu loupu z krku strupy
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 16:49
- Nahlásit
Ba ne, mám důkaz, že maryje je rychlá jako průjem - předběhla všechny psy:
|
helps
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 17:10
- Nahlásit
gabifi
áno, áno to je asi ten Bilušky velkochov. Ajánek je zticha, i když kolem něj ostatní řvou, takže z toho mám radost. On je vůbec takovej nestandardní šeltiák ale zase občas v dobrém slova smyslu.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 21:03
- Nahlásit
helps
áno, áno to je asi ten Bilušky velkochov
se musim Biluši zeptat, jak často to tluče tou traverzou, že sou čokle od ní zticha
|
helps
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 21:56
- Nahlásit
gabifi
to nevím ale zase se to očividně projevuje jinde, jestli si četla naše příspěvky a skuhrání nad našima šoltyjkama výše, tak máš jistě představu, jaký to jsou zlatíčka
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 22:11
- Nahlásit
helps
tak máš jistě představu, jaký to jsou zlatíčka
zlatíčka, srdíčka, lásky, bobánci mazaní
|
helps
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 22:33
- Nahlásit
gabifi
jistěěěě ))))))
|
elni
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 15:36
- Nahlásit
Gerda
júúú tý to povalečství kouká z uší ;) já chci taky tak línýho psa ;) (teda jestli je dovopravdy líná, páč jestli ne, tak jí nechci ani zadarmo )
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 18:01
- Nahlásit
elni
no je taková rozvážnější...ale ujde všechno, výlety má moc ráda, když je chladno, strašně ráda by i lovila, je skočná, jinak jako moc ne, no....A nedáááám, ani zadarmo, ani za peníze, ty blázne starý
|
elni
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 19:51
- Nahlásit
Gerda
a jakej má asi tak původ? Mě přijde fajn, já bych jí aj na výlety brala (občas, aby ji to zas holce nevadilo)
gabifi
to bych teda taky chtěla vědět!
|
elni
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2011 20:24
- Nahlásit
gabifi
sem myslela to traverzování
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2011 14:30
- Nahlásit
elni
a jakej má asi tak původ?
myslim že bordera s kokrem....
já bych jí aj na výlety brala (občas, aby ji to zas holce nevadilo)
ale ona strašně ráda chodí na výlety...jen u toho nesnáší ostatní psy, jízdu autem, koupání, bouřku... )))
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 13:10
- Nahlásit
Gerda
ale ona strašně ráda chodí na výlety...jen u toho nesnáší ostatní psy, jízdu autem, koupání, bouřku...)))
a tebe ))))))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 14:12
- Nahlásit
Jimmi
a tebe
no to taky, tak jí aspoň dávám hodně piškotůch, abych si jí něčim udobřila )))
|