| Autor |
Zpráva |
gabifi
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2011 10:09
- Nahlásit
jen tak
|
Tony
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2011 14:55
- Nahlásit
kachna_
Já bych šeltii bez PP taky rozmluvila, navíc rozdíl v ceně je fakt minimální (což si myslím, že je taky důvod, proč se šeltie bez pp téměř nevyskytují).
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2011 18:18
- Nahlásit
český tým medíků v Holandsku má zlato, takže samozřejmě i účastník zájezdu Zamba Zambič
|
helps
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2011 22:25
- Nahlásit
cožeee?? jako fakt? tak to je super!!!!! )) a co to bylo prosimtě za akci?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 07:12
- Nahlásit
helps
co to bylo prosimtě za akci?
URL
|
helps
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 09:08
- Nahlásit
no jééje, koukám na ty výsledky, nádhera
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 09:33
- Nahlásit
helps
sice jsem včera slyšela výsledky jinak, ale to neva. Nějaký medaile tam budou ))))
Dnes běží jednotlivci.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 10:35
- Nahlásit
No tak v těch výsledkách medíci týmy jsou češi první, takže to asi odpovídá tomu, co jsi včera psala ne?! vychází mi z toho pro týmy ta zlatá... jsou šikovní )
jo? tak to jsem zvědavá... doufám, že pak někde budou nějaký záznamy
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 11:00
- Nahlásit
helps
já myslela, že stříbro mají taky junioři a ony jsou to děti
|
helps
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 11:22
- Nahlásit
aháá no tak děti, to je taky skvělej úspěch.... to já ani nevím, jak se to rozděluje
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 11:54
- Nahlásit
helps
pro děti je to trošku škoda, že musí soutěžit s juniory. Ale co, nic není dokonalý a stříbro je pak opravdu úspěch
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 19:21
- Nahlásit
dneska Zambík stříbro
šoltyje jsou prostě mocinky šikovný
|
helps
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 21:05
- Nahlásit
tak to je super ) fakt moc sikovny
|
elni
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2011 20:38
- Nahlásit
Ty vogo nedočetla sem až do konce, ale šoltyí svět mě začíná trochu děsit, teda až na tu pasáž o agi. A sem nadšená, že jsou konkurencí pro BOC (ne, že bych je neměla ráda, ale to co potkávám, mě usvědčuje v tom, že jejich chov mají v rukách psychicky narušení lidé-snad si to nevezmou osobně )
Tak jak se u vás projevuje léto? Užíváte si? Šeltie se rozhodla, že zapomněla plavat a že v rámci její princeznovský mysli se nesluší namočit si kožíšek, takže se pouze brouzdá a štěká na ostatní co se koupou, aby jim řekla jak je koupání nevkusné a nebezpečné. Řekněte, že krátkovlasý golie nejsou tak komplikovaný bytosti, protože kdybych už jednou (za pár let) přesvědčila rodinu, tak jedna aristokratka mi bohatě stačí.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2011 07:36
- Nahlásit
jenom procházím, jedna vnoučátková:
se stěhuju, ne doma ale v práci, ale i tak je to vopruz.
Tak já zas du vláčet židle
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2011 16:43
- Nahlásit
a ještě mocinky čikovnej a krásnej polobrácha Impík
|
datli
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2011 23:19
- Nahlásit
Dobrý večer.
Hlásím se do party s budoucím štěnětem šelmičky.Protože jsem se k šeltii dostala naprosto náhodně,musím rychle posbírat info ,co do začátku šeltího kluka pořídit.
Mám doma roční fenu Jack Russel Terierku a 4 týdny pochovanou skorojezevčici Barbulku.
Zjištění,že prostě jsme všichni v páru nám nedalo a máme zamluveného klučíka.
Nemám zkušenosti ale z s plemenem dlouhého chlupu s už vůbec ne,co obnáší pes s PP.
Pro začátek prosím,jaký tip obojku pořídit,abych mu nepoškodila srst?
Co se týká žrádla,to si vím rady docela slušně-barfujeme a naše štěně už taky jede na barfu.
Kdyby měl někdo chuť mi cokoliv napsat,co do začátku,ať to nepřehvizdnu,budu moc vděčná.Díkec a hezký večer Datli
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2011 23:27
- Nahlásit
gabifi
ten malopes vzadu je bomba
|
petl
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 09:01 - Změnil/a: petl
- Nahlásit
ahoj všicí my máme dovolenou heč
Kulinka jí tráví tím že Ferdu učí tajné psí bojové umění - takzvané PES-FU.
a to znamená že mám taky čas napsat.
Zdravíme všechny dlouho i krátkovlasé příbuzné a pro
elni
zdravíme i od vody abys viděla dlouhovlasé kachny http://www.facebook.com/media/set/?set=a.183510268 1177.89733.1348765459&l=133d0f2351&type=1
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 12:15
- Nahlásit
datli
šelmyjí smečka z Liptaně zdraví Datlí smečku
All
Buďte na Datli hodní, je to budoucí rodina našeho Boeinga
|
Tony
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 12:23
- Nahlásit
datli
No tak myslím, že chovatelka ti poradí co a jak .
Biluška
Tak to máme Boeing a jaká jsou další jména? Po tom, co jsem poprvé viděla na monitoru slovo Ajsíkjů (doufám, že jsem to napsala dobře a s Helps se neurazíte). Se nemůžu dočkat dalších originálu Von Schnappi schnapp.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 12:39
- Nahlásit
Tony
Po velmi pečlivém výběru vyhrála kombinace:
Boeing Sedmtřisedm (toho si bere Datli a fakt haluz je, že její manžel je pilot )
Bonýsek Šrutka ( jméno Bonýsek dostal na přání nových majitelů, manželů Šrutkových - čili druhé jméno Šrutka už bylo jasné )
a fenečka Baletka Safírka
No tak myslím, že chovatelka ti poradí co a jak
Ty woe, chovatelka nemá vůbec čas, než já stihnu sepsat v čem se šelmyje liší od josefčíků tak Bojas tiše zesne stářím v pokročilém věku dvaceti let
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 15:21
- Nahlásit
datli
obojek na šeltíky máme vždy obyčejné, textilní s umělohmotnou přezkou.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 19:18
- Nahlásit
elni
co vás paní děší na světě šoltyjí? Jinak léto si neužíváme, protože tu žádný léto není
gabifi petl
parádní fotky
Biluška
Boeinga? To znamená Ajánkovo polobrášky? a kde sou vůbec fotky a info... ty nám vůbec nic nepovíš ....
Co se týče Ajsíkjů Leadra, tak musím říct, že se tomu každej děsně směje a já jim všem říkám, že Ajánkovo chovatelka má holt smysl pro humor
edit: No tyvoe.... koukám, že můžem bejt ještě moc rádi za Ajánka... ty nový jména jsou špička
datli
no k šeltičkám není moc co říct - nemusí se okřikovat, oproti jezevčíkovi určitě bude snadnější výchova, páč jsou citlivky...... od Bilušky štěňátka jsou prej i bez puberty, navíc jsou děsně statečné a divoké
obojek sme mívali normální nylon, teď máme postroj hurta, protože je krásně polstrovanej a navíc mě fakt nebavilo pět minut hledat obojek pod tím kožichem ;)
jinak se spíš zeptej na něco konkrétního, nějak mě nic nenapadá.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 19:22
- Nahlásit
halooo
číslo: 1538/2011
plemeno: šeltie
popis: fena
srst: blue merle, standard
velikost: standard
nalezen: 25.07.2011
Praha 8,Bohnice,V Zámcích
charakteristika: Je čipovaná, hledá se majitel.
k odebrání: V Zámcích 56, Praha 8
telefon: 283 011 711, 233 554 242
|
datli
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 20:56
- Nahlásit
Ahoj ve spolek.
Jednak se hlásíme z rodinné rekreace,kdy chatku máme nad internetovou kavárnou , a tak trochu mimo dosah lidí.Naší Sáru-JRT prdlinu sousedi okamžitě s nadšením přijali,což je taky supr.
A k Boingovi 737-von to bude totiž fon MIG21-páč Libuška chtěla kvalitní volačku.V tu chvíli jsem ještě netušila o čem se hovoří,že se domlouvá šelma.
Pobavila mě hláška-hledat obojek v těch chlupech...no po táboře jsem zjistila,že selhala domácí výbava.Pračka v kombinaci se sušičkou zatím vždy spolehlivě odstranila chlupy jezevčíka,JRTa ,labradora,ale šelmí chlupy ty se svině drží.
To bude veselo.
A fotečku,tu bych mohla poskytnout pokuď Liba svolí.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 22:57
- Nahlásit
no dyť ona to fakt není legrace... dokud byl mladej, tak dobrý, ale jakmile mu osrstil límec, tak konec, obojek nevitidelnej někde na dně
s tima chlupama - já si teda nestěžuju, krátkosrstej pes je podle mýho tisíckrát horší... a neříkám to jen já, ale spousta lidí. naopak na uklízení by dlouhej chlup měl bejt mnohem lepší
|
datli
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 23:01
- Nahlásit
a jak to maj v zimě-nabaluje se sníh na srst?Hrubáčkům tedy brutálně a naší nahaté JRTce ne.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 25 Čec 2011 23:04
- Nahlásit
zeptám se narovinu-nemáte někdo přebytky po štěněti z výstroje,které byste se chtěli zbavit?Já po holkách vtipně už vše porozdávala.
|
Tony
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2011 00:20
- Nahlásit
datli
Moje 2,5 letá šelma má třetí obojek, čtvrté klasické vodítko, druhé flexi vodítko a jen postrojek původní - a veškerá předchozí výbava dosloužila. Takže poskytnout nemohu nic . Jediné co přežilo jsou některé hračky.
|