Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2016 21:59
- Nahlásit

cernej caj
mlejn nespěchá, stačí až budeš mít cestu někdy na poštu, otvírat špajz doufám nebude neb učit ho otvírat dveře by mě nenapadlo ani ve snu, to uměl Aran a to peklo s tím
Xerxová
no Najt by to spolknul asi celý a nebo by to rozšlápnul Loki to taky má snahu ohlodávat, ale ono je to naštěstí docela bytelnej plast

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2016 22:01
- Nahlásit

teď jsem se dozvěděla, že prej švédský lapphund je more active and not so soft než finský, to musí bejt teda ještě větší psycho

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2016 23:00
- Nahlásit

mikiny s tlapičkama
http://www.mara-el.cz/mikiny-s-vysivkou/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2016 06:45
- Nahlásit

Maya
jo to maj na fleru i znam, 2x sem jim psala ohledne mikiny, dvakrat me vyignorovali bez toho ze by vubec napsali ze nemaj cas nebo se ozvou pozdeji takze sou to veci paradni ale nikdy nekoupim

jo komu vypadl telefon asi v autobuse? du do divadla, mam novy kalhoty se sekace, maj melky kapsy a asi pri sednuti mi vypadl telefon, zjistila sem to az kdyz sems e chtela podivat, kolik je hodin

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2016 08:08
- Nahlásit

cernejcaj
ty jo tak snad se najde zavolej dopravci treba ho nekdo dal ridici kdysi se takhle znamy vratila taska
zapomenury destniky cepice a rukavice u nas davaj v buse na takovy misto mezi sedacksma je tsm toho furt mraky a lidi si to rozeberou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2016 08:11
- Nahlásit

Maya
jojo, uz sem volala na dispecink a podle spoje si najdou ridice, vim kde sem sedela tak se uvidi.

jenze u vas to mozna de, u nas je tolik autobusu, ze se muze stat ze tyden nepojedu s tim stejnym, kdyz nejezdim porad ve stejnym case...

v kazdym pripade sem si uz obepsala dva inzeraty s telefonem co se mi libi, takze uvidime a operator mi muze dat v poho novou simku se stejnym cislem.

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2016 08:19
- Nahlásit

cernejcaj
tak u nas taky jezdi hodne busu ale vetsina lidi jezdi vetsinou ve stejnou dobu
nova kniha tu si asi koupim a nebo napisu jeziskovi
http://www.kosmas.cz/knihy/209002/stingl-miloslav/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2016 08:28
- Nahlásit

Maya
nojo, to u nas taky jezdej vetsinou furt ve stejnou dobu ale zitra rano s nim urcite nepojedu, spis ve ctvrtek az pojede a odpo tezko rict... tak uvidime, zda se ozvou z dispecinku.

jee, ta vypada dost dobre. ja sem si uz jeziskovi napsala uz o knizku co se k ni da proklikat z toho birmy clanku, takze ale su zvedava jak budes referovat

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2016 08:32
- Nahlásit

Maya
http://www.kosmas.cz/knihy/209002/stingl-miloslav /
hele a to víš, že Jana Stinglová od špiců je jeho žena?

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2016 08:33
- Nahlásit

cernej caj
no ja uz jsem si jeziskovi napsala asi o deset knizek takze tuhle si asi budu muset koupit sama
a taky mam z antikvariatu objednanou tu Lod do Gronska, ale je to uz par dni a vubec se neozvali, tak nevim jestli dorazi, z toho minulyho nakonec napsali ze ji nemaj
knizku s fotkama si rada prohlidnu ale mit ji nemusim

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2016 08:35
- Nahlásit

kachna
fakt? tak to teda nevim

HaZa
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2016 08:37 - Změnil/a: HaZa
- Nahlásit

cernej caj
psala ohledne mikiny
sežeň si mikinu a tlapky ti tam nechám za pár korun vyšít ;)
edit: kupuji tady http://www.ok-moda.cz/zeny/mikiny/pres-hlavu-s-kap uci/damska-mikina-kangaroo-adler-408.html?id=12156 -28-5-487-1&barva=1556
nebo flees http://www.ok-moda.cz/zeny/bundy//damska-fleece-bu nda-jacket-280-adler-504.html?id=8464-28-54-54-1&b arva=1585
zn. Adler je vyzkoušená ....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2016 09:10
- Nahlásit

Maya
tak ja stejne nevymyslela co za darky jinyho prihodila sem do seznamu i tu tvou, ja teda puvodne myslela ze ta moje je text + fotky, takze proste knizka s fotkama, budu to muset jeste prehodnotit

HaZa
diky, jo adler znam, ale ono to byla mikino potreba loni a uz sem ji vyresila jinak koupi jine mikiny, ale docela me to zamrzelo ta ignorace z jejich strany a i tak obcas v hodnocenich to je tak 50:50...

HaZa
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2016 09:21
- Nahlásit

cernej caj potreba loni
loni jsem ještě tuhle švadlenu neznala ... ale kdyby náhodou jsi něco potřebovala tak písni ;)
jinak šije také hezké obaly na očkováky a ledvinky na pamsky ....

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2016 09:22
- Nahlásit

cernejcaj
a ted jsem zjistila ze uz vysel druhej dil Posledniho laponce
toz asi udelam objednavku a budu mit co cist do vanoc

pc nam zere doklady toz nemuzu nic delat a samo v it nikdo neberr tlf takze muzu klidne objednavat knizky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2016 09:25
- Nahlásit

HaZa
aha, tak to mozna me zajima ma nejakej web nebo fb? ledvinka (i kdyz ne primo na pamlsky) by me celkem zajimala

Maya
ja uz si na bazaru vykomunikovala novej telefen, chci at funguji murphyho zakony

HaZa
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2016 10:03
- Nahlásit

cernej caj web zatím nemá, na fb je ... písnu ti tam na ní odkaz

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2016 10:17
- Nahlásit

HaZa
dik

tak telefon uz je na ceste minimalne ho muzu vymenit za ten druhej, co mi tak nevyhovuje takze financni ztrata nebude moc hrozna

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2016 10:18
- Nahlásit

cernejcaj
tak budes mit dva telefony nebi teda tri se sluzebnim?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2016 10:34 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Maya
no
aktualne jich mam vic, mam starej sluzebni, byl za 130kc a za to gps s mapovyma podkladama nekoupim, pak mam muj normalni kterej nechavam doma kdyz nekam jedu, kdybych ho ztratila at neprijdu o muj paradni luxusni telefon + mam od muze nejakej udesnej dvousimkac kde mam jeste svoji druhou volaci simku a pouzivam ho akorat na zvoneni do postele nebo na vandry, ted se sluzebnim cislem na nej nemam moc uziti. ale jo, su mobilni velmoc

edit: zas kdyz uz nejakej ztratit tak lepsi ten cestovni na to urcenej, kterej si na ty cesty beru prave proto, ze kdyz, nebude to bolet. Jen je smula ho ztratit cestou do prace

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2016 11:48
- Nahlásit

nenasli...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2016 12:18
- Nahlásit

tak si zablokuj simku...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2016 12:23
- Nahlásit

už je zablokovaná. Ale podle mě když někde zvoní znamená, že musí bejt prostě v tom buse, ale možná zapadenej mezi sedačkama a zvoní do polstrování tak není slyšet... (případně mezi sedačku a stěnu busu, tam je tak akorátmezírka kam placatej telefon pěkně zapadne a nepropadne na zem...
kdyby ho totiž někdo našel, tak 1) sim vypne, zahodi a ukradne telefon 2) je tam milion neprijatech hovoru z firemniho cisla, bud by to vzal nebo zavolal zpatky...

akorat na to mam navazany i bankovnictvi, takze dokud nebudu mit novou, nemuzu zaplatit ani ucty

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2016 12:48
- Nahlásit

zpristupneni amaterske jeskyne v listopadu

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2016 13:01
- Nahlásit

čaj a nemohl ti vypadnout už doma ??

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2016 13:16 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Xerxová
no ja si ho dala do kapsy, vzala klice a sla z domu. Navic muz ho doma hledal + prozvanel a to by zas musel byt hluchej a slepej aby v nasem mini byte nenasel mezi stolem a dverma od domu telefon... navic ta kapsa je blbe v tom ohledu ze kdyz si sednu, tak nezustane pripleskla jak u rifli ale jakoby se otevre a ten telefon musel vyskocit ven pri sednuti = otevreni kapsy. pri stani ci chuzi tezko mohl prekonat gravitaci a sam vyskocit na zem bez toho aby to bylo slyset. (holt proste prvni den novy kalhoty a zrovna musi mit dementni kapsu

muz sel az k zastavce se podivat. jediny vysvetleni logicky je, ze pri dosednuti v buse se ta kapsa otevrela a telefon zapad mezi sedacky, proto ani nebylo nic slyset. duvod, proc ho ridic nenasel muze byt ten, ze ho prehlidl, nekdo ho ukradl a nevypnul (coz je malo pravdepobony) a jeste zkusim zavolat na informace na nadrazi, jestli ho tam treba nekdo nedonesl - nedonesl.

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2016 14:14
- Nahlásit

cernejcaj
tak se zkus domluvit s tim ridicem nekde na konecny kde cekaj jestli by te nenechal prohlidnout sedacku kde jsi sedela

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2016 14:29
- Nahlásit

Maya
no to by asi nechal ale do hodonina asi kvuli tomu jezdit nebudu, ze jo navic nevim, jak presne jezdi, coz by mi asi na tom dispecinku rekli ale mela bych s nim jet ve ctvrtek a kdyz du dneska do divadla, zas kvuli simce a stary nokii z bazaru si nechat propadnout listky za 800 s tim, ze do konce roku uz se na to predstaveni nedostanem, protoze je vyprodany se mi uplne nechce, kdyz navic ta sance tam je minimalni... on to muze do brna stihnout otocit 3x za den coz taky neni moc takze az pujdu z prace tak beztak ten ridic uz bude mit padla dneska

birma
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2016 14:31
- Nahlásit

cernej caj
listky za 800 s tim, ze do konce roku uz se na to predstaveni nedostanem, protoze je vyprodany
na co jdete??

birma
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2016 14:35
- Nahlásit

já budu mít značně kulturní příští týden napřed se chystáme na vernisáž Bářiny výstavy, potom na přednášku o Švédsku (zas budou mluvit o Sareku i dalších parcích, tak třeba nalomím doprovod, abychom tam příští rok vyrazili) a pak nás čeká ještě nějaký ze severských filmů - zatím to vypadá na Stoletého staříka, ale já bych šla i na Akce Arktida
a už se na to fakt těším

<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání