Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2016 14:39
- Nahlásit

birma
Nahá pravda - navíc já divadlo u bolka ráda, takže su ráda, že muži se to líbilo a chtěl jít se mnou

jinak ta vernisaz nevypada moc oddechove ale tak urcite to bude zajimavy a prednaska bude taky bozi, to budu zavidet - a to dalsi to neznam, jen toho starika vim ze je to myslim i knizni. ja si dam pristi tyden prednasku o CDT od dvojky z nalehko.com tak se moc tesim, pac petr vypravet umi a neni nic horsiho nez paradni prednaska z ust cloveka, co to proste neumi podat

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2016 14:42
- Nahlásit

birma
tys jeste nevidela starika? to je suoer film

ja budu mit akorat historickou kulturu neb v tom antiku jsem si s Gronskem objednala jeste toto
http://www.legie.info/kniha/11140

birma
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2016 14:46
- Nahlásit

cernej caj
Nahá pravda
To vypadá dost dobře!
ta vernisaz nevypada moc oddechove
To určitě nebude. Zatím hlavně doufám, že ji stihnem, protože začíná v 6 a já končím v práci v 7... Ale medvídky jsem viděla ještě rozešitý a chci se vidět s Bárou a bratránkem a jsem dost zvědavá, jak to bude vypadat v prostoru a tak
ja si dam pristi tyden prednasku o CDT od dvojky z nalehko.com tak se moc tesim
To budu zas závidět já

Maya
tys jeste nevidela starika? to je suoer film
Ani nečetla. Jsem ostuda ostudná
objednala jeste toto
tak to bych nedala, máš můj obdiv

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2016 14:52
- Nahlásit

birma
tak to urcite stihnes, to snad nebude tak rychly, ale urcite to bude dost zajimavy

budou urco i v praglu

birma
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2016 15:27
- Nahlásit

cernej caj
budou urco i v praglu
víš jak já jsem na tom s časem :/ však ani vy s Martinem, už mě nikam nezvete

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2016 17:45
- Nahlásit

jestli myslis ted v sobotu tak to sme meli byt banda co sme byly v rumunsku, to me pravda nenapadlo se optat a v orlickach si mela sumavu tak to bylo bezpredmetny a jinak ty jednodenky kolem brna te snad krz dopravu ani nezajmaj - tak me mrzi jestli mas nejak blbej pocit za orlicky a sobotu. a a vlastikem vis sama jak to je,, je to vyjimka kfyz jedem ve 3

birma
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2016 17:49
- Nahlásit

cernej caj
ježííííš nedělej si hlavu i teď dřepim v práci ;) jsem si tě jenom trochu dobírala
ty jednodenky kolem brna te snad krz dopravu ani nezajmaj
tak záleží jak moc jsou až u Brna, teď taky jedem do Třebový
vlastikem vis sama jak to je
však jasný

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2016 18:06
- Nahlásit

jasny ale kdyz to vypada na trebovou a ten smer tak ti davam vedet a ty trasy tam si nechavam primarne pro tebe v zaloze a nejezdim na ne sama. jinak kolem brna mtlyslim jih, zapad tak k trebici a vychod coz je vzdy res brno a tudiz k prdu

birma
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2016 18:10
- Nahlásit

cernej caj
ale jooo, třeba budu teď přes zimu vyrážet vaším směrem častějc, tak určitě něco domluvíme

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2016 18:52
- Nahlásit

pres zimu mensi vylety stacej co

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2016 23:02
- Nahlásit

cernej caj
tak mám objednanýho toho Stingla, tak jsem na to zvědvá, doufám, že těch prachů nebudu litovat
a z dalšího antikvariátu toto za dvacku
http://www.databazeknih.cz/knihy/hory-hrozi-193909
a toto další do sbírky
http://www.databazeknih.cz/knihy/princ-dabby-22118 5
za poštovný víc než za knížky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2016 06:44
- Nahlásit

Maya
tak to vypada dost zajimave oboje. Dej pak vedet, jaky to bylo

jinak divadlo super, navic sem se rehtala vetsinu doby, akorat teda tech 5h spanku na dnesek je vrazda

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2016 08:00
- Nahlásit

delam pruzkum bazaroveho trhu na my oblibeny znacce rifli a zadna slava. Kdybych tak tusila, kde se to da koupit ale situace zacina byt neutesena, mam dvoje stejny, sou paradni ale oboje mam problem dopnout ale nemam ty druhy vyprany, tak cekam, kdy me pri sezeni prepuli

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2016 08:17
- Nahlásit

cernejcaj
ja rifle co jsem chtela jsem nakonec cehnala u vietnamcu akorat jsem si je musela zabrat v pase a meli jen jedny takze mam taky dvoje stejny bych brala treba jinou barvu ale smolik ale dojdu si tsm koupit asi jeste dalsi kdyz to tak vidim navic staly tri stovky a meli je ve vsech velikostech

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2016 08:26
- Nahlásit

Loki vcera dal suplicek s prehledem akorat ho za tu snurku furt rve nahoru stejne jako to viko ale on je tam celkem volne tak nakonec vypadne
taky jsem to jednoduchy odklapavaci viko zkousela s Dorinem a to je proste typickej spic hura akce cenichani vsude kolem premejsleni zadny a znudeny odkraceni

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2016 08:34
- Nahlásit

Maya
no ja zvazuju se stavit pripadne v sekaci, k vietnamcum do nich nenarvu nohy, pac mam stehno na obe nohavice dohromady u nich pritom na stredni sem nosivala furt od vietnamcu a myslim, ze vazim zhruba o 3kg vic nez pred maturou takze to urcite nebude mnou

ten je sikovnej ja mam doma tri psy, vokoun silene lina. i popriletu z anglie vypadal jak hyena v zoo ty chumace z nej trceli tak hrebenujem kazdej den. AKorat mam ten zatahovaci hreben otocnej a prestava po zajeti do rukojeti zas vyjizdet ven

cenichani vsude kolem premejsleni zadny horky hlavy to sou

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2016 08:49
- Nahlásit

podzimni linani normalka
coz mi pripomina ze bych alespon Lokina mela cvicne prejet hrebenem ono na obou nrni co cesat tak na to kaslu bo to je takova ulwva mit necesaci psy
soutez o kolobky https://www.olmici.cz

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2016 09:12
- Nahlásit

Maya
jojo, ale on lina uz snad mesic ale vokoun ma lepsi tu srst, mu to samo v chomacich vypadava ven, ferine se tvorej takovy dredo cucky ktery ji drzej v srsti

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2016 09:27
- Nahlásit

cernejcaj
rak to mel Kim jak Vokoun trceky z nej cgomace ze vypadal jak prasivej ale cucky a dredy nemel nikdy

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2016 09:31
- Nahlásit

Maya
me to prijde mnohem lepsi, ze sam tak jako bez cesani opada, priadne se to jen posbira ze zeme, vytahne rukou. ferinku to svedi a taha pri cesani a drzi to v srsti dlouho

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2016 09:47
- Nahlásit

cernejcaj
a bejt to kees maz z nej dredatou kouli

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2016 09:51
- Nahlásit

Maya
bozi, nechapu fakt to przneni plemene

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2016 11:03
- Nahlásit

cernejcaj
tak asi nekomu to vyhovuje

birma
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2016 11:05
- Nahlásit

cernej caj
nakonec ty Petrovy kamarádky nepojednou, takže Adam + jeden kokr (pes) + jedna bordera (fena). Kdyby sis to rozmyslela, dej vědět

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2016 11:34
- Nahlásit

Maya
tak asi nekomu to vyhovuje
na jaře ftákům, co si z těch chuchvalců chlupů stavěj hnízda?
Já chápu, že lidi chtěj povahu gaučáka a vzhled bordery, bígla, špice, retrievera..., přijde mi škoda, že u těhle plemen se specifickými povahami, nejsou společenské variety.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2016 11:37
- Nahlásit

birma
behem zitrka bych mela vedet jak ta praha, pokud k ni nedojde, tak bych tu nedeli zvazila, kdyz pejsku nebude tolik

kachna_
no prave pro vtaky sou lepsi klasicky vlcouni ala vokoun, ze kteryho to vypadava v chuchvalcich samo a ne ferina, ktere to dredi a chuchvalcuje v srsti takze ji to svedi a tahne a musi si to vykusovat a kdyz to nevycesam tak to ma v srsti furt...

me prijde skoda, ze pokud nejakou rasu se snazi narvat do jinyho razu, ze to mixujou v ramci jednoho plemene a nemaj bud vystavni/pracovni linii kde by se to aspon snazili oddelit nebo nejakou variantu vlci zvlast a kees zvlast ale melouto do jednoho

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2016 11:45
- Nahlásit

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2016 11:54
- Nahlásit

kachna
mela jsem na mysli spis kidi ktery bavi opecovavat psi srst ale ti ptaci taky no

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2016 12:11
- Nahlásit

kachna_

Maya
takovy lidi snad neexistujou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2016 12:27
- Nahlásit

tak kdyz prejdu k rwe i s elektrinou, muzu usetrit 500kc rocne (misto 8000 zaplatit 7500), moc se mi do toho nechce teda s tim ze garance na 3 riky... prijde mi to jako moc mala castna, to je ani ne pade mesicne...

<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání