Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2016 10:40
- Nahlásit

cernej caj
budes moc v praci? nebo kamarad si to chce zkusit
No bude pár dní u nás a když budu v práci, tak tim ušetřim svůj čas a jeho zaměstnám. Navíc Adam ho miluje.

kachna_
prostě onáhubkovat ho nejde?
No kdyžtak mu ho dám s košem, když to jinak nepůjde. Jen mi to přijde líto, že zrovna teď musela nastat regrese... Jako já s tím problém nemám, protože si ho přečtu a v klidu se všemu vyhnem, jen mi to vadí, že mám místo hravýho a pracovitýho psa hovado, co mi skoro nevěnuje jedinej pohled. On je zvyklej na svýho bezproblémovýho psa a asi to bude pro něj krapet šok...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2016 10:44
- Nahlásit

birma
tak to je super, tak snad nebude za dementa

birma
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2016 10:50
- Nahlásit

cernej caj
no mám z toho trochu hrůzu, protože mi došlo, že na dlouhý procházce vlastně beze mě Adam ještě v životě nebyl. Nejdýl právě s Petrem na lidma opuštěný Šumavě, když si byli na půl hodinky zaběhat...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2016 10:53
- Nahlásit

birma
to urcite kluci spolu zvladnou a nejhur proste priste vybavis tim nahubkem a bude

birma
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2016 11:00
- Nahlásit

cernej caj
no budou muset
představa, že půjdem spát nad ránem a já pak ještě budu vstávat venčit, kdyýž on nebude mít na den žádný velký plány, se mi nelíbí

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2016 11:23
- Nahlásit

birma
jestli má auto, tak ho vyšli venčit někam, ne? Třeba zrovna Lahovice už by mohly být cyklistů prosté, ve všední den i ten krpál na Dolní Břežany na opidum...

birma
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2016 11:41
- Nahlásit

kachna_
přijede vlakem, k nám nemá návštěva autem šanci
já jim jsem schopná naplánovat i u nás celkem bezlidnatý místa, ale furt se tam musej dostat a pořád se někde může někdo vynořit (a to všude) a na to je lepší, když se Adam chová normálně a ne když má v hlavě úplný vzduchoprázdno...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2016 11:45
- Nahlásit

birma
no tak urcite to nejak spolu zvladnou kes taky zvladla vyvencit moji hysterickou bestii

birma
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2016 11:58
- Nahlásit

cernej caj
budu jim muset věřit Fakt je, že asi nehrozí, že by ho Petr neudržel, jenom ho nesmí podcenit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2016 12:06
- Nahlásit

birma
presne

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2016 12:51
- Nahlásit

birma
jj, proto furt se tam musej dostat jsem se ptala na to auto.
Jé, jsem si vzpomněla, v neděli jsme byli venčit s kamarády, jejich dětmi a božím čtyřměsíčním berňátkem (štěně je prostě boží, vyrovnaný, klidný, veselý, neřešící no prostě akorát pro ně) v lesích, nízkých borových, takže jsem Máju přivolávala a za chvíli slyším kamarádova dvouletá dvojčata "Baty, Májo". No jsem zvědavá, jak dlouho jim to vydrží

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2016 13:06
- Nahlásit

kachna_
treba te prekvapi a mozna taky ne, no

du dneska na masaz, uz se moooc tesim, sem nebyla snad 3 mesice a uz nemuzu otacet hlavou vubec na pravo a ruka uz se chysta upadnout, tak doufam,z e me do vanoc zas da do late

a desne touzim po vyplate, mam 14.20 na uctu

birma
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2016 13:27
- Nahlásit

cernej caj
mam 14.20 na uctu
já měla už i 4 koruny tenhle měsíc, teď zrovinka 195 a potřebuju botky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2016 13:36
- Nahlásit

birma
zimni nebo dalsi chodici? no doufam,ze to prijde brzo, nejhur zitra

sem si objednala novy kalhoty na bazoru za 250 ("novy") tak doufam taky, ze prijdou, protoze ty stary rifle se me snazi v praci prepulit celej den

birma
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2016 13:38
- Nahlásit

cernej caj
zimní společenský. Moje kozačky to loni po 15 letech věrné služby definitivně vzdaly

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2016 13:44
- Nahlásit

birma
tak to slouzily celkem dlouho tak at poridis, ja sem po poslednich letech kdy sem chtela kozacky naznala, ze zustanu u nizkejch a koupila sem vlvneny navleky

birma
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2016 13:51
- Nahlásit

cernej caj
já asi nepůjdu do kozaček, ale už prostě nemám nic slušnýho chci červenou, aby mi to šlo hezky k sukni

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2016 14:01
- Nahlásit

birma
no taky sem byla v divadle v keenech, doba je zla ale tuhle mi rikala jedna prodavacka z RP ze keeny maj vychazkovy boty sirsi nez turisticky

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2016 14:14
- Nahlásit

vy jste asi moc narocny ja jdu a koupim zimni boty ne pravda taky jsem si jedny letos objwdnala na netu
ale nejpohodlnejdi boty letoska byly omylem koupeny kotnikace v MaS nejaka znacka Footprint nebo tak nejak

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2016 14:15
- Nahlásit

Maya
ehm... ja jdu a zjistim, ze mi sou uzky. Kdyz mi nejsou uzky (mluvim o vysokych botach) tak mam tlusty lejtko protoze jak su mala tak mam tu tlustou cast niz no takze mam uz asi 3 zimy ty boty z pracovnich potreb a uz je musim o vikendu vytahnout, namazat

co je mas to nevim?

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2016 14:40
- Nahlásit

cernejcaj
ja vyssi nez kotnikace nekupuju takze lejta neresim ale mela jsem jednou omylem od Bati ty cesky Wienbrenner nebo tak nejak a ty byly do pul lejtek snerovaci tudiz si to muzes sesnerovat jak chces blby akort ze nemely zip tak se do toho clovek sneroval pul hodiny
Marks and Spencer

kovova klika od kanclu uz mi nekolik dni z jedny strany dava strasny rany, jak se toho zbavim???? ja chci taky obcas odejit z kanclu bez bolesti

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2016 14:45
- Nahlásit

Maya
sahej na ni gumovou rukavici

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2016 15:10
- Nahlásit

cernejcaj
ano dekuji za radu tech tu mam v kanclu plnej kybl

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2016 15:18
- Nahlásit

a tak ty pohodlny boty nejsou footprint ale footglove

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2016 17:32
- Nahlásit

mně bude blbě... Babča mi přinesla mísu ořechových martinských rohlíků. Ještě teplých...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2016 18:04
- Nahlásit

mnaaaaam, dej si i za me a doufam ze uz jinak je ti od anguny dobre?

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2016 19:53
- Nahlásit

Xerxová
taky bych se přežrala
cernej caj
došla mi ta Stinglova kniha, jako parádní výpravnej kousek, jako dárek by to bylo super, je tam obr mapa s trasama, Stinglův pas s vízama a tak, dvd, cd a celá knížka na křídovým papíře 500 stran, takže těžká jak kráva a celý je to v takovým tlustým papírovým obalu, půlka knížky fotky a mapky

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2016 19:57
- Nahlásit

a došly mi knihy z jednoho antikvariátu, takže mám to Laponsko
z druhého antiku napsali, že nemůžou najít tu knihu Vzlety lidstva, tak doufám, ž enajdou, shodou okolností jsem jinde četla, že ta Suttnerová, co jí napsala, byla baronka rozená Kinská a dělala i sekretářku Nobelovi a pak si vzala toho barona Suttnera přes odpor rodiny neb ona byla zchudlá Kinská , těch knih v podobném duchu napsala víc a prej byla hodně slavná spisovatelka

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2016 20:55
- Nahlásit

Rrrumstajn,
kdepa se placati pani domaci, uz ji slehlo z Talire?
Xerxovic
Nemate ted tu bonitaci o vikendu? - snad si to pamatuju dobre, kdyztak drzim palce cernemu klokanovi, at se hosik krasne predvede a nezmrznete tam!

U nas prvne letos drobne nasnehalo k ranu, ale vse je uz davno roztaty, lijavec pres den byl. Pruhy dneska byly vpusteny do pokoje s Kremylkem, ti dva si tak strasne chybi navzajem, rasit se a hlodat si hlavy... Nicmene Trololo melo stale jeste ponekud jine zamery, takze i pod dozorem maji prozatim utrum. Zitra uz bude urcite lip, protoze coby hodna pancicka privezu pulku prasete, to se hned pozornost pazravce upne k jinymu zdroji.
Tim padem budu ale asi mit vsechny prsty zase porezany, radsi tedy popreju krasavej vikend vsem uz v predstihu.

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2016 22:01
- Nahlásit

Fifi
to si teda dají pejskové, budou i nožičky a ouška?
Paní domácí se mihla vedle a sem nezaskočila, tož douám, že jí z Talíře už nehráblo

tohle sem taky určitě v brzké době doleze, doufám, že nebudou lustrovat i czpsa
http://ekonomika.idnes.cz/admiral-zkousi-nacenovat -pojisteni-podle-facebooku-fha-/eko-zahranicni.asp x?c=A161109_181823_eko-zahranicni_rny

<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání