Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2016 20:45
- Nahlásit

cernej caj
sraz je předběžne v 8:11 ve Třebový. Domluvený to je, kdyby ses rozhodla v neděli ráno, tak to pořád stačí, pokud stihneš vlak
(případně bys třeba mohla přespat v Praze, jet s náma z Prahy a nechat si batohy schovaný v Třebový na nádru, kdyby ti to tak přišlo lepší

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2016 21:03
- Nahlásit

čaj a kde jsou fotky procházkové... z dun a rána ??

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2016 21:13
- Nahlásit

xerxova
jeste nejsou, budou zitra... prvne sem se vrhla na tulene na ty se vsichni tesili nejvic

birma
uvidim a zvazim, rada bych byla treba v 5 doma coz nevim zda a jak je realny zvladnout pokud se bude keskovat coz by znamenalo 14.22 nejpozdejc jet z trebove a to nevim zda by nebylo pak naprd spis stres. vpraze urco spat nechcu, pokud bych v nedeli sla, tak s ferinkou

birma
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2016 21:17
- Nahlásit

cernej caj
tak to si myslim, že bychom za 6,5 hodiny stíhali špatně, navíc tam petr domluvil nějaký svoje kamarádky se 3 psama a z Prahy možná pojede Lenka s Fidem a nějakym známym s borderou, tak nevim, jestli by to na Ferinku nebyla moc velká skrumáž...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2016 21:19
- Nahlásit

čajda a ty už jsi předtím v Anglii byla?? Nebo to bylo první setkání ??

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2016 22:19
- Nahlásit

cernej caj
fotky jsou krásný!! náhodou tuleni jsou poznat dobře a zase jste se tam mohli procházet bez davů

my dneska nic, celej den lilo, pak jsme jeli za tátou do nemocnice, byl tam pár dní, měl jít zítra domů a když nás tam doktor viděl, tak ho pustil dneska, takže jsme se tam zdrželi než to sepsali a přijeli domů až v 8
Loki teď zase večer blafal na zahradě tak už jsem ho došla seřvat, až mi ho bylo líto, na něj stačí zvýšit hlas a už se skoro plazí, ale byl pak už zticha, tak doufám, že to zabere, když jsem je pak šla zavřít do kotce, tak se ke mě plížil chudák nevěděl, jestli nebudu zase nadávat, ale byl hoodně pochválen, tak doufám, že nebude mít psychickou újmu

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2016 05:58
- Nahlásit

Maya však špicové se používali jako živé zvonky ?? Nebo se pletu ?? Je blbý, když tedy zvonek drnčí pořád - to chápu

Dneska na Zvířetníku vyšla první část Skotska - s asi 50 fotkama... kdo chce, může si počíst o Nightí dovolené na Vysočině

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2016 06:24
- Nahlásit

birma
aha tak to asi tuplem nic, pokid bych v nedeli sla na vylet, tak s feri tak sk to moooc uzijte a nekdy priste mam tam furt tu trasu co sem te na nu lakala na jare schovanou

xerxova
uplne prvni, driv jsem nikdy nebyla takze to bylo fakt takovy otukani rychly a kdo vi, jak do busoucna

na vlanek se mrknu

maya
jojo na fotce sou dobre poznat ale okem yo fakt vypadalo jako kameni. prece jen se telatko vyplatilo

tak dobre ze vam tatinka u dali takhle a snad uz bude v poradku

myslis ze je loki lekavejsi nebo to tak maj vsechny lapiny?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2016 08:15
- Nahlásit

Xerxová
tahle je nadherna a vubec cely skotsko je bozi!

jinak teda my videli v anglii duhu furt, tolik sem jich za zivot nevidela

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2016 08:31
- Nahlásit

cernejcaj
no co pisou tak nektery lapiny blafaj dost a nektery skoro vubec holt mlady neustaleny plemeno
Lokiho podeziram ze se bud boji ve tme a nebo to prehani a blafe na srnky a prasata co chodej v noci az na druhy strane louky za barakem asi spis to protoze blafe furt tim smerem
Xerxova
zivy zvonek mi nevadi naopak mi vyhovuje navic takovej jako Dorin kterej i pro nas na zahradu dojde kdyz tam neslysime ten skutecnej
ale Loki fakt je schopnej blafat hodiny v kuse zacal s tim ted tak doufam ze po par servanich to pochopi ze je to nezadouci jinsk me svihne

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2016 08:42
- Nahlásit

Maya
tak snad mu to dojde, jedna vec je kdyz vyleti a druha kdyz je zazrak kdyz nesteka

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2016 08:51
- Nahlásit

cernejcaj
tak on nastesti pres den steka normalne jen kdyz jde nekdo kolem a tak to stekaj s Dorinem spolu
ani nemukne kdyz vidi treba obojek nebo nekdo prijde to blafe jen Dorin
ale padne devata vecer a zacne jecet vzadu na zahrade
teda jecet on ma kupodivu hodne hlubokej hlas a ne ten spici jecak ale tim spis se to nese -D

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2016 09:27
- Nahlásit

Maya

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2016 09:51
- Nahlásit

birma
maaaaam skinnersky... no vzala sem si 40 a ne 39 jak si psala ze je mas tak jako natesno ve tvy velikosti a sou tak o centak delsi, jako nic co by vadilo ale jinak zajimavy a tim ze sou trochu elasticky tak supr

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2016 10:16
- Nahlásit

cernejcaj
to jsou ty zavinovacky?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2016 10:51
- Nahlásit

Maya
jj ty ponozky s drsnym spodkem. je dobry ze je to maly a skladny a narozdil od ponozek se v tom da dojit na autobus

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2016 13:19
- Nahlásit

kdyby to nekoho zajimalo tak nemecky Amazon uz nabizi dipravu k nam zdarma nad 39 euro nebo tsk nejak coz je super

birma
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2016 14:17
- Nahlásit

cernej caj
maaaaam skinnersky...
supeeer!
já mám ty původní taky větší a tedy lepší než menší

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2016 14:23
- Nahlásit

birma
tak sice trochu po sezone, na to ze psali do konce srpna ale tak jeste se treba uzijou a kdyz ne, budou do pristi sezony

Maya
hm to ani nevim ze existuje

birma
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2016 16:51
- Nahlásit

cernej caj
článek, co by se ti mohl líbit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2016 17:43
- Nahlásit

birma
jeee, ten je paradni a libil

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2016 18:38 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

zatim bez popisku jedno tema 100x jinak ve trech variacich

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2016 18:46
- Nahlásit

čaj mně se líbí moc tahle - ten racek a z vln se vynořující hlava tulení... Ale všechny máš hezké - i ten Londýn

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2016 18:50
- Nahlásit

Xerxová
dik, me na tehle fascinuje, ze ten tulen, ac rozmazan se tvari uplne jak ferina kdyz se ji neco nelibi, pripleskne usi k hlave a zakouli ocima ze ji de videt belmo smer cumak

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2016 19:52
- Nahlásit

cernej caj
moc pěkný

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2016 20:03
- Nahlásit

kachna_
dik

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2016 20:15
- Nahlásit

cernej caj
fotky krásný, už jsem chválila na fb a moře skvěle naofcený

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2016 20:16
- Nahlásit

tak Loki už umí tři přihrádky, dneska se naučil i tu provázkovou, to jsem mu musela teda nakonec zaháknout za zub, aby pochopil, protože rada z návodu nefungovala, ještě zbejvá šuplíček

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2016 20:26
- Nahlásit

maya je šikovnej. Night by spolknul šuplíček Ba ne - kecám, on všechno rozkousané vyplivne. Ale myslím, že by šuplíčky otevřel násilím

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2016 20:32
- Nahlásit

Maya
skoda jen, ze ten vychod slunce byl ZA mrakama

tak to je sikovnej, za chvilu ti bude chodit vybirat spajz Ja mam pro tebe uz od minulyho tydne zabalenej ten mlejn, ale nemam kapacity, ale myslim na to...

<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání