| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2016 13:18
- Nahlásit
cernej caj
nechapu proc bych ve svym volnym case mela koukat treba hodinu na nekoho jak padluje v telce
někdo jinej zas nechápe, proč by se měl ve svym volnym čase vláčet s batohem na zádech
chodim z práce teď ve stavu IQ 9 - reakce na světlo a fakt mi vyhovuje, že si to pustim a nic nemusim
vandr na vikend pada, kamarada skolil nejakej bacil
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2016 13:29
- Nahlásit
birma
jasny, at si kazdej dela co chce ale obcas me prijde, ze kdyz si chodim s baglem je to kazdymu fuk ale kdyz nevim ze je olympiada tak je potreba me ukamenovat
jakoze z myho hlediska jit na vylet je odpocinkovy pro me, pro nekoho asi muze byt odpocinkovy divat se na to jak nekdo padluje ale v principu by me zajimalo, co konretniho muzes mit z toho, ze to delas?
jakoze objektivne - kdyz chodis tak muzes relaxovat mysl, delat neco pro svoje zdravi, dychat cistej vzduch
u sledovani sportu muzes relaxovat mysl mozna? nevim, me to dycky prislo horsi nez nejnudnejsi porada. Nebo co je za tim, ze te bavi sledovat sport? treba tam sou veci, co mi unikaji
jinak tohle kdyz potrebuju delat, tak du spat
no nevadi, holt proste ferinko test odsunut na nekdy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2016 14:08
- Nahlásit
cernejcaj
penezenku od Bati mam ctvercatou ale jak jsem psala je koupena davno
s tim sportem to vidim stejne te to cloveku nic neda na rozdil od treba sledovani dokumentu nebo jinych rekaxacnich cinnosti jsko je cetba nebo poslouchani hudby
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2016 14:17
- Nahlásit
Maya
tak ono to muze byt ze pro nekoho je vic relaxujici box nez poslech hudby spis ty pohnutky mi proste unikaj v principu. Jakoze pokud hraju volejbal, tak se treba rada mrknu na nejakej zapas v telce ale pokud ne, tak mi to prijde jako zbytecnost a pochybuju ze pulka naroda se angazuje vubec v nejakym sportu, natoz v tech co sledujou - ale muze to byt asi fakt tim, ze pro ne je to relax jak pro jinyho lezeni uvody tak nekdo lezi u skoku o tyci
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2016 14:33
- Nahlásit
cernej caj
poslouchala jsem dneska toho judistu v rádiu a bylo to strašně hezký. Mluvil o rodičích a o kamarádovi, který se mu vloni utopil a jak závodil vlastně pro něj a jak je judo krásnej sport, nezkaženej. Vzhledem k tomu, že bylo chvilku po tom zápase bych to viděla jako hodně upřímný.
cernej caj
me to dycky prislo horsi nez nejnudnejsi porada
já to taky nechápu a ani to nepovažuju za nějaký "základní rozhled", jako někteří lidé, co znám.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2016 14:35
- Nahlásit
kachna_
tak ono to mohlo byt hezky, nakonec sportovci sou taky porad jen lidi a zas je zivi neco jinyho.
jo, s tim zakladnim rozhledem to chapu na druhou stranu mam kamarada, kterej sleduje v telce snad vsechno a v tech znalostnich hrach je schopnej si do par minut vzpomenout klidne jakej tym fotbalistu dal v 70tych letech gola na tyhle akci a ze je prece jasny, ze v 2005 vyhral tri serie za sebou tenhle cyklista je husty, ze si to vsechno fakt pamatuje
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2016 14:40
- Nahlásit
cernejcaj
no ja chapu takovy to bezduchy cuceni na telku ve stavu polovicniho bezvedomi po praci
co nechapu je to fandeni a aktivni sledovani lidma co neznaj sport ani z rychliku jak pises a navic dneska je vetsina tech sportu fskt o nicem
konkretne to judo jsem zahlidla na par minut tusim predevcirem kdy tsm taky byl cech mozna ten samej nevim a za tu kratinkou chvili se 2x cekalo na vyrok videorozhodciho jako jaky ma smysl porovnavat rozdily ktery nevidi ani rozhodci na place? clovek se oak divi ze vubec nejakej sport existoval pred 100 lety
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2016 14:43
- Nahlásit
kachna
ono to judo bude nezkazenej sport asi jen do doby nez se to proflakne jako v tenise ten taky adoroval kazdej
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2016 14:48 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Hele, mám dotaz na váš názor.
Děti dneska od Áni přišly jednotlivě, páč se pohádaly. Tak jako to jsem jim řekla, že bych ráda, kdyby chodily společně, zakázat jim edit. aby chodily samy mi přišlo hloupý, když na kole můžou ven obě i jednotlivě.
Ale od malinkata znají asi čtyři lidi, od jednoho Kačík dneska dostala perník (plněný švestkama, ne dávku ). Já jsem si jistá, že by se třema z nich holky i někam odešly. Řešily byste nějak, aby si od nich nic nebrali, když nejdou s náma, nebo byste je prostě zahrnuli do pojmu široká rodina a věřily své intuici a indiciím (pracují...), že jsou s nima v bezpečí?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2016 14:53
- Nahlásit
kachna_
no detem tezko vysvetlis, ze si od takovych lidi nemaj nic brat/hur to vysvetlis a navic neohlidas. Bud asi rict tem lidem, at jim nic nedavaj, nebo verit tomu, ze to bude OK.
Pokud je znaji a ty je znas taky, mas duvod se bat?
a nechapu co jim zakazat je hloupy, nechybi ti v te vete neco?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2016 15:11
- Nahlásit
cernej caj
Pokud je znaji a ty je znas taky, mas duvod se bat?
no nad tím právě přemýšlím, byla jsem učená, že bezpečná je jenom rodina, ale nějak jsem s tím právě ve vnitřním nesouladu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2016 15:13
- Nahlásit
kachna
blby dilema asi bych detem rekla ze si nemaj nic brat i od ciziho znameho ale podle mejch zkusenosti stejne vetsina deti neposlechne a vede to jedine k tomu ze priste si pernik vezme a tobe nic nerekne
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2016 15:16
- Nahlásit
kachna
tsk do dusledku receno bezpecna neni ani rodina
stoprocentni zaruku nebudes mit nikdy abi v rodine ani mimo ni
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2016 15:28
- Nahlásit
kachna nejvíc průšvihů vzniká v rodině. Pokud sousedy znáš, neřešila bych to. Já taky krmím sousedovic vnučku (krmila jsem i její mámu) a na oplátku mi občas na plotě trůní třeba krabička s kusem dortu...
Já trochu trnula o dovolené, když větší Trpajzlík (čerstvě šestiletý) měl období průzkumnické - "půjdu tajnou cestou a ne s váma"... a plížil se dunama ve vysoké trávě mimo dohled... Byli jsme ve střehu - ale nezakázali jsme mu to. Musí mít i svoji "svobodu" a "zodpovědnost".
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2016 18:57
- Nahlásit
kachna_
no prave, asi lepsi kdyz ti o tom deti jeste sami reknou nez aby se pak bali, protoze to dite mozna napred rekne trochu nejiste "ale maminka rikala" ale znami navic ve stylu hodne teticky podle ktere je dycky potreba poradne papat, dat neco dobryho atd, tak nakonec to dite stejne podlehne a jak rika maya, akorat ti to treba priste ani neprizna...
ono je to takhle z tvy pozice mamy asi tezky to nejak dobre odhadnout, ale pokud to nejsou fakt podivini, tak bych to asi nechala tak.
Xerxová
vsak on kdyby vas ztratil, priste si da o to vetsi pozor
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2016 19:31
- Nahlásit
tak Dorin má asi něco se zubem, takže zejtra místo vyspávání k vetovi, protože je tam jen po ránu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2016 19:34
- Nahlásit
jinak ještě k tý debatě, ono taky hodně záleží na povaze dítěte, třeba u nás starší synovec, co mu řekne máma nebo táta, to platí a vždycky to udělá a měl to tak vždyky i teď když už je docela velkej, mladší odmalička vojebává natajňačku všechno, klidně udělá co nesmí a zatlouká to
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2016 19:41
- Nahlásit
hnědouš na prodej, jen 950 euro, kdo koupí roztomilé štěnátečko?
má hezkou barvu na rozdíl od toho z tý český skopiny na fb od Křemílka
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2016 19:45
- Nahlásit
čaj kdyby se ztratil... to nastat nesmělo divoké moře, nepřehledný terén a zcela cizí řeč. Navíc každý výlez od moře přes duny vypadal stejně... a vedl jinam... Ale dala se pravidla - a ta dodržoval. A my tu jeho hru na dobrodružství hráli s ním... Ale ztratit se by byl průšvih - a nejen proto, že na severu jsou na péči o dítě dost vysazení
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2016 19:47
- Nahlásit
maya tak Lokinovi kup kámoše - bys měla o zábavu postaráno a Dorina by ze šoku i zub přestal bolet (chůdě Dorin - snad to půjde dobře vyřešit)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2016 20:04
- Nahlásit
Xerxová
to by přestalo bolet všechno i mě, protože bych už byla po smrti
Dorin teda vypadá hrozně, je mi ho líto, ale musí to vydržet do zejtřka, dneska už tady žádnej vet nikde není, včera byl ještě normální
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2016 20:33
- Nahlásit
Maya
ten je bozi
tak snad to nebude nic vaznyho a nejak to vet rano poresi
Xerxová
myslim jako obecne, je jasny ze kdyby se ztratil nekde v cizine, je to problem...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2016 20:58
- Nahlásit
Maya
Auva, co s tim ma? To je neco, jak ho trapilo onehda a mel na to atb - nepletu si to? At je mu lip!
Xerxová
Muzes mrknout v emila? Na ten, ze kteryho si mi posilala Pana stromu. Za chvili ti tam pristane jedna prosbicka...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2016 21:13
- Nahlásit
Fifi
to měl atb na ten kašel, tohle vypadá na něco se zubem, jsem se mu dívala do tlamy, ale nic neviděla, ani že by tam měl něco zapíchlého,ale dozadu je mu blbě vidět, jak jí má malou, tak uvidím zejtra u veta
ale je vidět, že ho tam něco bolí a furt chodí pít
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2016 21:21
- Nahlásit
Fifi máš odpověď
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Srp 2016 22:27 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Maya
tak uvidím zejtra u veta
Drzim palce, at je to prkotina!
Xerxová
Diky.
Jo a z perseid vidim leda prd, mraky mrakomorsky.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2016 10:49
- Nahlásit
tak Dorin to ma natekly slinny zlazy dostal injekce atb a zejtra tam jedem na dalsi orotoze prasek by asi nesezral dneska i navic strasne chrci jak se mu blbejc dejcha
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2016 11:01
- Nahlásit
Maya
Dorin to ma natekly slinny zlazy
jak se to tak stane?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2016 15:31
- Nahlásit
Maya
Chudak malej, at mu atb rychle zaberou!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Srp 2016 19:26
- Nahlásit
birma
vet říkal, že je to bakteriální zánět a stačí nějaká ranka blízko těch žláz v tlamě
přenosný by to bejt nemělo, tak doufám, že to Loki nechytí
Fifi
taky doufám, že to brzo zabere, protože to chrčení zní fakt hrozně
jako teď když už vím na co koukat, tak to zduření pod jazykem vidím i já, předtím mě to nenapadlo, že má ten jazyk vlastně vejš
|