Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
helps
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2011 00:22
- Nahlásit

no musím říct, že to bylo letos celkem v klidu a nemusela sem sníh řešit, ale pak někdy asi koncem února najednou sníh mokrej a to teda byla síla, to je fakt. chudák skoro nemohl chodit... ale bylo to tím, že sotva sem ho obrala, tak skočil do půlmetrový závěje ....
přemýšlela sem nad takovou tou pláštěnkou šuťákovou, ale nevím no..

jinak já mám pozůstatek jen asi dva nylonový obojky, kterej každej mohl stát tak třicet korun, tak to by se asi nevyplatilo posílat

Tony
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2011 00:26
- Nahlásit

Já mám fenku na kterou se sníh tolik nelepí, pokud si ovšem nenechá při hře oslintat límec od ostatních psů - na těch mokrých chlupech se pak kuličky dělají. Ale hodně záleží, jaký druh sněhu právě je.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2011 11:18
- Nahlásit

gabifi
hele šoltyje byla v praze troji,ale už neni v nabídce,což znamená,že už si jí majitel vyzved bo se asik jen ztratila))

gabifi
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2011 11:56
- Nahlásit

davidkova renata
super

Hanca
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2011 17:48 - Změnil/a: Hanca
- Nahlásit

Agi Fredina
Bred je čistokrevná kolie zlaté barvy s PP, Je narozen v červnu 2003 a nutně potřebuje svou novou rodinu. Jeho majitelé se o něho nemohou již starat. Nyní se nachází v útulku Kopřivnice na Severní Moravě. podrobnější info podá fredinaagi@seznam.cz

zkop. z facebooku
http://www.koprivnice.cz/index.php?id=utulek-pro-p sy-koprivnice

datli
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2011 22:13
- Nahlásit

Další dotaz-jak je to u očkování?
Vloni jsme Sáru nechali naočkovat tuším vzteklinou,co se píchá co 3 roky a všeobecně nesmyslené očkování vyrušili,po dohodě s vetem,že je situace co se týká chorob léta velmi klidná,nicméně povinná očkování prostě musíme akceptovat.
Jak je to s povinným očkováním u papíráků,co půjdou na nějaké třeba zkoušky,výstavy či kam se to s nima vlastně chodí?

impact
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2011 22:41
- Nahlásit

datli
Leni šaaaau.

datli
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2011 22:57
- Nahlásit

a co ty tu sháníš za iňfo?

impact
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2011 23:26
- Nahlásit

datli
Já? Nic nesháním.
Já sem patřím.

Tony
Člen
# Zasláno: 26 Čec 2011 23:30
- Nahlásit

datli
No, co se týká vztekliny, tak ji taky očkuju jednou za tři roky. Veterinář mi ale řekl, že kdybych chtěla se psem na nějakou akci, tak záleží na pořadateli, jestli tuto vakcínu bude akceptovat (ale že pes v imunitě je). V propozicích většinou bývá, že pes má být imunní proti vzteklině, dle Veterinárního zákona. A ve Veterinárním zákoně (teda v tom 166/1999 bohužel je, že majitel je povinnen nechat psa každoročně přeočkovat - teda tak jsem to alespoň našla).
Takže je to těžký, já jsem letos vzteklinu očkovat nenechala (psích akcí se s ní neúčastním) a pokud náhodou něco bude nebo bych se rozhodla, že s ní chci do zahraničí, tak si holt budu muset vzpomenout 30 dní dopředu.

helps
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2011 12:10
- Nahlásit

no my očkujeme jednou za rok... teď se zrovna chystáme. jelikož nás ještě čekají nějaký výstavy a určitě závody, tak holt si to nebudem komplikovat.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2011 12:12
- Nahlásit

Tony
Očkování na tři roky uznávají i v zahraničí na sportovních akcích, jak je to ovšem s výstavama, to nevím, ale mělo by platit

Jimmi
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2011 12:21 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit

All
dneska opět odjíždíme (ten rok strašlivě uběhl ) do němec na ME ve flyballu. Závodní den je sobota, tak držte Jimovi palce.
Taky nechci vedro a nechci aby pršelo, zima ani vítr nevadí.
Nechci se v autobuse zase opít, ale asi tomu neujdu . Jim by mohl v autobuse míň prdět Nechci, aby na závodišti stály hranolky 4 eura a v žádným případě nechci, aby jako loni byly sprchy 2km od stanů dobrý by bylo, kdyby se žádnýmu čoklovi neudělalo blbě nebo si něco zranil. Doufám, že Jim bude žrát a nebude trucovat jako loni, kdy v 8 hodin večer bylo ještě 40 stupňů a nechtěl absolutně nic
...du smažit řízky...
pááá v pindělí

gabifi
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2011 16:05
- Nahlásit

Jimmi
držíme palceeee!!!!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2011 19:18
- Nahlásit

Jimmi
Nechci se v autobuse zase opít, ale asi tomu neujdu . Jim by mohl v autobuse míň prdět Nechci, aby na závodišti stály hranolky 4 eura a v žádným případě nechci, aby jako loni byly sprchy 2km od stanů

vy nám ty medaile přivezete

helps
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2011 19:24
- Nahlásit

hodně štěstí!!!

datli
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 20:08
- Nahlásit

Tak co Libuš-jak se daří našemu Miguškovi?
Dneska jsme viděli vozík za kolo s borderkou.Ohodnoceno,že naše smečka by se v této velikosti měla dobře,tak na příští sezónu přestavíme dětský na psí vagón.
Přemýšlím,co si mám prošpunta nachystat na začtek .Mimo žrádlo,které pravidelně beru,nějaký obojek?

datli
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 20:25
- Nahlásit

Jaký obvod krku tam mívají šelmy?

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 20:26
- Nahlásit

datli
čaute paní. Mig mě dneska pěkně naštval, protože se odmítl přiblížit k rybě se špenátem Dokonce se mu podařilo vsugerovat ostatním, že se jedná o smrtelně nebezpečnou poživatinu, patrně něco na úrovni kyanidu Takže stáli u dveří, řvali hlady a rybičku pečlivě ignorovali Nakonec ze mě vyrazili pribináčky a dali mi jasně najevo, že příště nemám dělat nějaké ciráty a mám něco poživatelného navalit rovnou

.Mimo žrádlo,které pravidelně beru,nějaký obojek?
Normální, látkový obojek, pelíšek (raději ne moc drahý, do dospělosti několikrát padne za vlast ), vodítko (spíš delší, ať se nemusíte moc ohýbat ) . Nic jiného mě už nenapadá. Jo a ještě nervy. Hodně pevné nervy . Přemýšlím, že do štěněcích balíčků budu k fotkám a hračce rovnou přidávat i Neurol a kontakt na psychiatra

datli
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 20:41
- Nahlásit

Tak ty prášky už mám od pediatra doporučeny léta!Kdo to má furt vdržovat tu jejich pubertu od narození?

datli
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 20:47
- Nahlásit

ccc-naše holky nikdy nenačaly pelechy.Je fakt,že o klučičácích teda fakt vím jen to,že se jim občas spálí kulky od slunka,teda alespoň russlům.
Sme dnes razili na výlet a jeli přes vesnici Jackov!Tak máme našeho Jacka vyfocenou u Silniční cedule.
A teď nám líbezně z nějaký skály hrají jako každý večer důchodci na trumpetky a dole v údolí to má ohromnej úspěch.
Právě dali Dobrů noc má milá...Krása.

ad ryby-Sára zaučí.Ale špenát,no to nevím.To asi neprojde přes Sáru.

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 20:50
- Nahlásit

datli
No tak MIG se dokáže perfektně přidat . Kdysi jsem četla v jedné knížce, že psi a haranti mívají dohodu o spolupráci. Zatímco tě jeden vytáčí druhý odpočívá a sbírá síly k dalšímu vytáčení

datli
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 23:33 - Změnil/a: datli
- Nahlásit

Biluška no jo ,knížky maj pravdu.U děcek to tak fungovalo v tom štěněcím věku perfektně.Zatímco Filip mi v koupelně ze zvědavosti otevřel makeup pudr v barvě cihly a rozsypalo se to po celé koupelně,v tu chvíli \klárka v kuchyni z krmící židličky házela po Barči špagety.Člověk netušil,kam dřív skočit!
A děsně se z toho řehtaly!

Sem zvědavá,co ti malí blechatci spolu časem vymyslí.

datli
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 20:39
- Nahlásit

Hojte vespolek-Bililibi extra.Copak dnes vyváděl náš pižďuch?
byli jsme dnes zas vejletit v okolí bítova a představovali si,jak do roka bude šelma zdrhat v terénu Sáře,páč dlouhé nohy.
Včera jsem večer objednala rozumný obojek,protože poslední dobou výrobci dělají jakési polostahováky,látkáče zakončené řetízkem,nebo strašně úzké obojky,kdy karabinku mám i já problém otevřít,natoš chlap.No doufám ,že bude dobrá.
A rovnou i psí známku pro oba psy s telefonem na nás,čověk nikdá neví,žejo.
Pelech máme doma jeden a další jsou putovní deky,využívány dle potřeb majitelek a dění v domácnosti.
Ještě příští týden odešlu objednávku do vetamixu,co mi jej vozí k nám do zveráče.
Libu čistě teoreticky.Příští středu jedem do ALbrechtic odvést děti na další tábor.Mohli bychom se stavit u vás?A ještě nadrzo-žebychom přespali a další den jeli na dovču dál pak do čech bez dětí.Kdyby to nevyhovovalo,neva třeba přespíme v těch Hynčicích.

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 21:00
- Nahlásit

datli
Ahoj paní, přespat můžete, není probléma. Ale musíte si vzít spacáky a karimatky, víte jaké jsou tu bojové podmínky

Migáček je malý bonzák, přiběhl mi říct, že Baletka žere botu Balů ho zato zmlátila zápasem sumo

jablunka
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 21:04
- Nahlásit

Biluška
.Příští středu jedem do ALbrechtic odvést děti na další tábor.Mohli bychom se stavit u vás?A ještě nadrzo-žebychom přespali a další den jeli
celkem to budeš mít nacvaklý,frajerko.

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 21:05
- Nahlásit

jablunka
Dyť mi jedem až ve čtvrtek, to krásně stíhám

datli
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 21:06
- Nahlásit

Tak my dáme ještě vědět.Mám v práci nějaké nečekané změny-odpadla mi moje doktorka hlídat nemocnýho dědu.A tak nevím,co na mě čeká za změny .
Nejpozděj v úterek bych písla,nebo zavolala pro upřesnění.Pro nás není problém v přespání,však víš.A rovnou můžem nabbrat ty zapomenuté věci po děckách.
Nechceš něco dovést z města?

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 21:06
- Nahlásit

jablunka
Dyť mi jedem až ve čtvrtek, to krásně stíhám

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 21:09
- Nahlásit

datli
Nechceš něco dovést z města?
Jo, jestli někde na jihu potkáš levné meruňky, nebo broskve tak mi, prosím, vem.

A rovnou můžem nabbrat ty zapomenuté věci po děckách.
Dneska jsem našla další slipy . Nechápu kde se to pořád bere, furt někde nacházím cizí věci, psí misky, vodítka, gumáky....

Tak dej v úterý vědět jestli mám vytřít chodbu, nebo jestli nikdo nepřijede a můžu to nechat normálně zabordelené

<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání