| Autor |
Zpráva |
Juli
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2007 20:24
- Nahlásit
Lucinda
Dík, umíš potěšit
Tak dnes 12 den a stále se nic neděje.... pořád hodně krvácí, teda pipinu má nateklou jak balón.. a navíc začala děsně línat.
Čím je nejefektivnější vyčesání chlupů nebo co děláte vy? Čěšem každej den a jak si doma lehne na plovoučku nebo na takový to dětský pěnový puzzle /podložku/ je úplně plný chlupů.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2007 08:12 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Juli
jo línání, to se zase "těším" vyčesáváme jí normálně psím kartáčem, ale stejně se všude válí tuny chlupů při posledním jsme jí už chtěly dát nějaké vitamíny na srst, ale nakonec se to upravilo samo. vypadala toziž jako holá krysa, bez té své huňaté srsti...
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2007 11:00
- Nahlásit
Eda
My už češem pokaždé když jdem ven, ale doma je to děsné...vysávám a vysávám. Jen mě potěšte, jak dlouho to masivní línání trvá??
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2007 11:54
- Nahlásit
Juli
To línání je individuální, ale podpořila bych jí nějakými vitamíny na srst s biotinem.
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2007 11:57
- Nahlásit
Lucinda
Krmíme Hillsem, tak mi poraď jaký vitamíny dáváte, abych jí třeba v kombinaci s krmením neublížila...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2007 12:40
- Nahlásit
Juli
radili mi pivovarský kvasnice (pangamin), ale ty taky podporují chuť k jídlu, takže u LR dost nevhodné!
nebo pupalka, je taky na srst, ne?
myslím, že v lidské lékárně ti poradí co a jak...
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2007 13:30
- Nahlásit
Eda
ha, to nevím..minule jsem chtěla Visin pro Juli a magistra na mě koukala jako vejr...
Zítra se zkusím zeptat. Ségra mi radila ten váleček co se na něj lepí smetí...prý mám Juli přejíždět ním
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2007 13:57
- Nahlásit
Juli
tvoje sestra asi nemá psa, že jo? myslím, že by to mohlo vypadat následovně: ty se snažíš přejet po Juli válečkem, ten se po 10ti vteřinách absolutně zalepí chlupama, Juli se ho pokouší sežrat, slízne z něj všechny chlupy, sežere je nebo je bude plivat po celém domě. nebo se mýlím?!?
magistra na mě koukala jako vejr...
tihle úzkoprsí lidé...
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2007 15:52
- Nahlásit
tvoje sestra asi nemá psa,
Eda
Ségra psa nemá a nemůže pochopit,že takový velký pes je v bytě...prý patří ven. Nedokáže pochopit, že je to moje třetí dítě
Je pracovně v Rusku, teď přijeli po 5 ti měsících a první co řekla když ji viděla mezi dveřma: Ježíš, to je velký hovado....
Ale má ji taky moc ráda, to ona si nás tak dobírá, protože ji bereme jako dalšího člena rodiny...
tihle úzkoprsí lidé...
..taky nemaj psy
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2007 16:11
- Nahlásit
Lucinda
Zřejmě mi přišel ten Stride,jestli jsi ho posílala,mám na poště balíček za necelý 300,takže díky.
Ketrin
Noha dorazila v pořádku,ale když nám balík na poště předávali,tak se Karel správně ptal,jestli nám neposíláš celou srnu pro ostatní - noha bylav krabici od počítače
Jinak dnes jsme po vánoční přestávce byli na cvičáku a pesanům to moc šlo,sice ze začátku byli hodně nedočkavý,jak se těšili,ale byli mocšikovný. Měli jsme dva bažanty ze včerejška a Sam i Roza byly nadšený.
Juli
Tak ségřeřekni,že jsou i tací magoři,co mají v 1+1psy tři
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2007 16:18
- Nahlásit
jana33
jsou i tací magoři,co mají v 1+1psy tři
No tak to je nářez
Jé a co máš za hafíky? Prosím Tě jak to zvládáš???
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2007 18:23
- Nahlásit
Juli
ežíš, to je velký hovado....
nevím, to nemají v Rusku medvědy?!?
to je zase historka s Edou minulou zimu... brzo ráno jsem s ní šla ven, všude plno sněhu. Eda si poplavala, byla spíš bílá než hnědá. vracely jsme se kolem rozestavěné vodárny. dělníci vycházeli rozespalí a jeden z nich narazil face to face na Edu. pronesl:"ježíši marja, tatranskej medvěd!"
jana33
ozvu se ti příští týden na anj...
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2007 20:54
- Nahlásit
jana33
Jo ten je ode mně. Snažila jsem se ti poslat email, ale přišla mi nějaká zpráva, že už tam nejsi. Ta dobírka mi dala, drahý jak sviňa, příště ti to dovezu osobně. Je to levnější a určitě příjemnější. Pokud tedy nějaké příště bude. Krm 1/2 lžičky (nebo 1 moca lžičku) deně + vitamin C na vstřebávání (dobrý je compositum C od Biofaktory). Tak se nezlob, že jsem to udělala tak pitomě.
Eda
Taky chci vidět tatranskýho medvěda.
Kamarádka si pořídila leombergera, ale to je vám kulička roztomilá, jen bych to nechtěla živit a pak s tím chodit na procházky.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2007 21:10
- Nahlásit
Lucinda
Taky chci vidět tatranskýho medvěda
teď není k vidění, poněvadž není sníh třeba až přijedeš, tak ti ho předvedu v plné parádě
joj, leonberger, to jsou príma medvídci, ale nějak moc velký, na mě
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2007 21:31
- Nahlásit
Cha chá, jedna loňskozimní hádanka pro všechny pro zlepšení nálady a vzpomínku na sníh...
Pejsek na obrázku (Eda):
1) letí do teplých krajin
2) trénuje letmý doskok pro aport
3) páníčci ji už nechtějí, proto ji vyhazují na mráz a obratem si jdou pro nového (HODNÉHO) pejska.
Připomínám, že toto je pouze tipovací soutěž bez věcných cen. Vítězstvím pro Vás může být pouze pocit z dobře zodpovězené otázky.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 07:03 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit
Eda
Aspoň na fotkách sníh, když ne v reálu. Bombová fotka!! Já tipuju utajenou možnost 4)-strašlivá obranářka Eda při zákusu do rukávu
jana33
noha bylav krabici od počítače no počkej, to tady nemůžeš ostatní takhle mystifikovat, ještě si budou myslet že přeháníš, abys měla co vyprávět byla to malá placatá krabička od notebooku! dlouhá noha se tam taktak narvala
Už jsi přihlášená do Albeře? prý je skoro plno.
|
Lucinda
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 08:19
- Nahlásit
Eda
Tak já typuju za 3. Je to nejpravděpodobnější, protože co tu občas píšeš (užírání z krmelců nebohým zvířátkům jednou buržoazní slečinkou atd.) je jasné, že už máš objednaného hodnějšího, nejlépe už vycvičeného labouška.
Ketrin
Dobré ráno. Málem jsem si pohnojila aport. Začala jsem ji za přinášení odměňovat a tak mi to slečna začala pěkně tři kroky ode mně pouštět, tak jsem to hned stopla a zkusim to bez pamlsků tak za tři dny.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 10:51
- Nahlásit
Ketrin
při zákusu do rukávu
mno, to by byla celkem dobrá možnost, jen kdyby měla Eda hlavu tam kde má na fotce zadek...
Lucinda
protože co tu občas píšeš
OBČAS??? Pořád!!! každý pobyt v lese=alespoň pokus o nějaký jídelní úlovek
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 11:12 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
pamatujete se ještě?
URL
nebo můj nejoblíbenější...
URL
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 11:40
- Nahlásit
Ahoj,
tak nevím, jestli to co předvádí Juli je normální nebo se mám o ní bát, že jí něco je... Doma kňučí chce ven, venku kňučí chce domů...když někdo projde kolem plotu tak ho vůbec nevítá jako jindy, když si hodlá přerazit vaz, ale maže k domovním dveřím jako by se bála. A to vím, že jí nikdo neublížil...
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 11:42
- Nahlásit
Eda
Tak med je fantastickej a létající Eda taky
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 11:43
- Nahlásit
Juli
neboj, to je spojené s háráním. fenka se změní a pak se vrátí zase do své "staré" kůže. sice ti radím jako odborník (Eda hárala jen 1x), ale holky tu to psaly
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 11:58
- Nahlásit
Eda
Prostě změna...tohle by mě nikdy nenapadlo, že až tak. To vítání je u ní děsný a teď utíká......ale byl to chlap, tak třeba se jí nelíbil
Měli jsme fenu jezevčíka a u ní jsme nepozorovali nikdy nic..
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 13:05
- Nahlásit
Juli
hmm, podobný "přestup" jako u nás... taky z jezevčíka na LR
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 14:00
- Nahlásit
Eda
To špagetku měla babička. My jsme měli vždycky psy, ale jak to bývalo dřív...byly venku.A byly to většinou oříšci Když umřel děda tak jsme babi ukecali a protože zbylo jen štěndo fenky tak to byla první fena. A ta už byla takovej poloviční domácí pes. Když umřela babička tak Ťapka byla na chalupě sama a jednou můj flegmatický chlap nezavřel bránu a přejelo ji auto. Jsme to hodně ořvali celá rodina a pes už se nebral. Jenže život tomu chtěl a kvůli malýmu jsme spravili barák a k baráku má být "hlídač" A jediná rasa co toleruje našeho draka je labouš...takže tak...
Jinak Juli ani nečúrá když jdem ven...už ať to máme za sebou.
Teď jsem mluvila s veterinářkou, kvůli línání. A že k Hillsu ani nemám nic dávat, že jak blázní i to počasí tak blázní i zvířata /masivní přelínání, hárání.../ prý vydržet.
A koprologii máme opět NEGATIVNÍ, žasnu!
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 14:08
- Nahlásit
Juli
aha, tak náš pan jezevčík naštěstí umřel věkem v 17ti letech. měl bezvadný psí život. přes týden s námi v Praze, o víkendech lítal v lesích na chalupě, to byl ve svém živlu. ke stáru to měl pod packou tady na venkově a i tady si to užíval. Eda, to je úplně jiný kafe... nedá se to srovnávat. stejné je snad jen to, že oba je mám stejně ráda , nezdravě...
A koprologii máme opět NEGATIVNÍ, žasnu!
já ani ne myslím, že na to, co všechno do sebe dokážou narvat, tak výsledky jsou (téměř)vždy ok popelnice...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 14:45 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit
při zákusu do rukávu
mno, to by byla celkem dobrá možnost, jen kdyby měla Eda hlavu tam kde má na fotce zadek hmmm, trapné teď se o mně bude vědět, že ač chovatelka, nerozeznám u LR pr*el od hlavy...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 14:49
- Nahlásit
Juli
Vydrrrž. Už to brzy skončí a zas to bude ona. jak blázní i to počasí tak blázní i zvířata /masivní přelínání, hárání.../ kéž by si tak Bresta střihla hárání dřív. Jak ji znám, určitě si usmyslí hárat přesně těch 14 dní co budem pryč -za trest, že jsme ji nevzali s sebou, jenže to fakt nejde- a bude hlídat babička. A to teda bude mazec
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 17:12 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Tfuj, jsem vymrzlá na kost. Nějak jsem přeťápla Edí vycházku a drandily jsme dvě hodiny na kolobce u řeky. Nějaký dvě paní měly veliký haló z toho, že Eda plavala. Normálka, ne?
Ketrin
jů, a kam jedete? už máte přesný plány na léto? u nás se "plánuje" z týdne na týden, většinou podle počasí a aktuálního stavu na bojišti...
(neboj, nikomu to nepovím, že se ti motá psí předek a zadek )
|
Juli
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2007 17:26
- Nahlásit
Eda
Jé, vy se fakt koupete? Do jaké teploty může labrador venku do vody? Teď jak se Juli dohárá, tak ji musím vykoupat. Teď je vážně hodně cítit. Ona se moc sama nečistí, jen když jí řeknu. Takže ráno má vždycky krvavou deku a jak na tom chvíli leží tak cítí .. Ale nebudu ji koupat v šamponu jen ji osprchuji ve vaně.
|