Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
gabifi
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2011 14:38
- Nahlásit

omrkla jsem genealogický servis na stránkách klubu a zjistila, že pokud tam budu chtít cokoli mít o svých psech, budu o tom muset poslat oskenované potvrzení, počínaje dvěma stranama rodokmenu, že psa vůbec vlastním. Výjimku tvoří chybějící části těla, o těch prej potvrzení mít nemusím
Takže tam mí čokli nebudou

Dines
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2011 15:35
- Nahlásit

Shelticka
momentálně mám ruku rudou napuchlou od ramene po loket, asi si zajdu na alergologii
To jsou ty hnusný jedovatý muchničky - ty nesnášim - taky vždycky oteču tak 5cm boulí

gabifi
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 06:56
- Nahlásit

potřebovala bych poradit pro Adama nějaký frisbíčko - rozměr plus rozumný materiál, aby nepřišel o přední žuby. Zatím si hrajeme s frisbíčkem pro golyji, ale ten je na něj moc velký.

helps
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 08:10 - Změnil/a: helps
- Nahlásit

určitě Hero atom....může to být buď normální umělohmotný anebo takový tej materiál měkká guma.
URL
URL

nebo hero pup
http://www.dogshop.cz/index.php?main_page=product_ info&products_id=193

nebo hero atom obyč
http://www.dogsandfun.com/obchod/hero-atom-a-p-519 .html

jináč se fakt netěším na ten zítřek na klubovku. má chcát celej den a pochybuju, že to budou mít nějak pořešený ((

gabifi
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 08:33 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

helps
pořešený je to tak, že diváci i se psy můžou být na krytý tribuně s lavičkama a pokud prší, kruhy jsou taky pod střechou.
Nevýhoda těch kruhů pod střechou je, že jsou pak přístupný jenom z jedný strany, což je blbý pro diváky i fotografy.
Já doufám, že se nebude jednat o nějaký trvalý déšť a užijeme si to.

Jdu omrknout ty frisbíčka.

gabifi
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 08:44
- Nahlásit

objednala jsem 2x 18 cm, pokud budou veliký, půjdu do 16 cm

helps
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 09:41
- Nahlásit

gabifi

divácí myslíš tedy i nás než přijdem na řadu?
tak to si mě docela uklidnila, já už sem viděla divoké scénáře, jak Ajánek místo jeho krásnýho hustýho kožíšku bude vypadat jak zmoklá slepice a bude to špatné. tak to mám radost...
jinak se obávám, že se bude jednat o trvalý déšt... když se koukneš na srážkovej model
http://pocasi.idnes.cz/?t=mapa&c=15.5.2011%2013;00

gabifi
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 11:13
- Nahlásit

helps
jako zmoklý slepice budeme vypadat všicí, protože venčit a přecházet mezi tribunou a kruhem budeme muset.
Beru dvoje boty.
U nás je zatím hezky ale pomaloučku a nenápadně se zatahuje nebe.

helps
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2011 21:36
- Nahlásit

simtě, krátkosrstky mají kruh prej s dlouhosrstkama? že jdou prej KK po DK?

Jimmi
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 15:09
- Nahlásit

Jukla sem na výsledky KK v Řepči a docela masakr
Kdo to posuzoval?
A jaké bylo nakonec počasí?

koukejte sem někdo urychleně napsat!

gabifi
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 15:17
- Nahlásit

Jimmi
počasí se drželo, sice zima, ale nepršelo. Posuzovali Maďaři, šeltie a KK dáma, DK pán (Korosz Papp nebo tak něco)
Ajsík V1 CAJC, Adam V3, Billy V2 resCAC a největší bomba Kendy: CAC ve třídě veteránů. Několikrát jsme se tento neobvyklý titul pokusili vrátit, ale pak jsme to vzdali
(pro nevystavovatele: ve třídě veteránů se CAC nezadává)

BOBa má Dita na B zlaťáka. Na závěrečky jsme nečekali, další výsledky nevíme.

Tony
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 15:52
- Nahlásit

gabifihelps
tak to vám gratuluju a pak že jsou výstavy podplacené nebo alespoň z kamarádství
no jo ukáže se zahraniční rozhodčí a hned víme, kdo že je to nejkrásnější.

helps
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 16:18 - Změnil/a: helps
- Nahlásit

Tony

no jednu věc víme... v zahraničí očividně nepovažují za nedostatek ocásek nahoru řeší to jen dinosauři tady v Čechách a naší Maďarku ocásek nahoru nepohoršil ba naopak. Ačkoliv nevím, já sem Ajse jaksi nestíhala sledovat v tom běhu. V posudku ale o ocásku nemá ani slovo, jen samou chválu na strukturu srsti, kostru, posazení uší, úhlení a bla bla bla.... jsme spokojení to jo. žádné uplácení se nekonalo.

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 18:46
- Nahlásit

helps
Ajánek je nejhezčí

gabifi
Pumice jednou na oblastce (nebo možná krajské, prostě takové pidivýstavě) dostala BOBa . Dokonce ho máme i zapsaného v papírech, páč paní písařka řekla, že když tak pán rozhodčí rozhodl tak tak rozhodl a vrazila ho tam

Jimmi
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 18:52
- Nahlásit

helps
gabifi
gratuluju fšem, s titulem i bez

helps
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2011 20:05
- Nahlásit

Biluška

jj, kluk je to šikovnej a já jsem se pro jednou taky ovládla a neudělala mu snad úplnou ostudu ))

Jimmi

díky btw, prosimtě co máš za zpravodaje, že už si pár hodin po výstavě věděla, jak dopadli KK?

gabifi
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 12:55
- Nahlásit

Gendyk lína, skoronovej lux nestíhá

helps
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 13:12
- Nahlásit

haha, to se teda vůbec nedivím...tydle krátkosrstý potvory, to musí bejt něco ))) se divím, že ten vysavač vůbec něco stíhá

btw, nefotili jste včera něco?

gabifi
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 14:49
- Nahlásit

helps
pokud se k nějaké fotce s Ajsíkem dostanu, tak ti jí pošlu

gabifi
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 15:25
- Nahlásit

jeden Adámek ze včerejška a valím do práce

Foto: Radka Valentová

helps
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 15:33
- Nahlásit

gabifi

jůůů tady mu to fakt sluší, stojí jak zkušenej výstavní žampijón ))

jo, to bys byla moc hodná, bohužel z mých známých se všichni někde flákali a tak nic nemáme. teda ani sme tam moc znýmých neměli no.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 17:47
- Nahlásit

helps
btw, prosimtě co máš za zpravodaje, že už si pár hodin po výstavě věděla, jak dopadli KK?

hééé, to se mam co? ale nepovim

helps
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 15:18
- Nahlásit

tak tady taky od Radky Valentové jeden Ajánek. musela to teda oříznout páč já se tam hrozně ksichtím...

a komplet výsledky šeltinek zde
http://www.sheltie.cz/?page_id=986

gabifi
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 15:23
- Nahlásit

helps
krááásnýýýý
Fotil i přítel dcery, ale on fotil i v Budějkách a fotky stále nemám

helps
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2011 15:38
- Nahlásit

gabifi

No tak to musíš vymámit od něj fotky... hlavně Ajánkovo a Adámkovo samozřejmě. Mám pocit, že minimálně Ajse fotil jednou na tribuně - jesi sem si teda nespletla, kdo že je dcery přítel. Ale Ajsí tam totiž visel hlavičkou dolů z tribuny a pozoroval co se děje, a tak minimálně takovou fotku asi Ajse bude mít )) tak to na ně přitlač, ať to nahrajou někam na rajčisko.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2011 11:43
- Nahlásit

hopsa hejsa do.. vodičky více z dnešního plavení tady

helps
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 08:05
- Nahlásit

jůůů šeltička a plave.... to se jen tak nevidí krásný fotky

Shelticka
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2011 20:11
- Nahlásit

helps
měla jsem neplavací šeltičku a druhou jsem chtěla plavací, tak jsem si ji udělala A fotky jsou focený foťákem ani nevím kolik let starým jsem ráda, že ještě aspoň nějak fotí

gabifi
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2011 07:15
- Nahlásit

já ještě plavacího psa neměla. Kendy akorát chodil z vody lovit aporty, ale to vlastně vůbec nevnímal, že v nějaký vodě je, tak se to nepočítá.

Tony
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2011 12:38
- Nahlásit

Moje šeltie je praštěná do odrazů, stínů a prasátek. Takže běží na břeh, tam se postaví a čumí na sebe do vody... problém je, když je nejdříve bahno a pak teprve voda...

<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání