Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2016 20:36
- Nahlásit

cernej caj
jo a taky od krční páteře jsem měla brnění ruky, tak třeba může bejt i klepavka
zrovna nedávno jsem si říkala, že by na ten krk zase něco bodlo, klidně bych si to i bez doktorů zaplatila, ale nejvíc mi pomáhal nějakej elektrickej proud do krku a nevím jak se ta procedura jmenuje

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2016 20:37
- Nahlásit

přesně takhle sedá Loki a já myslela, že je to nějakej štěněčí posez a ono asi ne

birma
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2016 20:46
- Nahlásit

cernej caj
Klepavku ruky občas mívám. Mám to zděděný po otci. Bejvá to, když blbě položim ruku někdy jen tak. Pomáhá mi se na to nezaměřovat, většinou to za pár minut přejde

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2016 20:51
- Nahlásit

Maya
to je strasnyyyyy

jo, jak rikas, jak parkinson... zapesti me dost boli od minulyho tydne, s tim chronickym zanetem slach se to obcas ozve

birma
kdyz mam ruku v klidu u tela tak dobry ale jak sni pohn tak klepavka... se mi jeste nikdy nestalo, obcas tik ve svalu ale tohle... doufam,z ese z toho vyspim

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2016 20:54
- Nahlásit

cernej caj
tak to můžeš mít od toho zápěstí, to chce asi klid, já si koupila tenkrát takovej popruh na zápěstí na sucháč za pár korun, to celkem pomáhalo, že to člověk má víc v klidu

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2016 20:56
- Nahlásit

Ha, tady bolej ruce, to jdu akorat vcas.
Mne zacal najednou bolet malicek na pravy ruce, znicehoz nic prask ho - drobne natek, nesel propnout ani natahnout, bolelo to jak prase - jedno mistecko v druhym clanku. Pak to samo preslo a asi po dvou, 3 tejdnech to mam zpatky. Co to muze bejt za svinu? Ze by od karpalu? (obcas me zaboli pri pohybu malickem jakoby ten upon jeho slachy v zapesti). Achjo, achjo. Nebo artroza nebo revmatitida - neni nad to si udelat vlastni diagnozu.
cernej caj
Klepavku mivam takhle v rukach od patere, ta me zacne bolet dycky az druhej den.

Ale tak co, cely se este otocime, druha ruka nam zbejva...

zbrnd
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2016 21:00
- Nahlásit

kachna_
děti teda od Mondelez milují brumíky
no IMO podle me je problem tam, kde uz presli na vlastni recepturu nebo dovazeji treba z fabrik z Polska, Madarska atd.... takhle to je treba s Milkou uz dlouhy leta .... dobra neni dnes uz asi zadna, ale porad je obrovskej rozdil mezi tou lepsi a mezi tou z POLSKA ... teda posledni tri roky uz nevim, nemel jsem pro jsitot zadnou, ale predtim to takhle bylo....
a to je se vsim u nich tak...ve chvili, kdy upravi recepturu, aby tam mohli cpat stejny sragory jako cpou do ostatnich veci, stava se to hnusnym ...

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2016 21:07
- Nahlásit

Fifi
jo ta šlacha od zápěstí k malíčku mě bolela nejvíc po tom vymknutí a bolí mě občas dodneška
jinak asi pudu pryč, protože to je už epidemie a mě už fakt ty následky vymknutí stačej
zkuste magnety, mě zabraly na tenisovej loket
jinak na kloubu malíčku mám artrotickej výrůstek, je to taková boule na kloubu, mě to teda nebolelo, ale říkalal doktorka, že normálně když to roste, tak to dost bolí a že sem teda unikát

birma
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2016 22:28
- Nahlásit

Zlatoooooooooooooo!!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2016 06:57
- Nahlásit

Fifi
hm, nechtelo by to k doktorovi? od karpalu v malicku mi to prijde spis divny, i kdyz ne nemozny...

je zajimavy, jak je tu fakt vsechno prenosny pres foru

jak rikas, jeste se aspon otocime

Maya
na clanek mrknu

birma
co? kde?

birma
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2016 07:21
- Nahlásit

cernej caj
Olympiáda - Krpálek - judo. Spi dál

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2016 07:51
- Nahlásit

birma
aha, tak to je supr. sem ani nepostrehla, ze uz zacala, tak to uz dava smysl

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2016 08:10
- Nahlásit

cernejcaj
ted na me kouknul na streamu titulek Olympiada - Lidé, kteří vás nezajímají, soutěží ve sportech, které nechápete
asi tak nejak to taky vidim

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2016 08:52
- Nahlásit

Maya
jo to je titulek pro me

ps k tem knizkam - to ja se klidne nejake vzdam, kdyz zjistim, ze sou stejny nebo podobny, nakonec budes se s pis k jedne ze dvou vracet vic, co ti vic sedi treba slohem a mit podobny nema smysl a ja mam snad pulku toho co v plotu vyslo

ps: bude novej susta

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2016 09:13
- Nahlásit

cernej caj
Maya
já těm lidem to vítězství hrozně moc přeju, ráda si je poslechnu, ale tím to pro mě taky nějak končí.
Děti včera dostaly nový tablet. Starý dosloužil. Šly spát později než my a dnes jsou takové, jeté.
A to dneska jdeme do muzea
Pídě asi koukalo s nima, páč ještě nevstalo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2016 09:21
- Nahlásit

kachna_
jj, tak urcite sou to obdivuhodny vykony a je to pro ne odmena za tvrdej trenink, jen proste moc nechapu proc bych ve svym volnym case mela koukat treba hodinu na nekoho jak padluje v telce

tak snad novej tablet nezapricini zombie mod na dalsi mesic a muzeum si uzijte

Xerxová
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2016 09:38
- Nahlásit

u sportu ráda žehlím... olympiádu v posledních dnech mám puštěnou jako zvukovou kulisu - televize běží ve vedlejší místnosti sleduje ji Night

Teď jsme byli dvě a půl hodiny v lese - psisko si to užilo, opět lítal jak šílenec. Šli jsme výjimečně fakt na houby - zítra jedeme na rodinný mejdan a slíbila jsem obří kastrol smaženice jako jednu z příloh ke grilovanému masu... Máme hub spoustu a hlavně úžasný mix - hřiby tří druhů, kozáky, křemenáče, babky, sameťáky, lišky, růžovky, klouzky... krása Jdu to krájet

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2016 09:38
- Nahlásit

cernej caj
snad novej tablet nezapricini zombie mod na dalsi mesic
ne-e, páč normálně jim tablet striktně odměřujeme
jen proste moc nechapu proc bych ve svym volnym case
nj, máme se krásně, že si můžeme volit koníčky podle svého, co?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2016 09:59
- Nahlásit

kachna_
jj, to urcite

takze meli vcera hracku a priste uz bude maminka prisnejsi

Xerxová
a co najta bavi nejvic? a komu fancdi?

hmm mnam smazenice tak supr, ze se urodilo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2016 10:06
- Nahlásit

jinak vandr na vikend pada, kamarada skolil nejakej bacil

Xerxová
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2016 10:08
- Nahlásit

čaj Nefandí - spíš běhá ze spaní My totiž máme televizi v malé "televizní" místnosti - a je tam kromě televize jen jeden gaučík (občas rozkládáme jako spaní pro hosty). A Night na něm hrozně rád chrápe.
Televizi v obýváku nemám a nechci - skoro na ni nekoukáme. A když třeba dítka chtějí pohádku, proč by to mělo "rušit" okolí. A tak máme psí lehárna a žehlírna

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2016 10:25
- Nahlásit

Xerxová
taky ale dobry reseni

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2016 10:36
- Nahlásit

stejne uz je ten sport jen o tom kdo ma na lepsi drogy a vybaveni
a radovat se nad tim ze nekdo dobehl o jednu setinu vteriny rychlejc nez druhej coz ani neni lidskymi smysly postrehnutelny a je to opet jen o tom jak maj nastaveny ty svoje superpresny atomovy stopky, to uz fakt povazuju za uchylku a nebo totalni znudenost
jako celjem me tyhle akce stvou protoze tekevizi siice clovek nezapne ale v radiu o tom melou furt a na netu to taky vyskakuje vsude

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2016 10:45
- Nahlásit

Maya
zajimavy, ze ja o tom jeste neslysela ani v radiu ani na netu to na me nikde nevyskocilo

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2016 11:19 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

cernejcaj
noto se mas tak to asi pritahuju nebo co ale tady v praci v radiu
o tom melou furt a vsechny vypisy zprav vcetne tech v opere jsou ted z pulky sport

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2016 12:00
- Nahlásit

Maya

rozpada se mi penezenka, budu muset shanet novou a uz posledne to byl boj aby mela prihradky jak chcu

Xerxová
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2016 12:03
- Nahlásit

houby zničeny (já skoro taky - jeden řezanec a bolí mě záda, jak jsem nad nima stála). Už bublají na plotně a já jdu dělat oběd - nějak mám zpoždění. Psisko stále mrtvé...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2016 12:38
- Nahlásit

Xerxová
sikovna

me boli v krku a rezou me oci ale z trepani sem se vyspala, tak dobry

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2016 12:50
- Nahlásit

cernejcaj
s penezenkou neporadim ja mam jednu uz asi 20 let od Bati a furt drzi
ale budu potrebovat novou kabelu a to mam taky vzdycky problem kvuli kapsickam

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2016 12:57
- Nahlásit

Maya
no to ja prave nechcu takovou tu standartni "damskou" co je asi metr dlouha pac se to neda nosit v zadni kapse kalhot

<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání