| Autor |
Zpráva |
datli
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 20:09 - Změnil/a: datli
- Nahlásit
tAK HELE: URL
|
datli
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 20:11
- Nahlásit
Tak nevím,jak sem vložit foto,jinak rajče: http://datli.rajce.idnes.cz/MIG/
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 20:23
- Nahlásit
Dines
čau
datli
ty vole, takhle hezký letadlo sem ještě neviděla
|
datli
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 20:27
- Nahlásit
takový heboučký éro,ajrolinko spíš.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 20:28
- Nahlásit
datli
To éro je hrozitánsky roztomilý!!!
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 20:34
- Nahlásit
gabifi
Dines
čau
No, ahoj.... a neříkej že si byla ta s tím zlatým malým šeltiákem?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 20:38
- Nahlásit
Dines
jj
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 20:40
- Nahlásit
gabifi
Fajn, tak příště do mě něšim dloubni a představ se přezdívkou z cz-pes jo?
Tož mě těší A máte tůůůze rostomilou šoltijku....
Jen já mam záprdka čubku proradnou, co mě furt točíííí
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 20:44
- Nahlásit
Dines
Jen já mam záprdka čubku proradnou, co mě furt točíííí
máš na mysli tu černou, heskou, inteligentní a hodnou? Čím tě točí?
|
datli
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 20:45
- Nahlásit
no uvidíme,co řeknu za týden,měsíc ,za rok.
Teď je tu klubko punťů a chlupů,občas to ňafne,kvikne,vrkne...podívaná!
|
helps
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 20:52
- Nahlásit
Dines
a dáša nezávodila s nellou? jinak teda se těším na videa
datli
je fakt boží )
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 21:07
- Nahlásit
helps
a dáša nezávodila s nellou?
Nakonec tam vůbec nebyla.
jinak teda se těším na videa
No...zvažuju že zveřejním jen Lucku
gabifi
máš na mysli tu černou, heskou, inteligentní a hodnou? Čím tě točí?
No, až na to že je zasraná jak jetel a k černý má docela daleko (panička se nějak né a né dostat k tomu ji zkulturnit), hezkou až na ten zatočenej prasečí vocas, inteligentní - tak to ona je - vychcaná jak mraky a hodná je jen když spí
A točí mě tím, že od posledního hárání sabotuje závody i tréninky, táhne se jak smrad, a když už se teda rozhodla probrat, tak to bylo zcela nečekaně druhej den dvoudenních závodů a to ještě způsobem, že mi v dlouho neviděné rychlosti ustřelila kamsi mimo parkur a ještě sestřelila paní rozhodčí
A když už mi teda bylo avizováno, že druhý běh pravděpodobně taky poběží a nepotáhne se kilometr za mnou, tak se pak chudák tak lekla že běží, že mi dala odmítačku na houpačce i kladině, který jí předchozí 3 běhy nedělaly jedinej problém.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 21:08
- Nahlásit
Jo, a ještě jsem se samonasrala - totiž v sobotu jsme zaběhly s přimhouřením pár očí celkem pěkný čistý běh .... a ono ho*no.... 14tr.bodů za čas....
Že já už se na to *******
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 07:00
- Nahlásit
Dines
A točí mě tím, že od posledního hárání sabotuje závody i tréninky, táhne se jak smrad
ona si tě šetří, aby ses neunavila, je to prostě hodná holčička, tak si toho važ
|
datli
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 15:03 - Změnil/a: datli
- Nahlásit
Normálně je to trdlo,furt se nakrucuje před zrcadlem:
URL
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 16:52
- Nahlásit
datli
Bude to výstavně úspěšný šampion, už teď se připravuje na svou kariéru modela . Pokud mu teda to cingrlátko nezlomí vaz
|
datli
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 17:27
- Nahlásit
jojo,manekýn.Fascinuje mě ta bílá štětka na konci ocásku.
A taky,že se venčíme hodinu,hrajem si s dalším štěndou-sem si .totiž zabouchla,tak sem čekala na sousedku,co má naše klíče.
Dojdem domů a on se spokojeně vylouží v kuchyni.
Dostal tvaroh s vajíčkem ,medem a sezamem,tý jo,jak to do nich padalo!Střídali se se Sárou u jedné misky,ač každej měl stejnou plnou.A S8ře to vůbec neva.
Jinak nemůžu nahmatat čip.Tys ho pod kůží vyhmatala?Je to samej chlup a špek.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 19:18
- Nahlásit
Tak tvaroh do nich padal jak němci do krytu a právě i vypadnul-v tekuté formě.No príma.Ještěže ten koberec není ještě vyčištěný.
|
Tony
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 19:29
- Nahlásit
datli
No počkej až se ti nachlupí - to bude na konci teprve štětka :-D.
Jinak je to fešák.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 22:21
- Nahlásit
asi je mu dost vedro.Doma si nelehne na pelech,na decku,ani na koberec.Jen na lino,anebo na kamenný práh u balkonu,kudy táhne.
A já bych se s ním tak ňuchlila.Už jsem zalehla i na zem v obýváku,nic,zase zdrhnul na chlazení.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 23:26
- Nahlásit
joooo Ajánek taky s chutí chodíval na koberec čůrat.... po hodinovém venčení a přemlouvání se šel venčit dycky na koberec a mámu bral amok
jinak musím říct, že ačkoliv Ajan snese hodně - pořád ho naši něčím cpou od stolu-, včetně jogurtů, tvarohů atd, tak tedy vajíčko na něj má šílený účinek - teda syrové. Tak se snad nidy nezdělal jak po vajíčku. A to mi bylo řečeno, jak je super na srst atd.
A s tím chlazením - něco na tom bude. Nikdy mi nevadilo ,že Ajan lezl do postele, ale on tam vleze jen když zalejzám já a nejdýl po pár minutách už leze pryč a jde na lino. Většinou i takhle večír nebo přes den, leží v kuchyni na lině a né na koberci. Holt jsou to huňáči
|
Tery89
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 09:10
- Nahlásit
Ahoj, vy kdo tu v ČB chodíte na Agility k Nikol, bere ještě další lidi? Vím že teď nějak do 28.8. je pryč, ale pak by se zase mělo trénovat. Chci s tím mým třeštidlem začít chodit na agi, rezignovala jsem na klasický cvičák, poslušnost jí nudí a mě se nelíbí metody, co se používají tam kam chodím. A na agi jsem se už dlouho chystala.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 09:21
- Nahlásit
Ke komu chodíš na poslušnost? Zrovna jsem včera drbala s místníma agiliťákama, že v ČB opravdu jedině Nikol, protože jinak je to tam běs a hrůza... každopádně nový lidi si myslím bere, není problém. Jediný co je trošku nejistý je, kdy a kde se bude trénovat, protože od září máme být vystěhovaný ze cvičáku někam jinam. Tak vůbec nevím, jak to bude a kam se bude muset dojíždět. Co máš za psisko vlastně?
|
Tery89
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 09:33
- Nahlásit
No mě byl zas doporučován Hurikán a Nikol že je prý namyšlená. Tady jsem zase na Nikol četla chválu a Hurikán že je tragédie, čemuž věřím mnohem víc. Já mám 11měsíční borderku, taková moje tryskomyš
|
Tery89
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 09:36
- Nahlásit
A na poslušnost chodím k p. Hanzalovi do Boršova. V zásadě to není špatný, ale borderka potřebuje prostě jinej přístup než škubání vodítkem, když se při chůzi u nohy podívá jinam než na mě.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 09:39
- Nahlásit
Tery89
To ti rikala Katka ze je Nikol namyslena?
Nikca je v pohode, umi, co neumi se uci - pirad objizdi seminare, tabory a pod. A taky myslim ze neni problem se pridat... Ovsem kdy a kam je otazka
V Budejicich je cvicaku dost a dost.
Taky by me zajimalo kam chodis na poslusnost - rekla bych, ze spatna by nemusela byt Šárka v Mladem.
|
Tery89
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 10:00 - Změnil/a: Tery89
- Nahlásit
Já právě v Mladýn začínala školkou u toho pana Hanzala, měla jsem to tam 15min pěšky, alw když odtud odešel do toho Boršova, tak jsem přešla taky. Šárku znám, chodila jsem s ni kdysi ke koním ale na poslušnost jsem k ní nikdy nechodila.
A s tou Nikol mi to řekla jedna kamarádka ci chodí do Hurikánu.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 10:36
- Nahlásit
Tery89
tak to sem se pobavila..... možná Nikol působí namyšleně na členy Hurikánu, ale upřímně po tom co jsem slyšela, tka bych tam v životě nešla. Hurikán má svoje skalní zastánce, kterým nevadí psa řezat jak žito, ale jinak si o něm každý myslí svoje. Například nedávno kamarádka viděla, jak cvičili poslušnost se štěnětem BOC - na přivolání nepřišlo (velké překvapení u mimina), a tak ho prý "trenérka" popadla a po zemi dotáhla k majiteli.
Nikol je na agility opravdu nejlepší, co v ČB je. Sice je mojeho věku, ale jak říká Dines - pořád se učí, objíždí různý semináře a jde s dobou. Na jiných cvičácích to rozhodně tak růžové není - navíc si Nikol bere v podstatě minimum, je oproti ostatním dost levná.
|
Tery89
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 11:07
- Nahlásit
helps
No, mě se tomu moc nechtělo věřit s tou Nikol, protože jsem tu na ní četla spoustu chvály, myslím i od Bilušky. Takže když jsem hledala kam na agi, tak mi z toho stejně nejlíp vyšla Nikol. Tak jsem zvědavá, jestli bude kde trénovat, já se dopravím kamkoliv, takže je mi to celkem jedno, ale v práci mám minimálně do 4, tak jsem trochu omezená časově. Jo a já budu taky věkem podobně s tebou a Nikol.
S tím Hurikánem, to je teda fakt humus. Dotáhnout malý štěně po zemi k majiteli? Některým lidem bych fakt ruce urazila, co jsou schopný se psem dělat. Kor ještě s psím miminem, který netuší. Moje BOCka je citlivá (jako skoro každá) a stačí na ní jen houknout, žádný fyzický tresty nejsou třeba, tím bych jí zničila.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 11:27
- Nahlásit
Tery89
jj opravdu není v ČB nikdo lepší - samozřejmě, že konkurence je konkurence, takže na sebe hážou špínu, obzvlášť Hurikán, protože kdysi dávno měla Nikol původně mít společnej cvičák s Katkou. uvidímě možná to bude na Vrátě - snad. Při nejhorším na DObré Vodě, což třeba pro mě by byl problém, páč auto nemám, ale tak uvidíme.
No povídej mi o tom. Slyšela sem svědectví z první ruky dost, ale jsou lidi, kterým to prostě přijde jako jediná cesta- že pes poslouchat musí a bude a když ne, tak to z něj vymlátíme. Přišla k nám na agility paní s kavalírkem, že prý byla v Hurikánu a že toho jejího mlaďocha, když nechtěl přeskočit skočku táhla cvičitelka za kůži za krkem přes tu laťku. A po té jedné hodině měl celkem slušnou reakci jen když se k němu člověk shíbal. Jinak to byl ale moc šikovnej pes. Takže asi toť v kostce, co si myslím o Hurikánu a nejen já.
|