Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2016 20:35
- Nahlásit

Maya
jako jo, ale sem si prave rikala, ze jedny si necham a jedny, kdyby nekdo chtel, ze je to v ty zajimavy vyprodejovy cene bez drahy dobirky kdyz by se to poslalo obycejne

jo, ty kozichy v bote sou asi v tomhle ohledu neprijemny. Ale me mrznou spis stehna nez lytka v zime a navic mam lytka dost silny a kratky takze ty ponozky me pak vetsinou skrtej akorat obeh, pripadne se desne roztahnou a pak hrozne klouzou dolu, takze ja to nosivam ohrnuty i proto, ze to jinak moc nejde

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2016 20:52
- Nahlásit

cernej caj
tak já mám dlouhou bundu přes stehna, to už jsem poučená a mrznou mi akorát lejtka
jako jsou fakt pěkný a levný, ale bohužel na moje 41 by fakt nebyly
vono jako i v krámě se podkolenky sháněj dost blbě, teda když obvykle chci, aby měly alespoń 70-80% bavlny a ne nějakou umělinu

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2016 20:54
- Nahlásit

právě si studuju na stránkách českých drah slevový karty, jestli by se mi nějaká nevyplatila a musím teda říct, že tak blbě udělanou nabídku jsem už dloouho neviděla, člověk jen kliká jak debil a nějaká srovnávací tabulka, to už by na ně asi byl moc vysokej level

birma
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2016 21:10
- Nahlásit

Maya
nemáš v dosahu nějaký ponožkárium? My máme jedno u práce a jak mám normálně problém na sebe sehnat silonky, tak tady asi 15 barev několika sílách a to měli i větší... a ponožek a podkolenek maj výběr neskutečnej

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2016 21:21
- Nahlásit

birma
tady maj ponožky jen normálně v botách, jako výběr ponožek velkej, včetně bambusovejch a tak, ale podkolenky nedostatkový zboží, asi to nikdo fakt moc nenosí
teď nedávno jsem koupila super teplý žinilkový ponožky v drogerce u Rossmanna

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2016 00:04
- Nahlásit

Rrumstajn,
ja zase nejak klasicky nestiham, ale koukam, ze pani domaci furt chybi.
Xerxova
ted jsem si krasne zaáchala u clanku vedle o Skotsku, zejmena nad fotkama. Aaaaaach!
Ja jsem takova rozpacita ze soucasnyho souziti smecky, Kremylovi asi ubyvaji sily a pote, co si Skritek to ucho nekde natrhnul, je na ni cuza cerna naprsena, protivna, hnusna. Musel probehnout nejakej mezicubci vyssi signal, kdy uz se od Kremyla perdelatko skorem devitilete nenechalo dal buzerovat a ta mrcha cerna to tezce nese. To samy, kdyz si Skritek rovna otravnyho pruhatyho vorecha klidnym bruknutim - uz i to bere Kremyl coby zasah do svych pravomoci a mela by zajem to rovnat. Takze je to ted tady v napnelismech, ty dve cuzy se maji rady a pritom tam je ted mezi nima jakejsi blok, takze preventivni management, at se nic nestane. A v prosinci se stane Troldik bezkulkinem, tak snad probehne vse ok.
Huf, jak tak probiham, tak zdravim vsechny dosud psavky, i ty ctouci nepsavky a kor ty byvaly psavky, janiii, vlk, japak se asi maji? Denyky se aspon obcas ozve, od darenky taky prd info a takovych by bylo... Tak prijemnou noc a krasne uterni rano.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2016 07:04
- Nahlásit

Maya
skoda, no... muzi sem koupila 42-45 nechces? on na ne bude stopro drzkovat

mrkni se treba i na ten lasting jak by to bylo jestli bys nenasla vyprodejovy taky co by se ti nevyplatili i spostou, kamosce sem koupila tyhle a jako ty ceny mi prijdou paradni

Fifi
a nevolalas ji? sou ok?

tak snad budou spolu holky OK ale je jasny, ze prevence je nutna. Drzim palce, aby to s troldikem probehlo hladce

Vlk si posledne bohuzel stezovala ze nemuze na cztko a nevim, jak se to zlepsilo nebo nezlepsilo

Darenka ted davala na fb fotky z vychazky, zda se, ze jim to s adel jde dobre

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2016 07:08 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Fifi
ted jsem si krasne zaáchala u clanku vedle o Skotsku,
taky jsem koukala a kochala se
Musel probehnout nejakej mezicubci vyssi signal,
tohle je na houby. Mamča našla Besince krmení, co jí naprosto sedí a Besinka je ve výtečný kondici , rozhodně ten přesun bylo to nejlepší, co jsem v jejím životě mohla udělat. Teda to nevztahuju vůbec k tvý situaci, jen jsem si na Besinku při tom vzpomněla
v napnelismech
myslíš, že to nejsou jen dobzuky hárání?
Mája s Batopsem hárají ostošest, takže to vlkošedý nemehlo je ještě větší buran než normálně , takže v prosinci se stane Troldik bezkulkinem silně závidím (my jsme nekastrovali, neb Michal odmítl Cira nechat vykastrovat).

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2016 07:27
- Nahlásit

Fifi blíží se konec měsíce, houby volají, že chtějí změnit domácnost

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2016 07:55
- Nahlásit

Xerxová
houby volají,
týjo, co sbíráte? Lysohlávky? Muchomůrku červenou?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2016 08:09
- Nahlásit

kachna_
tak to je supr, ze je v dobre kondici

sem vcera koupila ty zdravy lahve detem k vanocum, tak snad sem trefila dobry obrazky. starsi s hasicema, zachrankou a tak a mladsi s krokodylem a slonem tak si rikam, jestli to je vhodna kombinace, az krokodyl ukousne ruku ze budou vedet jaky cislo ma sanitka

Xerxová
skotsko sou klasika nadherny fotky v tom pokracovani, ale cist zatim nestiham.

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2016 08:37
- Nahlásit

Xerxova
ja cerla uz vcera a zapomnela jsem referovat se mi to takhle libi ten denicek a realita
Fifi
teda nezavidim napnelismus a doufam ze u vas vsechno srovna
vono ti stari psi jsou asi jsk lidi musej proste bejt dulezity a nalezite prudit
jsem zvedava jak to bude u nas
cernejcaj
tak to by mi zase byly velky me je akorat ta velikost 39-41
s tim objednanim uvidim spis asi nspisu jeziskovi protoze objednavat jedny dvoje podkolenky naprt a ponozky jsem zrovna minulej tejden nakoupila zadara kdyz jsem dostala 500 kc slevu za nakup bot

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2016 08:40
- Nahlásit

cernej caj
Zdravý láhve za mě super. Jenom, teď jsem si vzpomněla, protože se to nedávno řešilo v jedný diskusi, je dobrý jí mýt v myčce. Nevím proč, ale když jí dávám do myčky, tak je perfektní, když ve dřezu, plesniví kolem víčka (dělají nám to všechny dětské láhve).
mladsi s krokodylem a slonem
my máme s pirátama a jsou neškodný

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2016 08:46
- Nahlásit

Maya
jasny, no, kvuli jednem, dvema ponozkam clovek to postovny platit nebude

kachna_
tak to ani nevim, jeslti segra ma mycku zapojenou... ale je to divny, z jakyho duvodu by v ruce meli plesnivet a v mycce ne, jako ze by to mycka lip umyla?

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2016 08:52 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Hele, mám dotaz. Našla jsem na dětskym bazaru kombinézu zimní. Paní má jednu, co se mi dost líbí a jednu o něco dražší, než byl můj limit (ale zase když to vezmu kolem a kolem s poštovným...), neznáte někdo značku Kappahl?
Váhám, zda se mi to vyplatí:
Je to na jeden týden na lyže (na dva, když jí to vydrží do příštího roku) a pak na nošení v zimě doma.
Barva je růžová, takže to nebude ani pro Martina potom, zase Kačík miluje kombinézy a je zmrzlík (teda pokud se nerozhodne, že jí není zima ).
odkaz: https://www.modrykonik.cz/market/detske-zimni-over aly-kombinezy/og5q6w/zimni-lyzarska-kombineza-kapp ahl-kaxsxprotec/
Nelyžuju, zbytek cen má trochu vyšší, ale ne přestřelený.

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2016 08:54
- Nahlásit

cernej caj
ale je to divny, z jakyho duvodu by v ruce meli plesnivet a v mycce ne, jako ze by to mycka lip umyla?
Netuším. Ale už jsem na to v diskusích narazila víckrát a netýká se to jen "zdravé láhve". Prostě když to fláknu čas od času do myčky, je to v pohodě, když to meju v ruce, musím častějš. Možná kdybych si dala záležet a umyla to takovým tím kartáčkem na láhve, tak by to taky bylo v poho?

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2016 09:35
- Nahlásit

kachna
tak mycka lip meje, vyssi teplotou vody a lip ususi bych rekla ze to bude kombinace vseho toho
znacku neznam a vzhledem k tomu jakou predpovidaj tuhou zimu je mozny ze bys to nakonec vyuzila i tady sle tezko rict
prnejhorsim to pak zase muzes prodat dal ne?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2016 09:51
- Nahlásit

kachna_
segra ma super komplet z tchiba zimni kombinezku + bundicku teda pravda je to taky ruzovy...

znacku ale neznam

tezko rict, no... ja mam takovou tu lahev taky na vylety tak snad mi to nezacne plesnivet

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2016 10:43
- Nahlásit

ted jsem se celkem pobavila u stranek mixit fakt vtipny a pritom ne trapny jsk bejva zvykem

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2016 11:19
- Nahlásit

asi si koupim u cinanu destnik je paradni a snad vydrzi vic nez ten od rossmanna kterej se mi rozpad po tretim otevreni
https://www.dropbox.com/s/dbzu39da204si1f/-1275489 311-1916647090.jpg?dl=0

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2016 11:21
- Nahlásit

Maya
tak ten je hustej

ja mam destnik fulton, sice byl drahej ale narozdil od tech cinskejch se neni o co porezat a nerozpadne se po 3 rozdelanich...

koupila sem si sama sobe vanocni darek knizku naucte se fotit tak treba mi to pomuze

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2016 11:46
- Nahlásit

cernejcaj
knizka vypada zajimave
destnik mam taky jeden drahej v neopren pouzdre ale neni takhle hezkej

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2016 11:51
- Nahlásit

Maya
nojo zas budes pekne barevna

knizku mi ukazoval kamarad, nemela sem cas ji projit ale pry je paradni tak ji zkusim

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2016 12:04
- Nahlásit

cernrjcaj
tak oni tam nabizej i treba duhovy a to uz jsem na ulici videla a kdyz je hnusne zatazeno a leje tak je barevnej destnik hezkej na oohked

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2016 12:07
- Nahlásit

Maya
jj pekny to uricte je a navic ty igelitovy barevny pruhledny byvaj i nenasakavy ze sou z jinyho matrose

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2016 13:17
- Nahlásit

venku se oteplilo a v kanclu zas 100 stupnu a je to tak na lezeni jak mrtvola

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2016 13:19
- Nahlásit

Xerxová
houby volají, že chtějí změnit domácnost
Ja vim, ja vim, jakmile se tam vypravim, dam predem vedet. Diky!
kachna_
myslíš, že to nejsou jen dobzuky hárání?
Nevim, to uz asi ne. Kremyl je proste prudimira vesmira.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2016 14:00
- Nahlásit

Fifi achjo - neladící psiska je potíž. Řešila jsem jen jednou - dědův ostrý vzteklý barvář Rick a pohodář Xerxes. Měli jasně daná pravidla - Xerxes nechodil do jejich domácnosti, Rick k nám. U plotu řvali spolu (Xerxes měl Rikovu školu hlídání), to jim stát vedle sebe (či nad sebou ) nevadilo. U stolu venkovního společného si nedovolili vrknout - věděli moc dobře, že by bylo zle. Přesto mnohokrát Rick napadnul Xera (a ten měl nějaký ten šrám), Xerxes mu to oplatil jedinkrát - a Rick měl šest stehů na boku... A dál pak spolu ještě dva roky fungovali na jedné zahradě... ale je fakt, že každý měl svoji "smečku". I kvůli Rickovi jsme si nakonec místo žíhaného psa pořídili fenku...

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2016 15:40
- Nahlásit

jsem si na duolingo zkusila taky norštinu a dánštinu jen tak lehce a musím teda říct, že největší masakr co do výslovnosti je dánština

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2016 17:15
- Nahlásit

charitativni aukce http://spolecnyma-rukama.cz/drazba-brzy-vypukne/

<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání