Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2016 23:21
- Nahlásit

Maya
tak doufám, že to tak zůstane
Ano, to preju vsem majitelum psu-psu. Troldik ted uz ze zoufalstvi zacal nosit uzel a hrat si se mnou, pricemz me tahal smer mriz, kdyz jsem tak blba a nepustim ho k ni, ze by si s ni chtel taky "jen" hrat... Pocitam, ze Kremyl hara cca 15-16 dni, snad bude brzo slus.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2016 06:49
- Nahlásit

Fifi s tebou si hraje na přetahovanou a s Křemýlkem by si hrál na maminku a na tatínka Moc ti přeju, ať se hormonální bouře uklidní a že než přijde další hárání, máš Trolďase "opraveného".

Xerxes hárání v okolí nikdy neřešil (pouze intenzivněji četl a slintal u toho), od háravek za plotem se nechal snadno odvolat a vůbec "neharašil". Neměl potřebu "násilnit" psy, svoji nadřazenost vyjadřoval jen postojem, neukájel se na polštářích (jako třeba pes mé kolegyně)... Byl nad věcí. Night to zatím má stejně, doufám, že mu to vydrží. Ale doma mít háravku je pro psa podstatně větší problém... Když si vzpomenu, co vymýšlela erotomanka Arona, aby se dostala k starému slepému jezevčíkovi, který spal u nás na rohožce... tak představa fenky a psa v domácnosti mě děsí... Fifi - vydrž

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2016 08:32
- Nahlásit

fifi
dik

chudak trolda, pro nej to snad zdrqvotnr bude fakt reseni a zatim je teda aspon sikovnej, ze chodi sam do klece.

ten posun casilu o hodinu k nasemu posunu je hroznej, mam pocit, ze uz mam tak poledne a pritom budem vyrazet na obhlidku velkomesta az v 9

birma
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2016 08:56
- Nahlásit

cernej caj
Rezervuj si pro nás příští neděli jestli ještě nic nemáš

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2016 09:49
- Nahlásit

budes v brne? nebo jak? ja jedu v pagek do prahy a v sobotu vecer autem zpatky takze nedele by i sla zalezi, co mas za plan

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2016 10:07
- Nahlásit

ten pes je fakt blbejš Vařím oběd a on mi asistuje. Po očku kontroluje krmítko, kde je velký provoz. Za pár dní ho přestane zajímat, ale teď ho ještě bere jako zajímavou změnu nudy kuchyňské... Lítají sýkorky, lítá strakapoud, lítají vrabčáci, zvonci, kosáci... Najednou šrumec na krmítku - vrabčáci mají nějaký problém, nadávají si, i peří z drobné šarvátky poletuje... a Najt vyráží a s čumcem těsně u dveří na balkón udělá jedno hrozivé Buuuuf Prostě vypadněte... jen hezky v klídku se budete v jídelně chovat
A zase se stáhnul a zase ho víc než krmítko zajímá hovězí v kastrólku

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2016 10:13
- Nahlásit

Xerxova
no jestw ze mi mame krmitko na balkone neb Lokina ptacci zajimaj a nemusrli by ten zajem prezit

tak mi zmenili anglinu na jinej cas ale s jinehma lidma neb nas triclenej kurz rozpustili ostatnim se to taky nehodilo tak nas rozstrkali jinam ake zase nas bude v tomhle kurzu 5 coz je lepsi nehrozi tolik riziko ze tsm ckovek bude sam

birma
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2016 10:17
- Nahlásit

cernej caj
Česká Třebová, pohodových 20, Petr si tam naplánoval přes 50 kešek, takže silně odpočinkové tempo

Xerxová
Najt vyráží a s čumcem těsně u dveří na balkón udělá jedno hrozivé Buuuuf Prostě vypadněte... jen hezky v klídku se budete v jídelně chovat
budete mítr nejvychovanější vrabce v okolí

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2016 10:25
- Nahlásit

birma máme na zahradě pět krmítek... takže i nevychovanci hlady trpět nebudou

Ještě jsem si vzpomněla k té vzteklině. Pokud máš Adama naočkovaného víceletou vakcínou, je prý dobře nabrat test na protilátky v první polovině účinnosti. Pokud bys nechala test udělat ke konci tříletého období, mohla by být hladina pod normou... A taky se nedá dělat hned po očkování, ale až po měsíci (lépe po dvou). Prostě když už platit drahý kus papíru, tak aby se omezily eventuální potíže.

birma
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2016 10:31
- Nahlásit

Xerxová
tak to díky moc za info. Víceletou máme, takže možná pro sichr fakt vyřeším radši s předstihem. Co kdybych vyhrála ve sportce

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2016 10:36
- Nahlásit

birma my jednou zvažovali protáhnout cestu kolem Jadranu až do Černé Hory a Albánie... pak z toho sešlo, ale zjišťovala jsem podrobnosti. Ale já byla v klidu, Betka tohle razítko v cestovním pasu měla. Night ho nemá - momentálně nás lákají "civilizovanější" cíle

birma
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2016 11:04
- Nahlásit

Prezident Obama hledá nového poradce a tak vyhlásí konkurz.
Přihlásí se nějaký Macháček z Česka a povídá mu:
"Obamo, zruš konkurz a vem mě. Já všechny znám, všechno ti zařídím!"
Obama říká:
"Dobře, tak si tě tedy vyzkouším."
Zajedou za Arnoldem Schwarzeneggerem do Hollywoodu, který zrovna točí film.
Když vystupují z auta, Arnold uvidí Macháčka a zvolá:
,,Pánove, dneska padla, je tu Macháček, jdeme na pivo!"
Obamovi to nedá, tak jedou za Madonnou. Když vystupují z auta,
Madonna uvidí Macháčka, skočí mu kolem krku a nadšeně se rozplývá:
"Ahoj Macháčku, jak se máš? Co děláš?"
Obama říká Macháčkovi:
"Tak to ti musíme dát těžší úkol."
Vydají se tedy do Vatikánu za papežem, který se zrovna modlí na balkóně a pod ním celé náměstí. Macháček zajde na balkón a začne se modlit s papežem. Obama stojí na náměstí a najednou sebou sekne na zem.
Po modlidbě Macháček přijde za Obamou do nemocnice a povídá mu:
"Obamo, co to mělo znamenat? Takhle mi dělat ostudu a omdlít před papežem?"
Obama mu odpoví:
"Macháčku, to, že ses začal modlit vedle papeže a nikdo tě nevyhodil, to bych ještě bral. Ale jak se mě zeptal japonský turista, co stál vedle mě, kdo to stojí vedle Macháčka? To už se mnou fakt seklo!"

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2016 14:13
- Nahlásit

birma
tak posli trasu a v kolik mate sraz na vlakacu a ja uvidim

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2016 14:20
- Nahlásit

cernejcaj
tak jak se mate?

cernejcaj
birma
jak si vubec planujete ty trasy na seznamu vzdyt jak koukam tam na turistickou mapu ty polnacky a lesni cesty tam vubec nesouhlasej

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2016 14:27
- Nahlásit

prsi docela dost tak sedime v hosppde u baru kde neni ani volnej stul, takze nuda, ja nechapu jak muze nekdo pit 30 minut jedno pivo nevo jedno kafe. jinak londyn krasnej takovej monumentalni, lituju ze nemam ten novej objektiv pac by mel sirsi zaber coz je na pamatky super, vody v temzi je spis min a teda to koryto je obri... pak sme sli do tateovy galerie na chvili a ubytko je fajn, je tu asi jako v cr a teda predpoved na dnesek byla slunecno!

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2016 18:26
- Nahlásit

Rrumstajn, krasnej vikend vsem!

Xerxová
ať se hormonální bouře uklidní a že než přijde další hárání, máš Trolďase "opraveného".
S tou "opravou" si to vlastne vystihla. Neb jeho problem v curani pri harani cubek tkvi v hyperplazii prostaty a resenim je opravdu kastrace. Takze i kdyz nerada do psu kucham, tenhle muj vnitrni boj je vyresen.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2016 19:00
- Nahlásit

Fifi já si říkala, že tam bude nějaká ta chybka s prostatou. Tak hlavně že se to vyřeší za mlada, kdy se se vším organismus popere snáz.
Tož přeju rychlé dohárání, beználezové sono za pár dní u čubiny a bezproblémovou operaci za pár týdnů u čubáka

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2016 19:05
- Nahlásit

Xerxová
Sono s Kremylem nebude, protoze ke styku nedoslo, jsem si tim jista. Ty nej dny ma ted a tika nam vsem z toho oko uz. Me ta prostata u Troldy taky napadla, no jak vidno, ani mladickum se to nevyhejba, kdyz ma haravku pod nosem. Co tvoje angina, uz lepsi? Jestli nekde zitra budete tapat, tak primerene, pani.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2016 19:22
- Nahlásit

Fifi ATB zabrala rychle. Dneska odpoledne jsem byla odučit jeden blok (Pepa mi dělal taxikáře tam i zpátky). S psiskem chodíme na krátké procházky, ani o víkendu to na dlouhý výlet nebude. Ale ven půjdeme. Příští týden budu normálně chodit do školy... a snad budu v pátek (jdu na krev) prohlášena za zcela zdravou...

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2016 19:29
- Nahlásit

Xerxová
Ono to chrchla a huhla vsude kolem, zacinaj litat krom angin i kripecky. Jestli ses fit takhle rychle, jen dobre!

birma
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2016 20:17
- Nahlásit

cernej caj
tak posli trasu a v kolik mate sraz na vlakacu a ja uvidim
trasa taková, na vlaky jsem ještě nekoukala, však je týden čas...

Maya
jak si vubec planujete ty trasy na seznamu vzdyt jak koukam tam na turistickou mapu ty polnacky a lesni cesty tam vubec nesouhlasej
Po turistickejch. Když tam mám něco polem/lesem bez značky, tak prostě počítám s tím, že to budem hledat, obcházet, brodit se nebo se prodírat...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2016 21:02
- Nahlásit

maya hodně cest sedí. A některé holt nee - však nějaká sranda cestou být musí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2016 21:06
- Nahlásit

birma
dik doma se podivam, z telefonu nemuzu a pripadne dam vedet

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2016 23:28
- Nahlásit

birmaXerxová
aha, tak dík, turistický mi jsou naprt
jsem se chtěla podívat kam vede jedna lesní cesta, kterou jsem objevila minulý týden a není tam a jak jsem koukala tady v okolí kde to znám, tak jich tam chybí tak půlka, kupodivu některý, který by tam člověk ani nečekal, tam jsou
holt mi nezbyde, než se tam dojít podívat

birma
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2016 06:39
- Nahlásit

Maya
Když tam víš o chybách, tak jim je oprav, dost jim to pomůže. Fakt neexistuje jinej způsob, jak udržet takhle podrobný mapy na takový ploše aktuální a přesný

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2016 07:33
- Nahlásit

birma maya
jj nehlede na to ze oni vychazej zcela jiste z nejakejch mapovejch podkladu ktery taky nemusi bejt uz aktualni. s gps na neezistujici ceste mas vyhodu ze vis kde si a vis kam chces dojit a tu cetu k tomu uplne nepotrebujes

Xerxová
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2016 07:34
- Nahlásit

Maya místní lesní a polní cesty se vyvíjí (stačí, aby zemědělci začali jezdit traktorem po poli a stará úvozová cesta rychle zaroste šípky a kopřivami...) . Většina širších lesních cest skončí u posedu
U nás za humny stále hledáme další a další stezníčky, procházíme průseky, staré cesty... nás to baví, máme pak zásobárnu cest, kde lidi nepotkáváme, za to hub a zvířat je to království...
Takže určitě vyraž - neb procházkových tras není nikdy dost

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2016 10:44
- Nahlásit

smer horsey

Xerxová
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2016 15:08
- Nahlásit

čaj tak se kochej tuleňátkama - doufám, že bude bohatá fotodokumentace a že počasí Vám alespoň trochu přeje.

Ráno jsme stihli dát takový střední okruh lesem - jen asi hoďku a půl (nechci to přepísknout). Teď Pepa naposledy posekal zahradu a já si udělala zimní truhlíky (co zahrada dala - kus borovice, tisu, cesmíny a nějaké to suché kvítí). Na advent jen dodám světýlka.

Night teď padnul k topení a štěká ze spaní.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2016 17:40
- Nahlásit

tento týden je málo fotek - vybírat moc není z čeho. Tak alespoň čtvrteční první sníh, páteční civilizace (ale i v lesoparku chvíli řádil na volno) a dnešní les bezsněžný...

<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání