| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2016 14:09
- Nahlásit
kachna
tak fajn ze na kamaradovi neco bezva bylo
haza
gynu ustrihni? na gotky se tezim.
lepeni u obuvnika 200, km pred upadnutim 20. lepeni u nmze vtetinskem cena 10, km pred upadnutim 50...
vylet boziii kralicak peknej pocasi vyslo domaci zmrzku sem mela
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2016 14:41
- Nahlásit
cernej caj gynu ustrihni?
nejde - je všitá ... na tůry mi nevadí tak mám aspoň spešl mikinu kterou neničím běžným nošením ;)
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2016 14:58
- Nahlásit
věděla jsem podle vrstevnic, že to bude skoro volný pád do údolí. Ale mapy cz tam značily cestu (i mi ji to nabídlo, když jsem zadala pěší cestu i mimo turistické). Cesta tam nebyla, jen bažiny, kamení, potoky, padlé stromy... krása. Jsme celí všichni - pes zasluhuje metál.
A Ztraceného pánaboha jsme našli
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2016 16:17
- Nahlásit
tak to ste meli dost dobrodruzo. ja na fotky taky mrknu z pc.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2016 17:30
- Nahlásit
kachna_
snad se aspon nejaky lenovo vzpamatuje (zkuste "navrat do tovarniho nastaveni?) (samozrejme se zalohou pres ucet)
s kamaradem naprd, ale asi u chlapu je to jeste horsi ze musi sami nejak chtit...
Xerxová
Ta fotka s jerabinama se mi moc libi
HaZa
krasny rozhledy ze snezky a teda na nekterych fotkach pekne obndovany lidi... musel to byt paradni zazitek skoda tech otocenych fotek. PS tusis, co je ta drobna fialova kvetena travni zac?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2016 18:00
- Nahlásit
cernej caj
on se teď tváří, že "číslo pět žije" . No ale je ještě záruční, tak půjde do opravy. On mu blbne ještě GPS modul a strašně žere baterku, taky. Naštěstí se nám ho podařilo nahodit a získat data. Koupili jsme https://www.eva.cz/zbozi/MOB03833/telefon-nokia-10 5-ds-black/ a je to taková myšička maličká (pak bude záložní nebo dětská).
Jo a byli jsme u velkého mechového jezírka a bylo tam děěěěěěsně lidí. Praděd jsme ze stejného důvodu ani nezkoušeli (odradil nás pohled na parkoviště). Super byla jeskyňka Špičák, Olomoucká zoo a Dolní Vítkovice (tam nutně musíme za dva roky, až to děti zvládnou)
s kamaradem naprd, ale asi u chlapu je to jeste horsi ze musi sami nejak chtit...
no jo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2016 18:10
- Nahlásit
kachna_
tak ty levny nokie tu vydrz maj peknou, to urcite uzijete
no na kralicaku taky byly davy... jinak to jezirko muselo byt bozi, to taky vubec neznam
a dolni vitkovice sou bozi, to potvrzuju
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2016 18:34 - Změnil/a: HaZa
- Nahlásit
cernej caj ta drobna fialova kvetena travni zac?
netuším ... poznám akorát ty mochomůrky
edit: jestli myslíš to v borůvčí - tak to jsou vřesy
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2016 19:03
- Nahlásit
HaZa
jj, to myslim - myslela sem si, ze to je nejakej vres, taky sme to videli, ale neznam to prave vubec
fotkyyy a bohuzel novej system neumoznuje odkaz na holy fotky, jen takhle, takze po staru to uz mozna nikdy nebude, pokud se rozhodnu pro ten novej system...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2016 20:12
- Nahlásit
Xerxová
to vypadá jako když neseš Najtíka na zádech
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2016 20:17
- Nahlásit
já mám foto na téma Ta vokurka je moje
další na fb
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2016 21:44
- Nahlásit
Včera 45, dneska skoro 34. Všechno mě bolí. Adamovi se loupou tlapky - asi po Šeráku...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2016 22:44
- Nahlásit
birma
cvoku tak snad budete oba brzy OK
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2016 22:44 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
tak jsem si musela vyguglit, co na týhle fotce je fell, ani na seznamu ve slovníku to nebylo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2016 22:52
- Nahlásit
další fotky z fb když je tu tak pusto
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2016 05:51
- Nahlásit
tak na vsechny fotky zas z pc... nektery vidim dobre ale treba ten skalni kostel mi unika
maya
jinak okurka je vic dorinova, co
birma
ses husta! a tlapky snad brzo ok.
me se nepodarilo dohnat spankovej deficit ale to mozna i proto, ze sem ho vytvarela uz celej minulej tyden o vikendu vemu mozna feri, uvidim co ty autobusy...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2016 07:24
- Nahlásit
Maya roste ti ten Záškodník štěněcí moc hezky. Asi proto, že ho zalejváte
čaj Hájní kostel je skalní blok nad Bílým potokem (vesnicí) jinak nad údolím Černého potoka (potoka). A má velmi zajímavou geologickou vrstvu nežulových "dlaždiček".
Jo a ať Bílej tak Černej potok mají vodu "červenou"
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2016 07:43
- Nahlásit
Xerxová
moc pekny fotky
a vypada to huste teda kostel
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2016 08:00
- Nahlásit
Adam ještě nevstal. Já ležim v obejváku s nohama nahoře (aby mi neotekly kotníky), koukám na olympiádu a přesvědčuju se, že musim s Adamem a do práce. Nedaří se mi to
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2016 08:07
- Nahlásit
birma
tak snad nohy budou OK ale ste teda dobry. my dali jen 26 + 15 a teda jeste ten nedostatek spanku a masakr. vic bych ani neusla...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2016 08:46
- Nahlásit
cernej caj
Vy jste na rozdíl od nás měli kopce. My jen zvlněný Příbramsko
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2016 09:00
- Nahlásit
birma
no ale ty kopce sme meli dva za celej den jeden v sobotu a jeden v nedeli
jinak ten novej web me fakt sere, je tam par veci, ktery sou bozi a libi se mi to a par veci, ktery me stvou protoze fungujou jinak (pro me nepouzitelne) coz mi v tom dela bordel...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2016 09:10
- Nahlásit
Xerxová
Ten vodopád je překrásnej.
Maya
Loki roste jako z vody.
To máte hliníkový křesílka?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2016 09:44
- Nahlásit
kachna_
Loki vypada jako peknej dabel na fotkach
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2016 09:53
- Nahlásit
hele dotaz - mame problem s plevelem, kterej dorusta 2-3 metru v jedny casti zahrady kde se neda dostat sekackou. Jak je to s postrikem a psama?
jestli by se teoreticky dalo to resit takto, nebo uz naveky veku budeme mit 3metrovy koprivy protoze fakt nemam cast kazdej tyden to sekat a vykopavat kdyz to tam furt roste hned znova...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2016 10:27
- Nahlásit
kachna_
aha, diky za zkusenost. Takze teoreticky postrikat (potrit) ale to nevim, nejak houbickou v rukavicich? nebo aspon nejakym beznym postrikovacem treba po okene?
s odstavenim psu teda v poho, sem se bala aby to nebylo treba mesic, to uz by byl problem, ale den nebo 2 to bez potizi by slo.
jinak o tom ze je to diskutabilni, to tusim - videla sem par videi o monsantu a nic pozitivniho to nebylo.
jinak ty koprivy sou fakt problem, sme to uplne vysekali a vykopali a uz je mame zas vysoky po strechu
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2016 11:24
- Nahlásit
cernej caj
Kopřivám se nejvíc nelíbí pravidelné sekání. Běžný postřikovač bez problémů, ale bolí z toho ruka, když jich je víc. Já kupuju toho dominátora.
A babskej recept je pravidelné polívání vařící vodou.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2016 11:25 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
cernej caj
a teď jsem mrkla na google. Nebylo by pro vás ideální řešení vytrhat a dát tam tmavý igelit/plachtu/netkanou textilii? To nám taky funguje
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2016 11:40
- Nahlásit
kachna_
a co pak kdyz tam bezne sou zvykly chodit psy? netrhaj to aby to pak neprorustalo?
jinak mrknu na dominatora jeste, diky moc za info
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Srp 2016 12:28
- Nahlásit
cernej caj
Nech to tam, kopřivy jsou fajn
|