Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 20:35
- Nahlásit

kdyby nic, vřele doporučuju Pardálku.

helps
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 20:39
- Nahlásit

Gerda

počkéééj, tě prožene tunelem, tim nejmenšim ))))

néé néé já nic.... na to nepřijde. a to už je dávno zamluvený. to už dávno není pravda

jo tak dík holky... uvidím jesi něco objevím a dyžtak se ozvu

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 20:40
- Nahlásit

helps
já ti nevim....jednou sem viděla, jak se dá kopírovat z předchozích stran....třeba i citace se daj....)) kdybys potřebovala a chtěla, dej vědět krz výrobu obojkovou.

helps
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 20:43
- Nahlásit

jj uvidím co na mezinárodku dovezou

a pšššššt.... už ani slovo o těch plešounech

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 20:46
- Nahlásit

helps
Dinééééés...... ))))))))

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 20:49
- Nahlásit

helps
uvidím jesi něco objevím a dyžtak se ozvu
Nebudu zakrývat, že doufám, že objevíš, páč nemám skoro na nic čas. Ale zanýtovala bych, když už jsem to tu vykecala.

Eninka
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 20:50
- Nahlásit

Vlčáčková

sleduješ co žumpa vyvádí? Chocholoušek by měl radost...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 20:58
- Nahlásit

Eninka
Nesleduju. Abych začla? Asi ne. Napiš vejcuc.

Eninka
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 21:00
- Nahlásit

Vlčáčková

vejcucnu teda, zaútočili na mraky témat, píšou tam nesmysly a pořád dokola, vytahujou znova a znova co jim přijde pod ruku a mají radost že ty témata tam skáčou jedno za druhým, prostě těn satelit nedopadl do Kanady, jak se psalo, ale evidentně žumpě na hlavu

Eninka
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 21:01
- Nahlásit

Vlčáčková

kdybys něco psala, napiš to ke mně, ať tady nerušíme

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 21:01 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Eninka
Heleď, dej si flášu něčeho alkoholickýho jako já a přežiješ i běsnění žumpy.
Já si toho fakt nevšimla. Je pravda, že už hůř vidím.

Nepřesuneme se do Tvého tématu?

Eninka
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 21:02
- Nahlásit

Vlčáčková

jo, jo

zavrelka
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 21:03
- Nahlásit

helps

ad obojek na šelmii nejradši mám kovový stahovák - očko nehledám prostě připnu na kterékoliv očko které na obojku nahmátnu

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 21:05
- Nahlásit

zavrelka
Jenže ona má problém nahmátnout obojek jako takový.

helps
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 21:10
- Nahlásit

zavrelka

viz Vlčáková - ačkoliv ano, to očko samotný je největší problém... a ještě k tomu zase by celokovovej stahovák určitě ničil tu srst... a nesnaž se mi namluvit, že ne :

Gerda

vy ste ale škodolibá paní

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 21:16
- Nahlásit

helps
Tak ještě (kromě toho balónku, který je velmi praktický, ale Tys ho přesla bez povšimnutí) lze také vystříhat chlupy na krku ve stylu "čínský naháč"... Ne?

helps
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 21:22
- Nahlásit

Vlčáčková

seš vůl nj.... ale ten pes je krásnej a výstavní...balonek by nevydzel, z tech je silenej, pinka je a za chvili by prokousl...stříhat se nebude

zavrelka
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 21:27
- Nahlásit

helps
srst - pokud ho nemá nonstop tak neničí - Ema obojky nosí spíš proto aby měla na čem mít známku doma jí ho pochopitelně sundavám.....

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 21:29
- Nahlásit

helps
Jak vůl?! Snad kráva, aspoň.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 21:36
- Nahlásit

no tak kovový stahovák teda srst ničí extra nejvíc, nosili jsme ho jen na cvičení poslušnosti jen když jsme se chystaly na zkoušku, aby si na něho zvykla (samozřejmě zapnutý na nestahování) a i při takovým chvilkovým nošení - asi 20 min denně asi tak týden měla krk skoro plešatý.... ono prej záleží i stahovák od stahováku, podle velikosti oček, podle způsobů spojení oček atd, ale v tom se už nevyznám, neboť je nepotřebuju, nenosím a nemám ráda :-D

helps
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 21:49
- Nahlásit

Shelticka

jj právě si taky myslím... samozřejmě doma chodí nahatej, ale venku sme určitě tak cca 3 hoďky denně a občas třeba i půl dne či celodeňák. takže ... pochybuju, že ten jeho hustej kožich by to přežil - taky dyž ho připnu žejo, tak von občas zatahne směrem k jinýmu psovi nebo tak. takže ačkoliv ocením jakejkoliv názor, vím že do kovovýho stahováku nejdu jediný s čím si pohrávám sou takový ty nylonový polostahováky - takový ty pěkný, podšitý. ale jak říkám nevím, uvidím.
taky sem hodně četla že nej sou kulatý kožený - jenže zas si myslím, že to není vůbec dobrý na krční páteř atd.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 21:55
- Nahlásit

ono všeobecně obojky pro tahající psy nejsou dobrý, ale Konča netahá tak to neřeším... já jí dávám co nejtenčí obojky, takový ty štěňátovský nebo kočičí pokud jsou samo dostatečně dlouhý

helps
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 22:14
- Nahlásit

aháá... nj von Ajan taky netahá nijak moc. asi spíš tahám já jeho občas ale zatáhne a já bych měla špatnej pocit dyby měl jen něco hodně uzounkýho. jako dyž ho napomenu tak přestane. ale vlastně máš point, že dyž ten pes netahá nějak permanentně, tak by mu to vlastně asi nemělo nic poškodit. hmmm.... ale já to vidím, stejně zas skončím u obyč nějakýho nylonovýho hajzlíku

Dines
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 22:55
- Nahlásit

Co jáááá? Chcete fotku plešomorčat?
Ale květáky jsou momentálně opadaný.

A jinak s helps si to na trninku jistojistě vyřídím.
A další poznámka pro helps - proč nepořídíč ten obojek co mam já na pudloně? Zapnout se dá kamkoliv kde ho zrovna najdeš, vydrží a necuchá a netrhá chlupy. A není vidět - ale je tam - jen holt musíš do těch chlupů pořádně hrábnout abys ho vytáhla... přííípadně když koupíš správnou velikost, a připneš na jeden konec známku, tak máš dost pravděpodobnost, že ta těžká známka ti udělá právě ten cancour po kterym toužíš a ten visící najdeš

Dines
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 22:57
- Nahlásit

Shelticka
Hele všeobecně pes se ti do obojku tloušťky tenkého lanka neopře, tudíž netahá jako kretén a když jo, tak se aspoň přidusí a ty ho líp zvládneš (ha ha ha.... je to blbost - zarve tak jako tak, ale ani po třech letech nemá problém s krkem).
helps
Pokud koupíš Ajsovi ten tlustší, nemyslím že by mu to mělo vadit

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 23:13
- Nahlásit

Dines
božínku...květák z déčka.... )))))) je zlopověstnej ))))))) Prožeň helps malinkym tunelem, odře si kolena, byla strááááášně hubatá na tvý květáčky )))))))

Dines
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2011 23:51
- Nahlásit

Gerda
božínku...květák z déčka....
Zklamu tě - tohle je Céčkovej květák ;)

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 00:21
- Nahlásit

Dines
já myslela, že se to zvrhlo až na déčku.... )))))

helps
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 07:27
- Nahlásit

Dines

vidíš s tou známkou je to vlastně docela dobrý tak já zkusím na výstavišti něco vybrat... a co že máš ty za obojky? já si vybavuju jen takový ty docela široký se jménem :P anebo to ocelový děsně hubený lanko ani jedno se mi moc nehodí ...
néééééééééé buď na mě hodná... já už je nikdy pomloufat nebudu... dyť víš - já za to vlastně nemůžu, že neumím ocenit krásu něčeho plešatýho. já sem tu skrz ty chlupy

Gerda

já myslela, že se to zvrhlo až na déčku.... )))))

*šeptem* šecky sou zvrhlý

Dines
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 07:49 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit

helps
anebo to ocelový děsně hubený lanko ani jedno se mi moc nehodí ...
Tak zrovna to myslím - a když to jako můžou nosit i vlkodavové(a Angee), tak nevím proč by nemohl Ajs - jo a né že ho koupíš za víc než 300,-! (např. u Olivera)
Kdyžtak je mají na Vltavě ve zveráku

Btw to děsně tenký ocelový lanko posledně udrželo Dennyho když se chtěl přidat do rvačky Dishe s Jazzem a ani mu neuřízlo hlavu

<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání