| Autor |
Zpráva |
Juli
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 14:26
- Nahlásit
Ketrin
Nemůžeš ji dát do kufru?
.... to můžu, ale nevím jak by se jí tam líbilo ... buď máme velký cestovní na kolečkách nebo kufr u Kalose
štěně
... to už není štěně to je pěkný ........
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 21:13
- Nahlásit
Tak už to nestíhám číst. Gita je taky maniak na rohlíky, ale tuhle mě dostala. Nabízim jí půl rohlíku a ona s díky odmítá, nechápu, jindy by mi urvala ruce, no a za minutu jdu rozdávat koním suchý chleba a rohlíky a pečivo nikde. Kde asi skončilo?
Taky jsem během té odmlky trochu pomáhala zachraňovat koně od toho nejhoršího. Dám sem jeho fotku a už je v útulku a má se dobře.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 21:34
- Nahlásit
Juli
kufr u Kalose
co to je???
Lucinda
taky nestíhám číst. jen si odskočím na chvilku do školy a hned je toho tady plno.
a co kůň? vůbec se v týhle oblasti neorientuju
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 22:02
- Nahlásit
Juli Eda
Taky nevím, co je to Kalos. Možná familiárně cadillac???
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 22:06
- Nahlásit
Lucinda
Nabízim jí půl rohlíku a ona s díky odmítá, To bych někdy chtěla zažít se Sali.
Juli
Štěně to je, minimálně do roka. A psychicky do tří
Eda co zkouška?
My byli teď večer v aquaparku (co taky v tomhle počasí, že, jindy jezdíme na večerní lyžování). Jsem mrtvá a omlácená z tobogánu
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 22:24
- Nahlásit
Ketrin
Taky bych chtěla být omlácená z tobogánu.To bych někdy chtěla zažít se Sali dej jí sežrat půl tašky rohlíků a uvidíš.
Eda
Byl to tažňák z lesa, zchromlý na zadky, ale půjde to vyléčit - chce to čas, který mu nechtěli dát a málem šupajdil na maso.Juli
Jak píše KetrinŠtěně to je, minimálně do roka. A psychicky do tří a po kastraci dospěje možná v osmiy.
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2007 22:30
- Nahlásit
Tak to je Míša. Zkusili jsme i sedlo a byl úplně v pohodě, jen ty nohy dorychtovaný, ale teď už to bude jen lepší.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2007 07:47 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Ketrin
My byli teď večer v aquaparku
v Liberci? tam je to bezvadný, tedy ne na plavání, ale na blbnutí určitě! co jsem jednou vyzkoušela ten modrý trychtýř, už mi ostatní tobogány a skluzavky připadaly pomalý a nezáživný!
jednou jsme tam vydrželi 7 hodin v kuse...
A psychicky do tří
néé, to néé! už jí byly dva roky, tak s ní jednám jako s "dospělou"... no, ne že by to mělo nějaký účinek...
co zkouška?
dobré, nějak záhadně se mi to podařilo ukecat. asi si zrovna ten den dal pan docent závazek, ze nas nepovyhazuje...
Lucinda
Míša je moc hezkej, to je dobře, že bude žít. tady ve vsi jezdí taky jeden koník s pánem do lesa. pravidelně brzo ráno, někdy je potkáváme, Eda mi to hlásí už dlouho předem
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2007 09:52
- Nahlásit
Zdravím všechny, mám sice Goldena, ale chci se vás zeptat jestli někdo náhodou neznáte p. Jaroslava Hornického z CHS LR Z Dolánských látek. Objevila jsem na stránkách KCHLS, že pořádá výcvikový tábor, který by byl v mojí blízkosti, ale stránky má tento pán poněkud neaktualizované, tak jestli o něm náhodou něco víte info uvítám, díky.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2007 11:02
- Nahlásit
Lucinda
Míša Ten je hezkej. Viděla jsem myslím v pondělí nebo út. v TV zprávách o nějakých zanedbaných koních u KV, že je odebírají majiteli, to je asi jeden z nich, ne? Sice se v koních vůbec nevyznám a seděla jsem na něm jen 1x v životě, ale víc se mi líbí právě ti tažní co pracují v lese, než ti lehcí dostihoví. Asi to bude souviset i s oblibou labradorů (třeba před chrty)
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2007 11:05
- Nahlásit
HanuleGR
Jo pan Hornický. Osobně ho neznám, jen jsem s ním asi 2x telefonovala, myslím že je OK. Ale tábory bývají hlavně o prázdninách... a někde blízko Prahy taky, zkus č.731 419 172 - Dana Palivcová.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2007 11:19
- Nahlásit
Ketrin
Asi to bude souviset i s oblibou labradorů (třeba před chrty)
taky jsem si donedávna myslela, že chrti mě neberou a že LR jsou the best. ale venčíme někdy u vody s dvěma chrtkama (dlouhé chlupy, bílá a bílá s černou- nevím, jaký je to přesně plemeno). no, a když si nevšímáš těch jejich doslova průhledných nohou (dole v "kotníku"), tak jsou v pohodě. Eda s nima vždycky blbne, běhá (docela komický, jak těžce jim nestíhá), ráchaj se ve vodě... a co je hlavní, psice jsou velmi přátelský, pohodičkový a vcelku fajn...
Ale labrouš je přece jenom labrouš, tj. moje srdeční záležitost!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2007 12:12
- Nahlásit
Eda
Jasně, to nebylo nic proti chrtům myslela jsem to tak, že labrador se má k chrtovi asi jako tažný kůň k dostihovému cha, to jsou zase hlody
Máme tu vichřici a odpoledne má jít Borgo cvičit s goldenem, doufám že nám psíci neuletí jako strýček Fido
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2007 12:17
- Nahlásit
Ketrin
cha, to jsou zase hlody
rozumím
hmm, vichr je všude, to zase bude ulítnuvších střech...
myslím, že my strach mít nemusíme, labrouši budou držet u země, ty ani vichřice nezvedne ze země.
|
cherry
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2007 12:28
- Nahlásit
tak tady je zatím pohoda - asi klid před bouří. Jinak máme nějaký trápení s průjmem. Drží ho to tak už od vánoc, střídavě dobrý pak zase řídký. Nevím z čeho. Četla jsem že u Acany změnili recepturu, tak že by tím?.. jinak je v poho
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2007 12:40
- Nahlásit
cherry
hmm, vypadá to na granulky. přece jen, když něco venku zbaští, tak je to za pár dní v pořádku a nevrací se to...
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2007 13:39
- Nahlásit
Ketrin
Děkuji, pí. Palivcová má výcvikáč někde u Příbramy, p. Hornický je o doooost blíže, tak bych to ráda zkusila, tábor je na konci srpna. Jen mi šlo o to jestli třeba není profláklý jako špatný chovatel či cvičitel....ale snad teda bude v pohodě, viděla jsem jeho jméno taky jako ředitele u zkoušek.Díky moc
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 13:22 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Ahoj, probouzím spící LR fórum
Doufám, že vás neodvál vítr a jste všichni v pořádku
Eda se už připravuje na nadcházející mrazy...
a se svým balónem...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 13:31
- Nahlásit
Ahoj, no u nás to bylo drsný... spadlo spousta stromů - i na cestu, byli jsme odříznutí od světa, bez vody až do neděle, el.proud nám nejde ani teď a ještě hned tak nepůjde. Teď jsem v práci ale taky je tu zmatek jak to nešlo... a Sali je nemocná a ještě se ani pořádně neví co jí je, nechci ji nechávat dlouho samotnou, tak lítám mezi domovem, prací a veterinou... a dlouhé večery při svíčkách, jednou nebo dvakrát je to příjemné, ale teď už by to pomalu stačilo a potřebuju zase pracovat
jinak Eda je chytrá že se chystá s předstihem, koncem týdne má být -10°
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 22 Led 2007 14:39
- Nahlásit
Ketrin
hmm, myslela jsem si, že u vás to bude drsné, tak jsem ráda, že jste jakž takž v pořádku. babičce Salině držím moc palce, aby to nebylo nic vážnýho! jinak bez proudu je to otrava, to jo. teď zrovna kvůli škole dlouho vysedávám u ntb, tak si to bez elektřiny moc neumím představit
Eda je chytrá že se chystá s předstihem, koncem týdne má být -10°
nó, ale nevím, proč musí mít zrovna MOJE rukavice a čelenku...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2007 08:48
- Nahlásit
Ketrin
Držím Salince palce, u nás nešel proud od čtvrtka do pátku odpoledne a už i to bylo docela drsný... A nemůžete jet na tu vaši větrnou elektrárnu?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2007 10:48
- Nahlásit
Eda
Jandula
Díky, koncem týdne snad budem vědět víc...
Vrtuli už nemáme, vrátili jsme ji výrobci, neosvědčilo se to tu.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2007 10:49
- Nahlásit
Ketrin
Tak držím palce. Má problémy s těma kloubama?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2007 10:53 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit
Ne, vůbec ne. Psala jsem to včera holkám na GR.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2007 11:49
- Nahlásit
Ketrin
teď jsem na to koukala, držíme palečky se Sárou, at se Salinka dá brzo do kupy...
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2007 12:43
- Nahlásit
Ahoj holky!
Ketrin
Je mi to moc líto, hlavně ať je babča v pořádku...Nedokážu si představit, kdyby se něco vážného dělo s Juli. Asi by jsme se z toho celá rodina totálně sesypala...
Prosím Tě, co je to ten stafylokokus co jsem četla na GR? Můžou to chytit i lidi? Malý má totiž kvůli srdíčku děsný problémy s každým "kokem".
Eda se už připravuje na nadcházející mrazy...
Eda
...vy máte doma i lachtana???
Tak jsme úspěšně doháraly, krásně pejskovsky voníme, ale šíleně jsme zdivočely a zdrzly!
Teď začla hárat sousedovic labouška...ha ha ha
Holky,teď se doma šíleně dohadujem kvůli Juli a chodění na volno do lesa....Jaký je Váš názor? Já mám strach, protože Juli sežere na co přijde a že ucítí stopu a zdrhne a myslivci ji zastřelí. Chlap je silnej, že když zavolá tak přijde...Je to tak? Můj taťka cvičil na čáře a tvrdí, že i tam 100% poslušní psi jak chytli stopu tak se nedali přivolat...
|
cherry
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2007 14:11
- Nahlásit
Ketrin
Držíme palce, ať to není nic vážného.
Juli
My na volno chodíme, stopu může chytnout kdekoliv, když vidím, že je trochu mimo tak ho zavčasu přivolám. Třeba na louce, když šel před námi pes tak hned poznám - nos na zemi a lítá to ho raději dám na vodítko. (naše poslušnost není úplně vzorová) Ale ještě se mi nestalo, že by mi utekl daleko. Pokud si nejsi jistá měj raději stopovačku, my ji taky používáme.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2007 15:13
- Nahlásit
Juli
jj, lachtana obecného!
100% poslušní psi jak chytli stopu tak se nedali přivolat...
už jsem to tu psala. ti, kdo nás znají, vědí, že Eda není 100% poslušná. ale odvolat ze stopy, dokonce z čerstvý stopy, no problem... opravdu to poznáš, když ji nasaje. LR je ovladatelnej, řekla bych. a podle mě to nezáleží na tom, zda s ním je venku chlap nebo ty...
Ještě pro všechny:
právě jsem dopekla tu játrovou mňamku, co se tu o ní na fóru psalo. Eda je z toho úplně paf a myslím, že by se kvůli tomu snad i naučila poslouchat, kdyby věděla, že to dostane za odměnu...
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2007 16:24
- Nahlásit
právě jsem dopekla tu játrovou mňamku
Eda
...myslíš, že by chutnala i chlapovi??
No s tím odvoláním si nejsem až tak jistá, proto se bojím...stačí když jsme na dvorku, jdou sousedi a ona letí k plotu povel ne povel...
cherry
Nad stopovačkou jsem taky přemýšlele, ale v lese by to bylo asi veselý mezi stromy... To nevím jestli by utekla daleko, raděj to zkoušet nechci.Známí je lesák a labrador mu zdrhnul povel ne povel za divočákem a ten ho pěkně zrasoval...
Jste přímo z Jeseníku, myslím že si psala že jsi tam od někud..
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2007 16:27
- Nahlásit
Juli
..myslíš, že by chutnala i chlapovi??
no idea... ale nezkoušela bych to
|