| Autor |
Zpráva |
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 09:50
- Nahlásit
Maky a Trix
Toleranci a ohleduplnost si nevyprosíš. Už vůbec ne mezi lidma, kterým je cizí
Netoleranci k jinýmu názoru vidim spíš na druhý straně hřiště...
|
helps
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 09:51
- Nahlásit
Grin
protože už jí asi nebaví, jak jí někdo poučuje co by bylo nejlepší, když to stejně nikdo z vás neví nééé?! máme v rodině kardiaků několik a žádnej doktor nikomu nepomoh... srdce je srdce. tak prostě datli se rozhodla, jak se rozhodla. myslím, že už tagle se cítí datli hodně špatně a chce samozřejmě pro něj to nejlepší, ale to krafání a házení viny na ní má něčemu pomoct?! dyby mi někdo podsouval, co je pro mýho psa nejlepší v tak těžký situaci, tak bych byla asi mnohem mnohem nepříjemnější...
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 09:54
- Nahlásit
helps
Já jsem ji o ničem nepoučovala a ani Sízra, jenom slušně řekla svůj názor A to ať si stojí za svým rozhodnutím jsem jí zrovna já psala o stránku vedle. Taky mám nemocnýho psa. Takže na mě teda rozhodně neútoč.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 09:54
- Nahlásit
Grin
Ona je naštvaná na žumpu jako takovou, taky nechápu proč na tebe tak vyjela.
Nějak jsem to nepochopila no
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 09:57
- Nahlásit
datli
do Přerova na cvičák jsem chodila 5 let protože tu jiný agi nebyl, pak jsem se trhla a dělám vedoucí agi v Hranicích i Lipníku
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 09:58
- Nahlásit
helps
protože už jí asi nebaví, jak jí někdo poučuje co by bylo nejlepší, když to stejně nikdo z vás neví nééé?!
A jak jsem jí poučovala?Psala jsem že psa musí operovat jinak je zlá, nebo že je špatná a nechce utrácet za psa? Vidíš to někdě? Padla jediná otázka...essi nejde dělat něco jinýho než homeo....les pardones...fakt kyselý hrozny tu všude omg
|
helps
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 10:01 - Změnil/a: helps
- Nahlásit
Grin
já na nikoho neútočím, jen prostě nechápu, jak můžou bejt některý lidi tak natvrdlí... ono dyž jí to někdo řekl poprvé, tak asi tak podrážděná nebyla, jenže dyž pak z ní udělali málem vraha malýho ubohýho štěněte, tak... to by mě teda pěkně nas.alo!! já si ani nedovedu představit, jak hrozně se musí cítit, dyž má takhle nemocný štěně, ale samozřejmě všichni ostatní sou nejchytřejší. pro datli nebude žádný rozhodnutí lehký a je to na ní, takže ty kecy vokolo tady ničemu nepomůžou. tak právě dyž máš nemocnou fenu (a to aspoň není tak mladá), tak si dovedeš představit, jak by ses asi citíla dyby tě lidi na veřejný (i tajný) diskuzi takhle stupidně rozebírali. neříkám, že nejít na operaci je dobře, ale ani nikdo neví, jesi by to ještě psovi nepřitížilo. takže je to zkrátka diskuze o ho.ně a myslím, že už není vhodný to vytahovat i dyby pes je pořád moc malej na operaci, takže dyž zatím řeší homeopatika a to co se zatím dá, tak jedině dobře, imo. A UŽ DOST!!!!!
Sízra Milanová
já souhlasím, že na tebe reagovala přehnaně podrážděne, vo tom žádná, ale tak dyž se na ní předtím všichni sesypali, tak to snad chápeš ne?! ona napsala, že možnost je ta operace, ale stejně to zatím není ani aktuální, takže už by to lidi mohli přestat řešit a nechat to laskavě na majiteli bez toho, aby si kvůli nim ještě snad měla připadat provinile nebo co...
ps: máš fakt pěkně uhozenou přezdívku proto sou na tebe lidi zlí A UŽ DOOOST!!!
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 10:06
- Nahlásit
helps
Já jsem o tom že má nemocný štěně nevěděla, a dozvěděla jsem se to před pár minutama když jsem si to přečetla tady. To je celý co k tomu řeknu.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 10:08
- Nahlásit
Grin
rozumím.... taky neříkám, že si jedna z těch, co se do ní tak vševědoucky pustili. nic víc. jen se mi nelíbí, jak k tomu ostatní přistupujou a řekla sem, že bych byla ještě mnohem nepříjemnější nic víc
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 10:10
- Nahlásit
helps
že už není vhodný to vytahovat i dyby pes je pořád moc malej na operaci, takže dyž zatím řeší homeopatika a to co se zatím dá, tak jedině dobře, imo. A UŽ DOST!!!!!
ono dyž jí to někdo řekl poprvé, tak asi tak podrážděná nebyla
já ale o tom tu píšu poprvé,neni moje povinnost si zjišťovat co jí kdo řekl dřív,pokud píšu slušně,očekávám buďto nic,pokud jí to obtěžuje nebo minimálně slušnou odpověd...hlavně jsem psala o homeo,tu operaci znovu otevřela datli sama...ale už na to kašlu, todle nemá cenu...bohajeho
apropos pardon,nevěděla jsem že ty tu rozhoduješ o vhodnosti diskuse,doporučuju kontaktovat moderátora,aby moje příspěvky vymazal,jsou jistě všechny OT, HOWG!
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 10:13
- Nahlásit
helps
já souhlasím, že na tebe reagovala přehnaně podrážděne, vo tom žádná, ale tak dyž se na ní předtím všichni sesypali, tak to snad chápeš ne?!
nechápu to,já se na ní nikde nesesypala...
máš fakt pěkně uhozenou přezdívku proto sou na tebe lidi zlí
Mě se dost líbí Moje heslo: Im not beeing agresive,Im beeing dominant
|
helps
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 10:14 - Změnil/a: helps
- Nahlásit
Sízra Milanová
očekávat můžeš, co chceš.... jen sem ti nastínila, jak to je a tudíž buď můžeš mít trochu pochopení anebo se urazit. nemůžu za to, že sem jedinej empatickej člověk široko daleko bohajeho...
nerozhoduju o vhodnosti diskuze, ale s trochou slušnosti každej pochopí, že není co dál rozebírat.
tak vona neví, kdo seš právě... tak neví jesi ses na ní sypala nebo ne. a právě ta přezdífka je taková ... uhozená no
Jj, Im not being agressive Im being dominant je moje oblíbená hláška
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 10:21
- Nahlásit
helps
tak vona neví, kdo seš právě...
jo aha,já myslela že to ví každej
a právě ta přezdífka je taková ... uhozená no
to se mi na ní právě líbí nejvíc ale to už je uplně OT, nemám žádnou šelmyji vůbec ale přeju tý Datlí šelmyjce aby jí bylo dobře,když to pude a jdu do pryč.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 10:38
- Nahlásit
sory, ale pokud někdo nechce, aby se mu k jeho soukromému problému lidi vyjadřovali, nemusel by jim ho celej víkend kérovat do hlav! Jinak já k tomu řekla svý a dál se o to nezajímám.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 10:59
- Nahlásit
Sízra Milanová
jo aha,já myslela že to ví každej
já ne sízra milanová se objevila neočekávaně a já třeba nefím, odkud se vzala
to se mi na ní právě líbí nejvíc ale to už je uplně OT, nemám žádnou šelmyji vůbec ale přeju tý Datlí šelmyjce aby jí bylo dobře,když to pude a jdu do pryč.
nějakou si pořiď ale pozor, šelmyje by nechtěla ani agressive ani dominant leader
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 11:02
- Nahlásit
já mám jednu šelmyji v práci, chodí tam se šéfkou, a je strašně pjekná a roztomilá, ale nemá asik moc vyžití páč se vyžívá f tom že vyštěkává když se zatahujou rolety a útočí na lidi zpoza kanclu
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 11:41
- Nahlásit
helps
nějakou si pořiď ale pozor, šelmyje by nechtěla ani agressive ani dominant leader
No právě...takže ji nechcu
|
datli
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 11:59
- Nahlásit
Adiddaska kérovala jsem do hlav těm,kteří se zeptali.
Evidentně Grínovou jsem minula,jak vidno výše.Takže né všem.
Pokud ty jsi Sízra(či kdokoliv z Mrdic,kdo se se mnou o tom bavil) ,vstoupíš tady s dotazem nějak zhruba ve znění a fakt je to jedinná možnost?Tak to beru jako provokační otázku.Nevýhodou netu je,že není slyšet intonace v otázce,odpovědi a můžeš si to právě vyhodnotit,jak chceš,v jakém si rozpoložení.Ani emotikony tomu nijak moc nepomůžou.
|
Barbucha z Prahy
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 12:18
- Nahlásit
Datli
Držím palce se štěnátkem.
Jinak, kdyby to někoho s dlouhosrstkou (jestli tu je někdo kromě mě teda) zajímalo, tak vzniknul web,, který se věnuje sportujícím dlouhosrstkám: URL
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 13:03
- Nahlásit
helps
CEA je nejlepší klinicky testovat v štěněcím věku, dospělácké testy mají vysokou nespolehlivost - odchylka není díky pigmentu vždy vidět. Můžeš nechat Ajanovi udělat test genetický, ten dělá tady poblíž Slovgen.
Oční test, který je lepší dělat v dospělosti a to čím později tím lépe, je test PRA.
Já asi budu testovat Adama na vWDIII, tento genetický test dělá Genomia určitě, Slovgen asi taky. vWDIII budu dělat jenom v případě, že budu uchovňovat - nejsem zatím pevně rozhodnutá
|
helps
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 13:18
- Nahlásit
gabifi
a co to teda znamená test genetický? oproti tomu, že teď teda CEA má otestováno ve štěněčím věku? ten genetickej test má prokázat co?
PRA teda třeba až ve dvou, třech letech? a dělá to genomia?
dobrá a co je to vWDIII?
|
Ave já
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 13:20
- Nahlásit
Barbucha z Prahy
Prosím tě, ty seš ta co má golyje Nany a Kuli?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 13:22
- Nahlásit
Baico
Proč myslíš, že kyselé?
datli
Najdi si témata o šeltii Sabince a pouč se. Jinak povětšinou budeš nějakým vysvětlováním a zdůvodňováním házet hrách na stěnu. Takže bych se, být Tebou, na to vykašlala.
Stav psa konzultuj s veterinářem a pokud se budeš chtít jen tak vypovídat, tak si najdi někoho, kdo Tě bude doopravdy poslouchat.
Vím, že to je pro Tebe složitá situace a těžké rozhodování.
|
Barbucha z Prahy
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 13:24
- Nahlásit
Ave já
Ne To nejsem já
ty jsou tady
URL
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 13:28 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Vlčáčková
Proč myslíš, že kyselé?
Protože jsi jak ta liška, co nedosáhne na ty hrozny, co na ně má chuť. Tak si alespoň říká, že jsou určitě kyselé. A stejné je to s tebou a Žumpou.
datli
To téma si dohledej, myslím, že vzhledem k tvému vztahu s Biluškou tě velmi pobaví
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 13:34 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Baico
co na ně má chuť.
Když myslíš...
A jinak fajn, že jsi upozornila na Bilušku. Když bude mít datli všech pět pohromadě, najde tam pár pěkných lží od ní. Takže to pro ní poučné bude velmi. Jestli je to na pobavení, tak to bych si netroufla tvrdit.
Jdu domů, pa.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 13:35
- Nahlásit
datli
Nevim jak jsi prisla na to, ze jsem Sizra?! Myslis, ze bych si tady zalozila jeste jeden nick, abych na tebe mohla anonymne utocit? Jako proc? Svoje jsem ti rekla v Mrdicich a dal si delej se svym psem naprosto co chces, ja nikomu nic nenutim. Jedine jsem nepochopila, proc se tak rozcilujes, ze ti tu nekdo raeguje, kdyz v Mrdicich to bylo dost casto na pretresu a chvilema to vyvolavalo i docela konflikty, takze kdyz s nekym svuj problem probiras tak bys mela cekat, ze ti na nej rekne svuj nazor a ze treba bude jinej nez ty.. Takze klidek
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 13:42
- Nahlásit
datli
Adidaska neni Sízra,Sízra jsem já a na nikoho jsem neútočila...jedině možná na alternativní způsoby léčby jako takový a pak se to zvrhlo zase!
Ale co, Im not beeing agressive...atd
|
datli
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 14:00
- Nahlásit
Adiddaska nějak mě to napadlo,když si psala a před tebou vyskočilo něco od Sízry,tak to vypadalo,že chytrému napověz ,hloupého kopni.Proto ta dedukce.Sorry.
Takže asi Jabloň Jebloň,či jak se jmenuje?Ta,co se do mě stabilně navážela?
O tom,že někdo nevěří homeu,jsem jen registrovala u kteréhosi chlapa,tláskajícího homeovox tuším.
Já tu přišla normálně pokecat,někdo se mě poptal,jak dopadlo vyšetření a v klidu jsme si s Helps a Sheltičkou a Bilouš psaly.A pak tu z nepochopitelných důvodů začaly přiskakovat žumpisté.
No ale přeci jenom nějaký pokrok -dnes v poledne jsem poslouchala srdíčko a byl konečně slyšet dvojtakt.Sice slabouče,ale je tam!Snad to není patologický zvuk mitrální chlopně a výru z něj,ale třeba komora trošu pracuje!!!
Vím,co je teď.S tím teď žiju,s tak jsme se s manželem dohodli.Ale co bude večr,zítra a jak se zachovám,když teď říkám toto a nakonec by situace byla jiná,to prostě nejde vymyslet ten scénář.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2011 14:09
- Nahlásit
datli
akže asi Jabloň Jebloň,či jak se jmenuje?Ta,co se do mě stabilně navážela?
Ani Jebloň nejsem Já jsem v Mrdicích nic o homeu s nikym neřešila a ani s tebou tu operaci ani jsem nečetla diskusi zde s ostatníma o tý operaci, zaregistrovala jsem až Vlčáčkovou,která psala že tomu nevěří,že to zkoušela na psa s rakovinou a proto jsem reagovala,že si myslim že je to účinný asi jako tachyony...pak si na to reagovala ty už z pozice že se na tebe útočí a vim že homeo nevnucuješ,se psem si můžeš dělat co chceš atd,atd....já jsem jen napsala,že tomuhle způsobu léčby nevěřim a dočkala jsem se výčitek a přání aby mě život nějak profackoval,což jsem nějak nepochopila,ale to neva....
|