Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 11:55
- Nahlásit

helps
Pro sichr žádný příručky nečtu. Někdy je s tím pak trošku problém. Auto jsem zvládla, pračku taky, ale je teda fakt, že foťák už ne - tam mi to 2 hodiny vysvětloval pan prodavač, celý let do Egypta jsem studovala příručku a stejně to ještě neumím.

helps
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 12:00
- Nahlásit

no vlastně... na šoltyje ani příručka neexistuje

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 12:03
- Nahlásit

Jo a dotaz do šeltiího davu: nosí něčí šeltie ocas jako špic? Skoro až za ušima? Nebo to dělá jen přechytralá Sabinka, když se něco děje?

helps
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 12:12 - Změnil/a: helps
- Nahlásit

bych asi měla mlčet no.... ale myslíš jako tagle?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 12:14 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

helps
Nechci být rejpavá. Ale nějak Ti ten odkaz nefachčí.

Už jo. Tak takhle přibližně, ale v ještě "silnější verzi".

Představ si hodně nasranýho štíra v obranné pozici a v kožichu. Asi tak nějak to vypadá.

Dines
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 12:19
- Nahlásit

Vlčáčková
Tak to by mě zajímalo jak moc nasranej štír je Dafina

helps
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 12:22
- Nahlásit

buď ráda, aspoň nemá ocas přilepenej na břiše a nebojí se vlastního stínu... Ajan má ocas většinu času nahoře, páč je pořád nadšenej, rozlítanej a v pozoru ) občas ho má taky i víc stočenej, to dyž se snaží tvářit jako děsnej frajer v přítomnosti jinejch psů

Dafina je největší ještírek to je jasný

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 12:26
- Nahlásit

Dines helps
Kdyby Sabina v tom postoji trošku vyskočila, tak si tím ocasem udělá punkci mozku.

Tony
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 13:26
- Nahlásit

No moje šelmijka má ocas spuštěný dolů a já jen pořád sleduju, co s ním všechno zametá - nejdřív venku po zemi a pak doma po posteli

helps
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 17:52
- Nahlásit

dneska mě Ajan překvapil... zrovna jak na potvoru celou dobu co sme byli na procházce nesl ocas dole ... to je u něj fakt nezvyk... ale jak sme přišli zpátky do města,tak honem ocásek nahoru asi aby každej viděl, jakej je krásnej

POTŘEBUJU PORADIT!! a né že mě odbydete...
máte nějaký tipy na obojky pro šoltyje či jiné šíleně hustě osrstěné psy? mě totiž nehorázně vysává, dyž mu musim obojek pod kožichem hledat asi pět minut než najdu to dementní očko. kdysi sem viděla obojek, kterej měl jakoby takovej koženej šlahounek kterej koukal ven z chlupů a právě na něm bylo to očko na připnutí.. ale zas nevím jesi to nebyl stahovák, to bych zas asi nechtěla. co používáte vy? nebo sem jediná s nemožně chlupatým psem a neschopnou paničkou?

gabifi
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 18:42
- Nahlásit

helps
a né že mě odbydete
neboj, budu se ti věnovat naplno.
Už 12 let hledám = žádný speciální obojek nemáme

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 19:00
- Nahlásit

helps
rovněž se ti budu věnovat naplno . Už roky rokoucí chodím s výstavníma předváděčkama. Takže žádný obojek nehledám, je jaksi součástí vodítka

helps
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 19:01 - Změnil/a: helps
- Nahlásit

nééééééééééééé

dyž výstavní předváděčka nepřichází v úvahu... hlavně v ČB ten obojek potřebuje mít

sem chtěla něco z čeho takle čumí nějakej cancour - podobně jako na tomhle

zároveň sem četla že sou nejlepčí pro chlupatý kulatý vobojky... a viděla sem nylonový kulatý a celkem se mi líbí... jen nevím jesi se to vůbec u nás prodává
taky se mi líbí ruffwear ale taky nevím jesi se prodávají u nás

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 19:05
- Nahlásit

helps
proč ne?

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 19:05
- Nahlásit

Dines
Pani, tak jak nás dycky vyděsíte plešomořčema, umíte potěšit krásnopudlema!

Tony
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 19:12
- Nahlásit

helps
já mám fenku, takže to s chlupama na límci není tak horké, co ale potkávám venku šelťuchy psy - tak jim majitelé sundávají s vodítkem i obojky.

A co postrojek? Na chlupy to asi nebude ideální, ale očko to má na zádech

helps
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 19:13 - Změnil/a: helps
- Nahlásit

Biluška

No jesi to chápu dobře, tak předváděčku buď máš na psovi nebo běhá úplně bez ničeho ne? v ČB musí mít obojek se známkou..., navíc si to ani nedovedu představit, že by chodit nahatej.

plešomorčata... ty sou nejvočklivější. nechte toho paní, ani je nezmiňujte, nebo se tu zase vobjeví!

tak jim majitelé sundávají s vodítkem i obojky.

nj ale co dyž je potřebujou narychlo chytit? to já připínám psa každou chvíli, páč i budějovickej les je prostě takovej pejskařskej průchodák... navíc by ten obojek opravdu měl mít no.
Postroj má super - Hurtta. Ale potřebuje od něj asi pauzu, páč už je za předníma packama trochu oholenej a není to úplně vono. Navíc asi díky maminčině péči přes prázdniny ztloustnul a úplně mu nesedí ... nebo je čím dál tím chlupatější, já už ani nevím

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 19:18
- Nahlásit

helps
ani je nezmiňujte, nebo se tu zase vobjeví!
pámbu s náma a zlej pryč, hlavně ať sem nedává vrh D, ten je nejvíc )))) S těma květáčkama na čumáku ))))))

Tony
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 19:19
- Nahlásit

helps
řekla bych že bezobojkový Ajánek má do nahatosti hodně daleko

u nás teda stačí policajtům, že vím číslo známky, svoje inicály a že platím poplatky (jo a že v místech kde má mít vodítko nebo náhubek, ho má).

helps
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 19:25
- Nahlásit

Gerda

fůůůůůůůůůůj ale já se nesmím moc projevovat nebo mě na tréninku profackuje....

Tony

no to já říkám jen tak nahatej... spíš jde opravdu vo ostatní pejskaře a PZtka a prostě věci kvůli kterým ho musím dost často přivolávat a připínat... takže na nahato by to nešlo. ale s tím číslem tý známky - to máš vlastně asi pravdu, to by snad mělo stačit to vědět.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 19:25
- Nahlásit

helps
Přivaž mu na obojek nafukovací balonek. Nejen, že tak snadno dohledáš obojek, ale i psa na větší vzdálenost...

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 20:00
- Nahlásit

helps
v Bruntále taky měli požadavek, aby pes nosil známku. Svoji sbírku známek jsem měla v peněžence, tu jsem měla doma na botníku...a nikdy je po mě nikdo nechtěl . Když míjíme jiného psa tak si je prostě vezmu k noze, nebo přehodím ty smyčky přes krk. Je to mnohem rychlejší než hledat kolečko v chlupech. Kor v zimě když má čék rukavice

Jestli na tom obojku fakt trváš tak pro mashery se vyrábí obojky zn. polar, které mají velikánské kolečka právě kvůli těm rukavicím. Ale nedělají je v šelmyjí velikosti. Leda jim napsat a nechat si udělat na míru malý oboječek s véééélikánským kolečkem

gabifi
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 20:03
- Nahlásit

helps
známky nosím na klíčích. Si nedovedu představit golyji, jak dobrovolně ukazuje nějakýmu trotlovi známku na obojku

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 20:07
- Nahlásit

helps
fůůůůůůůůůůj
DINÉÉÉÉÉS, HELPS ŘIKALA NA TVOJE PLEŠOMORČATA NĚJAKÝ SLOVO NA FFFFF....JAK VONO TO BYLO - JOOO FŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮJ - SLYŠÍŠ TO? AŽ SE S NÍ UVIDÍŠ NA TRÉNINKU, PŘIPOMEŇ JÍ TO, JO? )))))

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 20:10 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

helps
Jo a někdo tu na cz-pes vyráběl oboječky. Akorát, že už nevím, kdo to byl.
Já si kupuju "tkalouny" a vyrábím si vodítka sama. Tak lze i oboječek. Přinýtuješ si tam, co chceš.

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 20:14
- Nahlásit

Vlčáčková
obojky umí nemethová, jinak ještě co tu byla Pardálka, ta s tim má hodně zkušeností. A na míru dělá, jak si přesně kdo řekne.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 20:16
- Nahlásit

Gerda
No jo, nemethová! Tak ta by tam taky přišila cokoliv kamkoliv, ne?

helps
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 20:23
- Nahlásit

Biluška

no to kolečko v chlupech mi právě dere nervy no.... teď na tom postroji to šlo, ale jak říkám, musím mu dát od postroje pokoj...
jináč to se neboj, v ČB mi řikali spolubydli, že na našem sídlišti fakt kontrolujou známky. to já si nevymejšlím...

gabifi

to Ajánek by jim klidně šel známku ukázat teda jesi by mu neruplo v hlavě a radši by jim nevypích voko nebo je neposkákal

Gerda

néné máámíí tady jedna paní Gerda si hrozně vymejšlí!! to bych nikdy neřekla....

Vlčáčková

no to já tak šikovná nejsem, že bych si vyrobila...

ALE asi prostě obejdu pár stánků na mezinárodce a uvidím.

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 20:24
- Nahlásit

Vlčáčková
No jo, nemethová! Tak ta by tam taky přišila cokoliv kamkoliv, ne?
určitě je možno se s ní přímo domluvit. Nemohu mluvit za ní, nevim, jak to teď má s časem, ale na mailu by snad být mohla....

helps
to bych nikdy neřekla....
počkéééj, tě prožene tunelem, tim nejmenšim ))))

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 20:29
- Nahlásit

helps
No, tak kdyby nic, tak neméthová nebo já s kladívkem, svěrákem značky York a nýtkama, no...

<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání