Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Labradorský retriever
<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 541 . 542 . >>
Autor Zpráva
Jandula
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2006 08:51
- Nahlásit

Juli
feny psům voní po celou dobu hárání...

Tlapky neošetřuju, pak by moc zchoulostivěly... ale když vím, že jdu po ulici, kde se solí, tak jí doma hodím do vany a opláchnu jí je čistou vodou...

Praštěnost se projevuje tím, že je jak utržená ze řetězu, to dřív (ani jako štěně) nebývala... neustále by si chtěla hrát, honit se, dělat kraviny... prostě je máklá...

Juli
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2006 08:59
- Nahlásit

Jandula
Jé, tak to my možná nevoníme!!!! Jupííííí! 4 den a nikde žádný nápadník, žádná díra ve dveřích, žádný vytí pod okny!!!
A je moc šikovná, už nejsou nikde kapky, pěkně se sama čistí.
Takže jen sůl omýt jinak ani ve velkém mrazu neošetřovat?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2006 10:29
- Nahlásit

Bresta je občas praštěná a chová se jako veselé štěňátko, i když je jí 6 a půl... A to je to co na nich máme rádi, ne?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2006 11:19
- Nahlásit

Juli
to ony "voní" až v době kdy jsou ochotné se pářit nebo od začátku barvení???
Jak která! Např. Bresta voní furt, i když nehárá... když byla mladá, stále po ní psi chtěli hopsat, stále jsem na výstavách a zkouškách byla v podezření, že tam lezu s háravkou. Pořád ji nějaký pes otravoval. Až cca ve 2 letech jí došlo, že si to nemusí nechat líbit. A teď jako starší sebevědomá fena a dvojnásobná matka je všude ta "zlá", co se na ní cizí pes nesmí ani podívat, natož jí drze čuchat k zadku Ale 4.den je brzy, nejásej předčasně! Každý správný venkovský obšourník -viz výše- přesně ví, kdy je ten správný čas, aby se vydal přes hory a doly...

Juli
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2006 11:39
- Nahlásit

Ketrin
Tak vy mě nenecháte v klidu...

Lucinda
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2006 14:28
- Nahlásit

Jé holky u nás sněží.

Lucinda
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2006 14:31
- Nahlásit

Juli
Počkej si tak na osmý den. to bude vzrůšo. Gitu jsem začala hlídat až od šestého dne, do té doby jsem jí nechávala normálně venku, abych zmapovala které psy mám čekat a kam je mám potom odvádět domů k páníkům. A hlídala jsem až do 18 tého dne.

Juli
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2006 16:55
- Nahlásit

Lucinda
Tak už mi je blbě teď
Už se tady jeden vometák producíroval. Nikdy dřív tu nebyl tak to bude nějakej náš sexuchtivej nápadník.Je černej, rodiče se asi někdy s labradorem zapoměli....
Sem mu oknem pěkně domluvila a on odběhl o dva baráky dál, tam mají labradorku o 14 dní starší než my, venku v kotci. Začal se drát po zídce nahoru, takže: 1/ buď hárá i Sára nebo 2/ je pitomej, cítí to od nás a ona je venku, tak jde k ní - to je asi blbost, ale pořád se utěšuji

A padá sníh! Nevím jestli je to dobrý, já bych přivítala pořádnej mráz. Všude řádí střevní chřipky, spála a zápal plic....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2006 21:13
- Nahlásit

Jsem já to blb....

kdybych počkala do dneška, tak to mohlo být se sněhem... ale já si řekla NE, už nemůžu čekat, musím něco vyfotit a rozeslat...

Eda
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2006 21:22 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

dneska jsme "tábořili"... ještě před sněhem...

nenápadné loudění

Ketrin
kdybych počkala do dneška, tak to mohlo být se sněhem...
vzpomněla jsem si na tebe, když začalo sněžit... ale tady to dlouho nevydrží, nicméně na foto by to stačilo habaků
ale jinak vám to moc sluší! pan Borgo vypadá jako Rambo, úplný jeho dvojník, tedy alespoň podle těch pár fotek, co jsem viděla...

jana33
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2006 00:05
- Nahlásit

Ahoj holky,jen sem jukám,co je nového. Hlásím,že vánoce proběhli v klidu,Samoušek si je udělal dvojnásobný,protože zatímco jsme šli na půlnoční,shodil si ze sporáku hrnec s rýží a rybími vnitřnostmi a nažral se tak,že vypadal,jak fena před slehnutím.
Ketrin
Tak teprve dneska jsem našla ve schránce lístek z pošty,takže zítra si půjdu probalíček,děkujeme ježíšku

Juli
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2006 10:44
- Nahlásit

Baf!
Že vy všechny stavíte sněhuláky?
Tak to doma douklízím a vyrazím s malým a Juli na dvorek, trošku se proběhnout, když nemůžem nikam na prochajdu...
Kam vyrážíte na silvestra?

Eda
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2006 11:12
- Nahlásit

Juli
helejď, nestraš nás, jó!
já jsem s Edou pochodovala ráno dvě hodiny v lese a nechala ji, aby si užívala sníh, který pomalu mizí... teď chrupe spokojená, nažraná v pelechu a sbírá síly na odpolední blbnutí. taky bych se měla kouknout na učení, ale nějak se ne a ne dokopat... to zas bude zkouškový

Juli
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2006 13:11
- Nahlásit

Eda
Ježíš, ještě že se už nemusím učit....
U nás se sníh zatím drží. Juli lítala jak pominutá, chytala pucky do tlamy a žrala je... doufám, že jí nebude bolet v krku
Už sem odháněla dalšího nápadníka.. ještě že je ten sníh. Vzala jsem na něj pucku... Je to nějakej chrt, takže už ho vidím jak plavně skáče přes náš plot. Ještě počkám a jak dojde knám na dvůr tak půjdu poprosit páníčky, jestli by ho nemohli hlídat....Ale nevím, už si stěžovala pošťačka že ho nemají zavřenýho a že pořád chodí s ní a ona se bojí... a nic.

Eda
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2006 17:11
- Nahlásit

Juli
pucky, to jsou jako sněhové koule?
u nás už sníh není, jen aktivní silničáři posypali silnice hnusným černým štěrkem, kterého se nezbavíme až do jara

Juli
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2006 17:22
- Nahlásit

Eda
Ano, sněhové koule, no kouličky

Můžu dát Juli rybu ve formě sardinek nebo něčeho podobnýho? Teď sem dělala rybí pomazánku a ona se na mě mačkala, natlačila mě až k lince a jak tu seděla tak mi tak slintala na ponožky.... Bylo mi jí líto, nežebrala, způsobně seděla teda s nátlakem Slíbila jsem jí, že pokud může tak jí dám celou krabičku

Nezkoušely jste při hárání někdo ten protihárací spray - odpuzovací? Oni ho dnes nikde neměli, tak nevím jestli litovat nebo jásat, že jsme ušetřili....

Eda
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2006 17:53
- Nahlásit

Juli
myslím, že pokud nebudou rybičky moct mastný, tak je Juli dej, když si je tak pěkně vytlačila přidávám to Edce někdy do granulí na chuť.
sprej jsem nezkoušela, nevím, jak to funguje. to musíš stříkat na fenku? ale když se vyčůrá, tak to je pak stejně psům voní, ne?

Juli
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2006 18:04
- Nahlásit

Eda
NOrmální sardinky nebo makrely ve vlastní štˇávě...to Edce dáváš?
No spray se má nastříkat na zadní běhy...já chtěla ostříkat barák

Eda
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2006 18:07 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

Juli
jj, i takové rybičky jí dávám. ale nevím, jestli se z toho Juli nepo...
Edě to nevadí, má celkem kachní žaludek, naštěstí. protože při tom, co všechno venku zbaští...
jak říkám, s tím sprejem zkušenost nemám, ale představa, jak stříkáš na dům je srandovní

Juli
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2006 19:35
- Nahlásit

Eda
Juli má taktéž kachní žaludek..

Tak už začali magoři bouchat petardama. Juli chlapovi na dvorku zdrhla a lítala jak šílená, sem tam. Byla i celkem vyklepaná a zmatená... no to bude veselo...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2006 19:53
- Nahlásit

Juli
Ten sprej je k ničemu!!! Akorát hezky voní.
celou krabičku olejovek? to bych se bála že z toho bude řídký případ
tady sníh zatím drží, děti+psi udělali velkého sněhuláka, akorát Borgo škodil-vždycky mu ukradl klacek, co držel ve sněhové ručce... jinak si užil, lítal z kopce dolů za dětma co pekáčovaly pak s nima zase běhal nahoru a pořád dokola, atd... Mám pár fotek, ale je to tu pořád samá návštěva, tak vám je asi ukážu až 2.1. v práci

Juli
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2006 08:16
- Nahlásit

Ketrin
celou krabičku olejovek?
...na víckrát.
Taky budem dnes stavět sněhuláka, ale asi bez Juli, to by nic nestálo...

Eda
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2006 09:53
- Nahlásit

Juli
jak jako bez Juli? musíte stavět rychle, aby to nestačila zbourat. Nebo stavět ještě rychleji, aby nebylo vůbec vidět, že to bourá

Juli
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2006 10:08
- Nahlásit

Eda
Juli nenechá ani děti na písku...krade jim lopatky, kyblíčky....to by ze sněhuláka nebylo nic ani z hóóódně rychle postavenýho.
Tak kam holky vyrážíte?

Eda
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2006 10:48
- Nahlásit

Juli
vždyť to říkám, jste tyrani! když se na to podíváš z druhé strany, Juli učí děti pohotovosti a zručnosti...
Tak kam holky vyrážíte?
na Silvestra moc nikam extra. bude velká procházka, uvidíme. Od včerejška má Eda velký průjem, tak čekám, jestli to dneska bude lepší. Ona vždycky venku lítá jak raketa, takže nepoznám, jak moc jí je špatně.

Juli
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2006 13:09
- Nahlásit

Od včerejška má Eda velký průjem
Eda
No jo, copak jí panička dávala??? Nebo si ji špatně venku hlídala??? Máte dietku?

My a tyrani??? Juli by Ti řekla jak se má krásně To děti jsou chudáci. Každej den jim vezmu jednoho plyšáka a Juli ho do 5 min. rozcupuje. Ona je děsně miluje, ale nic to nevydrží...

Eda
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2006 18:48
- Nahlásit

Juli
nevím, jestli něco někde nezbaštila. hloupý je, že s ní nechodím venku jen já nevím, jak moc ostražití jsou ostatní... ale už se to snad lepší, doufám, že se v noci prospím a nebudu muset s ní lítat v noci kakat...
jinak se musím pochlubit, Eda dostala psího plyšáka, soba/losa a ten drží dost dlouho. kouše ho "s láskou", řekla bych
dneska jsme měly nechtěný nácvik na petardy a ohňostroje. když jsme procházely okolo jednoho domu, tak zrovna vystřelili na zahradě takový menší ohňostrůjek. já jsem dělala jako že nic, Eda chvíli koukala a pak šla dál. tak se zítřku už tak moc nebojím. ale rány to budou velký, to jo...

Juli
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2006 18:53
- Nahlásit

Eda
Prý řádí v Praze nějaká psí viroza...
Já jsem na zítřek zvědavá, jak to Juli ustojí. Chtěla bych s ní být na dvorku, když budou práskat sama... chlap je plašan.

Eda
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2006 19:03
- Nahlásit

Juli
jo, o té viróze jsem slyšela, ale my to máme naštěstí bez zvracení
hmm, to jsi dobrá, že chceš mít Juli přímo při odpalování petard. já to s Edou nerisknu...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2006 00:22
- Nahlásit

ohňostrůjek
Pozor na ty petardy, jak se z toho můžou psi přiotrávit. Jak se to stalo Janě33. Já moc velkej fanda petard nejsem. Ale tady na samotě se to dá vydržet, je to všechno dál. Bresta vždycky kouká, jako že kdy už konečně začnou padat ti bažanti?
My jsme dnes byli na velké pěší prochajdě po Krkonoších. Nad Obřím dolem a tak. Byla inverze - nahoře krásně sluníčko, bylo to super Pak jsem si dala 2x espresso a teď z toho nemůžu usnout

<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 541 . 542 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání