| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2016 19:01
- Nahlásit
kachna
to je napad, kdy mam prijet?
fifi
vidis, martin je az dneska i kdyz se falsoval uz vcera tak martinkovi vse nej
podle me sadlo muzes achovat a pak upravit pozdeji
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2016 19:52
- Nahlásit
kachna_
Martínkovi taky všechno nej
Fifi
hele http://www.vyuzeno.cz/2013/10/jak-vyskvarit-sadlo- za-pul-hodiny/
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2016 19:57
- Nahlásit
martinský víno jsme měli dobré - vzali jsme ho "dolů" k babče s dědou - a Night tam dobře blbošil - děda si sice ani po třech letech neustálého soužití nepamatuje, jak se psisko jmenuje (a tím je jasné, jak je to složité s libovolným tématem hovoru), ale psy má rád a jak Betka, tak Night jsme k němu skvělí - veselí kanisterapeuti. Pravda - Night se rozjel tak, že jsem ho nakonec měla sedícího u stolu na klíně a tlapy jsem měla na ramenou... a na hlavě... komediant to je... Ale děda byl šťastný a veselý - takže i babča si odpočinula...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2016 20:31
- Nahlásit
cernej caj
Co ta neděle?
kachna_
Martínkovi všechno nej!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2016 21:04
- Nahlásit
birma
asi pojedem k tchanum, tak asi nic, muz vyjimecne nema hrani
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2016 21:50
- Nahlásit
asi nám povolilo perko u kliky od dveří do baráku,takže na ně stačí zatlačit a otevřou se, kdo si otevřel? kdo sebral z botníku mojí procházkovou nejlepší botu??? naštěstí jsem si jí teď všimla v kotci, takže to odnesl jen jazyk a tkanička, tak snad bude použitelná i nadále až uschne, ono teď už to stejně na botasky není miusíme zamykat než se to spraví
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2016 06:49
- Nahlásit
Maya
je to lapině šikovné
cernej caj
to je napad, kdy mam prijet?
kdykoliv, až bude hezky, myslim, že se zvířatama jsou nejhezčí jarní fotky, navíc, jestli vše dobře dopadne (a s našima psama to vůbec není jisté), bychom mohli mít příští rok už i kuřata.
Děkujeme za přání Martínkovi. Je to podruhý, co mám zdobičku v ruce a je to vidět, no
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2016 10:18
- Nahlásit
cernej caj
užijte si to. Nám to nakonec padlo...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2016 11:56
- Nahlásit
v lese bylo krásně - nasněženo, umrzlo... psisko opět vzorné, z každého průzkumného běhu byl ihned odvolatelný (ale opakuji se - žádné zvíře jsme přímo nezvedli). Řádil, blbošil... nikde nikdo, jen jsme podle auta věděli, že se tam někde v "revíru" potuluje ségra se švárou Stop spousta, na živo jen jedna liška na dost velkou vzdálenost... A hodně krásných hub se sněhovou čepicí (tak ty jsme tam nechali )
Velký výlet do Jizerek jsme vzdali - kvůli mně... a zítra taky nic dlouhého - leda že bychom někde proběhli cestou z bonitace
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2016 13:45
- Nahlásit
Maya
ja vim, asi ses nesmala
birma
jak to? vsichni odpadli? nedate dohromady aspon dva kusy?
kachna_
tak az budes mit kuratka, ozvi se. Vypada moc chutne
Xerxová
tak me teda jeste umrzlo nechybi a listicku zavidim teda. je dobre, ze se jeste trochu setris, prece jen po atb staci i kratkej vylet ja mam sice odzkouseno ze tyden po atb s anginou se da odejit DT ale neberu to jako dobrej napad
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2016 16:30 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
kachna_
Asi si pozvu na návštěvu čajíčka a jeho fotoaparát, bude mi fotit ovce, králíky a slepice.
však proč ne materiál na to určitě mááš
https://cz.pinterest.com/pin/ASjeEHS9o9XuLiN2rDwdT g7y6QnScm6wiGJo0FdJxKCfV_eSv8JOd58
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2016 16:54
- Nahlásit
čaj mi až teď došlo, že se čajda ke kachně nezve na oběd četla jsem ...až budeš mít kuřátka, ozvi se. vypadaj moc chutně...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2016 16:55
- Nahlásit
Fajka krásné fotky na té titulní stránce (dál jsem nezkoumala) Kolik máte sněhu ??
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2016 17:00
- Nahlásit
Xerxová
mi až teď došlo, že se čajda ke kachně nezve na oběd četla jsem ...až budeš mít kuřátka, ozvi se. vypadaj moc chutně
a tak dá se stihnout obojí..vyfotit a pak sníst
Kolik máte sněhu
na lyže málo a na uklouznutí dost tak 3-4 cm a je všude krásně čisto bílo
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2016 17:08
- Nahlásit
cernej caj
vsichni odpadli? nedate dohromady aspon dva kusy?
Jojo. Dáme dohromady dva pražský kusy a to radši ušetříme peníze a čas a vyrazíme si jen na odpolední procházku...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2016 17:09
- Nahlásit
Fajka tak to je zhruba jako na České chalupě... U nás dole ve městě nic... jen zima a umrzlo...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2016 18:07
- Nahlásit
Xerxová
dneska sem mela kachnicku
Fajka
tak uz to brzo bude i na ty lyze, ne?
birma
aha tak to jo, ale tak uzijete si i tak urcite vylet a treba nekdy priste
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2016 18:24
- Nahlásit
pozornost si zaslouží šestý snímek - pes kluše vedle mě - na volno a bez mimochodu i skákání na hlavu (tudíž zítra mi bude skákat na hlavu a půjde mimochodem )
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2016 18:33
- Nahlásit
Xerxová
pěkný fotečky, ta vodní je super, máte sněho o trochu víc než my
Najtík to určitě zejtra dá
Loki umí jakžtakž u nohy jen doma, dneska jsem to zkoušela venku a prt
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2016 18:35
- Nahlásit
Xerxová
wau paradni fotky
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2016 18:43
- Nahlásit
no - mám pocit, že Pepa ten klus vyfotil, když už Night cválá a nekluše... Když se tak na ta Najtí tlapátka pořádně dívám... Ale klusal tam na té cestě hezky a dlouho a já měla radost
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2016 19:02
- Nahlásit
tohle je zajímavý
já blbě, stejně jako většina lidí
http://technet.idnes.cz/odhad-nahoda-test-lekari-0 wn-/veda.aspx?c=A161110_123225_veda_kuz
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2016 19:49
- Nahlásit
Maya statistika a teorie pravděpodobnosti je zajímavá věda... prostě těch deset procent chybného nálezu u devětadevedesáti procent zdravé populace má podstatně větší "váhu" , než vysoké riziko nemoci u jediného procenta žen...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2016 19:59
- Nahlásit
cernej caj
ozvu
Upletla jsem si dneska pedigovou ošatku, byla jsem na kurzu a bylo to skvělý
Xerxová
Fajka
až budeš mít kuřátka, ozvi se. vypadaj moc chutně...
a tak dá se stihnout obojí..vyfotit a pak sníst
nezdvořáci, snědli by rekordmanku (citát ze Čtyřlístku, Poldy a Oldy, když hladovej Olda zálibně kouká na husu a vidí ho při tom pořadatel)
Xerxová
vodní je fakt úžasná
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2016 20:00
- Nahlásit
kachna_
tyjo, tak to je skvely me se ty veci z pedigu docela dost libi, tak to je i uzitecnej konicek
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2016 20:36
- Nahlásit
Xerxová
Krasny fotos, zitra tfuj tfuj pro stesti.
kachna_
Dort se ti povidnul jedna basen.
Huuuf, svine je v mrazaku, krasne se odlezela ve "velkym chladaku" pres noc a slo to porcovat moc pekne. Rizla jsem se kupodivu jen jednou, velmi decentne. Zada dostaly zabrat, doufam, ze se zitra hnu. Za odmenu si jdu osmahnout kus panenky.
Tak pekny zbytek vikendu vsem.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2016 20:44
- Nahlásit
Fifi
to ses sikula zes cely prase zvladla a gratuluju ke vsem prstum dobrou chut a doufam, ze zadicka budou OK
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2016 20:55
- Nahlásit
cernej caj
Nestras, jen pulku! ze 130 kg prasete... zase tak rok nemusim kupovat veprovy.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2016 21:21
- Nahlásit
Maya
já blbě, stejně jako většina lidí
cítím se jako borec, že se mi to povedlo spočíst
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2016 22:22
- Nahlásit
birma
ítím se jako borec, že se mi to povedlo spočíst
si dobrá
dotaz na tebe jako kutilku, potřebuju koupit nějakou levnější tavnou pistoli, nevíš, po čem bych měla koukat aby to nebyl úplnej šmejd?
|