| Autor |
Zpráva |
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2007 11:50
- Nahlásit
Jumi
Ten odkaz mi nejde... co by tě zajímalo no hlavně jak k tomu takové štěně přijde a jaká je prognóza
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2007 12:00
- Nahlásit
Ketrin
nebo napiš Líbě Štorkové, ona ti určitě poradí...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2007 12:02
- Nahlásit
Ketrin
no příjde k tomu docela různě, ale základní varianty jsou dvě - úraz a vrozená vada stejně jako displazie, stejně jako DLK je to docela dost rychle se rozvíjející problém u retrívrů, který se také bude muset časem začít hlídat.
prognóza je taková v jakém stavu je kloub teď tedy individuální a takhle ti ji nikdo neřekne, to jim ale určitě řekl doktor,který kloub viděl.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2007 12:11
- Nahlásit
FŠEM:
moc vám děkuju všem za povzbuzení a legrační obrázky. někdy se to tak navane, že není dlouhodobě dobře a všechno najednou se po.... Eda je samozřejmě zlatá, ale zase jí nechci moc vysávat.
Ale bude líp, musí být! já mám jen tuhle srandovní fotku "o délku jazyka"
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2007 13:56
- Nahlásit
Jumi
Dá se tomu nějak předejít??
Holky, dodáváte nějaký prostředky na klouby a tak?? Pan chovatel mi poradil Chassoton, že to dává Juli mámě i ségře... tak já pečlivá "matka" ho koupila za bratru 500kč a Juli se po něm 4x v noci pos..... Chudinka vždycky začla brečet, ale už to leželo na podlaze.. Takže sem jí to dala jen jednou a mám to ve skříni a přemýšlím jestli jí to dát nebo ne....
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2007 14:07
- Nahlásit
A toto je sama doma 1.
Julie sama doma 2.
.... a připraven je třetí díl: Sama doma 3 - díra ve zdi, zatím nezdokumentováno
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2007 14:09
- Nahlásit
Juli
je úžasná...
Chassoton byl dobrej, Sára po něm průjem neměla a že je to citlivka. Nesežrala spíš něco venku?
Zkus jí ho dávat po troškách - půl lžičky, lžičku atd...
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2007 14:13
- Nahlásit
Eda
Krásná psí slečna s ještě krásnějším jazykem.
Juli
U nás už by sama doma 2 nebylo. U nás by bylo sama venku a napořád. Jinak mám 2 LR, 2,5 koně (poník rozárka je půlka) a 2 kočky co přišly a už neodešly.
Ketrin
Tak to je hustý. Nedavno mi psal jeden majitel našeho štěnda, že jí škrábali třetí víčko. Taky jsem se s tím ještě nesetkala. Křížový sval má něco společného s kloubem?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2007 14:13
- Nahlásit
Juli
pokud je to vrozené tak by mohli pomoci právě kloubní prparáty a kvalitní strava...atd. anebo taky ne..no a úrazu, asi jako úrazu
Naši psi dostávají kloubní výživu oba - Thorin lidský Celadrin - naprostý zázrak nic jiného mu tak nepomáhalo a MSM a- je po operaci DLK a Bernáš dostává Artican biosol, ten je určen zdravím psům jako prevence, vet nám ho doporučil a to proto, že se jedná jen o hydrolyzovaný kolagen a tudíž nemá žádné protizánětlivé a protibolestivé účinky, narozdíl od jiných preparátů a tudíž nehrozí, že v případě, že se objeví nějaký problém, tak se právě těmito účinky léků zamaskuje...
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2007 14:14
- Nahlásit
Ketrin
Kolení vaz - myslela jsem, že sval.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2007 14:19 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Juli
Julinka je číslo!!! trošku jsem tě podezřívala, že si některé z jejích kousků trochu dobarvuješ, ale to nééé! (nejlepší jsou ty kousky košíku v pelechu )
Juli se kouká, jakoby tu neplechu udělali ti čtyři plyšáci..:
(jinak máme stejnou dlažbu v chodbě jako vy... dobrá na údržbu)
Eda dostává jednou denně Alavis. v létě ne tak často, to víc plave.
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2007 14:47
- Nahlásit
Lucinda
Jo, já jsem chybující začátečnice. Nemůžu ji vystěhovat za moji blbost
Poprvé se dostala výš než jsem předpokládala, to je ten rozcupovanej košík a podruhé otevřela co jsem nečekala...naštěstí ji zaujaly jen krabice a ne boty
Teď se snažím myslet o krok před Juli, zatím s malým úspěchem..
Eda
trošku jsem tě podezřívala, že si některé z jejích kousků trochu dobarvuješ
...no dovol! To ani nejde, ona umí všechno dotáhnout až do konce...kdybys viděla jaký jsem měla strach, když rozcupovala ten košík. Našla jsem tam takovou drátěnou sponu a nevěděla jsem jestli jich v něm nebylo víc....
A dnes jsem telefonovala a seděla u toho na zemi a ona došla a než jsem stačila zavřít pusu už jsem byla krásně po francouzsku políbená.... By mě zajímalo, co všechno od ní můžu chytit
Jandula
Zkusím jí ho dát po trošce znovu. Určitě před tím nic nesežrala, veterinář mi říkal, že to někdy průjem způsobí
Jumi
Ten Celadrin můžou?
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2007 14:50
- Nahlásit
Juli
Ten Celadrin je pro psy, kteří už problémy mají a ty to chceš spíš jako prevenci...
A neboj, nic od ní chytit nemůžeš, dokonce byl nedávno uveřejněný výzkum, že děti, které často olizuje pes jsou odolnější než jiné...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2007 14:58
- Nahlásit
Juli
By mě zajímalo, co všechno od ní můžu chytit
chtěla bych od Edy chytit kousíček její bezstarostnosti a radosti, kdyby to šlo
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2007 15:25
- Nahlásit
Jandula
Eda
Já to myslela ze srandy.... snažila jsem se zprvu bránit Juli aby oblízla Nika. Je to zbytečná snaha, jak si před ni dřepne už je umytej celej tak to taky neřeším...
Jo a chtěla jsem to jako prevenci, tak to jsem špatně pochopila s tím Celadrinem. Aspoň doufám, že ve všem jen prevenci!!!
chtěla bych od Edy chytit kousíček její bezstarostnosti a radosti, kdyby to šlo
...dyť vy jste tu všechny hodně mladé,ne? Tak jaké starosti...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2007 17:24
- Nahlásit
Juli
...dyť vy jste tu všechny hodně mladé,ne?
na věku nezáleží, myslím...
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2007 17:49
- Nahlásit
Eda
Tak hele 22.1. jedu zase do Prahy
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2007 17:53
- Nahlásit
Juli
...dyť vy jste tu všechny hodně mladé,ne? Já ti nevim MLADÁ. Ráno mám pocit, že nevztávám z postele, ale z rakve a večer upadám do komatu kolem pul desáté a připadám si, že je mi snad sto i víc.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2007 18:07
- Nahlásit
Lucinda
Tak hele 22.1. jedu zase do Prahy
to zní dobře, tak třeba se sejdeme!
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2007 18:16
- Nahlásit
Eda
třeba se sejdeme!
To zní dobře, snad to vyjde.
Už je líp?
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2007 18:18
- Nahlásit
na věku nezáleží, myslím
Eda
...úplně ne, ale je to +
Lucinda
No to bylo výstižný....já ještě přidám noc s kopajícím, peřinu mi beroucím dítětem...
My jedem 12.-13.5. do Prahy, ale bez Juli, na víkend s Nikem. Co kdybys šla Edu venčit do ZOO?
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2007 18:22
- Nahlásit
Juli
Co kdybys šla Edu venčit do ZOO?
hmm, to by bylo docela vzrůšo nejen pro ni, ale pro ostatní zvířátka, mám takový dojem... nejsem úplně z Prahy, tak byste mohli přijet na návštěvu k nám...
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2007 18:27
- Nahlásit
Eda
Já myslela, že jsi z Prahy...
Tak ještě varianta B/ vezmem sebou Juli, necháme ji v sobotu u Edy a vyzvednem v neděli! Kdo by měl největší radost???
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2007 18:29
- Nahlásit
Juli
Kdo by měl největší radost???
no, my dvě to nebudeme...
Lucinda
Už je líp? ne
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2007 18:37
- Nahlásit
Eda
Asi by pěkně blbly,co? Juli je ošizená o kontakt s psímy kamarády. Sousedi maj boloňáka a ty je k Juli nepustí...tak jen jednou za dva až tři měsíce když jedem pro granule, sejde se smečkou svýho tatouše...
A na depku mně pomáhá jídlo........
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2007 18:48
- Nahlásit
Juli
Ty jsi číslo. Já jenom chvíli sedim na kompu a malej už mě tahá, že si mám s nim hrát. Tebe nikdo neprudí? Teď dávají večerňajs, tak je chvíli klid, ale pak budu zase chtít něco napsat a bude zase scéna.
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2007 19:06
- Nahlásit
Lucinda
Já si páteční večer zorganizovala...dnes je malej u babičky, takže klídek! Ale odbíhám od žehlení
Jinak když je doma tak je to horší, a dóóst horší...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2007 19:38
- Nahlásit
Juli
taky jsem si ho zorganizovala... učím se... jen jsem si odskočila s Edou a její psí kamarádkou do lesa na 2 hodinky. taky dobrá terapie
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2007 20:20
- Nahlásit
Eda
Tak já něco vyžehlila,ale už se mi víc nechce...
Odborný dotaz: když se začla Juli hárat 25.12. kdy se asi bude hárat příště? Snad to nevyjde když pojedem pryč a bude ji hlídat babička...
Jdu se najíst, s plným žaludkem se mi lépe usíná
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 12:54
- Nahlásit
Juli
kdy se asi bude hárat příště No je jasné, že začne hárat pár dní než odjedete a 10-14 den vyjde na babču. Teoreticky by se měla hárat za půl roku, ale u začátečnice háravky bych na to nespoléhala a očekávala hárání za 4-8 měsíců.
s plným žaludkem se mi lépe usíná svatá pravda, já bych jinak neusla.
|