| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2016 20:30
- Nahlásit
birma
nemám potuchy jak se to opravuje
cernej caj
no tak já kolikrát ani sebou nemám mobil natož gps ale tak tady v okruhu 10 km trefím domů i když se ztratím
doufám, že jste si užili tuleně a fotka na fb jen jedna????
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2016 20:33
- Nahlásit
my měli dneska naplánovanou procházku kolem ohrady z koňma a jeden kůň byl uteklej a blokoval cestu, požíral tam nějakej keříček, tož se psama jsme se teda neodvážili plížit se mu za zadkem, tak jsme nakonec museli jít jinou kratší trasu
A Loki s novou hračku, zvedací čumákem se naučil hned
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2016 20:46
- Nahlásit
Maya
nemám potuchy jak se to opravuje
vpravo dole na mapě máš tlačítko "nahlásit chybu"
Loki s novou hračku, zvedací čumákem se naučil hned
Loki je borec! Na zbytek by to chtělo asi nějakou nápovědu, vypadá to dost složitě
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2016 21:17
- Nahlásit
birma
on je u toho nějaký návod, ale v anglině, tak to budu muset prostudovat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2016 22:34
- Nahlásit
tulenu bylo fakt desne malo, teprv se zacinaji rodit a sou hodne daleko od povolenych cest. kdyz by jich bylo hodne, byly by uz po cely plazi, takze fajn na foceni ale takhle od nas byly hrozne daleko.
mela sem kvuli tomu tele objektiv ale fucel tak hrozne silnej vitr, ze mi to s fotakem hazelo jak s hrackou a zkus udrzet rouru o 40 cm delky (sklo + slunecni clona pac lilo tak at sklo uchranim trochu od fleku) kdyz ten vitr clouma s dospelym clovekem. vetsina fotek je rozmazana, to pobrezi mohlo byt treba 50m daleko takze pouhym okem to vypadalo jako sutry a az z fotky jako jeee tuleni
ubytovani na venkove paradni ale nwco nam huci vedle pokoje asi cerpadlo takze budu zas celou noc vzhuru. hlava toho tresti fest
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2016 09:48
- Nahlásit
čaj je škoda, že jste jeli tak brzo... Sice by bylo víc lidí, ale bylo by víc tuleňů.
My opět dali přeshodinovku lesní - aby byl spokojen pes i moje MUDra Je krásný podzim
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2016 10:56
- Nahlásit
taky jsme se byli projít. Největší náplň vypadala takhle
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2016 10:58
- Nahlásit
xerxova
a je uz lip?
penzion v keswicku takovej domackej, vsichni tady takovy jak nam rikala ucitelka "slusni" objednala sem si k veceri hunter's chicken a sla platit chicken hunter takze mam novou prezdivku. za penzionem more takze bozi ranni prochazka, az nazpatky u penzionu sem potkala pani se psem a fotografa takze luxusni prochajda na dobiti baterek a pak prava anglicka snidane, dokonce meli gluten free toasty prestoze nevedeli predem takze luxus a diky posunu odletu z 6h na 3 uz nic nestihnem
ohledne terminu to bylo slozity pac to slo ted urcite a jindy byl problem i kvuli ridici. vcera musel odritit pres 200km takze kolega vuyzil sluzeb kamarada co se zivi jako ridic a v praci mu i pujcili auto pac jinak to tu odridit na ty levy strane a taky mohl muz a zas dovca s muzem s malo tulenama je lepsi nez bez muze s vic tulenama
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2016 11:02
- Nahlásit
cernej caj
Tyyy jo, to jsem nevěděla, že jel i muž, tak to je super, že jste se podívali někam spolu
Procházku na pobřeží úplně závidím, musela to být nádhera.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2016 11:09
- Nahlásit
birma
plavacek
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2016 12:03
- Nahlásit
4aj tak to jo - pokud to jinak nešlo, tak to nešlo. Tak alespoň nějaká tulenítka jsme viděli a moře studené viděli... Britskou pohostinnost mám ráda - taková příjemná, nevnucující se, ale ochotná a usměvavá.
Birma Adam je cvok I když Najt dneska nějak nevybral přechod přes potok a zahučel do tůně jen to žbluňklo Ale hřbet a hlava zůstaly suché...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2016 12:11
- Nahlásit
A takhle já jsem chuděrka utiskovaná. Nechápu, že nemůžou využít vedlejší volnou postel a musej spát na mně...
Xerxová
Áda si tam dal dobrých 10 minut. Jen pak potřeboval tryskat
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2016 13:17
- Nahlásit
birma tak Night má potřebu trýskat ani nemusí být mokrej... Jen už o něco míň chodí po zadních
A pozor !! - dneska krásně klusal vedle mě na veřejné komunikaci (kus za vraty). Zdá se, že konečně pochopil, že s paničkou se neutíká pouze na trase kompost - vrata ... ale pokud vytáhne tkaničku výstavní, tak i jinde
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2016 14:03
- Nahlásit
napsala sem sahodlouhej prispevwk a zmizel tak
birma
my to mame naipak kdo uhne z postele tomu je zabrqn flek a uz se nevwjde
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2016 14:08
- Nahlásit
Xerxová
Night má potřebu trýskat ani nemusí být mokrej..
To Áda někdy taky, ale většinou aspoň ne na vodítku, nebo jde nějak rozumně zastavit. Teď byl úplně vtipnej, protože chvílema dokázala hlava ovládnout přední nohy, aby zpomalily, ale už nedosáhla na zadní, takže ty stále zrychlovaly
krásně klusal vedle mě na veřejné komunikaci (kus za vraty). Zdá se, že konečně pochopil, že s paničkou se neutíká pouze na trase kompost - vrata
Supéééééééééééééééééééér!!!
cernej caj
kdo uhne z postele tomu je zabrqn flek a uz se nevwjde
Furt mi to přijde lepší, než když já neuhnu a oni mě stejně vytlačej
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2016 14:09
- Nahlásit
birma
no tim jen naznacuju ze je zajimavy jak to ma kazdy zvire jinak
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2016 17:07
- Nahlásit
birma
cernej caj
Vendulka takhle občas spávala s někým v posteli. Tchyně také jednou byla poctěna a popisovala to zhruba takhle:
"No, tak jsem si myslela, že jí prostě shodim. Asi po dvaceti minutách jsem dosáhla toho, že se pohnula. Pochopila jsem, že jí prostě neshodim"
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2016 17:38
- Nahlásit
jo no s vokounem je to dost odobny
pokud nepadnu za vlast, budou vecer nejaky fotky... cil c.1 je vecere a psiska
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2016 17:51
- Nahlásit
čaj jasně že psiska mají přednost A večeře koneckonců taky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2016 18:00
- Nahlásit
Rrumstajn,
mam takovej dojem, ze na me nekdo plivnul bacila. Venku chcije a chcije - deda Komarek v tv je akuratni porad.
cernej caj
To uz ficite zpatky? Na fotky se tesim, pesany vam hlidal kdo?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2016 18:11
- Nahlásit
Fifi já neplivala Fakt nee. Buď ráda, že prší - vždyť jsi po deštíku toužila Tedy tvoje studna. Už Křemýlek končí ??
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2016 18:17
- Nahlásit
fifi
nojo, jen takova rychlovka, moc casu tam nebylo a i financne teda to tak stacilo. i kdyz par dni navic bych se nezlobila ale jako ochutnavka to bylo zajimavy a pokud bysme chteli byt dyl, tak uz jen na vlastni pest ale taky sme dostali nabidku v pulce srpna a to uz se dovolena hleda blbe kdyz mas vetsinu uzitou a zbyva par dni na vanoce
tatinek jezdil kazdej den k nam je nakrmit, zkontrolovat, pomazlit.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2016 18:24 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Xerxová
Buď ráda, že prší - vždyť jsi po deštíku toužila Tedy tvoje studna
To jo, ja jsem rada, protoze podle predvcerejsiho mereni je studna uz proste na dne, doslova. Kremyl zvolna konci, Pruhy se trosku zklidnujou, ale porad to je na palicu.
cernej caj
tatinek jezdil kazdej den k nam je nakrmit, zkontrolovat, pomazlit.
Tak to bude velevitanicko, teda. Aspon jste vyrazili spolecne, novy zazitky a zkusenosti...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2016 18:37
- Nahlásit
Fifi tož přeji ať už to hárání vezme rychlý konec. Musíš z toho být mrtvá (a Pruhatec pochopitelně taky). Být stále v maximální pohotovosti a ještě když ti není dobře...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2016 19:08
- Nahlásit
Fifi
tak snad se studna da do kupy pres zimni a jarni sezonu, a at je brzo lip!
jojo,bylo vitanicko paradni se zabahnenyma tlapama uz se valej v postylce
Xerxová
a uz se citis lip aspon?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2016 19:24
- Nahlásit
Čaj mně je dobře, jen až do pátku mám prášky a tak se budu snažit trochu šetřit... O víkendu nebyl žádnej výlet - jen takové ty delší procházky... Ale psisko se tváří spokojeně - vylítal se v lese, popracoval na zahradě, občas jsme si šli zaklusat (to teda funím víc než obvykle ... to je fakt)... Holt oddychový víkendík (a to jsme si mysleli, že když tu nebudou Trpajzlíci ani nikdo jiný, tak že bude dlouhej vejlet)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2016 19:56 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
su desne nestastna protoze sem vyfotila tech fotek maaaalinko a k tomu jich je vetsina nepouzitelna. jak sem uz psala, fucelo ze to cloumalo i se mnou, natoz s fotakem, prselo a navic sem ze zacatku fotila s blbym nastavenim nez sem si toho vsimla takze prakticky zadny fotky...
na druho ustranu, pouhym okem treba ta skupina tulen vypadala jako sutry a jakztakz rozeznat sli jen ti ve vode, takze zas v tomto ohledu fotak lepsi nez oko
xerxová
tak to je dobře, že se ještě budeš šetřit, a snad po dobrání atb už to bude OK.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2016 20:05
- Nahlásit
čaj na to, za jakých podmínek (ty vlnky jsou výmluvné) jsi fotila - a na jakou vzdálenost jsou fotky krásné. Ploutvonožci hezcí. My letos viděli tyhle tvorečky válet se při odlivu u silnice na Holy Island - ale fotky nemáme, neb se tam nedalo zastavit.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2016 20:15
- Nahlásit
cernej caj
mně se ty fotky mooooooooooooooooooc líběj!!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2016 20:32
- Nahlásit
Xerxová
Dík, i muž mě tím uklidňuje ale i jako procházka po té pískové duně porostlé trávou i s mořem, to bylo super.
Tak to jste si je taky pěkně užili měli tam dobrovolníky a pár takových těch tabulí víte že, bylo to hezký a na druhou stranu dobře, že tam měli ohraničený prostor, 1) lidi nemaj soudnost a lezli by čsto kam nemaj 2) takovej rozlícenej tuleň může být dost nebezpečnej
birma
tak tohle sou nejlepsi, co mam, takze ja su s nima za danych podminek taky spokojena, ale mrzi me, ze je 90% odpadu
ps: vylet asi dam vedet podle situace a jak budete davat sraz, spis to nevidim ale muze se to jeste zmenit.
|