Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2016 19:30
- Nahlásit

Maya
To zni dost hrozne, fakt prdola malej, at je mu brzo lip! Muze s tim zrat? Ono i napit se bude asi problem, vid.

birma
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2016 19:41
- Nahlásit

Adam má nějakou pidibouličku mezi prstama. Na osinu to (snad) nevypadá, možná nějaká ranka stará, který jsem si předtim nevšimla. Našla jsem to teď, protože si to blemcal dost cílevědomě. Kdy jindy taky mít něco takovýho než tejden před táborem a 14 dní před štafetou, na kterou musíme natrénovat, že jo. Teď mám strach ho i vzít na plánovanou zítřejší půldenní procházku, aby se mu tam něco nerozjelo :/

Maya
chuděra

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2016 19:50
- Nahlásit

birma
Tak mu to radne prohlidni, vypreparuj, vyplachni - treba jen nejakej trn? Osina to nesmi bejt, hnusavka jedna.

birma
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2016 19:57
- Nahlásit

Fifi
prohlídnuto, zkusila jsem vymáčknout, co v tom bylo, ale jenom krev, žádnej kousek, osina ani nic podobnýho mi nejde nahmatat, fakt nevim. teď jsem ho nechala, ať si to vyblemcá, když jsem to otevřela a pak to asi něčim máznu nebo vezmu aspoň betadinou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2016 20:06
- Nahlásit

maya
tak at mu to zabere a snad bude brzo po zanetu!

birma
tak at adamek taky nema nic hroznyho a na tabor bude ok

dneska 25,5 km, kamarad si s ferinkou i zabehal takze si i zatahala (holt to vim, ze tahne jen v behu) a vylet paradni, jen sem nekde ztratila kosik. nastesti miz byl vyjimecne soma tak pro nas zajel a jeste sme sjeli do brna pro novej kosik, akorat nemeli ten starej stejnej ale ten novej je trosku delsi ale to snad v pohode. blby ze mwla timuv a ten byl trochu vetsi, ale tak snad sem to odhadla dobre. ten jeji by tim na cumak nedal a pak bych se s nim nemela jak dostat do brna. vylet bozi!

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2016 20:06
- Nahlásit

birma
teda tak snad se mu to zahojí, to by měl zejtra asi lepší klid, když je to na pacce

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2016 20:07
- Nahlásit

birma
Ideal, kdyz si to otevrela, at si to dejcha. Proplachni mu to dukladne naredenou betadinou a je to, bude mit tapatko rano jak novy. Ja si musela po prijezdu z tabora placnout na jedno misto na noze ichtoxyl, neb jsem tam mela zarazenej trn. Stacilo pres noc pod naplast a tadaa, vyreseno.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2016 20:11
- Nahlásit

Night byl vcelku vzorný (akce 28 lidí). Děti (od plazivce po předškoláka) zná a oni jeho. Neřeší je - přiblízne a nechá být i když třeba hodně dítka řádí. Známé dospěláky přivítá nadšeně - ale ti vědí, co s ním. Ovšem jakmile cizí lidi se nad ním rozplývají... tak udělá hop a přiblízne jim nos. Naštěstí levituje aniž by se od nich odrážel nohama - ale stejně... Fajn je, že neleze do talířů (a že by možností měl), nekrade hračky (i když občas moc chtěl) a jediné mínus je, že chodil lemtat vodu z bazénku pro nejmenšího... ale prý bude mít lepší imunitu... pravila mamina.
Doma se teď napucnul a padnul...

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2016 20:11
- Nahlásit

aby bylo taky něco veselejšího

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2016 20:14
- Nahlásit

Maya držím palce, ať ATB zaberou a psisku se uleví

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2016 20:16
- Nahlásit

cernej caj
a vylet paradni, jen sem nekde ztratila kosik.
Jak se tohle povede? Ztratit kosik... Tesim se na fotky.
Xerxová
jediné mínus je, že chodil lemtat vodu z bazénku pro nejmenšího... ale prý bude mít lepší imunitu... pravila mamina.
Najtik?
Je uzasnej, mamut, ze se umi takhle kontrolovat s prckama. Poradna akce, tolika lidi.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2016 20:30
- Nahlásit

já neztratila košík (nenosíme ho - neb nepoužíváme hromadnou přepravu), ale včera jsem nenašla milovanou pětimetrovou stopovačku - používanou jako vodítko v místech, kde ho nechci pustit navolno a přeci jen mu chci nechat větší pole působnosti.

Naposled byla v Jizerkách v neděli. Sundávala jsem mu ji kousek od vesnice (objevili se houbaři a pejskaři) a vyměňovala za vodítko krátké... Asi zůstala v lese...
Tak jsme koupili jinou (plochou) - uvidíme, jak se mi bude líbit. Ale do Skotska ji mít musím - u ovcí mu 100% věřit nebudu - narozdíl od Bety - ta chodila i uvnitř ohrad (na turistických cestách) navolno. Ale to byla Betuškááááá

birma
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2016 20:31
- Nahlásit

cernej caj
dneska 25,5 km, kamarad si s ferinkou i zabehal takze si i zatahala
To muselo být super! Kde jste byli? Kdy budou fotky?

Maya
to by měl zejtra asi lepší klid, když je to na pacce
To asi jo, i se mu teprve teď dohojujou puchejře na ťapátkách (ale u těch si jsem jistá, že ho nebolej), jen mě štve, že tenhle týden jsem na něj fakt neměla čas, takže měl tak 1-1,5 hodiny denně a chtěla jsem mu to zítra vynahradit... Asi ho vezmu odpoledne aspoň k nádrži, jestli nebude kvést, tak se vyplave a noze to neublíží

Fifi
už se to zas zatáhlo, je to fakt mrňavý, nevim, jestli nejsem hyperprotektivní a neřešim něco, co si to ani nezaslouží... (on se teď tváří, že o tom ani neví, při pohybu mu to nevadí, fakt to možná přehánim)

Xerxová
Night byl vcelku vzorný (akce 28 lidí)
Je to borec!!!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2016 20:35
- Nahlásit

birma já jsem hrozná - ale drobná zranění na tlapkách vůbec neřeším a nechávám to na psiskách. Jasně že ne hluboké velerány (ťuk, ťuk - to se nám vyhýbá) - ale běžné šrámy - a nosí je ze skal a lesa relativně často

birma
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2016 20:43
- Nahlásit

Xerxová
šrám bych taky neřešila, ani ty puchýře neřeším, ale bojím se, aby to nebylo něco zapouzdřeného. A fakt nechci riskovat, že se mu to během týdne rozjede a zkazí nám to tábor, na který se vždycky těším celý rok a kde ten pes prostě musí být zdravý aby mohl běhat a týden na to máme ještě tu štafetu a tu bych taky nerada komplikovala.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2016 20:48
- Nahlásit

Xerxová
tak to byl vzornej, jako vzdycky a teda priste uz budou i neznami lidi vedet, ze dosahne vysoko

Fifi
ja ho mela v baglu misot na baglu (vetsi bagl dneska) a vzdycky sem ho musela vyndat, nez sem se dohrabala k misce a vode, takze se asi stalo to, ze sem ho vyndala a pak uz nevratila. zjistila sem to na 20tym km s tim, ze sme aspon poslednich 5 kosik nevyndavali

uz se nemuzu smat vero, ze ztratila kosik a jendou i voditko

birma
no mam zacit tim, ze sem na autobus vybehla o 2 minty pozdej a cestou sem si uvedomila, ze nemam fotak? takze sem volala muzi at ho rychle veme z policky a bezi ke dverim, ve dverich sme ho predali, ja bezim na bus a cumi na me otevrena krytka prazdnyho slotu na kartu

ale nebudu napinat, nosim nahradni kartu

birma
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2016 20:50
- Nahlásit

cernej caj

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2016 20:50
- Nahlásit

birma
trasa

birma
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2016 20:54
- Nahlásit

cernej caj
tak to už se moc těšim na fotky, vůbec to tam neznám

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2016 20:57
- Nahlásit

Xerxová
ale včera jsem nenašla milovanou pětimetrovou stopovačku
Jejej, to zamrzi. Treba ji jeste nekde objevis?
uvidíme, jak se mi bude líbit. Ale do Skotska ji mít musím
Vam uz se to blizi, vylet snu, budu zavidet tuze moc. Kdyby ti plocha nevyhovovala, tak ja mam svoji oblibenou 4m kulatou snuru, treba si vzpomenu, odkud.
já jsem hrozná - ale drobná zranění na tlapkách vůbec neřeším a nechávám to na psiskách.
Taky jsem hrozna. Akorat u Kremyla musim hlidat to jeji blemcani, protoze ona je schopna si hnatu rozhlodat fakt do masa, kdyz ji neco svedi, ma skrabanecek.
birma
Asi ho vezmu odpoledne aspoň k nádrži, jestli nebude kvést, tak se vyplave a noze to neublíží
Tak zrovna do vody bych ho netahala, i kdyby nekvetla... Ale tvoje vec. At se tlapatko rychle uzdravi!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2016 21:03
- Nahlásit

Fifi najít není kde - v autě není a v ruksaku taky nee. To jsou jediná dvě místa, kde by mohla být kromě předsíňového košíku na psí věci - kam patří. A vracet se do lesa asi nemá cenu

Jednou jsem na břehu potoka uprostřed Jizerek zapomněla skoronové vodítko. Taky tam zůstalo (o rok později tam nebylo ) - Betka šla zbytek výletu zcela svobodně a pak jsme jí koupili úžasné dlouhé přepínací vodítko. Na malá plemena psů s odlehčenou karabinkou. Bylo na čivavy a spol a největší potíž bylo malou karabinku nacvaknout na velký průměr oka na obojku. Chodila na něm do smrti - a štěník Night ho pak dotahal

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2016 21:07
- Nahlásit

Xerxová
tak obcas se zadari

birma
ochutnavka na fb a zbytek zitra, uz nemam silu na nic

birma
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2016 21:32
- Nahlásit

Fifi
Tak zrovna do vody bych ho netahala
já hlavně uvidim ráno, jak to bude vypadat. Třeba tam nebude mít už vůbec nic

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2016 21:37
- Nahlásit

Xerxová
včerejší houby na dnešní mejdan...
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2016 09:19
- Nahlásit

Xerxová
neverim tomu, ze tohle ste nasli za jeden den? to ja jeste za celej rok nevidela dohromady

birmaMaya
co pacienti?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2016 10:17
- Nahlásit

fotkyyy

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2016 11:56
- Nahlásit

cernej caj
Ha, čajíčku, když tě tu vidím, nenapadá tě něco, cokoliv?
Zdravím,
prosím pěkně, mám problém s kamarádovo BB Bold (netuším kde zjistit číslo). Kamarád dostal telefon, nejde mu na něm čeština, požádal mě o pomoc (narozdíl od něj aspoň trochu umím anglicky)
Čeština je v jazycích šedivá, neaktivní.
Chtěla jsem jí přidat, ale při stahování BB desktop Software se mi celý stáhne a potom na mě FF vybafne, že stahování selhalo a soubor se nespustí. OS mám Win 10.
Napadá vás, co bych tak mohla zkusit udělat?
Díky moc

Telefon je blackberry bold a přidání češtiny v nápovědě chce přes BB desktop software.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2016 12:04
- Nahlásit

kachna_
hm s tim nemam vubec zadny zkusenosti
tady neco ke cteni

jinak ohledne problemu se stahovanim - bud nekompatibilni verze, nebo zkusit jiny prohlizec. Pokud se soubor validne stahl, tak v historii stahovani je mozno se k nemu prokliknout do realnyho umisteni a zkusit pustit primo z nej a ne z ff.

odkaz na software pod windows 10

jinak teda bohuzel ani nikoho s BB neznam, driv se to davalo v praci, tak se muzu zeptat, ale...

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2016 12:24
- Nahlásit

cernej caj
Pokud se soubor validne stahl, tak v historii stahovani je mozno se k nemu prokliknout do realnyho umisteni a zkusit pustit primo z nej a ne z ff.
jj, to jsem zkoušela a neuspěla jsem, ale změna prohlížeče vypadá dobře.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2016 12:49
- Nahlásit

kachna_
hm, to muze byt i problem s tim souborem, ze uz rovnou tahas poskozenou verzi

<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání