Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Juli
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 17:32
- Nahlásit

tak proč to už nepřiznáme, že máme psy rozmazlánky a miláčky?!?
Eda
Ketrin
Da da!

Ne, ale vážně...jak ji donutím venku na FUJ? Prostě jak vezme fuj tajbl do pusy a já řeknu fuj nebo udělám krok k ní tak se rozběhne ode mne a sežere to. Takže jí pak jen řeknu, že je teda pěkný čuně a na nic jinýho se nezmůžu.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 19:33
- Nahlásit

proč to už nepřiznáme, že máme psy rozmazlánky a miláčky?!? přiznávám bez mučení a Borgo "kupodivu" bobovat nechtěl, dával přednost lítání okolo dětí. Nebo už to pokládá pod svou úroveň a možná doufá, že dostane snowboard.
Juli
dříve úplně zavrhované by mi až tak nevadilo. To znám-nikdy jsem nechtěla psa-samce a hups, už mám druhého.

Po sněhu ani památky, zato pořád prší. To je leden

Ketrin
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 19:37
- Nahlásit

jak ji donutím venku na FUJ? Prostě jak vezme fuj tajbl do pusy a já řeknu fuj nebo udělám krok k ní tak se rozběhne ode mne a sežere to. můžeš zkusit stopovačku nebo prostě nějakou dlouhou šňůru a když neposlechne, tak s ní pořádně škubnout. Ale nevím nevím. Tak nějak nevěřím, že existuje LR, který na 100% nikdy nic venku nesebere. Já teda když VIDÍM, že se k něčemu chystají a včas zařvu, tak většinou poslechnou. Ale když něco najdou někde v houští (většinou zdechlinu) a nevidím je, tak smůla. Přijdou už naparfémovaní a vysmátí.

Eda
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 20:09
- Nahlásit

Ketrin
nedávno jsem se tešila sama ze sebe a v duchu jsem se chválila, jak mi to jde, že Eda dlouho neměla žádnou větší žrací příhodičku... co čert nechtěl, asi jak jsem byla zasněná, neuvědomila jsem si, že procházíme kolem přeplněného krmelce... konec byl podobný tomu tvému... vysmátá Eda, já těsně před zkolabováním jde jen o to, že musíme mít oči všude a pokud možno ještě chvíli před LR
Juli
stopovačka je určitě dobrý nápad. ale co si vzpomínám, tak Eda na moje řvaní FUJ! začala reagovat až později, v pubertě na mě zvysoka...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 20:18
- Nahlásit

Eda
Mně se tohle stává celkem pravidelně a to nemyslím jen psy - vždycky když si myslím že je něco ok, nebo že něco zvládám atd., přijde nějaká facka od "osudu" úplně odjinud, než by člověk čekal...

Eda
Člen
# Zasláno: 3 Led 2007 20:21
- Nahlásit

Ketrin
ano ano, to je bohužel u mě celkem běžný úkaz... ale u psů (psa) je to ještě pohodové a s úsměvem, jinde je to horší...
dneska probíhal nácvik povelu "Štěkej". myslím, že sousedi se bavili, ještě že už byla tma a oni jen slyšeli zejména moje akusstické projevy a mimochodem, myslímm, že Eda nepochopila, co po ní chci a proč si ten balónek strkám za záda, místo abych jí ho házela...

Eda
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 08:50 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

Kde jste holky? mám silnou depku, napiště mi nějaké veselé labradoří příhody, prosím

Jandula
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 09:37
- Nahlásit

Eda
Uklidním tě, Sára to nepochopila dodnes a myslím, že štěkej jí nic neříká... ona je doma úplně zticha a štěká jen venku (pominu-li ten její výstup s pytlem) na něco, čeho se bojí...

Juli
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 10:19
- Nahlásit

vždycky když si myslím že je něco ok, nebo že něco zvládám atd., přijde nějaká facka od "osudu" úplně odjinud, než by člověk čekal...
Na to já a můj život jsme odborníci...
Eda
Jandula
Ketrin
Ha ha, co je to štěkej????

Veselá příhoda?? Nevím, ale dnes jsem odjela s dětmi do sousedního města a pak jsem zjistila,že jsem asi nezamkla. Před dveřmi byl šrumec a tak mi tu nějak uklouzlo. Potřebovala jsem na městskej úřad, ale raděj jsem skočila do prvního autobusu a jela domů...představa, že zloděj otevře a k němu se přiřítí Juli, vrtí se jak kolovrat a celého ho oblíže mi nedodávala klidu...Navíc, jsem se bála o ni
Samozřejmě bylo zamčeno...
Jo a jsme asi 10 den, pořád krvácíme a nikde nikdo???

Ketrin
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 10:25
- Nahlásit

Eda
veselé labradoří příhody bych taky chtěla, teď jsem a budu věčně 10 hodin denně v práci a budu si ji nosit i domů a navíc to počasí

tak aspoň tohle

Ketrin
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 10:27
- Nahlásit

Hm tak když se daří tak se daří

Jandula
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 10:35
- Nahlásit

Juli
Takhle se já pravidelně vracím kvůli žehličce... už jsem si kvůli tomu objednala žehličku, která se po určitý době sama vypíná...

Juli
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 10:49
- Nahlásit

Jandulauž jsem si kvůli tomu objednala žehličku, která se po určitý době sama vypíná...

Tak ta žehlička by mě moc nevytrhla. Já mám problém s dveřmi...
To počasí je hnus. Jsem se těšila, že jak napadne sníh tak se budu chodit s Juli válet...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 10:56
- Nahlásit

Juli
Jandula
pravidelně vracím kvůli žehličce
mám problém s dveřmi...
to já když už mám nastartované auto a vycouvávám od garáže, se vrátím přesvědčit jestli je zamčený dům (samozřejmě vždy je) a když už tam jsem, tak odemknu a jdu se podívat, jestli je vyplá žehlička a varná konvice.

Juli
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 11:24
- Nahlásit

Ketrin
varná konvice
a sklokeramická deska, zavřený okna... Jedině tu žehličku nemám problém...
To jsem ráda, že nejsem sama...
Ještě Eda se s námi nepodělila..

Eda
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 11:35
- Nahlásit

KetrinJuliJandula
ale dámy, víte, že to teď bude jenom HORŠÍ?!?
já nemám žádné příhody ala zapnutá/vypnutá žehlička, takže se s Vámi nemůžu o nic veselého podělit
ale kulantně bych to popsala podobně jako Ketrin...

Jandula
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 11:58
- Nahlásit

Eda
moje kamarádka měla známou, která si žehličku vozila do práce, aby si byla jistá, že jí fakt nenechala zapnutou...

já jsem jednou nechala tu žehličku zapnutou a dodnes z toho mám fakt hrůzu, Sára v bytě, žehlící prkno s žehličkou na plný pecky v obýváku, nechci ani pomyslet na to, kdyby ten magůrek shodil prkno se žehličkou na sedačku...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 12:19 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit

Co asi dostanu?

Eda
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 12:23
- Nahlásit

Ketrin
kdy tomu nebohýmu zvřeti rozbalíte jeho dárek?
takový trápení!!!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 13:06
- Nahlásit

Juli
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 14:26
- Nahlásit

Ketrin
Co boty, jsou celé??

Tak Juli se začala nějak divně chovat. Ani nechce být se mnou doma, pořád sedí u dveří a kňučí. Když s ní jdu ven tak nečurá...že by to na ni přišlo? Zatím ale hodně krvácí, žádnej hlen.

Juli
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 14:27
- Nahlásit

Jandula
moje kamarádka měla známou, která si žehličku vozila do práce, aby si byla jistá, že jí fakt nenechala zapnutou...
..tak to to se mnou není až tak zlý, když 3x zkouším jestli je zamčeno..

Ketrin
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 14:36
- Nahlásit

Juli
boty, jsou celé?? Nevím to je Brestina dcera "Sára" z Brna... ale prý preferuje Pumu, tak snad jo...
divně chovat
sedí u dveří a kňučí
To je ono, teď to teprve začne! nepolevuj v ostražitosti!

Juli
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 14:39
- Nahlásit

To je ono, teď to teprve začne! nepolevuj v ostražitosti!
Ketrin
Což to, já nepolevuju...ale je mi záhadou, kde se to v ní bere. Dyť je to taková moje roztomilá , malá holčička...a ona by se mi, ondatra, chtěla spustit!!

Takže teď teprv můžu očekávat nápadníky,že? Dnes jsme měli už jednu hramádku před vchodem do brány....tak o sobě dávají vědět.

Juli
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 14:40
- Nahlásit

..mělo to být hromádku....

Jandula
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 14:43
- Nahlásit

Juli
teď chce i ona a o to je to horší...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 14:44
- Nahlásit

Juli
Ona sama neví, co se s ní děje. Ale zkušenej vesnickej ob*****ík by si s ní poradil.
Kolik je jí - asi 8 měs.teprv?
Bresta vždycky když hárá, tak se taky totálně změní psychicky a je hrozně protivná. Ještě že to je jen pár dní v roce.

Juli
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 14:53
- Nahlásit

Jandula
Ketrin
14.1. má 8 měsíců.
Já myslela, že přestane krvácet a začne mít hleny? To není pravidlo, že v době hlenu je svolná?
Je jiná, ráno si hrála s plyšákem a mírně na něj vrčela..

Ketrin
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 14:58
- Nahlásit

14.1. má 8 měsíců. To začla brzo.. není pravidlo, že v době hlenu je svolná? Je to poprvé, průběh může být netypyckej a navíc každá fena je jiná.
Bresta i v době kdy je ke krytí má výtok krvavý i když světlejší.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 4 Led 2007 14:59
- Nahlásit

fuj co jsem to za čuně - samozřejmě netypickej!!!

<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání