| Autor |
Zpráva |
gabifi
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 06:53
- Nahlásit
Adámkovi v tom vedru moc nechutná, ani konkurence u vedlejší misky nepomáhá. Kendyk odpoledne zalézá do ložnice, která je naštěstí na sever.
Já už chci podzim. Ale bez dešťů.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 08:34
- Nahlásit
helps
Ajsík je náš starší bráška?
Mig venku lítá jak torpédo.Ale doma se vyplácne na parapetové dveře balkonu-jedinný kámen v bytě a tam se chladí a funí jak lokomotiva.Ale venku nemá problémy.To jsou prdy a střely-loví totiž ocásek naší Sáře.Děééésná prdel.A když ho nechytne,neb ona ocas stáhne,tak ji chytí alespoň za stehno,nebo grajfne do krku.Ta mu dá kravat a už se žerou.Asi začnu chodit ven s kamerkou,bo to je fakt na počůrání se smíchem,tak proč bych měla být mokrá jenom já!
JInak včera jsem mladým cvičně kvůli sáňkování vypustila prdelku(u předchozích psů-fenek to neznám).Bylo toho dost ,ale přestal sáňkovat.Vzápětí nelogicky jsem mu dala první váru odčervení bylinek a v noci jsem 3 xpucovala byt.Kurec a pak že mi prášky na spaní nezabíraj!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 08:39
- Nahlásit
datli
Ajsík je starší brácha, ale od jiné fenky
dej puckovi občas kosti na hlodání, po nich mají tvrdé bobky a žlázky si tím vypustí sami.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 08:48
- Nahlásit
BArfujem Vetamix hrubomletý.Ale asi mu pohodím ještě jako bonus křidýlko,žebírko a pod.Posledně se na kostičku tuším z vepřového vrhnul tak,že jsem žasla!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 08:53
- Nahlásit
datli
jako JENOM vetamix hrubomletý? To mají furt to samé?
|
datli
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 08:58
- Nahlásit
né,se zeleninou,kusy masa,ryby,tvarohy,cotage,žužlací kůže...co má přidat?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 09:01
- Nahlásit
datli
no přidej různé druhy masa. Proč kupuješ jenom hrubomleté? Kupuj různý vetamix....kuřata, ryby, mleté s mrkví, játra....
|
datli
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 12:28
- Nahlásit
poslední várka byla-kuřecí s droby,kuřecí s mrkví,hovězokuřecí,telecí,ryby,krutí droby z domácího zdroje,občas nějaké pěkné kosti na hraní a pro morek,křídla,krky...
jenže jak je vedro,zas až tak moc tomu nedávaj skety.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 18:07
- Nahlásit
Biluška
hlásila jsi ty Pardubice? Už mám vstupák.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 19:20
- Nahlásit
gabifi
nehlásila, mám tam jakousi jinou akci, už ani nevím jakou. To je děsný jak má čék tolik psů, pak furt někde cárá a ty nejzajímavější akce jsou zásadně v jeden termín
|
datli
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2011 20:56
- Nahlásit
Biluškaprávě děcka dostaly kuřecí křídlo a celý ho voba pěkně pokořili.
Jinak Bilu-byli jsme právě u laguny.I co nevidím,Sára si tam normálně plavala sem a tam naprosto bez lákadel,prostě pohoda a já ji nepoznávala.Vrcholem večera-Mig se rozhodl za mnou metr doplavat!
Sice po návratu a vyklepání se si sažal stěžovat a brčet,ale zase dobrovolně šel!Z něj snad něco bude!
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2011 13:06
- Nahlásit
konečně je lidská teplota, můžu jít vyluksovat bordel, co udělala šoltyje na koberci. Mám tam asi 500 rozkousaných klacíků
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2011 13:19
- Nahlásit
gabifi
Gde? Tady bylo ráno čtyřicet, slovy čtyřicet stupňů Se přiznám, že to už je i na mě moc. Nevím kolik je tam včil, teploměr nemá tak vysoko stupnici
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2011 13:25
- Nahlásit
Biluška
Tady bylo ráno čtyřicet, slovy čtyřicet stupňů
tady je asi patnáct, slovy patnáct. Sice už mi napadla hříšná myšlenka, jestli to z těch včerejších 40 neskočilo moc najednou, ale hned jsem jí zaplašila.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2011 13:27
- Nahlásit
gabifi
Promiň,ale určitě uznáš, že za tohle tě musím zabít
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2011 13:30
- Nahlásit
Biluška
Promiň,ale určitě uznáš, že za tohle tě musím zabít
(kafe z držky je na klávesnici, ty blpko)
|
Billy
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2011 19:22
- Nahlásit
gabifi
Tak jako v Bolce dneska tak do jedenácti bylo jak u moře, jen teda to moře chybělo. Pak se začlo zatahovat a po cestě domu to kleslo někam hluboko pod dvacet. Ale to bylo až někdy po druhé hodině.
A Billy, ten to dneska bojkotoval. Rozhodnul se, že bude štěkat, naštěstí ho neteřinka trošku zkrotila, tak je z toho CAC
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2011 20:07
- Nahlásit
Billy
Paní Kolářová, mohla byste se mi, prosím, ozvat na email lenny.l@post.cz? Potřebovala bych se Vás na něco zeptat.
Děkuju!
Dáša Elfíková
|
Billy
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2011 21:09
- Nahlásit
Dasha
Už sem napsala mejlík
A podrbejte za mě Elfíka, podle mě je úžasnej.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 27 Srp 2011 22:19
- Nahlásit
Billy
super, mám rodost
šikulkyyyyy!!!!!
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 09:27
- Nahlásit
Billy
okamžitě napráskej, kolik máte celkem CACů
A jedna parádní fotka štěňátek po Jůlince Krásná louka
|
helps
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 09:39
- Nahlásit
to sou božani )
Billymu gratulace
|
Billy
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 11:07
- Nahlásit
gabifi
okamžitě napráskej, kolik máte celkem CACů
Jenom 3 Na čtvrtém se pracuje
helps
Díky
Jo, a kromě CACu a setkání s fajn lidičkama si Billy přivez blechu, doufám, že u jedné zůstane
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 11:26
- Nahlásit
Billy
gratulujeme k CACu a bleše
|
Billy
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 11:47
- Nahlásit
gabifi
Fakt díky
Máš představu, jak se doma všichni drbem? Teda Billy už naštěstí ne
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 11:54
- Nahlásit
Billy
velká gratulace k cácovi a blechu si užijte
|
Billy
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2011 12:07
- Nahlásit
Blecha už je kaput, protiblešák nasazen, sem mu ho tejden před výstavou sundala. Příště sundam až do kruhu
|
datli
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 07:33
- Nahlásit
Když mému štěndovi začíná srst jakoby ,jak to říct,není zacuchaná,ale jaky zplstnatělá,jako sražená vlna-to je znak výměny podsady?Nebo ho mám zkusit vykoupat?
Není zplihlej,je hebouřkej,nemá žádné dredy.
Další-ouška okolí oušek má asi umaštěné od ušního mázku.Jak o to pečovat?
Jak často čistit zuby?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 08:02
- Nahlásit
datli
já psy koupu jenom když jsou jako prasátka nebo před výstavou.
Srst kolem uší se šoltyjím zastříhává epilačkama, ale u štěňátek to nedělám, protože ostříhané ouško je lehčí a mohlo by se kvůli tomu postavit.
Zuby čistím jenom když vidím, že se na nich dělá povlak a začíná růst zubní kámen. Někteří psi nepotřebují čištění téměř vůbec a některým se kámen dělá tak rychle, že se to běžným čištěním ani nedá zastavit.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Srp 2011 08:04
- Nahlásit
datli
Jak často čistit zuby?
Nigdy Je to pes, není to barbínka Dej mu kost, nebo tvrdý chleba, si je vyčistí sám.
Další-ouška okolí oušek má asi umaštěné od ušního mázku.Jak o to pečovat?
Nevím co myslíš, se na to kouknu v Kojetíně.
-to je znak výměny podsady?Nebo ho mám zkusit vykoupat?
Jo, přerůstá mu štěněcí srst do dospělácké, nekoupat.
|