| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 21:09
- Nahlásit
Biluška
Dyť mi jedem až ve čtvrtek, to krásně stíhám
ty možná jo,ale jestli i já,tím si nejsem jistá.........sem ve stresu,ze stanování.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 21:12
- Nahlásit
Biluška
jestli někde na jihu potkáš levné meruňky, nebo broskve tak mi, prosím, vem.
Hm,tak jestli ještě něco narvu,tak ti to dám.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 21:13
- Nahlásit
Kolik meruní bys chtěla?Jaká je to cena levně?Se neorientuju.Kašli na chodbu probůh!
|
datli
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 21:27
- Nahlásit
Hele rozumím tomu,že po 12 .měsíci bychom měli jít na nějakou bonitaci?Do té doby mám být v klidu?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 22:10
- Nahlásit
datli
Kolik meruní bys chtěla?Jaká je to cena levně?Se neorientuju.Kašli na chodbu probůh!
No to se odvíjí od ceny. Jaká cena je levně vůbec netuším Prostě gdyž potkáš meruňky u těch pouličních stánků a budou řekněme pod 30,- kilo tak jich vem tak deset kilo. Gdyž budou dražší tak vem jenom tři. Když budou stát víc jak 50,- za kilo tak je neber vůbec, vrozená lakota by mi nedovolila je sníst
jablunka
Hm,tak jestli ještě něco narvu,tak ti to dám.
Ty máš meruňky? Jako na zahradě? V tom případě tiše závidím
.sem ve stresu,ze stanování.
Pokud dovolí počasí budu spát pod širákem. Děsně se na to těším už jsem nespala venku ani nepamatuju
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2011 22:11
- Nahlásit
datli
Hele rozumím tomu,že po 12 .měsíci bychom měli jít na nějakou bonitaci?Do té doby mám být v klidu?
Rozhodně ne
Do té doby vás dokopu k několika výstavám
|
datli
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 19:11
- Nahlásit
Jablunko-nevím jak jinde,ale tady usilovně prší až střídavě chčije a fouká,na širák to nevidím.\\spíš půda?
|
datli
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 19:13
- Nahlásit
Biluš-toš to abych začala stesovat.!Kdy nejdřív vyrazíme?Já sem si říkala,že z prči vyzkouším,co se děti u tebe naučili a v Kojotíně by vyrazili voba se nakrucovat.Jen nevím,jaké nakrucování bude vyžadováno.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 20:24
- Nahlásit
a čímpak se dnes vyznamenal dnes Migulík?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 21:16
- Nahlásit
datli
čaute paní, děcka měli na Gulaku školení, snad si něco zapamatovali. Jestli máte čas 14.8. tak přijeďte na čumendu do Ostravy, budu tam vystavovat. Na první výstavy pojedu s váma a zaučím vás přímo na místě, neboj, žádná velká hrůza to není.
Migáč s Boňákem dneska zabili Ikejakrysu a vnitřnosti roztahali po celém baráku Místo ní jsem jim dala krokodýla. Uvidíme, jestli bojoví psi zabijou i krokouše
|
datli
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2011 22:25
- Nahlásit
Čau paní.
Právě jsem s hrůzou zjistila,že děti končí na táboře v Hynčicích v sobotu 13 a domlouvali jsme se ,že Migušáka vydáš až od 15.
Asi to předám koňovi s větší hlavou,mě už organizace prázdnin tedy dost vyčerpává.
Nevím jak u vás,ale tady celý týden prší a je to ospalé jak ďas.
No a to teda nevím,zda Migovi dovolím dělat doma krysodava.Na to je přeci vyšlechtěná Sára.Vona s kikeakrysou teda zatřepe,vomlátí ji,ale nezabije.Takoveeej malej tyránek.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2011 17:45
- Nahlásit
Já vím že otravuju,ale prozměnu Filda se ptá,co dnes náše éro vyvádělo a co už umí?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2011 17:50
- Nahlásit
Biluška
Ty máš meruňky? Jako na zahradě? V tom případě tiše závidím
jj,i broskve,ale meruňky UŽ nejsou a broskve JEŠTĚ nejsou.
Ale třeba nějaká dozraje do čtvrtka.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2011 18:24
- Nahlásit
Jablunko-ale to by muselo začít svítit.Tady ,tedy tu i tam prší prší.
Dojeli jsme z dovči a zaplaťpánbůh za sušičku.
Sic jsme vůbec nevytáhli trička ,kraťasy,zato bundy mikiny,úplně všecky a to do totálního zmatlání se.
Jo a cestou domů jsme ani meruňkáře nepotkali,zato havárek plno
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2011 21:08
- Nahlásit
datli
Tady máte děsně moc nových fotek paní
Pilotní Éro bylo dneska nejhodnější ze všech . Evidentně chce být modelem, protože při focení krásně stál, natáčel se ze všech stran a poslušně koukal buď do foťáku, nebo nabok, tak jak jsem chtěla . Narozdíl od těch ostatních dvou, kde na jednu povedenou fotku připadalo padesát, na kterých bylo jedno ucho, nebo špička ocásku
jablunka
Já jich potřebuju děsně moc na marmeládu . Přinejhorším koupím od poláků, ti určitě budou mít.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 31 Čec 2011 21:41
- Nahlásit
No teda!Ten se změnil!Už mu čumáček povyjel.Moc děkuju!
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 13:09
- Nahlásit
Milé dámy jsem zpátky doma.
Hned v úvodu napíšu, že jsme tentokrát skončili s bramborovou medajlí, ale na radosti nám to neubralo. Skoro všechno co jsem nechtěla, se opravdu nestalo a příště to udělám stejně. Pršelo jenom ze čtvrtka na pátek a přestalo v osm ráno, když jsem se vrátila z venčení a nadávala jako špaček. Od té chvíle nespadla ani kapka. Možná pomohlo, že jsem nadávala německy...šajze atd... .
Celý víkend bylo pod mrakem a nádherných 22 až 25 stupňů.
Areál byl úžasnej, protože jsme kempovali v jezdeckým areálu, mezi koníkama. Pravda, když jsme ráno vylezli všichni z autobusu a viděli ty koblihy na místě, kde máme postavit stany, trochu nás přešel humor, ale co by češi pro sebe neudělali že? Nafasovali jsme vidle, lopaty a kolečko a těch několik málo hromad jsme si odklidili z cesty. Cesta k naražení prvního sudu s pivem byla rázem otevřená .
Sprchy byly docela blízko, nicméně 6 kousků pro zhruba 600 lidí není až tak moc
Koníci v ohradách byli úžasní a fantasticky klidní a vůbec jim nevadilo, že se mezi nima venčí nezanedbatelné množství pasudychtících borderek a jiných dalších nezpočetných plemen čoklů, kde každý plemeno má na koně a legraci s nima vlastní názor. Žádný čokl nebyl ušlapán a žádný kůň nedostal infarkt, což považuju za velmi důležitý důkaž, že nad námi lítali hejna psích a koňských andělů (možná proto nesvítilo to sluníčko )
Organizace turnaje stála za bačkoru, ale to je bohužel jen pro zasvědcené. Na turnaji se opět ukázalo, že češi jsou fantastičtí a fanatiční fandiči, kteří mají svojí hrdost a každé české družstvo bylo povzbuzováno tak vehementně, že se pokaždé ostaní seběhli podívat co se na parkuru proboha děje, že se tam snad běží o titul o mistra evropy
Poprvé v historii českého flyballu běželo družstvo Laviny v první divizi a jejich 4. místo znamená, že jsou čtvrtým nejlepším družsvem v Evropě. Nic víc a nic míň. Ta oslava stála za to Jen tak mezi tím běháním opět snížili český národní rekord, a ještě si střihli fantastickou scénku, kterou považuji za vrchol celého turnaje a určitě bude k mání na jutubku nebo někde, rozhodně stojí za podívání i když s čoklama to nemá nic společného .
Takže konečná bilance: H.P. Panthers 4. místo 8. divize, H.P. Huriccane 1. místo 4. divize, H.P. Prague 5. místo 3. divize, Dog Dragons 2. místo 3. divize a ještě stála na bedně Alea myslím 2. místo 7. divize??? ted nevím...ostatní si nepamatuju ˇ
Celkový počet divizí 15, 105 družstev...na každé družtvo je 6 psů x přiměřený počet páníčků Se nás tam letos sešlo docela dost.
Příští rok se turnaj bude konat v Anglii, tak se zatím ani neví, jestli pojedem.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 14:13
- Nahlásit
Jimmi-bramborová v takové záplavě družstev je krása.Gratulluju
Pochopila jsem to,že to byl jen flyball,nebo i jiné disciplíny?
------------
Chtěla bych poradit,co dát proti klíšťákům ,blechám u šelem.U nás jich je mraky a taky jsou i dost infekční.Navíc jsme často na loukách,v lese...
Případně tipy,co vůbec nezkoušet.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 14:31
- Nahlásit
datli
čus paní. Mě se nejvíc osvědčili spoty za krk, jakákoliv značka krom Frontline. Značky raději střídat než si ty malé mrchy (myslím klíšťata, nikoliv šelmyje ) vytvoří rezistenci. Naopak vůbec se neosvědčily antiparazitární obojky - buď nefungovaly, nebo jsme je pořád ztráceli
Jimmi
Gratulujem paní Jste dost dobří, pořád to říkám
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 19:58
- Nahlásit
Jimmi
hezky
|
datli
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 20:02
- Nahlásit
My používali léta letoucí na Barču obojek Kiltic,nebo jak se jmenoval.Fungoval suprově.
Sáru jsem coby štěně stříkala Frontline na štěňata a no,2 měsíce je málo na zkušenost.Pak na pár dobrých doporučení jsem sáhla po biobandu-esenciální olejíček v obojku.Naprosto nefungoval.Absolutně!
Teď mám kapičku Advantic,která se aplikuje 3x po sobě po týdnu.DObrý,jen v sobotu jsem tahala jedno klíště z pipipny.
Když jsme u tý srsti,je potřeba přidávat do stravy nějaké oleje?
Já k barfu přidávám,co mám doma na vaření.Slunečnicový,olivový,konopný,prostě co najdu.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 21:38
- Nahlásit
datli
nejčastěji a nejraději používám Expot. Kape se jenom jednou. V návodu tvrdí, že má fungovat na klíšťata měsíc, ale běžně drží půl sezony. Třá letos jsem ho dávala v dubnu a pořád ještě klíšťata nemají
Slunečnicový,olivový,konopný,prostě co najdu.
Přesně tak. Co najdu, to tam vrazím . Nejradši mají rybí, ale když není tak není a vystačí s jiným.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 22:09
- Nahlásit
. Nejradši mají rybí, ale když není tak není a vystačí s jiným.
Já to nikdy nedávala.Můžeš nahodit konkrétní značku,tip?
|
Tony
Člen |
# Zasláno: 1 Srp 2011 22:31
- Nahlásit
Biluška
S klíšťatama souhlas, já v dubnu kapala Duowin a dvě klíšťata v červnu pod krkem, jinak nic.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2011 19:39
- Nahlásit
Bilu-tak copak dnes ten náš čuňáček letecký zas vyváděl?
Můžem tedy zítra navečer-specifikujme-za soumraku-bychom dojeli na přespání?Po 16 hodině vyrazíme do Hynčic odložit děťule a pak k vám.Prosím pěkně.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2011 20:30
- Nahlásit
datli
čuste paní, právě nahrávám fotky.
Dneska jsme byli na canisce u důchodců. Miminka měli pochopitelně největší úspěch . Jeden pán je celkem trefně nazval Okupanti
Zítra za soumraku vás teda čekáme, ale vemte si karitaťky a spacáky. Pro jednoho najdu na půdě spartakiádní lehátko
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2011 20:48
- Nahlásit
Nejnovější malé šelmyje jsou na rajčeti
|
datli
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2011 20:53
- Nahlásit
Karimamku a karitaťku vezmem,nejma problejma.
Okupanti-no príma .Jsem zvědavá,co Sára bude říkat na okupanta,když se mu bude rozvalovat v pelechu
Už jsem si koupila šeltí knížku,kámoška mi ušila šeltí obojek,zadala jsem výrobu "psí známky" s číslem na mě pro oba urviše,páč u nás přestali dávat známky.A tak,no.Chvilku bude mít červené vodítko,snad to přežije ke své barvě hřívy
|
datli
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2011 21:01
- Nahlásit
Bilu-Já z té Bonči nemůžu.Ona se na každé fotce normálně chláme.
Štěnda rostou neuvěřitelně před očima.Takové medvědí kuličky to jsou!
A Mig mě pobavil ksichtama.To se dáví smíchem nebo trávou?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Srp 2011 21:55
- Nahlásit
datli
Ona se na každé fotce normálně chláme.
Jo, ona je furt vysmátá
Taky umí mluvit říká ééééé a blůůůů. Ti to zítra předvedu. Riči umí pro změnu mlaskat . Jestli Mig podědí tyhle schopnosti po obou rodičích tak se máte na co těšit
To se dáví smíchem nebo trávou?
Kobylincem . Takový xicht hodil když jsem na něho zařvala ať to okamžitě vyplivne
|