| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2016 15:03
- Nahlásit
cernej caj
jinak sem si vsimla, ze vokoun hur vstava a skace z postele/na postel. da se to resit nejakou kloubni vyzivou?
Já mám pro Ádu Aptus Aptoflex. Řekla bych, že nic moc lepšího neseženeš...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2016 15:05
- Nahlásit
cernejcsj
no tak jsko u lidi sedej zakal se zhorsuje az ke slepote akorat ruzne rychle takze zalezi jsk jdo co stihne
Kim nestihnul uplne oslepnout ale Aran byl ten posledni rok fakt slepej
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2016 15:23
- Nahlásit
tady neco maj cestovatele
http://emptypipes.org/supp/isochrone_prague/
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2016 15:35
- Nahlásit
Maya
tady neco maj cestovatele
supeeeeer!!!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2016 16:59
- Nahlásit
dorazilo ledové království... Každá větvička je ozdobená cinkajícím křišťálovým přívěskem, zem je naleštěné zrcadlo... realita až tak malebná není. Děsně to klouže
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2016 19:37
- Nahlásit
Xerxová
tady leje zatím nepřimrzá, ale ráno teda nevim nevim, taky to mohlo den počkat, pak bych se akorát kochala z postele
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2016 19:55
- Nahlásit
Citace z tý starý knížky o Laponsku.
Jinak je to taková poetická knížka, začíná popisem života třínohého rosomáka.
Laponský pes má všelijaké nápady, své neodhadnutelné způsoby.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2016 02:04
- Nahlásit
Rrumstajn,
kde je Esusova, ji tu nekdo urazil? Co ste ji provedly, ze nejsou reporty? Ji zas budu muset zkouset volat a nez se protneme, to bude doba - takze mila zlata, koukej napsat, jak valcite s Talirem??! dodam prosim, prosim...
Bajitku dneska teprve upadla z usiska ta bandaz, zrejme jsem naplasti dobre znaplastila dohromady. Ma tam mega strup primo na tom drapanci a hrabat do nej nehodlam, ten ji taky odpadne sam. Nez riskovat, ze se ji zase cevka v uchu otevre. Ucho suchy, nehrejivy, klidny, nevsima si toho, takze bych rekla, ze se vesnicka "lecba" celkem zdarila. Tukam teda na drevo, at neco nezakriknu.
Xerxová
dorazilo ledové království... Každá větvička je ozdobená cinkajícím křišťálovým přívěskem, zem je naleštěné zrcadlo... realita až tak malebná není. Děsně to klouže
Tak opatrne, neprerazte se nekde vejpul zitra, snad to rano roztaje! Ja mela vecir po praci taky pulky stazeny, kdyz sem jela, sneho-krupico-prsalo, ale tady v placce to nastesti vubec nenamrzalo.
Bruutice
se tu mihla - hele, koukej odpocivat a srustat, at ses fit. Dobre se hoj a vsechno ostatni si dozenes az pak. Ted relaxuj, spi, odpocivej, presne takovy ty divny veci, na ktery nejsi zvykla.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2016 06:47
- Nahlásit
Fifi led všude na všem - děs běs...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2016 06:49
- Nahlásit
Fifi
tak dej vedet, jestli je cela, jestli s nibudes mluvit!
taky su na esusku zvedava, uz tu nebyla tak 14 dni, akorat vedle v tematu neco par dni zpet komentovala ale u "sebe" se nestavila... sanad je vsechno u nich v poradku....
snad si ten strup nebude teda bajitko dlachnit, at to zas nekrvaci...
Xerxová
u nas nad nulou, prsi... tak si du, du du a na moste sem malem hodila tlamu jak je promrzlej tak na nem to primrza a neni tam moc videt
Jinak vcera sem byla na povidani o CDT a bozi!!! petr je perfektni vypravec, jak kdyby to rikal kamaradum u pivka, k tomu fotky, jeho zena to obcas jeste dorazila nejakou vsuvkou, clovek by tam hned jel. I kdyz teda hustej a obdivuhodnej vykon, takze sem pak utekla uz z otevreny debaty, i tak nez sem se dostala dom, na dnesek mam naspano tesne pres 5hodin a musim rict, ze je to poznat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2016 08:18
- Nahlásit
u nas teda nastesti nic neprimrza protoze mrholi
esuska je doufam ok se mihla i na ifaune tady ji snad nikdo neurazil asi jen nestiha
Fifi
super ze ucho se hoji nemusite kupirovat
cernejcaj
zak to musela bejt pekna prednaska
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2016 08:33
- Nahlásit
Maya
jj byla bozi, ja uz byla pred trema rokama na jeho povidani o pacific crest trailu (co je o nem i film/kniha divocina) a bylo to fakt skvely, navic od nej z obchodu mam nejaky veci, tenkrat sme spali v jeho pokoji a jeho mama nam k snidani napekla buchty
co bylo zajimavy, ted na cdt potkali "grega" kteraj figuruje i v ty divocine prave, ze je to stejnej greg kteryho pred dvaceti lety potkala cheryl a prej to byl zazitek, paradni chlapik.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2016 09:50
- Nahlásit
jo a prisla mi hromada mailu na den dopravy zdarma... tak mam uz objednanych par vanocnich darku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2016 09:51
- Nahlásit
cernejcaj
nejakej duch greg?
venku je teda hnusne doufsm ze se to trocgu vylepsi abysme mohli alespon na prochazku kdyz uz budu doma
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2016 10:02
- Nahlásit
ta diskuze teda
http://bydleni.idnes.cz/pronajem-bytu-se-psem-novy -obcansky-zakonik-pes-v-byte-p1k-/dum_osobnosti.as px?c=A161110_110806_dum_osobnosti_web
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2016 10:11
- Nahlásit
Maya
no tak tenkrat mu bylo treba 40 a ted to sel jako chlapik v duchodu
to snad ani cist nebudu ale chapu majitele, ze se toho treba boji, hlavne kdyz treba nezna lidi se psem a fakt je jejich predstaa ze pes demoluje byt, coz je proste vyjimka, ze... ale zas proc nedat do smlouvy klauzuli, ze pri poskozeni bytu se plati plne oprava nebo pokud si budou sousedi stezovat, tak ma majitel na to konto pravo jim kdykoli vypovedet smlouvu (v souvislosti se stiznostma sousedu) pripadne by mohl mit pravo jednou za rok treba zkontrolovat stav bytu... jako chapu to ale myslim, ze pravne by se dalo najit reseni prijatelny pro obe strany
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2016 11:05
- Nahlásit
cernejcaj
jsko ty pronajimatele chapu i kdyz budou mit zaplaceni skod ve smlouve pulka lidi to nezaplati a museli by se soudit
i kdyz pravda deti jsou to samy ale lidi s detma tak asi neodmitaj
ale ta diskuze na tema pes do mesta nepatri je fskt humus
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2016 11:33
- Nahlásit
Maya
no to se snad ani nevyjadrovat, no...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2016 11:35
- Nahlásit
Maya
jediný řešení je nečíst idnes a novinky
Ale článek se mi líbil, navrhoval i řešení (vyšší kauce, nájem, pojištění. Zákon mi přijde špatnej (v tomhle hodně)
lidi s detma tak asi neodmitaj
já myslim, že jo. Štěně, dítě, škody to nadělá úplně stejně (děti teda zpravidla nekoušou tolik zdi a nábytek).
esuska je doufam ok se mihla i na ifaune tady ji snad nikdo neurazil asi jen nestiha
Nebo se urazila kvůli tomu amortizéru a spol.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2016 12:17
- Nahlásit
tak to by se snad neurazila kdyz se jen debatovalo, ne? nebo treba vyuzivaj jeste svatek k nejaky dovce. no doufam hlavne, ze u nich vsechno dobry
|
birma
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2016 12:23
- Nahlásit
Maya
jsko ty pronajimatele chapu i kdyz budou mit zaplaceni skod ve smlouve pulka lidi to nezaplati a museli by se soudit
já taky. Mít byt, tak do něj lidi se zvířatama taky nechci, pokud bych je neznala z dřívějška
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2016 12:24 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
kniha brany skeldalu pro ty, co to hrali my sme na tom s kamoskou ztravily moooooore casu u nas sla na p133 lip hra a unich hezky jeli videa, takze sme si dycky pred videem ulozili pozici, prebehly k ni, nahraly pozici z diskety, prohlidly video a sly parit zas k nam
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2016 12:47
- Nahlásit
cernejcaj
se mi to neotvira ale to je jedno stejne tu hru vubec neznam
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2016 12:59
- Nahlásit
Maya
sem zapomela vlozit url
takova rpg fantazy hra z konce devadesatek, ceska, docela znama. sem zvazovala to koupit kamosce ale ukazka me moc nenadchla asi tim stylem psani
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2016 13:06
- Nahlásit
Svlíkám ráno Kačenku a říkám, "hele, Natálka je dneska ve škole".
a Kačenka mi na to povídá: "no ona včera nemohla do školky, ona se musela vrátit domů, protože nepozdravila paní učitelku, to už se jí stalo letos jednou." Natálce není víc než pět let.
Tatínek je podle mě na férovku magor. Smutný je, že tohle sedí v zastupitelstvu a ještě horší, že to učí druhý stupeň.
Jsem se to dozvěděla ráno a pořád se nemůžu z toho vzpamatovat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2016 13:12
- Nahlásit
kachna_
chapu to spravne, ze tatinek ji vzal ze skoly pac nepozdravila a sam uci na druhym stupni a je a vzastupitelstvu?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2016 13:19
- Nahlásit
cernej caj
jo, přivedl, jí do školky, svlékla se, obula, vyšla patro a protože nepozdravila, musela zase domů (jak to probíhalo nevím, moje dítě by se v hysterickym záchvatu rozhodně nebylo schopné obléct)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2016 13:24
- Nahlásit
kachna
tipuju ze holcicka uz bude vycepovana takze se to obeslo bez hysterie
kazdopadne ji teda fakt lituju a jeho zaky taky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2016 13:24
- Nahlásit
kachna_
to je fakt des treba segra se snazi s tema detma fakt krasne fungovat, teta tvrdi, ze ji zajima nevychova a tyhle veci a kurzy, to asi jako mama znas tyhle vsechny veci a jeji starsi dite kdyz chce pohladit mladsi a nevi jak na to, zacne ho bouchat (ono dvouleta holcicka jeste asi nechape silu uderu a tak) a teta ji da na prdel... rikala segra, ze kdyz to videla, ze ji bylo hrozne lito te starsi a ze tak musela k ni a "ty ho chces jenom pohladit, ze jo, to je miminko musis takhle opatrne" a najednou to slo a holcicka toho malyho prestala byt... no tak mi prijde hrozny, fakt jak s vychovou psa, misto toho ukazat jak, tak trestat za to jak ne.... co se ty deti nauci? a hlavne jak pochopi co je spravne...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2016 13:36
- Nahlásit
cernej caj
nevýchovu znám, ale ta přeci doprčic říká přesně to, co dělá ségra, ne teta.
Nj, první pes, první dítě, maj to těžký
Maya
kazdopadne ji teda fakt lituju
mně to přijde fakt strašný.
ale vono v tý naší škole jsou fakt nějak úplně mimo mi přijde, jen jen aby jim ty děti náhodou "nepřerostly přes hlavu".
Lucka tam odsud bohužel nechce. Já jí i chápu, ale kdyby chtěla, bylo by to snažší.
|