Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2016 22:48
- Nahlásit

Loki si otevřel zadní branku, byla teda jen přivřená, ale drhne za spodek a sama se neotvírá a žádnej pes jí nikdy neotevřel, takže Dorin to určitě nebyl, máma šla prej na louku a najednou kouká, psi tam taky a branka zavřená, musel jí rozrazit a se zase přibouchla, teď to mám furt na tapetě, že ho učím otvírat krabičky a takhle to dopadá, doufám, že se mu NIKDY nepodaří ani jednou otevřít kliku, by mě jeblo

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2016 23:12
- Nahlásit

Maya
to si teda dají pejskové, budou i nožičky a ouška?
I pajslicek a jatra a ledviny a kuze atd. Akorat si to nebudou hlodat, bude sulc.
Loki si otevřel zadní branku, byla teda jen přivřená, ale drhne za spodek a sama se neotvírá a žádnej pes jí nikdy neotevřel,
S novym stenetem je fura veci poprve, nejde spolehat na to, ze se to nestane. Staci pocitat s tim, ze ma Lokis chapavy tlapatko a branku zajistit, treba jen nejakym prehozenym provazem, retezem?
teď to mám furt na tapetě, že ho učím otvírat krabičky a takhle to dopadá,
ale to snad nene, to je presne ve stylu pes zere syrovy, bude lovit slepice... Ber to tak, ze chytri psove pochopi princip otvirani a kdyz nejsou akcni, tak cekaji na lidskou ruku, ktera za kliku vezme. Ti chytri a aktivnejsi se toho ujmou sami. Ja tohle nikdy zadnyho psa neucila a prisla Agata, chytra jak vopice. Od ni to odkoukal Kremyl. Takze, klidne se to muze prihodit s klikou, ja jsem zvykla branku a dvere do baraku zamykat. Ted uz me jen rozhodi, kdyz veteranka jumpne pres mriz mezi pokojema. Jo a zmena, slava, Kremyl dal harasicimu Troldakovi uz do huby po zradle, huuuuf, uz si spi pohromade, dvojcatka spokojena.

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2016 05:53
- Nahlásit

Maya
teď to mám furt na tapetě, že ho učím otvírat krabičky
Cira nikdo žádnýma krabičkama neobtěžoval (do půlroka ho nikdo neobtěžoval ničím) a dveře otevírá téměř jakékoliv.
Fifi
ja jsem zvykla branku a dvere do baraku zamykat.
my tam máme kouli, ale je to opruz, protože musím pořád dělat dveřníka Kačence. Na druhou stranu Marťátko si aspoň neotevírá samo, takže ano, má to své výhody.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2016 06:12
- Nahlásit

Fifi ano - v neděli dopoledne budeme za atrakci Hezky bourej masíčko. Já udělala chybku včera - dala jsem Nightovi kus hovězího masa na kosti - a vždy mu po chvilce zbytek kosti seberu (nemám ráda moc kostí v jídelníčku). No a včera jsem to nestihla - chlapec si hezky žužlal maso a vazy a pak chrams chramst ... a bylo uklizeno. Teď ráno zcela správně vyblil kousky vybělených kostí - naštěstí to střevy tedy neprožene. Inu příroda má dobré obranné mechanismy...

Všude máme koule od dob první doginky (aby si neotvírala) - a žádná naše doga nikdy žádné dveře neotvírala... Takže otvíráme vnoučatům a návštěvám (které koule neznají)...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2016 06:53
- Nahlásit

Maya
ja si prave na netu nasla ukazku, protoze je smutna pravda ze pulka cestovatelu neni schopna o svych cestach psat ctive a zajimave, ale protoze jim to financuje castecne jejich cesty tak to stejne delaj takze sem se bala aby to nebylo necitelny za ty prachy a zdalo se to OK tak sem si to k vanocum dala na ten seznam misto ty fotko knihy a su rada, ze na to davas takovy pozitivni hodnoceni, to uz se tesim pokud ji dostanu

akorat ja ctu nejvic v buse, tohle asi nebude na vozeni

ty musis mit fakt desive nacteno takovych zajimavych veci, ja ctu jen braky vetsinou

Fifi
taky si rikam, kdepak ji je konec a doufam, ze je u nich vse OK.

jeee to ses skvela panicka teda tak snad uz harani doma bude taky brzo konec ale dobre, ze ho kremyl umi zpacifikovat sam

kachna_
jo, vokoun taky na krabicku cumi jak tele na novy vrata ale jak to ma kliku, tak to neni prekazka a me navic fascinuje jak si z ty tlapy fakt udela fajfku a naprosto cilene a jasne chape co dela ferina na nej cumi a hloupe skace po dverich

Xerxová
tak snad to rozumne zvladnete

my teda zadny koule nemame ale neni to takova vzacnost, ne? sem se s tim uz hodne krat setkala

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2016 06:58
- Nahlásit

Maya
jo a zajimalo by me jak to chtej jako lustrovat? ty prijdes na pobocku ze chces pujcku a oni tim zjistej jakej ma na fb profil? tezko verit...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2016 07:58
- Nahlásit

Maya birma
povidani o gruzii od fotografa krajinkare,u kteryho sem byla loni na tom proprsenym kurzu
1) krasna gruzie
2) je super videt, ze i "pan fotograf" ma nektery fotky, na ktery evidentne se neda moc pripravit takovy uplne normalni, stydet se pak clovek muze az u tech krajinek

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2016 08:19
- Nahlásit

tak ještě mám lehce zvednutou sedimentaci nad normu - prý nemám jít o víkendu dvacítku, nemám chodit v pantoflích naboso ve sněhu a nemám moc lítat s čoklem... (svoji paní doktorku znám roky jak své boty - skautovaly jsme spolu, oni mi ukázali, že mít velkého psa doma je normální a zvládnutelné... takže moc dobře ví, co mi říká )

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2016 08:23
- Nahlásit

Xerxová
tak to uz zni docela dobre

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2016 08:25
- Nahlásit

Xerxová
svoji paní doktorku znám roky jak své boty
a zjevně zná i ona tebe, soudě podle na míru šitých "omezení"

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2016 09:01
- Nahlásit

cernejcaj
no tak hodne lidi ma fb profil pod svym jmenem tskze no problem a nebo jak uz jsem i slysela ze prej u pohovoru si o nej normalka reknou a nemas tak sbohem
ta knizka do batohu jedine jsko zavazi
ono tuhle nenapsal primo Stingl biografie obvykle pise nekdi jinej ale Stibgl pise oekbe kdysi jsem od nej precetla nejaky knizky
Xerxova
tskze misto dvacitky si date oatnact?

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2016 09:03
- Nahlásit

kliky si u nas umel otvirat Aran takze prave vim jakej je to vopruz doufam fakt ze na to nedojde

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2016 09:10
- Nahlásit

kdyby to zajimalo nejakeho pametnika tak American a trabant
http://www.autoforum.cz/fascinace/american-otestov al-trabant-nechapal-vubec-nic/?utm_source=www.sezn am.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2016 09:22
- Nahlásit

Maya
tak to je husta diskriminace, nepouzivas FB tak papa...

jojo, vim ze ji nenapsal primo on, ale jde o to, ze pokud je to necitelny, at to psal kdokoli tak to zabije total ty zazitky a prave ta ukazka vypadala dobre

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2016 11:01
- Nahlásit

Maya patnáctku asi nee - ale ven půjdeme určitě. Půjdeme i teď hned na chvíli do lesa (Pepa právě přijel) - neb odpoledne mám dálkaře... tak ať si užijeme procházku za světla.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2016 12:16
- Nahlásit

Xerxová
tak krasnou prochazku

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2016 12:31
- Nahlásit

procházka se povedla. A je jasné, že jeleni už "slezli" dolů z hor. Všude jsou jejich stopy. Srnčích kopýtek je proti jelením tak desetina. Psisko vzorné - celou dobu na volno a krásně poslouchal. Ale žádného kopytnatce jsme přímo nezvedli...

Jedu směr škola...

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2016 13:50
- Nahlásit

Barbí labutí jezero - dcera popisuje kamarádce děj
"Je to nějaká bárbí, má dlouhé vlasy a stane se z ní husa"

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2016 14:07
- Nahlásit

kachna_
a ja myslela ze barbi je husa

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2016 14:40
- Nahlásit

Maya

nejni to Lokýno?
https://www.fler.cz/zbozi/unavena-7879780
nebo nějakej jeho sourozenec?

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2016 14:56
- Nahlásit

Fajka
to nevím, oni ty lapiny v týhle barv vypadaj všechny stejně
ale Loki to není, to spíš vypadá na nějakou fenu

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2016 15:07
- Nahlásit

Fajka
Asi si pozvu na návštěvu čajíčka a jeho fotoaparát, bude mi fotit ovce, králíky a slepice.

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2016 16:36
- Nahlásit

kachna_
Martinovi vse nejlepsi k svatku!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2016 16:40
- Nahlásit

Fifi ještě máš všechny prsty ??

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2016 17:14
- Nahlásit

Xerxová
Zatim jo. Ze se prd stane, kdyz druha ctvrtka zustane v aute do zitra? Takovej velkej chladak... Prase bylo porazeny vcera, do dneska odpocivalo u reznika v chladku.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2016 17:21
- Nahlásit

Fifi a co by se mělo stát ?? Lednička není až zas tak prastarý vynález... v létě by mi to přišlo blbý, ale při nynějších teplotách bych to vůbec neřešila... a čuníka nechala hrát si na řidiče
Jaképak bude letošní martinský vínko ?? Za chvilku to testneme.

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2016 17:34
- Nahlásit

Xerxová
Diky za uklidneni. A kdyz si takova kucharinka, jelikoz sadlo nejim a nehodlam skvarit, jde dat do mrazaku a pak treba za mesic, dva, tri? vyskvarit? Mlsna anglicka brada mastna by se na to moc tesila, jen nevim, zda to z premrazenyho sadla nebude problem...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2016 17:46
- Nahlásit

Fifi nevím, proč by to mělo vadit... Kachnu či husu či bůček taky zmrazím a co sádla se pak vypeče a nic mu není Buď ho tam dej "vcelku" a nebo bych ho spíš nakrájela na kostičky a zamrazila už připravené ke škvaření...

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2016 18:17
- Nahlásit

Xerxová
nevím, proč by to mělo vadit...
To ja prave taky nevedela, radsi se optam. To bude asi tim, ze kachnu, husu ci bucek nedelam. Bezva, pokrajim a pripravim pro kulalu uz na skvareni.
Tak jeste jednou hodne stesti na nedeli, at se zadari.

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2016 18:33
- Nahlásit

Fifi
kachnu nedelam.
dobře děláš

<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání