Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Šeltie a kolie
<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
helps
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 07:56
- Nahlásit

jenže Angee ani Denny nemají krásnou hedvábnou hustou hřívu .... já spíš něco o něco tlustčího

gabifi
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 08:00
- Nahlásit

na tom tenkým lanku z nerez oceli vystavuju gólyi

Kdo se pojedete příští víkend podívat do ČB na výstafku? My asi dorazíme v sobotu, mám přihlášený oba kluky. Ale jestli bude nějaký extra hnusný počasí, tak se na to vyprdnu.

Dines
máš hezký myšky

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 09:16
- Nahlásit

Mám dotázek na šeltičkáře: nevypelíchali Vám teď miláčkové? Sabce zmizely kalhotky a závěsy na ocásku. A to tak, že kromě pár chloupků tam není z těch dlouhých lautrvůbecnic. (Krátké zůstaly, kde byly - aby někdo nemyslel, že z ní mám naháče.)

Shelticka
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 10:29
- Nahlásit

pelichá už asi 2 měsíce...

helps
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 10:36
- Nahlásit

gabifi

no my máme mít nějakou agility intenzivní víkendovku - ale chci se tam zajít podívat. obzvlášť pokud bude hnusně, tak to nevidím na celodenní pobyt na cvičáku. asi se tam stavím v sobotu nějak přes poledne

pes je nějak vypelichanej hlavně na bříšku a na zadních nožičkách taky trochu... ale nevím no. já ty změny moc nevnímám

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 10:41 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Sabíš je holka rozhodná a rychlá a s ničím se moc nemaže. Jeden den jsem našla dlouhé pramínky v obýváku na zemi, druhý den se to opakovalo, tak jsem jí šáhla na kalhotky a skoro celé mi zůstaly v ruce. Třetí den dopelíchala pár zbylých chlupů a teď jich tam má ve dvou cárech (jeden na ocasu a jeden na stehně) asi tak 20. Takže my měli za tři dny hotovo.

helps
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 11:20
- Nahlásit

) tak tahle rychle se mi pes naštěstí nesvlíká... ale aspoň ti nebude línat tři měsíce

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 12:14
- Nahlásit

helps
Jsem si udělala přestávečku v účtu a napsala Ti vedle příspěvek. A taky jsem trošku projela furminátorem Sabku. Něco leze, ale moc ne. Možná zkusím místo furmíka jiný nástavec. Mě tedy furmík nejvíc zabírá na Vlčáčka - husté kratší chloupečky, takové jakoby vatičkové z velké části.

helps
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 12:19
- Nahlásit

no hele myslím, že na šoltyji není furminátor nic moc.... on aspoň Ajan má hodně dlouhý a hodně jemný chlupy a to se pak nedivím, že máš psa holýho za tři dny

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 12:27
- Nahlásit

helps
Né, to nebylo furmíkem. Jsem jí tím zrovna vůbec nečesala.
Koukla jsem na nemovitosti a úplně se mi udělalo zle: http://www.sreality.cz/detail/prodej/dum/rodinny/z late-hory-zlate-hory-podlesi/2769715804
Podívej na tu druhou fotku. Ty tuny sněhu!!!!!!!!!! Fujtajbl.

helps
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 12:45
- Nahlásit

říkáš, že se těšíš na zimu jo?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 12:54
- Nahlásit

helps
Jo! Přímo kurevsky se těším.
Letos jsem chtěla dodělat druhou půlku baráku, zaizolovat si některé věci na nové části domu, aby na půdu nelezly myši a kuny, dodělat plot, udělat zábradlíčko na terasu, přerýt zahradu ( 2 000 m2) do roviny, přerovnat novou dílnu a dát do ní dřevo, psům dodělat výlezy z obýváku přes dílnu ven, dostavit na jednom přístavku zeď, vyklidit bordel (kovový šrot do výše cca 120 cm a průměru cca 3 metrů.
Co z toho nyní mám hotového? Nic. Akorát dřevo je nenařezané na terase. Ani tráva není posekaná. Jo a kamna mají stále staré trubky, které jsem taky chtěla trošku předělat a komín zvýšit.
Co stihnu do zimy? Maximálně podlahu ve staré části. Možná elektřinu.
Takže zima je špatná, no. A i to courání venku, když doma musím řešit topení dřevem nebo dř. briketami, mě teď ve výhledu toho, že to není připravené, moc nebere.
Prostě jsem měla jiné starosti a jinou náplň toho půlroku. Takže smůlečka, no. Možná napřesrok.

datli
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 23:03
- Nahlásit

Děcka bylo v Třeboni nááááááádherně!Krásnej víkend,málo času.Psi při cestě zlatínka,na kolech,no ehm...příště zkusíme ještě ten děckej vozík po prťatech.Nebylo to úplně to pravé ořechové.Fotky natáhnu později,dnes ještě makám.

Hele stříhačka cestičky pod prďolou zatím funguje bezvadně-dálnice se nebude zatím stříhat!
Jinak taky jsme zastřihli chlupy na pinďourovi a ten blbeček má teď často počůranej hrudník.Tak nevím,co je horší!
Ale miluju tu smečku černobílo hnědéjch fleků.Jak voni se chodili mazlit a tulit k nám do spacáků!Mám bezva foto z karavanovýho ležení děcek a smečky.
Tak dobrou.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 23:14
- Nahlásit

datli

Tak príma. Pinďa byl v pohodě? Neměl nějaké problémy?

Jeli jste kolem Světa? Třeboň je pěkná moc. Měla jsem tam tetu a léta jsme tam s taťuldou jezdili. Bydlela domě, myslím, že to byl bývalý pivovar. Byl červený, cihlový, měl vysoký komín s čapím hnízdem.

helps
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 07:22
- Nahlásit

Vlčáčková

no to je naprd... mě zima vadí hlavně skrze to, že je mi zima a úplně nejvíc, že sou hrozně krátký dny... to fakt těžko rozdejchávám tu tmu.

datli

tak to je super, že ste si užili výlet.... kolem Třeboně je to hezký a ještě vám krásně vyšlo počasí...
to sme rádi, že dálnice nebude potřeba Ajanovi to taky stačí tak nějak normálně vystříhat trošku a pokud nemá jo eft srajdu, tak není špinavej...

datli
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 10:52
- Nahlásit

Tak jedna spací:

Moje tlamičky

Hledali jsme kešku a vono tam na nás baflo tohle:

Sáry cestovní kupé:

Migovo cestovní kupé:

gabifi
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 11:21
- Nahlásit

datli
spací fotce dávám 100 bodů ze 100

o víkendu bylo opravdu hezky. Miluju jaro a babí léto.

datli
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 13:20
- Nahlásit

Jak jste psali o shazování chlupů,raslice na sobě nemá nic a šeltka drží zatím.To pak bude řachec najednou asi!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 21:16
- Nahlásit

helps
Tak já mám tmu ráda. Zrovna teď jsem se vztekala, že na kopci, kam jsem chodila fotit v noci oblohu, postavili kolem té švestky ohradu jak kolem mešity a stojí tam dva baráky, které svítí jak v Las Vegas. Elektřina je ještě moc levná, když můžou takhle svítit jen tak pro nic za nic. Bych jí zdražila tak 10 x, aby měli šlůs!!!

Shelticka
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 21:33
- Nahlásit

Vlčáčková
Bych jí zdražila tak 10 x, aby měli šlůs!!!
a ty bys měla šlus taky

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 21:45
- Nahlásit

Shelticka
Já bych to unesla. Platím málo. Ale ta tmavá obloha ... kvůli ní jsem se nastěhovala sem do tý ruiny.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 21:47
- Nahlásit

ty bys radši platila 10x více za elektriku, aby ses mohla kochat oblohou jo tak si vylez někde na kopec a kochej no ale nemusí se kvůli tomu zdražovat

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 21:49
- Nahlásit

Shelticka
Stejně na to jednou dojde. Myslím na to horentní zdražení.

Eninka
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 21:51
- Nahlásit

Vlčáčková

kvůli ní jsem se nastěhovala sem do tý ruiny.

a já si pořád říkala, kamže tě to zanesl vítr, do takových kotěhůlek na kraj pole, a vony hvězdy, tak to už chápu

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 21:58
- Nahlásit

Eninka
Viď. A taky ta skorosamota.

Eninka
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 22:00
- Nahlásit

Vlčáčková

A taky ta skorosamota.

abych pravdu řekla, je tam krásně ale podělala bych se strachy, hlavně v noci. Mám v práci takovou masku vlka, ale děsně věrohodnou. Mohla bych tě přijít vyzkoušet ti v noci zaklepat na vokno

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 22:04 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Eninka
To bych nedělala, páč hned střílím... Jednou jsem se málem podělala, když jsem stále venku a čučela na hvězdy a psi se samovenčili. A najednou dupot jak sviňa směrem ke mě. Nebylo nic vidět, jen to bylo strašně rychlé. Jsem zasvištěla jedním skokem vzad do obýváku ... a už mě to mělo! Podběhlo mě to pod nohama ... a byl to Vlčáček. No.
Ale jednou se za dne kolem mě protáhla dovnitř kočka. Slyšela jsem jí a cítila na noze, bočním viděním i zahlídla. Když jsem se otočila, abych jí vyhodila ven, nikde jsem jí nenašla.

datli
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 22:04
- Nahlásit

Tý jo,my čučeli na hvězdičky v Třeboni a naprosto boží obloha i s mléčnou dráhou.To tady v Přerově nikde není k mání.No uochali jsme se na nějakou dobu.Zato teď jsme přišli z venku a tu a tam nějaká slabá hvězdinka...a tak jdu raděj chrnět.Ještě prckovi nacpu kuličky do chřtánu a bude.

Eninka
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 22:06
- Nahlásit

datli

nacpu kuličky do chřtánu

jaký kuličky???

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 22:06
- Nahlásit

datli
Tak já si doma postavím dalekohled metr nebo dva před dveře a hotovo. Mléčnou dráhu vidím až k obzoru, taky celého Velkého psa, který je hodně nízko nad obzorem. Výhled mám na JZ přímo od baráku. Vidím celý jih a celý západ, aniž bych musela odejít dál.

<< 1 ... 351 . 352 . 353 . 354 . 355 . 356 . 357 . 358 . 359 . 360 . 361 ... 407 . 408 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání