Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Eda
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 17:38
- Nahlásit

Juli
já nevím, Eda se koupe, pokud jí to led dovolí. ale potom je stále v pohybu a nejsme už moc dlouho venku a jdu s ní domů do tepla, kde ji vytřu kožich. na roční období moc nehledí... škoda, že jsem s sebou neměla foťák, to byly zase eldoráda, co tam vyváděla

Juli
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 17:46
- Nahlásit

Eda
Hele tak pouč negramotnou...musí se jí potom vytřít uši? Nás dost vyjukal veterinář, takže my ani plavat nechodili kvůli uším. U nás je jen Morava a z té prý jeden jeho pacient chytl škaredý zánět uší.... tak nevím.

Eda
Člen
# Zasláno: 8 Led 2007 18:55
- Nahlásit

Juli
chmm, Berounka asi nedude o nic čistější, i když se prý kvalita vody lepší a i já tam v létě plavu se psem
taky jsme dostaly nějakou vodičku na čistění uší, ale je neotevřená ve skříni pokud se nějak nedrbe, tak bych to neřešila. ona někdy přílišná péče škodí ale čistíme uši, to zase jo. ale po každém koupání, to ne

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 00:02
- Nahlásit

Lucinda
Díky za návod,chtěla jsem se zeptat Jinak C dáváme furt kvůli vstřebatelnosti,nekyselé od Swissu
Jinak můj nový mail je andras@centrum.cz, momentálně jsem šťastně nezaměstnaná

Ketrin
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 06:36
- Nahlásit

Eda
Vypadá to že se pojedem podívat na Štěpána do indn, asi v dubnu, neb on se k návratu nemá a už jsme ho skoro rok a půl neviděli. Takže to se trochu plánovat musí... jak to všecko na tu dobu zajistit tady, firmu psy a tak.

Eda
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 07:13
- Nahlásit

Ketrin
vezměte mě s sebou!budu nenápadná, hodná, tichá...
nedávno jsem si zrovna prohlížela fotky z Ind. a tak se mi nějak zastesklo...
jinak máme "novinku". v noci jsem naspala tak v souhrnu 3 hodiny, Eda pokňukávala, měla asi namožený sval. včera jsem to zřejmě přeťápla s běháním a celkově s únavou... ale teď ráno jsme už byly na procházce a zdá se být všechno zase ok

Lucinda
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 08:49
- Nahlásit

Dobré ráno. Zapadli jsme už hodně hluboko, tak to tahám ze škarpy. Co kde nového, než se zase vrhnu do víru dne?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 08:58
- Nahlásit

Co kde nového
Mě by nejvíc potěšilo, kdybyste některá napsala: u nás mrzne až praští a sněhu je po kolena.

Lucinda
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 09:00
- Nahlásit

Ketrin
U nás je JARO

cherry
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 10:12
- Nahlásit

Ketrin
u nás je taky jaro - Jeseníky. Doufám že to vydrží než přijdu domů z práce. Hned vyrážíme, včera mrholilo, bahno - byl nějaký mimo lítal po louce a neměl svítící obojek takže když jsem volala tak se odněkud ozval dusot..

Ketrin
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 10:14
- Nahlásit

cherry
taky jaro - Jeseníky No tady právě taky - Krkonoše. Já bydlím na samotě, nemáme tu ani asfaltku. Sice výhoda že jsme hned v lese atd., ale to neustálý bláto už mě nějak deptá.

Juli
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 10:34
- Nahlásit

cherry
... u nás pod Jeseníky je taky jaro!
A prý bacha na klíšťata. Chci dát Juli spot, jenže když furt prší tak je mokrá...nesníží se hned účinek??

Tak ráno jsme jeli do mš s chlapem a ten nechat otevřené dveře baráku i auta a ondatra jak prase nastoupila na zadní sedadlo Malej kvičel : Juli domů, do školky nemůžeš...

Jo potřebuji radu. Máme plastovej pelech, dávám tam tam Juli na lehnutí ložní a deky. Jenže ona jich potvora vždycky kus sežere! Nejde mi o deky ale jí, může se jí něco stát? Když jí tam nedám nic to jí asi bude tlačit a potit se, ne?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 11:09
- Nahlásit

Juli
Záleží co z té deky žere já bych to zas tak neřešila, jediné co může uškodit je kus molitanové výplně z takových těch polštářovitých pelechů, na to pozor. Jinak normální kus hadříku projde.
Naše bába Sali když byla mladší a sama si "rozbalovala" dárek u stromečku, tak pak kadila h***o s červenou mašličkou.

Jandula
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 12:28
- Nahlásit

Juli
Sára, ač jinak nelikvidovala, tak v období falešný březosti sežrala asi dva pelechy, jeden molitanovej (teda ne celej, jen si kousla - asi jí moc nechutna) a druhej s takovou tou dutou výplní - bílou (a tam sežrala i zip).. a docela v pohodě...

Juli
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 13:14
- Nahlásit

Ketrin
Jandula
Teda to sou vážně popelnice!! Žere klasické povlečení - bez knoflíků, ty jsem oddělala preventivně.
Molitanový pelech má v obýváku, do toho si netroufne
Ona v naší přítomnosti nic neničí jen když nejsme s ní...

Tak jsme 16 den a nikde žádnej šamstr Neříkám, že nemám radost, ale zase je mi divný že by se nenašel ani jeden zájemce. Už jí kape jen hodně světlounká spíš voda ani krev. Hlen žádný... Je to tak v pořádku?

Teda dnes je tak krásně, vzala bych ji na špacír, ale nemám odvahu brát děcka a jí, co kdyby přece něco..

Juli
Člen
# Zasláno: 11 Led 2007 18:36
- Nahlásit

Ahoj!
Prosím zkušené "háralistky" Juli už nekrvácí, odkapává jí jemně zabarvená vodička, která dost páchne... Je jí teď hodně podobně cítit z tlamičky....je to možné, že to je z toho jak se přeci jen občas očistí? Nebo to může být i něco jiného??

Jandula
Člen
# Zasláno: 11 Led 2007 18:59
- Nahlásit

Juli
Tak to netuším, Sára páchla celé hárání...

Juli
Člen
# Zasláno: 11 Led 2007 20:07
- Nahlásit

Jandula
A páchla i z tlamičky??

Ketrin
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 07:33
- Nahlásit

Juli
Asi je prostě cítit jako háravka celkově... ze všech tělesných otvorů už to skončí, ale radši ještě pořád hlídej, aspoň do toho 21.dne.

Juli
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 11:08
- Nahlásit

Ketrin
ze všech tělesných otvorů
... z uší neeee

Hlídáme, hlídáme.... vidím na ní, že jak se otevře brána už by byla v trapu..

Nejedete zítra někdo na výstavu do Olomouce? Chtěli jsme tam původně s Juli, kvůli její rodině, aby se vyřádila , ale asi pojedem sami jen na čumendu

Ketrin
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 11:30
- Nahlásit

Juli
S háravkou na výstavu to by vám majitelé vystavujících se psů pěkně poděkovali

Eda
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 11:37
- Nahlásit

Ahojky všem! ne, nezemřela jsem, ale nemám k tomu daleko tenhle týden jsem absolvovala ve třech dnech 4 zkoušky a 2 zápočty... jsem napadrť... jo, a 4 spinningy... tákže, teď ještě mám práci, ale odpoledne vezmu hnědku a její kámošku a půjdem do lesa načerpat sílu...
jinak už mě to bláto nebaví... jó, to teplo je příjemný, aspoň si neochodím zimní boty a vydrží do další zimy.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 11:47
- Nahlásit

Eda
Ahoj 4 zkoušky a 2 zápočty to jsi dobrá dny se nám pomaloučku prodlužují, teď už i ve všední dny po práci absolvujeme část vycházky za světla a svíticí oboječek si šetří baterky ... ale to blááááto
Co myslíte, bude sníh v květnu/červnu, nebo nebude vůbec?

Juli
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 11:59
- Nahlásit

Ketrin
No aspoň by se ukázalo, kdo má dobrý výcvik..

Eda
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 12:05
- Nahlásit

Ketrin
Co myslíte, bude sníh v květnu/červnu, nebo nebude vůbec?
já škarohlídsky doufám a myslím, že sníh se už neukáže...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 12:14
- Nahlásit

Juli
No aspoň by se ukázalo, kdo má dobrý výcvik..

Na začátečníka se rychle učíš

Juli
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 12:49
- Nahlásit

Na začátečníka se rychle učíš
Ketrin
...a bylo to myšleno upřímně???

Ne to já bych neudělala...ale je mi záhadou, že kolem nás chodí psi bez povšimnutí. To by byl test...spíš je zralá Juli na to nějakýho uhnat

Mluvila jsem s I.V. že jede, tak mě to mrzí, že se nemůžem s Juli ukázat. Vždycky mám spoustu dotazů..Máme to do Olomouce blízko. Tak pojedem aspoň sami.
Eda
Tak jak dopadla panička u zkoušek?
Sníh ne ale trošku mrazu ANO!!

Eda
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 18:15
- Nahlásit

Juli
Tak jak dopadla panička u zkoušek?
děkuju za optání... tak střídavě jasno... šprtka nejsem, to ani náhodou
dneska jsme měli náhodou psí setkání v lese. já jsme měla dvě LR, plus další LR-kluk a jedna krátkosrstá ohařka byl to pěkný kolotoč a rozhodně lepší něž sledovat TV, tohle bylo akčnější boje o klády, závody za aportem, válení sudů v listí, podrážení nohou páníčkům a koupání v kaluži (to vymyslela Eda)

Eda
Člen
# Zasláno: 13 Led 2007 12:53
- Nahlásit

Ahoj holky, nějak nám to tady zkomírá
Ani se mi nechce věřit, že by například Juli nic neprováděla a byla hodná a pan Borgo taky žádný vylomeniny? Šína je svatoušek? Sára nemá žádné nemoci? atd...
vím vím, je ošlivé bahno, ale vždyť zase můžou plavat ve vodě nebo v listí, ne?
už mi z toho učení šibe

labradorka
Člen
# Zasláno: 13 Led 2007 20:11
- Nahlásit

[imgs]www.webzdarma.wz.cz/DSC_0001.jpg[/imgs]

Tady jsem pánem já!

<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání