| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2016 12:41
- Nahlásit
cernejcaj
existujou
do toho bych asi nesla
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2016 13:02 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
hmmm, polívka se zeleninou a sirupem proti kašli, Martinův receptík . Je to (mimochodem) pěkně hnusný.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2016 13:05
- Nahlásit
kachna_
Martinův receptík
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2016 13:55
- Nahlásit
kachna
to je jako oslazena polivka ne?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2016 13:59
- Nahlásit
kachna_
ale je taky otazka, zda to neni sladoucka zeleninka
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2016 14:42
- Nahlásit
kachna je známou věcí, že muži jako kuchaři jsou tvůrci neobvyklých ceněných chutí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2016 17:35
- Nahlásit
dneska jede s autobusem jinej ridic... haluzove sem ho chytla. hadejte, kdo ma novou sim a novej telefon? a prave vytahl presne z mista mezi sedackou a stenou autobusu zarazenej telefon v tom rantlu jak je pridelana sedacka?
asi budu nabizet zajemcum starsi nokii, ktere da baterka cca 4 dny stale jeste i po par letech vandru
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2016 19:39
- Nahlásit
cernej caj
asi budu nabizet zajemcum starsi nokii
otevři si bazar s telefonama
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2016 19:44
- Nahlásit
kachna_
dyt mam jeden navic
bych si spis mohla otevrit bazar s kalhotama, prave to davam do kupy z ceho sem pres leto vyrostla a mame to kratasy, 2x spolecenske kalhoty a 2x rifle
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2016 19:50
- Nahlásit
cernej caj
takovejch těch do kterejch ještě zhubnu asi někdy v příštím životě mám plnou skříň
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2016 19:51
- Nahlásit
zkusím jeslti se ukáže i ne fb
https://www.facebook.com/maya.dorinova/videos/1137 709146346597/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2016 19:56
- Nahlásit
Maya
tak to ja nemam tolik mista, 3 police sou tri police, kdyz tam chcu neco dodat novyho, neco stahyho musi pryc a pres leto to nebylo tak akutni pac sem vic nosila kratasy... ted to uz musim korigovat tak mam z bazosu objednany novy za celych 250 korun
jinak mi padla sobotni akce tak mam dilema, zda mit pohodovej sobotni vylet anebo casove naprd nedelni ale s birmou
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2016 19:59
- Nahlásit
cernej caj
a proto já si koupila nedávno velký skříně
dilema si do víkendu ještě rozmyslíš
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2016 20:00
- Nahlásit
koukám na fotky lapin a ve Skandinávii už mraky sněhu, i na jihu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2016 20:03
- Nahlásit
Maya
to je reseni pouze v situaci, kdy mas ty skrine kam dat, ja uz bych leda musela vysadit dvere a dat tu skrin misto nich
tak ja bych teda ve skandinavii zit nechtela. jako teplo nemam rada ale staci mi ty nase teploty
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2016 21:52
- Nahlásit
cernej caj
ak ja bych teda ve skandinavii zit nechtela. jako teplo nemam rada ale staci mi ty nase teploty
mě by to nevadilo, kdyby jako u nás cm sněhu neznamenal dopravní kalamitu, jinak mi mráz a sníh nevadí
tady padal včera a ani to neroztálo a zase mrzne a prej má i přes víkend sněžit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2016 06:53
- Nahlásit
Maya
me teda mraz i snih vadi - snih teda zalezi, ale kdyz se clovek bori po kolena cestou do prace, je to docela naprd a teda tech -20 taky mi neprijde idealni na celodenni vyletovani, to uz je fakt spis pro mroze
jinak v brne SNEZI
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2016 07:12
- Nahlásit
jo a prihlasila sem se na vikendovej kurz siti v brne sou nejaky sici dilny takze asi lepsi varianta nez cekat veky az budu mit v kuchyni stul, tak pujdu na kurz ted a kdyz si budu potrebovat zkratit kalhoty, zaplatim kilo v sici dilne a zasiju si to sama
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2016 07:15
- Nahlásit
tady nesněží - sice v úterý bylo nádherně nasněženo jen kousek za humny (obešli jsme Žulový vrch) a včera v lese taky ještě kusy sněhu zbyly... ale v noci nepřipadlo nic a ve městě není ani vločka
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2016 07:22
- Nahlásit
Xerxová
vim, ze si psala - ale v podhuri/horach je to normalni. v brne (a prej snezi i v praze) je to nezvyk a hlavne martin je az zitra, a to par poslednich let nebyl snih ani na martina a to pritom neni jeste takova zima... u nas asi 5 stupnu...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2016 07:58
- Nahlásit
U nás sněží a sníh leží, -1st.
Jako dostat dneska děti do ústavů bylo docela náročný. "Jééé sníh, a jak křupe, budeme odpoledne ... a kdyby jsme neměli auto přímo naproti dveřím, tak ho klidně minou . Snad se paní učitelka "pochlapí" a vyrazí na prvouku ven
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2016 08:02
- Nahlásit
kachna_
tak to by bylo skvely ten prvni snih je vzdyky pro deti nejlepsi, protoze maji zmenu
jinak predpoved rika -1stupen, aladin mi trvdil na mobilu 6 tak nevim
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2016 08:22
- Nahlásit
u nas 0 v noci pripadlo tsk asi 3 cm snehu v Praze decentni poprasek ovsem na chodnicich mistama primrzla brecka to fakt nesnasim protoze to klouze a ja to mam do prace od zastavky z kopce
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2016 08:30
- Nahlásit
Maya
kup si nesmeky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2016 09:51
- Nahlásit
cernejcaj
ze bych cvakala nesmekama po skoro holym chodniku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2016 09:56
- Nahlásit
Maya
no az si zvrknes nohu jako tchyne pac bydlej v kopcu - byla doma myslim 14dnia stesti, ze si to nezlomila, budes mluvit jinak
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2016 10:14
- Nahlásit
cernejcaj
no ja uz mela zvrklou ruku ze jo proto taky se bojim a chodim jak priposranek ale tak vudu doufat ze se nic nestane
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2016 10:20
- Nahlásit
U nás ráno poprašek, teď už je to odtátý všechno
Z Adama je dement. Netuším, jestli je to tím, že jsem teď víc v práci a třeba se mu míň věnuju, změnou počasí, nebo prostě by to přišlo stejně bez ohledu na vnější vlivy. Doufám, že ho to brzo přejde, protože příští týden má naplánovaný dvě delší procházky s kamarádem beze mě, tak aby nebyl nějakej průser...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2016 10:34
- Nahlásit
Maya
no ty nesmeky by pomohly
birma
u nas uz skoro taky... tak snad to bude OK, budes moc v praci? nebo kamarad si to chce zkusit
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2016 10:34
- Nahlásit
birma
a prostě onáhubkovat ho nejde?
|