Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Jimmi
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2011 21:12
- Nahlásit

Ahoj,
mám na fejsku vídeo s Jímou

gabifi
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 07:28
- Nahlásit

ahoj všicí, zdravím po víkendu.
Exnul mi počítač, ale přítel dcery mu domluvil, tak sem zase onlajn.

elni
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 10:25
- Nahlásit

fšechna videja sem! a co nový fotky Adámka, vždyť už z něj muší bejt čahoun!?

gabifi
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 11:10 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

dnešní prochajda. Mrzly mi prsty, tak jsem toho moc nenafotila.
Adam - 8 měsíců
Charakteristika: sežeru všechno, co najdu, na materiálu nezáleží

helps
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 11:49
- Nahlásit

gabifi

Ježiš ten je nádhernej!! Už je to kus psa. Za sebe můžu říct, že Ajsí v 11 měsících nejen že sežere na co přijde, tak ještě k tomu trpí selektivní hluchotou čím dál tím horší s tím čoklem...
Jen mi pejsánek udělal radost včera, páč jsme byli na tréninku s Alicí Glocknerovou a móc se jí Ajánek líbil - chválila jaký je to úžasný šťastný stvoření a že je šikovnej... Taky zapochybovala jestli je to vůbec šeltie což to já si taky jistá nejsem... Ale je to šikovný psék )))

Videa házejte sem, přece všichni nejsme na fejsbůku (já teda jo) ale to asi nemůžu skouknout, když tě nemám v přátelích ne?

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 11:53
- Nahlásit

helps
Taky zapochybovala jestli je to vůbec šeltie což to já si taky jistá nejsem...
Alice dostane spucung jen co ji někde uvidím .Ajánek je přece úplně typická šňapí šelmyje

gabifi
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 12:25
- Nahlásit

helps
tak ještě k tomu trpí selektivní hluchotou
selektivní hluchotu máme mnohokrát denně, speciálně na procházkách a na cvičáku

helps
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 13:30 - Změnil/a: helps
- Nahlásit

Biluška

No to jí nenadávej, ona z něj byla celkem nadšená. Jen se vyjádřila v tom smyslu, jesi je to vůbec šelmyje, že se vůbec nebojí a je to takovej správňák to by Vám mělo lichotit paní. A taky ho chválila, že je v 11ti měsících hodně šikovnej Tak to jí nenadávej, to vůbec ne Dyť já dyž vidím ty vostatní šeltyje, tak taky váhám jestli s nima má Ajánek něco společnýho BTW, ano možná je teda Ajánek typická ŠŇAPÍ šelmyje, jenže oni ty šňapí šelmyje asi nebudou tak úplně typické

gabifi
Tak to Ajánek se na cvičáku tváří jako anděl a dokonce si vysloužil názor trenéra, že prý by mohl klidně na jaře skládat zkoušky z poslušnosti to nevím který jaro teda myslel, ale já dyž ho vidím, tak bych to viděla tak za tři roky nejdřív Ovšem na procházkách je hluchý teda dost často

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 13:41
- Nahlásit

helps
BTW, ano možná je teda Ajánek typická ŠŇAPÍ šelmyje, jenže oni ty šňapí šelmyje asi nebudou tak úplně typické
Jistě, šňapí šelmyje jsou totiž naprosto jedinečné. Pouze šňapí šelmyje totiž krom své právoplatné matky mateřské mají ještě několik matek adoptivních co se jim od narození cpou do pelechu a ňuchmají je. Dále mají Lilátko a uznej, že něgdo gdo v deseti dnech přežil pohled zblízka na Lilátko už přežije fšecko . A do třetice mají bábrdle na kanysce, takže od nějakých pěti týdnů poctivě sjíždí fšechny domovy důchodců v okolí a nechávají se dlachmat, mazlit, hladit a nosit si z kuchyně pribiňáčky . Tyhle štěňata už prostě v životě nerozhodí nic

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 13:50
- Nahlásit

Biluška
Jistě, šňapí šelmyje jsou totiž naprosto jedinečné.
já chci taky veselou šoltyji co ráda cvičí

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 13:52
- Nahlásit

kachna_
Není problém, plánuju letos vrh po Nýně a Delikventovi z ĎS (asi) a po Bonce a Jírovi z Karlova hrádku (skoro určitě). Si můžeš vybrat . Očekáváme všechny barvy, šňapí povahy zaručeny

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 13:57
- Nahlásit

Biluška
Není problém, plánuju letos vrh
když já chci veselou tu mojí . Nechci dalšího psa.

helps
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 15:54
- Nahlásit

Biluška

Jj, jsou opravdu unikátní. ))))
Je vidět, že Ajánek si v mládí prošel vším možným, od náhradních maminek, přes výlet na pouť a k babičkám do důchoďáku. Nicméně zrovna ten pohled na Lilátko v 10 dnech je možná příčinou jeho druhého bláznivého já. Zřejmě ho to poznamenalo. A áno, pribináčka vyžaduje dodnes a s láskou na vás vzpomíná ))
Jůůů to já bych si hned vzala další veselou šelmyjku od Šňapí smečky. Jenže mám strach, že bych to nezvládla. Přece jen veselá šeltička má samé lepší nápady alespoň tak dvacetkrát denně, abych se jako nenudila Takže kachna_ bacha na to co si přeješ

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 16:09
- Nahlásit

helps
přes výlet na pouť
Jo, ten sem zapoměla. Jezdil s Pupem na kačerech a poblili se oba

kachna_
Tak to neumím zařídit, jsou holt šeltie a šelmyje

Shelticka
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 17:17 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit

takový by snad měly být všechny od narození ne? pokud si je teda pak majitelé nezprzní v líný gaučový bečky...

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 17:33
- Nahlásit

Shelticka
takový by snad měly být všechny od narození ne?
To byses divila.

helps
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 17:34 - Změnil/a: helps
- Nahlásit

Biluška

Chudáček maléééj, takhle ho tejrat mě by na kačery nikdo nedostal, no fúj

Určitě můžu říct za sebe, že všechny takový nejsou... Naopak neznám jedinou šelťu, která by byla takovej veselej blázen jako Ajsí, navíc aby se nebála a byla přímo vítací pes (i k cizejm) a která neštěká kvůli každý kravině.... Vůbec v tomhle je Ajánek vyjímka a sem za to ráda. A to že sem těch šeltiček tady v jižních čechách poznala dost. Dokonce si říkám, že už další pes šeltička nbude páč by určitě nebyla tak skvělá ))

Shelticka
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 17:36
- Nahlásit

Biluška
vedle u Davídkové jsem zahlídla něco o coursingu v Olmiku, kde zjistím víc nějakýho informejšn? já ci já ci já ci coursingovat, ale ne za 75 Kč/běh jako to teď je v Radslavicích

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 17:37
- Nahlásit

Shelticka
ale ne za 75 Kč/běh jako to teď je v Radslavicích
Tolik? . Kurňa musím zvednout ceny, zase su prodělečná . U nás je tuším 35,- za běh essi si to dobře pamatuju. Ti dám echo až bude fšechno domluvený. Zatím jsme v té fázi příprav, že jsem koukla do diáře kdy mám volno

helps
no fúj
To říkal Ája taky . Ale vláček se mu líbil. Na řetízák sem ho nebrala, sem si říkala, že se beztak taky pobleje

Shelticka
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 17:44
- Nahlásit

Biluška
no jako já se celý roky modlím, ať se udělá coursing někde blízko (ty Radslavice) a ať je to v termínu, kdy nejsem na závodech a když tohle všechno vyjde, tak zjistim, že bych tam za 2 proběhnutí psa za igelitem nechala 150 káčé + cesta a nezbývá mi než se jen naštvat, vzít tenisák a psa si vylítat sama
Takže pokud nezvedneš ceny a zůstaneš i nadále prodělečná, k velké radosti nás chudých studentů, budu ochotná dojet i do Olomouce a je dost možné, že ti s sebou dovezu pár dalších platících cvoků

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 17:56
- Nahlásit

Shelticka
tak zjistim, že bych tam za 2 proběhnutí psa za igelitem nechala 150 káčé + cesta
Víš kolik bych tam nechala já gdyž mi ze sedmnácti psů coursing mylákuje asi dvanáct? Do tolika neumím ani počítat. Naštěstí, by mi prdla céfka kdybych to sečetla

Shelticka
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 18:03
- Nahlásit

Biluška
by mi prdla céfka
no tak proto já nemám těch psů tolik mě stačilo když jsem jednu dobu měla 3, to mi ty céfky už vyhrožovaly že brzo prdnou Teď mám strach si pořídit druhou šoltyjku

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 18:17
- Nahlásit

Shelticka
Teď mám strach si pořídit druhou šoltyjku
Já dneska začala zcela vážně uvažovat o štěněti lanseera, nebo fundláka Asi sem se už úplně zcvokla Možná by to taky mohla být dlouhovlasá golije, ale spíš ne.

helps
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 18:25
- Nahlásit

Biluška

A já chci k Ajánkovi pyrenejskýho ovčáka s krátkou srstí v obličeji akorát že nevím, kde ho vemu

Shelticka
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 18:26
- Nahlásit

Biluška
u nás jsou teď štěňátka dlouhovlásky necheš? Ty si prosím tě nic nepořizuj dokud to trochu nezreguluješ, nebo tě ta smečka sežere

Shelticka
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 18:38
- Nahlásit

helps
jo to jsem taky kdysi chtěla a pak to vzdala

helps
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 18:51
- Nahlásit

Shelticka

jójó... je to trošku náročnější přání. V ČR jsou asi dvě nebo tři chovky a snad jen jedna má ty krátkosrstý a ještě k tomu už asi ani nechovají ale stjně bych ho chtěla až tak za tři roky, takže třeba si ho vemu z jiný země kdo ví...

Shelticka
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 18:54
- Nahlásit

helps
tak to já si asi radši nechám zajít chuť, teď mám v plánu štěně po mojí šeltijce takže tuhle potvoru možná tak za nějakých 10 let možná

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 19:27
- Nahlásit

helps
Určitě si ho neber z Farmy Štěkot, nebo Štěkání, nebo tak nějak se to jmenuje. Znám od nich katalánku s děsnýma probléma s kloubama. Tak nějak náhodou vyšlo najevo, že o tom madam chovatelka ví, ví i po kom z rodičů to štěnce mají, ale přece proboha kvůli takové blbosti nevyřadí fenu z chovu

Na mě osobně byla jednou děsně hnusná. Kontaktovala mě jedna kámoška z Polska, že její kámoš by chtěl pyrenejáka. V Polsku tenkrát vůbec nebyli. Prosila, abych napsala do té chovky, nebyla si jistá essi by tam rozuměli její polštino-angličtině. Tak jsem napsala, vyzpovídala je, na rovinu jsem jim řekla, že jsem jenom prostředník a překladatel. Chovatelka mi napsala kdy čekají štěňata, po kom a tak dál. Ten kluk si nakonec koupil borderku. Za čas přišel mail od chovatelky, že mají ty štěňata a essi ten můj kámoš má ještě zájem. Napsala jsem jí, že ne, že si koupil borderu. A ona mě normálně dořvala jak malou holku, že co ji teda vůbec obtěžuju, kolik ona ztratila drahoceného času kvůli dopisování si se mnou (jeden mail) a že KVŮLI MĚ kryla a teď nemá odbyt
Odsud štěně fakt ani zadara

Shelticka
Ono se to právě tak nějak redukuje . Rozárka vydrží do švestek, Žufi se stěhuje do Budějic, Rikša do Karlových Varů a s Harýskem je to taky dost nahnutý

Shelticka
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2011 19:37
- Nahlásit

Biluška
já už nějak nemám přehled který jméno patří ke kterýmu psíkovi chtělo by to vytvořit někde nějaký pořádný seznam tvé smečky tak si řekni třeba za 3 zredukovaný psy povolen jeden nový ono se ti to bude časem tak pomalinku snižovat, ale furt jich bude dost

<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání