Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
gabifi
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2011 16:16
- Nahlásit

Biluška
Nechápu jak jste to dělali
to bylo ještě v době, kdy agi závody nebyly tak IN a na oficiální závod na neznámého rozuhodčího se ti přihlásilo tak 30 závodníků, z toho 10 z místního klubu, kterým jsme museli dát slevu na startovném, aby ten dvoudenní maratón oddřeli (kantýna, převoz překážek atd.). No a na konci víkendu jsme sice nebyli ve ztrátě, ale o nějakém zisku se mluvit vůbec nedalo. Ceny byly téměř komplet od sponzorů.

gabifi
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2011 16:20
- Nahlásit

Billy
I když, zrovna se s ním povedla fotka, jak mu v kruhu hubuješ
já mu nadávám zmetkovi furt, ať stojí a nevopruzuje
(je mi to prt platný)

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2011 16:54
- Nahlásit

gabifi
se ti přihlásilo tak 30 závodníků, z toho 10 z místního klubu, kterým jsme museli dát slevu na startovném
A jo, to pak jo.

helps
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2011 17:44
- Nahlásit

Musím říct, že mezi výstavama a agility mám jasno... Ano, možná nebudeme mistři a nebudeme vyhrávat, ale vidím, že ten pes na to má talent a hlavně ho to baví. Je to prostě zábava pro nás oba Zato výstavy jsou pěkná nuda a pokud člověk není významnej chovatel nebo nemá známé, tak má občas taky smůlu. Takže pár výstav si odtrpíme, ale jináč agility je pro nás jednoznačně vhodnější náplň času. Ještě navíc ty buzerace okolo "veselého ocásku" atd. Mi to fakt nebaví a nezajímá. Že je fešák slýchám denně, kvůli tomu nemusím na výstavu

Tony
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2011 23:17
- Nahlásit

helps
No tak výstavy a závody jsou asi fakt nesrovnatelné. I když pozor, znám i výstavně úspěšného psa z menší stanice a od "bezvýznamné" majitelky - občas se zadaří.

Co se týká ocásku, šeltie ho holt má nosit dolů, a pokud ho nosí nahoru, tak by se měl majitel smířit s horší známkou (jenže takových vás je málo, a lidi jsou ochotni pro kus papíru psa buzerovat za radost ).

helps
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2011 05:51
- Nahlásit

Tony

Nesrovnatelné jak? Holky tu psali, že se podvádí na obojím ale jak říkám pro nás je to zábava, psovi to podle všeho jde a nemusíme vyhrávat, i tak je to super. Jináč Ajan je objektivně velmi krásný pejsánek, ale prostě nás výstavy neberou...

že ho má mít dolů je mi jasné, ale Ajánek o tom asi neví slyšela sem že se to dá naučit i víceméně nenásilně, když se mu toho ocásku dotkneš, aby se ho naučil vnímat a pak k tomu přidat povel, ale to mlácení přes prdel mi přijde hrůza. Už takhle citliví psi a oni z nich dělají vyklepaný uzlíčky, jak říkáš kvůli papíru.

gabifi
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2011 07:17 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

helps
závody agi jsou velmi podobné výstavám - čekáš tam celý den, aby sis mohla necelé dvě minuty se psem zacvičit
Ale nacvičování parkuru je určitě příjemnější, než nacvičování výstavního postoje.

Tony
Když je člověk šikovný, vyjezdí výstavní tituly i s neznámým psem. Jde o to rychle se rozkouknout a hlásit psa k rozhodčím, kde si opravdu zasoutěží. Jsou to často cizinci, kteří místní poměry neznají a posuzují pouze podle psů, ne podle tváří zavedených chovatelů a členů výborů příslušného klubu. Jsou i čeští rozhodčí, kteří na ksichty nedají.
Nejhorší na ksichtovním rozhodování je, že se tím odradí spousta začátečníků s hezkým psem, což je pro chov škoda.

Tony
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2011 11:16
- Nahlásit

gabifi
Tak to máš pravdu, i paní o které jsem mluvila (úspěšný pes), si rozhodčí vybírá...

helps
myslela jsem to, tak, že to agility se (většinou) dělává pro radost psa a pro vztah se psem - proto nesrovnatelné

Jimmi
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2011 16:22
- Nahlásit

gabifi
Billy

velké gratulace k nesežrání a ke krásným výsledkům z výstavy !

jestli chcete celodenní akci, kde se nezastavíte a večer zpomaluje i váš pes, zkuste flyball

helps
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2011 18:44
- Nahlásit

Tony

tak to každopádně )

gabifi

no dobrá, v tomhle ohledu, že člověk čeká celý den, ale i kdybych nevyhrála, mám z toho radost a co znám lidi okolo agility, jsou to celkem pohodáři, zato občas z těch chovatelů se mi zvedá kufr

gabifi
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2011 20:10 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

Jimmi
zkuste flyball
náš poslední pejsek má k míčku dost vlažnej vstach, přinese mi ho 2x a pak si jde po svejch. Něco takovýho jsme ještě doma neměli

helps
ale výstavy mají i velmi kladné stránky, například stánky s občerstvením

helps
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2011 21:07
- Nahlásit

gabifi

jj na výstavách ráda nakupuju, to je fakt

helps
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 22:27
- Nahlásit

Heč heč máme hezké fotky z agility od Strakatého komanda http://www.leopardi.cz/

gabifi
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2011 14:30
- Nahlásit

helps
jůůůůůůůůů, šikovnej kluk

Billy
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2011 20:15
- Nahlásit

http://www.stream.cz/video/545190-nejudatnejsi-pes

helps
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2011 12:18
- Nahlásit

Biluška

prosim Vás paní, vy už nemáte webovky?

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2011 12:44
- Nahlásit

helps
proč bych neměla? Sou furt stejný

helps
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2011 13:18 - Změnil/a: helps
- Nahlásit

nenéé :P nelžete... dyk sem nikde nenašla info o štěňatech atd. Lidé se mě vyptávají odkud je pes, tak ti chci udělat reklamu a vono nic

jinak takhle včera ajánek dobyl vrchol na Kleti

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2011 13:25
- Nahlásit

helps
no jo, šňapí smečka furt nejede . Ale musíme ji co nejdřív zprovoznit.
Štěňata budou dvoje. Ze spojení Delissa z Dřevěné chaloupky x Čistyj Ručej iz Tverskoj Skazki - budou v barvách tricolor a blue-merle a Qwinky Winky Moravia Classic x Lucky-Luke Star Jet-Black Elured - zlaté a tricolor.

helps
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2011 13:37
- Nahlásit

Tak až budou stránky běžet, tak hoďte link. Ty jména si stejnak nezapamatuju, abych to někomu tlumočila
ale jsou to hezký pesani. Jen škoda, že nejsou zlatý, ty sou totiž nejhezčejší :P

helps
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2011 19:09
- Nahlásit

šeltička hledá domov
http://marketisko.rajce.idnes.cz/Sabina/

gabifi
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 12:53 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

synek Neo

gabifi
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 13:13
- Nahlásit

a ještě Adam z výstavy

Billy
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 19:55
- Nahlásit

Tak už je rozpis na Prahu. To že je míň místa, to zkousnu. Ale souběžně probíhající pivní festival ve stejném areálu jako výstava psů, tak to mě dostalo

helps
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 20:25
- Nahlásit

Adámek je krasavec ) jináč Neo je taky pěknej. Ten Kendy má teda potomků.

gabifi
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 20:45
- Nahlásit

Billy
Ale souběžně probíhající pivní festival ve stejném areálu jako výstava psů, tak to mě dostalo
no nic moc, jeden aby se bál, že kvůli pivu nestihne psí výstavu

helps
Kendy nemá moc potomků, jenom 3 vrhy, jenomže oni se gólyje rodí v dost velkých dávkách

Billy
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 21:50
- Nahlásit

gabifi
Ale já pivo nerad. Teda jenom na nakládaní masa na gril. Jinak co se mě týče, tak pivovary a lihovary by krachly

Ajsí
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 22:46
- Nahlásit

Bavila by mě gólíí výstava někde mezi sklípkem a vinohradem

Billy
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 00:07
- Nahlásit

Ajsí
Tak vínku bych se taky nebránila, ale pak ten výkon v kruhu

helps
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2011 07:58
- Nahlásit

Billy

aspon by sis ze sebe dokázala udělat legraci a už by tě nic netrápilo, akorát by ste si to užili )))

<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání