Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
helps
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2011 09:18
- Nahlásit

Biluška má pravdu s tou kostí - nějaká velká (teda úměrně) syrová kost a uvidíš jaký to dělá zázraky. S takovou kostí si chvíli pohraje a pak má pes zoubky bílý jak sníh

datli
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2011 11:47
- Nahlásit

Biluška
no já se raději ptám,abys mě nenařkla ze zanedbávání štěnice a nezabavila nám hračku.
Dneska dostal kus čerstvé svaloviny(sežral venku slimáka dřív ,než Ruda stačil zasáhnout).
A co se ochladilo,je z něj pěkný čertisko a dvojka k Sáře,že až čučím.

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2011 12:03
- Nahlásit

datli
(sežral venku slimáka dřív ,než Ruda stačil zasáhnout).
Bože Sem nevěděla, že jsou naši příslušníci tak pomalí, pak má ta ochrana státu k něčemu vypadat Bysem chtěla vidět jak zneškodňuje teroristu když nezneškodní ani mimiščeně

datli
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2011 14:48
- Nahlásit

ech ty volko jedna holko.Mimochodem jednou jsem se výborně bavila Sárou,jak suprácky srsala špagety!

datli
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 07:40
- Nahlásit

tak mladej měl právě zubní hygienu-sežral půl kuřecí kostry ani sem nemrkla.

helps
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 11:52 - Změnil/a: helps
- Nahlásit

no a ještě se u toho pěkně zabavil ne? akorát nevím jak velké či tvrdé má kuřecí kostra kosti.. ale čím tvrdší, tím lepčí na ty zuby. aby to spíš tak vydržel nějakou dobu ohlodávat

ps: jinak s kostma taky opatrně zas nevím, aby toho nebylo moc, aby se ti mrňous neucpal.

helps
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 12:47
- Nahlásit

Biluško máš email, naléhavé!!

datli
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2011 19:36
- Nahlásit

Tak jsem vážila chlupáče a za 3 týdny u nás nabral 700g,což se mi docela líbí!

helps
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2011 16:29
- Nahlásit

Shelticka

koukám na výsledky z MČR - je to tak, že ste skončili v jumpingu 2hý? každopádně grautuluju, ste můj velký vzor paní

gabifi
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2011 08:04
- Nahlásit

jen tak pro radost jedno foto z FB

helps
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2011 18:44
- Nahlásit

To je ale kráásný pés... ) a to malé skoro plešaté taky.

Tady máte Ajsovo trénink s V. Krčmářovou. Musím říct, že Verča mi urazila, když ho hladila a řekla, že je ve výstavní kondici (=tlustej) a pak se ho ptala, jaktože je tak rychlej dyž má takový závaží Taky se chystáme v říjnu na první závody a já neci.... móóóóc se bojím.

http://www.youtube.com/watch?v=N1tlCyQnOUw

a tady pár fotek

helps
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2011 22:35
- Nahlásit

achych achych... teď sem ještě dostala odkaz na fotky od Helči Hudečkové - musím sdílet páč jsou naprosto božíííííííííííí... konečně má Ajan nějaké pořádné agi fota

jaj Ajánek bojuje usilovně....

malogolyje odpočívá

a na závěr

tady máte zbytek dyby ste ještě neměli dost, šecko moc krásné ))
http://hela21.rajce.idnes.cz/intenzivka_agility_s_ Vercou_Krcmarovou_-_17.9./#

Koumadla
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2011 22:48
- Nahlásit

gabifi
A tady je konečně pár fotek z Brna.

http://koumadla.rajce.idnes.cz/09-2011_NV_Brno

sluší mu to fešákovi malýmu.......

Tony
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2011 23:12 - Změnil/a: Tony
- Nahlásit

helps
Máš šikovný závažíčko , a jak je to video, tak jsem už myslela, že se na tom Áčku dolů skutálí

helps
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2011 23:26
- Nahlásit

Koumadla gabifi

jéééé fešáček Adámek byl na výstavě? A jaktože vo tom nic nevíme? honem fotky a info... moc mu to sluší u nás to s výstavama vypadá bledě. dokonce sem vzdala mezinárodku v ČB páč devět set se mi teď v kapse neválí.

Tony

závažíčko děkuje a vzkazuje, že tlustej není a má pořád hlad....
No to mi povídej!! Já sem nic neviděla, ale Verča nějak křikla a já sem se jí pak ptala a ona, že dobrý, že jen jak ty psi skáčou přes špičky... ale že to skočil až takhle sem zjistila až z videa a fotek. Byl nějakej rozběhnutej moc nebo co

Shelticka
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 08:59
- Nahlásit

helps
jé děkuju paní ale to byla asi nějaká chyba v matrixu to 2. místo taky jsem si toho všimla, ale asi jsme se dívaly zrovna v době, kdy tam ty výsledky nahrávali, protože tam ještě nebyli všeci závodníci já jsem byla v tom jumpu "až" čtvrtá
A máte moc čananýho pejska

gabifi
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 10:21
- Nahlásit

Koumadla
Jůůůů, díky

helps
já zase vzdávám agi, holt rozkrájet se člověk nemůže. Fotky máš mocinky pěkný, modelky na nich ještě hezčí

V Brně posuzoval Krinke, byl za drsoně, tak byla legrace

gabifi
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 10:22
- Nahlásit

Koumadla
jsem si ukradla pár fotek

helps
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 11:07
- Nahlásit

Shelticka

Jj, já sem koukala, ale co si budem povídat, čtvrté místo taky krása ) takže ještě jednou gratuluju... jinak děkuju za kompliment, čananej... hlavně je to blázen ale

gabifi

to je jasný, člověk si tak nějak vybrat musí, do čeho investuje víc času a peněz. ten můj bláznivej pes zkrátka výstavy moc neocení no jinak děkujem, měli sme moc čikovnou fotografku...

Krinke jo? já myslela, že je hodnej ale co já vím, já se v rozhodčích nevyznám. ale vím, že Vondrouš má problém s ocáskama, takže na něj nikdy nepudu

gabifi
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 11:34
- Nahlásit

helps
naši psi ocení všecko a na výstavě se dá zlobit úplně nejlépe
Výstavní postoje nám fakt nejdou a to je ten pravej adrenalin

Shelticka
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 11:36
- Nahlásit

já už jsem z výstav trochu vypadla, když stihnem jednu až dvě za rok tak to je dost takže se v rozhodčích neorientuju, stejně mi jedna rozhodčí napsala 3x jiný posudek Jednou jsme měli postoj zadních končetin sbíhavý, jednou rozbíhavý a pak kupodivu korektní
Jedete někdo v únoru do Brna? asi se prásknu přes kapsu...

Tery89
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 11:40
- Nahlásit

helps

Včera jsme s Nikol byly ve stromovce a říkala že vám to prý v sobotu moc šlo, že jste s Ajsíkem šikovný a koukám že máte moc krásnou fotku se Sofinkou

Jinak my už válčíme u Nikol, dneska jdu na 5. trénink a mě i April se to moc líbí. April je přímo nadšená akorát já zase typicky jsem naprostý nemehlo. Chudák Nikča to se mnou má těžký, protože mi to kolikrát šrotuje v hlavě, než něco pochopím

Od října budeš chodit na tréninky taky?

datli
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 11:50
- Nahlásit

helps no krááásnej pes a super fotky!Proč mi to taky nejde tak hezky fotit?Sou moc rychlí a já mámpomalej foťák.
Kolik Ajánek teď váží?Je fakt luxusní!

helps
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 12:16 - Změnil/a: helps
- Nahlásit

gabifi

to máš štěstí, že sou psíci nenároční a sou rádi za všechno ačkoliv vlastně můžu říct, že Ajsí si to zlobení taky užívá... má asi děsnou prču z toho, že sem na nervy, když mává ocasem nahoře a ještě nechce stát. asi se mu líbí, že na něj lidi koukají.

Shelticka

no já tomu bohužel neujdu.... chci ho uchovnit, dyž je to takovej poklad ale nevím no... děsně to nemám ráda.

Tery89

Říkala jo?! To je hodná. Respektive Ajánek se fakt snažil a reagoval moc hezky... ale to byl možná právě ten problém, protože dyž nějakej pohyb nedotahnu nebo ho udělám brzo či pozdě, tak on už zas dělá jinej pohyb atd. Takže všechny naše erorry jsou moje chyba no Při odpoledním jumpingu mě potěšil moc, letěl jak torpédo a já teda taky, abych byla před ním.... pak sem říkala, že by měli bejt nastoupený s nějakým kardiostimulátorem po každém našem doběhu A jen tak mimochodem, Nikča zas naopak zrovna v sobotu říkala, jak vy ste hrozně šikovný a jak hezky pravidelně chodíš a že se jí moc líbíte ) takže neboj, že by z tebe byla nešťastná. Na trénink přijdem příští úterý - 27mýho to asi je, páč školu už mám od 26. A BTW, o nemehlech nemluv.... já dycky říkám, dybys viděla moje a Ajsovo začátky. Já se divím, že nás Nikol nevyhodila, protože to teda bylo něco já absolutní dřevák sem nechápala nic a Ajsí mě doběhl a zakousl a vztekal se...

datli

děkujem ) sem ráda, že se líbí. Fotky jsou od kamarádky Helči, to víš má super foťák a umí fotit = krásný fotky. Takže sem ráda, že sme se sešli na stejný akci a máme takový pěkný fota.
Luxucní XD to von je no. Dyť porád povídám, že je to šlechtic. No v půli srpna sme ho vážili na veterině a měl 10kg. Vet řekl, že je to fajn váha, von má Ajan trochu silnější kostru. Ale trochu vypapanej je, ono u rodičů přes prázdniny to je dycky těžký a agiliťáci by nejradši, aby ze psa čuměli žebra a kyčle, že by ses o ně píchla

gabifi
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 13:24
- Nahlásit

Shelticka
Jednou jsme měli postoj zadních končetin sbíhavý, jednou rozbíhavý a pak kupodivu korektní
velmi přesně definovaná podstata výstav

Shelticka
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 13:57
- Nahlásit

gabifi
no nejvtipnější na tom je, že to bylo od té samé rozhodčí... jako chápu, že byla Konina ještě mladá, mohla stát jako kráva, ale až tak jako... proto si tam zajedem jednou za čas posbírat pár titulů a zase nazdar

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 14:02
- Nahlásit

helps
Ajánek je čananej, ale důrazně tě žádám, abys sem nedávala fotky jak si láme vaz, mám z toho infarktové stavy

helps
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2011 14:11
- Nahlásit

Biluška

no což teprve já.... ale nebyl sám, pak ještě zachytila fotografka i vostatní, jak se lámou. halt to áčko někteří berou až až... ale to ho asi nevodnaučím, páč sme ho to vlastně vůbec neučili, má ho přirozeně sbíhaný a přes tu špičku hopsá - ale většinou je to normální, jak říkám nějak rychle asi mazal

Tery89
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 09:05 - Změnil/a: Tery89
- Nahlásit

helps

Tak to mě zas Nikča asi přechválila, protože včera jsem zas byla totální nemehlo nevěřim že vy když jste tak šikovný, že ti to zezačátku taky tolik nešlo. Čuba už na mě začíná poštěkávat, jako že neví co má dělat, chudák. Přitom ona je hrozně šikovná, ale já jí to kazim.

Tak se uvidíme ten příští týden, já chodím skoro na všechny tréninky

helps
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2011 09:12
- Nahlásit

Tery89

neboj, já sem nemehlo dodneška a psovi to kazím... ale myslím, že ze začátku nám to nešlo ještě mnohem víc než tobě a April. Nás určitě na začátku Nikča nikde nechválila na mě pes nejen řval, vrčel, ale ještě dyž mě doběhl, tak měl tendence zachycovat mě za nohu... dycky mi chňapal po kotníkách a tkaničkách já sem ze začátku vedení měla naprosto katastrofální, takže neboj, horší než já určitě nejsi.... a časem se to nějak dá, ačkoliv pořád sem nejistá dyž děláme něco složitějšího. ještě že ten pes je aspoň tak chytrej a chápe, co po něm chci )

<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání