Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
HaZa
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2016 08:53
- Nahlásit

cernej cajtak kdo musi makat v patecek?
já taky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2016 09:16
- Nahlásit

HaZa
lity lity paní, ale aspoň je to po svátku příjemná změna

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2016 09:30 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Taky makám, včera též a celej víkend budu taky.... uf
jo a připadám si jak v tý scénce s Holcmannem... krájejte tři dny starý housky ....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2016 10:02
- Nahlásit

Fajka
tak to dvojity lity lity kdyz musis takhle makat, co snih, uz je to u vas na lyzovani?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2016 10:02
- Nahlásit

já taky jsem v procesu pracovním - přitom se neučí (je rektorský den), dovolené mám dost... Měla jsem domluvenou nutnou schůzku a pro nemoc byla odvolána...

Ráno bylo úžasné svítání - úplně hořelo celé nebe. A zítra má celý den propršet... Ach jo..

Fifi Arona nosila buď široký kožený obojek (na lyže, na výlety) a jinak chodila za mlada na jednořádkovém stahováku (pokud ji vedla Lída (tenkrát 11 let) tak na stahování, já většinou bez stahování cvaklá obě oka k sobě. Ale i já ji někdy vodila se stahováním - tenkrát to bylo docela normální a ona se rozhodně "nedusila" neb uměla na vodítku chodit. Pak dostala plochý třířetízkový polostahovák. Mám pocit, že tenkrát byl u velkých psů stahovák tak nějak normální... Byla první, spoustu věcí jsme se učili... Xerxes na stahováku nechodil - měl elegantní plochý polostahovák (Nightovi je malý - a to mě štve, takový hezký to je) a po té, co si jednou "bloknul" záda, tak pak chodil na kšandách a nebo zcela "nahatý" - neb ten chodil na volno hodně - byl zcela ovladatelný . Prostě profesor...

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2016 10:06
- Nahlásit

cernej caj
tak to dvojity lity lity kdyz musis takhle makat, co snih, uz je to u vas na lyzovani?
no naštěstí je to jednou v roce kdy fakt můžu dělat "práci" co mě hodně baví takže to ani neva že makám celej víkend..páč si spíš hraju...

ne-e sníh je fuč a naštěstí i ten led co jsme tu na všem měli..ráno bylo fakt krásně ale ted už se to zatahuje a bude asi fakt pršet jak hlásej...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2016 11:44
- Nahlásit

Xerxová
ja doufam, ze to zitra tak zly nebude

Fajka
aha, tak takhle je to super, ze to je oblibena prace na kterou se tesis

tak ono bez ledovky je to taky lepsi a snih treba poradne bude v zime

Xerxová
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2016 12:16
- Nahlásit

Fajka věncuješ a věncuješ a věncuješ ???

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2016 12:47 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Xerxová
věncuješ a věncuješ a věncuješ
jo jo však příští neděle už je adventní... už mám věnců plnou garáž a to nejsem ani v půlce

A je vtipný,jak si musím občas hlídat jelítose páč si myslí, že ty kruhový základy jsou na hraní a budu mu je házet ... blbeček

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2016 12:49
- Nahlásit

Fajka
no mozna by ti mohl pomoct motat ;)

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2016 12:50
- Nahlásit

Xerxová
mě ted napadlo že ještě že nemá rozměry Najta ..bo by mě je kradl přímo ze stolu to jsem si jistá páč je to fakt pako...

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2016 12:50
- Nahlásit

cernej caj
no mozna by ti mohl pomoct motat ;)

to spíš rozmotávat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2016 13:04
- Nahlásit

Fajka
no a ted si pro ne nevyskoci?

no by si chtel hraaaat

Xerxová
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2016 13:08
- Nahlásit

Fajka no - když si odměříš, jak vysoko je těch jeho oficiálně naměřených 89 cm v kohoutku nad deskou stolu... a přidáš dlouhý krk a hlavu k tomu... je jasné, že jeho samoobslužné možnosti jsou značné. Ale je to brouček - o všechno, co není jeho, žebrá šíleným teskným kvilem . I o papírovou krabičku do sběru... Jediné, co opravdu krade - jsou piškoty, které snídá Františka. Jsou z jeho pixly - a on to ví. A jak odejde Prťavka od stolu, má talířek vyblízlý... Kakao ho nezajímá, jiné ležící sladkosti si nevezme, tam kvííílííí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2016 13:17
- Nahlásit

to je jak ten vtip, ze prej psi neumi pocitat, ale ukaz mu 3 piskoty a dej mu jen 2 a on na tebe bude koukat a cekat na ten treti najtik holt chce svoje piskotkyyy

Xerxová
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2016 14:01
- Nahlásit

čaj kuře rozmražované ve dřezu si nevezme, koláč na lince položený si nevezme, chleba s máslem na stole odložený zůstane... a piškoty z talířku zmizí při první příležitosti...

birma
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2016 14:14
- Nahlásit

Taky dělám :/
Ale těší mě, že Adam courá po venku Jak jsem z toho měla strach, tak poslední report mám asi z před 5 minut (vyráželi před desátou dopoledne), že maj za sebou asi 15 km, 10 kešek, Adam je hodnej a domů se jim nechce škoda, že to takhle nejde častějc

Xerxová
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2016 15:26
- Nahlásit

birma to je dobře, že Adam funguje i bez tebe. Myslím, že před pár měsíci sis to nedovedla představit...

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2016 16:23
- Nahlásit

a když ste tady v těch úrazech, tak vám musim říct, že se mi min měsíc jedním normálním ohnutím se ke koši na odpadky podařilo vyhřeznout si 4 plotýnky. A nemůže za to pes, ale koň. Bo sem se chystala do stáje.

birma
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2016 16:32
- Nahlásit

Xerxová
Ani před pár týdny Jsem hrozně ráda, že jsem našla někomu, komu se odvážím ho svěřit. Jen škoda, že bydlí přes půl republiky daleko

Gerda
au! Táhni a srůstej tedy...

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2016 16:52
- Nahlásit

Gerda
vyhřeznout si 4 plotýnky.
to vůbec jde?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2016 16:59
- Nahlásit

gerdo uffff - a povedlo se je usadit zpátky ?? Dávej na sebe pozor, Plíseň tě potřebuje celou a nerozbitou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2016 17:45
- Nahlásit

gerda
at si brzo cajk!

birma
tak to je skvely

birma
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2016 18:30
- Nahlásit

cernej caj
tak to je skvely
jojo nakonec 20 km, 5- 6 hodin a netušim kolik kešek. Zítra jdou zas, ale už na kratší, protože naštěstí nebudu v práci trčet celej den ale jen pár hodin

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2016 19:48
- Nahlásit

dneska bylo tak krásně, že jsem se rozhodla umejt okna a pak teda už rovnou i utřít prach a vysmejčit všechno a tak a najednou byla tma
a zejtra prej má lejt, tak snad v neděli bude zas hezky na procházku
cernej caj
došel mlejn, díky moc, akorát teda kočičí granule jsou do něj moc malý, ty padaj hojně jen jak do toho drcá hlavou když zere ty vypadaný a psí granule projdou jen tím velkým otvorem a z toho to padá moc, budu muset koupit nějaký trochu menší do těch menších otvorů, ale jako Loki hned pochopil, leží a otáčí si to čumákem nakonec jsem mu totiž do toho nalámala piškoty, ale z toho je děsnej bordel, tak akorát musím vychytat, co do toho dávat, aby to padalo jen tak nějak přiměřeně

birma
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2016 09:37
- Nahlásit

nuda v práci. Leje, chlapci se vypravili akorát do zverimexu. Asi jsou z cukru (ale Adam ve zveráči už strašlivě dlouho nebyl, takže mu to asi vadit nebude )

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2016 18:18
- Nahlásit

birma
tak holt chlaecci

maya
tak super, feri na to cumela a nic no

dneska 25km. mlha, dest, min mlhy, vic deste, min deste ve zkratce z tech 6h venku neprselo asi 5 minut krasnej destivej podzim byl ale fotek bude maaalinko. ale u nas prej prselo mnohem vic takze asi to vyslo dobre

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2016 19:21
- Nahlásit

cernej caj
tak super, feri na to cumela a nic no
špic no Dorina jsem zkoušela na tu otvírací hračku a taky nic
u nás lilo fest celej den, zas takovej šílenec nejsem abych chodila někde v dešti
Xerxová
hele fotka z Dánska, to je jak Najtík

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2016 20:06
- Nahlásit

paradni

tak ja kdyz uz dala ty 400 za lupeny do praglu tak yo neprosedime na gaucu u telky asi mit domluvenej vylt v brne mozna zkratime nebo tak ale brdy byly bozi ale foyek bude malo

Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2016 20:49
- Nahlásit

čtvrteční mlžná

<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání