Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Jimmi
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 19:11
- Nahlásit

gabifi
tam se na chování ala mladej puberťák
jenom tiše doufám, že z něho nevyroste...by nebyla žádná zábava

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 19:29
- Nahlásit

Sem dneska poslala krf čtyř šelmyjí na gen. testy. Zjistila jsem, že zaslání jedné obálky expres křehce do zahraničí vyjde prakticky dráž než ty testy

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 19:38
- Nahlásit

gabifi
mým velkým vzorem je má kamarádka, je o deset let starší, na výstavu přivezla 7 dalmatinů, odvystavovala, zase v poho naložila do auta a odjela. Kromě toho, že vystavuje, ještě s nima všema jezdí po závodech agility a všicí mají zkoušky A2.
Co šňupe???

Jimmi
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 22:35
- Nahlásit

jablunka
Co šňupe???

"...co ste to tam hulili za matroš?"

moje oblíbená věta z Avatara

gabifi
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 10:56
- Nahlásit

jablunka
Co šňupe
Jimmi
co ste to tam hulili za matroš?"

má něco, co já ne. Vitalitu

Jimmi
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 11:23
- Nahlásit

gabifi
všecko nejlepšejší k svátku

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 11:33
- Nahlásit

Jimmi
jimmice, máš sms )))

gabifi
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 11:39
- Nahlásit

Jimmi
děkuji

Jimmi
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 13:16
- Nahlásit

gabifiuž si doma? pošly fotky!!! reportáž!!!

gabifi
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 18:34
- Nahlásit

Jimmi
huš sem doma, dorazila jsem před chvilkou,
KK byly nádherné, velmi dobře zaúhlené s hezky nesenými ocasy. Rozhodčí měl občas dost těžkou práci, sama jsem nevěděla, kdo se mi líbí víc. Lenka s Nelou opravdu zabodovaly!
Šeltičky totální masakr, 380 přihlášených ve dvou kruzích, chvilku jsem se snažila poctivě obíhat, ale pak jsem to vzdala a jenom tupě civěla na obří sraz nejsladších psů na světě.

Foťák je zatím v baťohu

gabifi
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 18:53
- Nahlásit

PS: klukům jsem přivezla dvě hračky a už jsou zničený

helps
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 21:50
- Nahlásit

gabifi

tyjo, jsem ani nevěděla, že jsi tam byla )) doufám že máš šeltí fotky ... já jsem sledovala na streamu, ale jen dění v hlavní aréně, víceméně agility

Jimmi
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 23:35
- Nahlásit

gabifi
KK byly nádherné, velmi dobře zaúhlené s hezky nesenými ocasy. Rozhodčí měl občas dost těžkou práci, sama jsem nevěděla, kdo se mi líbí víc. Lenka s Nelou opravdu zabodovaly!

tož to je oproti loňskému ročníku docela milé překvapení!
A Lence to moc přeju, jenom je
je škoda, že letos tam byla sama.

gabifi
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 07:45
- Nahlásit

helps
já jsem sledovala na streamu
ono je to skoro lepší způsob, než se snažit něco sledovat na místě.
Šeltičky jsem nefotila, kolem jejich kruhů bylo příliš husto.

helps
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 12:39
- Nahlásit

Helejte když už se tu všude kolem řeší výstavy, jak má správně vypadat šeltice v postoji? Jde mi hlavně o pozici zadních, taky předních nohou... Nevím, nevím abych to pséka neučila špatně a zbytečně ho nějak netejrala

gabifi
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 15:56
- Nahlásit

helps
omrkni fotky v chovkách, které se víc věnují výstavám. Nechoď do fotogalerie, jdi na profily jednotlivých psů a fen (třeba chovka z Ďáblovy studánky). Podívej se taky na krátkosrsté kolie. Vystavují se stejně jako šeltie, ale bez rušivých chlupů uvidíš, jak co postavit. Ajsí teď dávala na stránky fotky KK z Crufts
URL

Jimmi
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 16:09 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit

gabififotky co jste nafotily, jsou super, Lence to tam moc sluší a ještě víc čupce

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 16:33
- Nahlásit

Nádherný fotky Ateliéři slunce! Přenádherný! Ale tak ono je to jasný, když šikula fotí krásný psy....

gabifi
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 16:39
- Nahlásit

Jimmi
mých pár fotek samozřejmě upravovala Terka

Lence to tam moc sluší a ještě víc čupce
barva Lenčina topu hezky sedla k barvě Nely.

helps
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 17:24
- Nahlásit

gabifi

mrknu, díky... i dyž já už jsem nedávno zkoušela studovat fotky na seltie cz a nejak proste kazdej čokel stojí jinak, jeden má nohy natažený šíleně dozádu jak struny, další je má spíš tak pod sebou - asi jako do čtverce... A nějak neumím asi odhadnout jak moc kam posunout

gabifi
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 12:28
- Nahlásit

helps
ideální je posunout tak akorát
zadní ani příliš pod tělem ale ani ne příliš moc natažené dozadu. Aby vyniklo úhlení.

Naše gólie si do toho, jak má stát, příliš mnoho kecat nenechá

gabifi
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 14:12
- Nahlásit

helps
omrkni tohle. Zadní nohy musí být natažené jenom tak, aby mělo koleno ten správnej úhel a vrchní linie zad aby nešla ani k zemi, na druhou stranu kohoutek by neměl být výš, než bedra. Přední nohy rovně
CC fena z letošního Crufts

Britové tak dlouho šlechtili perfektní nasazení ocasu, až ho tam mají. My jsme ho ničili pár let a už ho tam nemáme - povětšinou

Ajsí
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 15:32
- Nahlásit

CC fena je opravdu nádherná! Vůbec tam byli pěkní psi. Myslím, že by to tak v zemi původu mělo být Ale taky věřím, že tady v Čechách se spousta lidí snaží, aby se eliminovaly nedostatky, ale je to běh na dlouhou trať... Je to taky o vkusu jednotlivce...A o tom, co kdo preferuje...
Moje favoritka, do té jsem se zamilovala

Sheltie mi přišly, jako když před nástupem do kruhu strkaly lončetiny do zásuvky - mám ráda splývavé kožíšky, tam to byly chlupaté koule ale věřím, že pod těma chlupama byli krásní psi

gabifi
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 15:48
- Nahlásit

Ajsí
ale věřím, že pod těma chlupama byli krásní psi
byli, akorát si paní rozhodčí u stolku musela ty chlupy zvedat a přehazovat ze strany na stranu jako záclonu, aby lépe viděla
Crufts výstavní úprava kožíšků šoltyjí se mi nelíbila.

helps
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 17:10
- Nahlásit

gabifi

Jó, tak představu už mám... teď jen Ajánka přesvědčit, jak stojí hezkej pejsek

Crufts výstavní úprava kožíšků šoltyjí se mi nelíbila.

Tak o kožíšku má Ajíneček jasno. Dneska tady zapršelo a Ajánek si dal převelice velmi záležet, aby proběhl každým mokrým trsem trávy, každou hlubší bahnitou louží a křovím... Když jsme se vraceli domů, měl ten kožíšek tak pěkně slepenej, že vypadal skoro jako ty krátkosrstky

gabifi
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 19:30
- Nahlásit

helps
sem to napsala blbě, kohoutek by neměl být NÍŽ než bedra

My máme o výstavní úpravě a postoji taky jasno.

Billy
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 22:02
- Nahlásit

Ty jo, jak to tu čtu, tak mě mrzí, že Billy nemoh využít svojí nominaci a jet. Tak nic, budem se muset spokojit s výstavama u nás
A postoj, ten taky neřeším, páč jak na něj šáhnu v kruhu, tak z něj mám paragraf Teda pokud vůbec zůstane stát

helps
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2011 22:14
- Nahlásit

Billy

Tak když se ti postaví bez nějakýho tvýho zasahování, tak to nemusíš řešit to ale já se musím hodně snažit aby se dobře postavil

gabifi
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 07:28
- Nahlásit

Billy
páč jak na něj šáhnu v kruhu, tak z něj mám paragraf
přesně jste vystihla naši situaci, pani
Kendymu se dotknu nohy, buď začne tancovat jako splašená kobyla, nebo příslušnou nohu uraženě zvedne a v této pozici jí drží co nejdéle. Pak mám místo blbě postavenýho psa blbě postavenýho psa na třech nohách

gabifi
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2011 07:43
- Nahlásit

Billy

<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání