Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2016 12:30
- Nahlásit

Xerxová
Nelíbí se mi to... (a já jim to doporučila )

já si pamatuju že ščučka to taky takhle praktikoval třeba u maliňáků co s nima dělali služební výcvik...

je to pětidenní dopolední kurz pro začátečníky (
a to je podještědská smečka? nebo jinej cvičák?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2016 12:44
- Nahlásit

Fajka jo je - já bych moc jiných cvičáků tady nedoporučila. Prostě mi to připadá proti přírodě. Že zažívací trakt uspůsobený trávení potravy ve velkých dávkách to celodenní jednogranulkování zrovna neocení.
No a třeba představa, jak Nightí dávku nosím na výletě celý den u sebe... a postupně za každé přivolání, kontakt, ...ten ruksak s granulema a celým syrovým či vařeným kuřátkem postupně vyprazdňuji

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2016 12:54
- Nahlásit

Xerxová
jo je - já bych moc jiných cvičáků tady nedoporučila
jj já taky ne a tady k nim jsme chodili taky ..tak mě jen zajímalo jeslit je to ono a kam se to časem posunulo...páč když jsem tam byla s jelitem..taky do odrostlých štěnat tak to za nás nebylo

já jen krz zrzafku..sem přemýšlela je tam někam poslat no ale nevim nevim teda ..ted ...

...ten ruksak s granulema a celým syrovým či vařeným kuřátkem postupně vyprazdňuji
vtipná představa

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2016 15:20
- Nahlásit

dnešní lesní procházka byla pro Nighta výjimečná - přišla ho ke hře vyzvat střapatá kříženka - veselé akční zviřátko. Její mladí páníčci se dost divili, jakého ctitele jim přivedla ukázat Protože psiska vesele lítala, tak jsem se ani nesnažila Nighta nějak rychle odlapit - zase tolik příležitostí ke hře s psíky nemá.

Odvést ho od psice bylo složitější - ona pobíhala volně a on musel se mnou... Nechtěl, ale šel. Ale riskla jsem ho znovuvypustit docela brzy - a nezdrhnul

Hub moc (a to je nehledáme) - ale dneska jsem úspěšně vše rozdala...

birma
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2016 17:03
- Nahlásit

cernej caj
tak nic, pojedu v neděli venčit ke kamarádkám do útulku tuhle princeznu

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2016 19:01
- Nahlásit

birma
jen venčit? ta je skoro jak Adam v černým

dneska opět celej den leje a zejtra už do práce, se mi nechceee

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2016 19:10
- Nahlásit

Ja si rikam, jak o sebe ty psi dvojcatka krasne pecujou, Troldik s laskou ted myl Kremylkovi ocicko a cumak... Prd laska, mela tam zbytek rybi pomazanky!
Xerxová
Prostě mi to připadá proti přírodě.
Mne taky. A divny, ze zrovna v ty Smecce, taky jsem na ne driv slychavala jen chvalu.
dnešní lesní procházka byla pro Nighta výjimečná - přišla ho ke hře vyzvat střapatá kříženka - veselé akční zviřátko.
Jen houst a vetsi kapky, musel byt v sedmym nebi.
Fajka
já jen krz zrzafku..sem přemýšlela je tam někam poslat no ale nevim nevim teda ..ted ...
A potrebuje to vubec zrzafka?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2016 19:26
- Nahlásit

Xerxová
tak supr, ze mel hraci partacku

birma
tak si to uzijes zas jinak dneska sem videla "adamka" v brne, jen nemel tmavy usi

Fifi

birma
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2016 20:27
- Nahlásit

Maya
jen venčit?
Jojo, já bych dalšího chtěla max do eMek

cernej caj
dneska sem videla "adamka" v brne
My v sobotu v příbrami, jen měl delší srst
Tip na příští dovču?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2016 07:16
- Nahlásit

birma
hm to by se na 2-3 dny dalo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2016 07:49
- Nahlásit

test inteligence doporucuju

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2016 07:54
- Nahlásit

mám dva dny dovči - prostě už ji trochu čerpat musím. A protože většina tabulek se již odevzdala... tak jsem doufala v pracovní klid. Marně - loňský maličký projekt pokrýval jednu zářijovou akci pro studenty... a organizátor ji včera zrušil. A já budu žádat o změnu čerpání, o změnu struktury plateb, o změnu akce... A to tak, že hned...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2016 08:00
- Nahlásit

čaj jsem skorogeniální - IQ 130

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2016 08:38
- Nahlásit

Xerxova
vymenim, me jeste zbejva k precteni 270 mailu Tak je muzes cist misto me

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2016 08:41
- Nahlásit

Xerxová
ses dobra ! nektery veci me fakt nachytali

jinak sem se dozvedela v radiu ze nekojeny deti maj nizsi IQ tak to asi vysvetluje moje dlouhy vedeni nekdy

hm, takze dovca nic

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2016 08:51
- Nahlásit

iq taky 130 ale jenom tim ze vetsinu tech otazek znam jinak bych se nechala nachytat vickrat

cernejcaj
jakoze ti nedali dovcu?
no moje generace by musela bejt cela debilni protoze to nekojil nikdo
jako vsechno je to z extremu do extremu dneska ma spousta matek zase pocit ze pokud nenakoji ihned a treba vsem na ocich tak jim dite ihned zdechne

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2016 08:59
- Nahlásit

Maya
to bylo xerxove, ze musi makat

tak moje maminka by asi kojila, kdyby mela cim, az segra byla kojena, tak asi proto ma tu vejsku

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2016 09:31
- Nahlásit

cernejcaj
vejska neni znamka inteligence
.jeste 65 mailu a pak se budu dneska i zejtra nudit protoze nam nejde system takze krome par excelovejch tabulek ktery potrebuju udelat nemuzu nic

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2016 09:47
- Nahlásit

Fifi
A potrebuje to vubec zrzafka?

ne éé nepotřebuje, ona je v pohodě, učí se rychle, přivolání ani nepotřebuje páč se nevzdaluje, je skvělá nechtěli jsme poslušnost jako takovou ale píš jsem přemýšlela i tom dogdancingu a ty triky, aby se tak nějak systematicky pod dohledem připravili na nějakou zkoušku... no ale asi se na to vybodnu nastuduju si to sama a bude trénovat společně
akurát je mě jasný jak to dopadne..že budou holky chtít at do toho jdem s nima s jelitem taky a to se mě jako uplně nechce...

Maya
.jeste 65 mailu a pak
vogo přečíst 200 emailů za hodinu????
nechceš k nám do firmy? by se nám hodil takovejdle pracant !

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2016 10:04
- Nahlásit

Maya
tak muzes si cist a serfovat po netu

Fajka
a uz je i velika a dorostla, ne? je to sukilka si usijes bic sama na sebe jo

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2016 10:15
- Nahlásit

cernej caj
a uz je i velika a dorostla, ne? je to sukilka
jo jo je to zrzavka vrzavka
ted jsem jí stříhala ušiska takže už nevypadá jak racochejl, ale upravená a uhlazená dáma

si usijes bic sama na sebe jo
no jo to já dycky... todle mě dycky šlo

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2016 10:22
- Nahlásit

Fajka nevím, jak dobře funguje tato "škola". Tam chodí kolegyně s tou cvičící haskounkou - a dělají spoustu ptákovin. Ona je nadšená - a psice zdá se taky.

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2016 10:26
- Nahlásit

Xerxová
dííky ..mrknu na to

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2016 10:43
- Nahlásit

Fajka
zrzavka piska?
jelito bude z dancingu urcite nadseny
tak znas to ne kazdej mail se studuje 5 minut nektery se rovnou nebo skoro rovnou vyhazujou a vod toho maj predmet aby prace s maily byla efektivni
uz je mam hotovy ted si budu setrit ty tabulky aby mi vydrzely na dlouho

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2016 10:49
- Nahlásit

psi spacak to je bozi

Fajka
teda, damicka na pohled a s dablem v tele?

Maya
dik. v brne je i pizerka kde delaj z kukuricne aleje tvrda jak broky a neda se to skoro jist
tohle proti tomu vypada SLINTOZNE jen teda skoda ze nemam troubu ale du si to ulozit

birma
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2016 10:57
- Nahlásit

cernej caj
psi spacak to je bozi
To by se líbilo kočkám Adam by zvracel. Zvrací hnusem už jen když se ho shora dotkne cíp peřiny Jediná výjimka je bivak v teplotách okolo nuly, nebo extrémně unavenej péf po longu, to prej přikrytej bejt může

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2016 11:09
- Nahlásit

tak Beta jinak, než celá přikrytá nespala. I ve vedru (třeba v Itálii) chtěla mít přes sebe alespoň slaboučký plážový velešátek Jak dokázala dýchat celá přikrytá péřovou duchnou - dodnes nechápu.

Night taky umí spisnkat pod peřinou - ale v létě spí na dece, ne pod ní

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2016 11:13 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Maya
zrzavka piska
no kdyby jen pískala, ona aj vržekníká a tak vůbec je celkem dost ukecaná..... se s uřvaným jelitem celkem doplňujou páč když neřve on má potřebu to ticho vyplnit ona

jelito bude z dancingu urcite nadseny
no ono joo já taky ale musí to bejt jen tak a né žádný přesný zkouškový bo to mě ničí...

znas to ne kazdej mail se studuje 5 minut nektery se rovnou nebo skoro rovnou vyhazujou a vod toho maj predmet aby prace s maily byla efektivni
tak essi to jen přečteš a hodíš dokoše tak to jde rychle já když si představým pod každý mailem objednávku nebo poptávku na x stran kerou musím pracovat tak by mě z toho šlak trefil ...

cernej caj
teda, damicka na pohled a s dablem v tele
no jako Aduš pravila že ona není jelito to fakt ne-e..on a prej je jitrnice

birma
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2016 11:21
- Nahlásit

Xerxová
to říkala kamarádka, že je jednou vzbudilo, jak jim fena pod peřinou hyperventilovala, že jí prej zachránili za 5 12, protože by se tam udusila, ale vystrčit hlavu jí ani nenapadlo

Fajka
krásná princezna

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2016 11:22
- Nahlásit

Fajka už nemá vzhled štěníka - už je to mladá psí dáma Zvažují bonitaci ?? Musí mít zkoušku vloh pro chovnost ??

<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání