| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 22:42 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
cilka
vypadá to hodně jako šeltka . Ty bílé znaky na hlavě se hodně stáhnou, tak ať z toho pak není překvapená.
Edit: tak na té druhé fotce už mi teda nepřipadne. To je malé štěně? Jsem z té první tipovala tak čtyřměsíční. Pokud je menší tak by mělo mít mnohem víc srsti.
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 22:45
- Nahlásit
Biluška
Mě se to zdá málo chlupatý .... ale nevím , nechovám je , jejich štěňata sem viděla naposled před xx lety - jen se mi to nějak nezdá .
Tím že se ty znaky stáhnou myslíš že zmizí ?
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 22:47
- Nahlásit
Biluška
Edit: tak na té druhé fotce už mi teda nepřipadne. To je malé štěně?
Je jim prý 8 týdnů ....za 3 litry ...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 22:53
- Nahlásit
cilka
někdy zmizí úplně a někdy se jenom hodně zmenší. Ten na temeni tipuju, že zmizí úplně (pokud je to tedy čistá šeltka), ten kolem čumáku nejspíš zůstane, ale menší.
Mě se to zdá málo chlupatý ...
Pokud je to dvouměsíční tak je to fakt zoufale málo nasrstěné. To bych tipla spíš na toho křížence. Ale pokud je starší tak by to odpovídalo. Oni tak kolem třetího-čtvrtého měsíce ztratí tu štěněcí srst, jsou prakticky hladkosrstí a kolem půl roku začne dorůstat ta dlouhá dospělácká-
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 22:55
- Nahlásit
cilka
Ty woe, nejsou od Jaňourové?
Na osm týdnů je té srsti fakt málo.
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 22:56
- Nahlásit
Biluška
Jj Bilušku díky moc ale já zapomněla napsat že to má být Boredr Kolie - jinak tady je ten inzerát kde na to natrefila , zítra jí chtějí fenu dovézt kamsi na půl cesty ...
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/11444073/Prodam-st enata-border-kolie.php
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 22:59
- Nahlásit
Ty woe, nejsou od Jaňourové?
ssnad ne . Kamarádka ani neví jak se ti lidi jmenují ...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 22:59
- Nahlásit
cilka
Aha, tak malá borderka by podle mě měla taky být chlupatější, ale u nich se povoluje jakákoliv srst takže pokud je po "hladkosrstých" rodičích tak to asi není problém. Ale zaráží mě jak je levná, známá kupovala na začátku prázdnin za pět (taky bez papírů) .
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 23:01
- Nahlásit
cilka
ssnad ne . Kamarádka ani neví jak se ti lidi jmenují ...
Mě právě trkla ta cena, páč to její oblíbené číslo a skoro všechny štěňata (šeltky, borderky i jejich křížence) prodává za tři tácy
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 23:01
- Nahlásit
Biluška
jj mě to záraží celkově všechno proto tady somruju nějakou radu
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 23:04
- Nahlásit
Biluška
Mě právě trkla ta cena, páč to její oblíbené číslo a skoro všechny štěňata (šeltky, borderky i jejich křížence) prodává za tři tácy
no tak všechno je nakonec možný , má telefon na nějakou Blanku ...a Jaňourová taky rozváží štěňata po republice ?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 23:05
- Nahlásit
cilka
jj mě to záraží celkově všechno proto tady somruju nějakou radu
Zkus jí aspoň vymluvit ten dovoz na půl cesty . I když to stejně nemá cenu, když tam dojedou a zjistí, že štěňata jsou v příšerných podmínkách tak si ji stejně vezmou, protože jim jí bude líto
Jo a ty bílé znaky se borderce asi neztratí, to platí pro šeltky. U border vůbec netuším
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 23:06
- Nahlásit
cilka
...a Jaňourová taky rozváží štěňata po republice ?
jj taky, ale tohle není její číslo.
Jsem ho hodila do gůglu a ten chlap má ještě nějakou autodopravu, jinak nic. Tak aspoň to nebude nějaký množitel co má milion plemen.
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 23:08
- Nahlásit
Biluška
jj taky sem gůglila , má na ně dvě telefonní čísla a taky nic tak snad to bude dobrý ..
Rozmlouvat jí to nebudu , kdo chce kam pomozme mu tam ....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 23:11
- Nahlásit
cilka
Třá jsou to normální lidi s normálníma štěňatama a všechno dobře dopadne
Jdu se svalit, dobrou s kobrou.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 23:18
- Nahlásit
Vzhled kdo ví, to takhle malý mimino těžko pozná, ale to že ho mají vézt na půl cesty a je jen za tři tisíce mi přijde hodně podezřelý. U takovýho psa bych chtěla vidět rodiče, aspoň tu matku a .... taky teda ten kec že je z pracovní linie, z farmy, kde mají tisíc ovcí. To jako tady v ČR jo? ))) no nevím. Já bych do toho nešla. člověk se snaží ušetřit, ale to bych si radši našetřila na opravdovou BOC.
ale třeba píše jen podezřelé inzeráty, nechci malovat čerta na zeď. Jen celkově je dobře vidět aspoň podmínky kde štěně vyrůstalo a tak..
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 23:35
- Nahlásit
Biluška
helps
Holky díky moc , rozhodnout se musí sama , všechno co píšete jsme tu probraly tak se uvidí zítra odpoledne jestli jí vezme nebo ne ...
Brou ....
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2011 23:40 - Změnil/a: cilka
- Nahlásit
Ještě dodávám dvě fotky - jedna je s druhým štěnětem také fenka
A ségra
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 07:18
- Nahlásit
vnoučci
dvě holky, dva klucí
|
Billy
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 13:18 - Změnil/a: Billy
- Nahlásit
gabifi
Tak hlásím, že v sobotu jedem do Bolky, doufám, že se počasí umoudří
Jo a minulou sobotu si Billy přivez z krajský tady u nás Krajskýho vítěze. A nejenže neštěkal, ale dokonce dokázal v klidu stát. Tak doufám, že v Bolce to zopakuje. U něj jeden nikdá neví, co se mu vylíhne v palici.
Gratulace k vnoučkům, sou boží
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 14:26
- Nahlásit
Billy
budu držet palce. Nezapomeň nahlásit, jak jste dopadli
U něj jeden nikdá neví, co se mu vylíhne v palici.
to už jsem někde viděla....konkrétně u nás 3x
|
Billy
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 14:49
- Nahlásit
gabifi
No jo, když on je Billy celej dědeček
Ale momentálně leží jak mrtvola a vypadá jak ten nejhodnější pes pod sluncem. A občas jím i je, teda když spí
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 17:12
- Nahlásit
Billy
Ale momentálně leží jak mrtvola a vypadá jak ten nejhodnější pes pod sluncem
Kendyk je teď za mrtvolku taky. O mně rači ani nebudu povídat
|
datli
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:23
- Nahlásit
Jak vám psi teď zvládaj to vedro?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:31
- Nahlásit
datli
Jaké vedro? Myslíš ty skoroletní teploty?
|
datli
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:41
- Nahlásit
V ložnici mám 28 st.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:46
- Nahlásit
datli
No dyť je léto.Až tam budeš tolik mít v lednu tak to bude podezřelé . Je příjemné teploučko, klidně by se mohlo ještě tak pět stupínků přihodit
|
datli
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:52
- Nahlásit
no na spaní to teda není.Já potřebuju pod 18 st,jinak se nevyspím.Ideálně tak 15 a koukám na šelmu,že by to taky uvítal
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 21:54
- Nahlásit
datli
no na spaní to není, ale to neřeším páč v baráku je trvale pořád osmnáct stupínků
|
helps
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2011 22:48
- Nahlásit
teď tu ležím pod dekou
jinak AJsí je největčí mentálek.... nevím, ale prostě ten bude lítat a skákat a lítat a je mu úplně fučík, jestli je 40 nebo -30... akorát se víc zadejchá dneska sme k večeru měli trochu agilitění a prostě lítá, lítá, lítá... jedinej kdo je z toho v prd.... jsem já zase
|