Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2016 14:57
- Nahlásit

budeš pryč týden či 14 dnůch ??

birma
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2016 15:38
- Nahlásit

PetraK
jojo tak to myslím. Nejsem sebevrah, abych si Adama připřáhla ke kolu Ale u kolobky si mákne. Sice toho taky odšlapu dost, protože chlapeček uznává tak akorát lehký klus, ale i tak je to super
pokud skutečně odjedu, tak tu buďte hodní a nezlobte a neotvírejte cizím lidem a pozor na úchylný strýčky
Moc a moc si to všichni tři užijte!!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2016 15:58
- Nahlásit

uzijte si vsichni vikend a esuska dovcu!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2016 17:55
- Nahlásit

14 stupňů a hodně mokro - po včerejším vedru je dost skok i na mě. Stále mokré nohy (lítám s čoklem po zahradě, taky trhám rybíz na kynutý koláč) mě nějak ochlazují... jdu najít ponožky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2016 19:00
- Nahlásit

bourkaaaaa a ja uz su skoro nachystana a uz jen chystam jidlo

birma
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2016 19:27
- Nahlásit

Tady poprchávalo přes den a teď nic...

HaZa
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2016 19:48
- Nahlásit

ady poprchávalo přes den tak bych tomu teda neříkala .... odradilo nás od výletu na Ještěd nebo Sedmihorek tak jsme to odpískali a jeli dom .... do 60 km D1 slejvák jak prase, viditelnost tak 200m jelo se pěkně blbě ...
Jinak Prachovské celkem šly - i když poprchalo a pláštenka šla hned dolu a po chvíli hned zase obléct, včerejší Sněžka super (našla jsem doma funkční mikinu od Husky co mám asi 5 let a moc jí nenosím protože mi na ní vadila gumička vzadu v pase ale na tůru byla skvělá .... fotky pomalu sypu na rajče .... zavrelka.rajce.idnes.cz

birma
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2016 20:11
- Nahlásit

Jo, kdo si pamatujete Ebony a Wami, držte holkám palce, jedou na cc závody do Francie

HaZa
Tak to mě fakt těší, že naše bundy jsou dobrý i po tolika letech!
A tady fakt žádnej velkej slejvák nebyl

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2016 20:23
- Nahlásit

Tady ani nekraplo, durch celej den, asi sme zaklety. Ale ochladilo se fest, az se mi hlava mota.
Krasavej vikend vsem preju!

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2016 20:36
- Nahlásit

u nás moc nepršelo, tak jsem vzala Lokiho do města a tam co?? samozřejmě lilo, takže jsme tam pochodili hoďku v lijáku, já samo bez deštníku
ale je dobrej, rozhodil ho trochu jen jeden pitbul nebo něco podobnýho, co ho očuchával, páník se samozřejmě ujistil, že Loki je štěně a že může, rušný ulice v poho, akorát by se vrhal na každý dítě, on miluje děti a je na ně zvyklej, že s ním blbnou
birma
PetraK
díky za ty podnětný úvahy, to že by se to odhazování mohlo tlouct s tím bufetěním mě teda nenapadlo, zato mě napadlo, že by to bylo nepoužitelný s oběma psama najednou
jako klasický odpadky u nás nikde nejsou, ale slepičince jsou nbr 1 a ty jsou tu všude a on už ví kde maj srocení, když ho k nim vezmu na vodítku, tak nevidí a neslyší a jen by je žral a když mu to nechci dovolit, tak se dost vzteká, o nějakým přivolání ani nemluvě samozřejmě
takže cíl je aby ho přestaly zajímat ty slepičince, ovšem teda představa jak je dávám do igelitťáku teda nic moc
zatím jsme u to ho, že s piškotem v ruce mi okusuje ruku, ale nevim, slepičince teda do ruky brát nebudu

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2016 20:37
- Nahlásit

PetraK
si užijte dovču, má bejt hezky, tak to bude mít super výlety

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2016 20:43
- Nahlásit

birma
myslíš, že by tě Adam sejmul i s něčím takovýmhle?

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2016 20:48
- Nahlásit

jo a kdyby měl někdo odkaz na stránky nebo na knihu jak se štěnětem s klikrem, aby pochopil ten princip nabízení chování, v tý knížce co mám je to s krabicí, ale krabici měl nedávno a okamžitě jí tahal po celým dvoře a rozcupoval na kousky, tam jaksi není co klikat
jsem našla ten starej Dorinův klikr, tak jsem ho zkusila naklikat a to pochopil hned napodruhý

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2016 20:59
- Nahlásit

Maya
jo a kdyby měl někdo odkaz na stránky nebo na knihu jak se štěnětem s klikrem, aby pochopil ten princip nabízení chování,
Opet bez urazky, ale asi spatne klikas, spis se poohlidnout po nejakym seminari ci indivindi lekci pro sebe. Coz by v Praze nemel byt problem? Birma to kdyztak jisti.
takže cíl je aby ho přestaly zajímat ty slepičince
Tak to good luck, to je neco jinyho nez pohozeny zradlo, tyhle prirodniny neprestanou psa lakat ani v pokrocilym veku.

birma
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2016 21:22
- Nahlásit

Maya
myslíš, že by tě Adam sejmul i s něčím takovýmhle?
tohle je naprd, ten pes v tom nemá tahat, má ho to jen udržet na straně. Adam je zvyklý tahat, takže by mě neustále přetáčel na stranu. A i kdyby toho nebylo, tak pes, kterej tě roztáhne na 20 km/h a pak to vezme smykem do protisměru tě sejme z čehokoliv akorát z kolobky je to padání výrazně bezpečnější
krabici měl nedávno a okamžitě jí tahal po celým dvoře a rozcupoval na kousky, tam jaksi není co klikat
špatně klikáš. Nemůže rozcupovat krabici, když už za pohled na ní přijde klik a odměna a on by měl začít přemýšlet, jak z tebe vymámit další. Samozřejmě musíš včas skončit a krabici mu pak nenechat.
Hezký videa má Katka, o nějakech dobrejch iondividuálkách nevim, teď nemá ani Katka nic, k tý bych tě jinak poslala.
Teoreticky bych mohla zjistit, jestli nebude teta příští víkend na chatě a pokud ne, tak tam zajet na soboptu odpoledne + neděli, to bychom se mohli sejít, já bych na vás koukla, něco bych ti dovysvětlila, nebo ukázala na Adamovi...

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2016 21:51
- Nahlásit

birma
tak já mu ještě nic neklikala, kromě naklikání klikru, když už jsem ho jako našla, no spíš jde o to, že když před něj postavím krabici, tak jí popadne a odpádí s ní dopryč, ale už jsem někde vyčetla, že je lepší pro akčnější štěńata používat tu tyčku nebo stupínek, tak nevím, ono se ty informace co tak koukám i dost lišej, ale možná by to bylo lepší, on potřebuje spíš zklidnit
ono jak se ti chce, zase pro mě klikr není priorita, i když pravda věřím, že když to člověk umí, tak s tím dokáže dost věcí
jinak na nás není co ke koukání, na přivolání někdy poslechne někdy ne a nic jiného z těch klasických věcí zatím neumí
na ty videa kouknu, dík
Fifi
Tak to good luck, to je neco jinyho nez pohozeny zradlo, tyhle prirodniny neprestanou psa lakat ani v pokrocilym veku.

no bezva, tos mě potěšila
takže místo odvolání od srnky budu řešit odvolání od slepičinců, to bude asi nejvyšší levl

birma
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2016 21:55
- Nahlásit

Maya
ono je úplně jedno, čim začneš, měl by to být prostě předmět, který nabízí víc variant chování. Já k tomuhle mám takovej divnej vztah, nikdy jsme nehráli tyhle hry na téma: ukaž nové chování a neopakuj to, cos už dělal, protože zrovna u Adama si myslim, že by ho to mátlo, takže já si vyberu, co chci naklikat za chování a na tom pak pracuju. Pravda, Adam není a nikdy nebude ultra kreativní a možná je to i vinou mýho přístupu k těmhle metodám, ale zatím co jsem chtěla, to jsem naklikala (krom bublin ve vodě a pár chování, který je prostě pro nás jednodušší učit naváděním)

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2016 22:16
- Nahlásit

birma
no já hlavně zase myslím,ž e trochu jiný je to s takhle malým roztěkaným štěnětem než s dospělým psem, koukám na to video a podle mě bude lepší vybrat nějakej míň zajímavej předmět pro začátek než je krabice a nebo míč, jak je v tom videu, když řped něj dám ten jeho velkej míč, okamžitě s ním hraje fotbal po celý zahradě a válí se po něm a dělá přes něj kotouly a tak, takže akorát u míň zajímavýho předmětu by šla líp doklikat akce nosem nebo packou nebo tak nějak
jako takovej nekreativní byl Dorin když jsem to s ním zkoušela, nakonec jsem ho naučila kutálet míč čenichem, ale že by to byl nějakej zázrak, to ne, možná tot aky bylo mnou, nevím, ale rozhodně třeba Dorin funguje dobře na žrádlo, takže jsem ani neměla potřebu nějak ten klikr víc řešit, jsem si akorát říkala, že Loki je takovej poděs, že by ho to mohlo bavit a myslím, že by něco vymejšlel líp, akorát nevím kolik toho vymyslí malý štěně

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2016 22:23
- Nahlásit

birma
u mě je prostě ale problém, že já jsem hodně nekreativní člověk, takže pro mě je nereálný vymyslet nějakou blbinku, kterou po tom psovi budu chít a potřebuju nějakej návod jako je třeba v tom videu, že pes leze do krabice nebo na krabici, mě by to nenapadlo a to jsem měla na mysli v tom původním dotazu, jakože nějaký nápoady, z kterech si pak budu moct vybrat nějakej vhodnej
něco jiného je už pak chcít konkrétní věci jako sedni lehni, ale to si myslím, že by měl být když už tak až další krok a nejdřív ho naučit ten princip na těch blbnikách

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2016 23:05 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Maya
no já hlavně zase myslím,ž e trochu jiný je to s takhle malým roztěkaným štěnětem než s dospělým psem,
Neni, kdyz se to dela spravne. Ba naopak, stene si tim vic "nasoustredis".
u mě je prostě ale problém, že já jsem hodně nekreativní člověk, takže pro mě je nereálný vymyslet nějakou blbinku, kterou po tom psovi budu chít a potřebuju nějakej návod jako je třeba v tom videu, že pes leze do krabice nebo na krabici, mě by to nenapadlo a to jsem měla na mysli v tom původním dotazu, jakože nějaký nápoady, z kterech si pak budu moct vybrat nějakej vhodnej
Ty potrebujes nejdriv naklikat samu sebe od nekoho, abys pochopila princip. A pak od nekoho vysvetlit to samy u psa a nemusis bejt extra kreativec a pujde vam to spolecne samo. Posune to ten pristup hranice kreativity na obou koncu voditka. Na tabore se ptala jedna uzasna zena, co je to klikr. Mela to zakotveno u psa, coby pochvalu. Nez bych ji to vysvetlovala, odklikala jsem ji pres signal predem dany k tomu, aby se zvedla ze zidle, nasla si smer, vykrocila tim smerem, dosla k mistu urceni, zamerila se na predmet a otocila mi susici se kratasky na slunci. Bylo to asi pres padesat oznaceni, pak ji bliklo, ze "ty rikas, co mam delat a ignorujes, kdyz delam neco spatne?"

Takze - navod pres videa ci knizky nefunga, ideal je fakt nazivo se s nekym potkat..

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2016 18:53
- Nahlásit

Fifi
a tak já vím, že klikr není odměna ani povel, si myslím, že to nedělám až tak blbě, i když samo to může bejt jen domněnka a nebo minimálně by to šlo dělat líp, ale dneska jsem Lokiho za chvilku naučila dávat přední nohy na rotanu, pochopil to celkem rychle, až na začátek, kdy jsme na sebe chvíli civěli a pak po mě skákal proč já níc
PetraK
si to užijte
tady teda teď prší, ale celej den bylo hezky

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2016 19:16
- Nahlásit

tady byli dneska Trpajzlíci, pak jsme proběhli les - psisko si poběhalo, přinesli jsme zase pytlík hub (sousedka měla radost) ... a větší výlet do hor plánujeme na zítra.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2016 19:56
- Nahlásit

na první fotce je vidět, jak je cestička vedle mě plná tekoucí vody... prostě dost včera pršelo. Však je zeleň šťavnatá...

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2016 20:11
- Nahlásit

Rumštáááájn
Jsem zde. Jeseníky jsou bezva, mláďátka kamarádova jsou bezva, přítelkyně kamarádova je bezva, ale kamarád by zasloužil

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2016 22:32
- Nahlásit

kachna_
Ale, copak kamarád proved?

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2016 22:52
- Nahlásit

Maya
chová se k partnerce a dětem jak idiot, bez úcty a tak.

A nerespektuje předpisy ohledně vodítka a náhubku (pro psa)

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2016 23:09
- Nahlásit

kachna_
Aha, t ak já myslela, že jenom něco provedl a on teda totální idiot. Tak alespoň že ostatní byli bezva.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2016 06:50
- Nahlásit

uffff - jdeme na výlet - čeká nás snad nejblbší kopec hor...

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2016 08:54 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Jo a měli jsme nějakou lokální lenovopidemii
- Michalovi odešel telefon a zcela náhodně se restartuje. Lenoví tablet odešel, zdá se, do věčných lovišť a mě chcípl v lenovu GPS modul.
Přežilo (klep klep klep) jen růžové lenovo a PC.
edit. add. kamarád, sbírám myšlenky, jak ho nějak nakopnout, aby se začal chovat zase jako CHLAP (a že to umí, bohužel umí i ten přesný opak).

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2016 11:01
- Nahlásit

"mamííííí, něco pro tebe mááám"
"uklizenej pokoj" (mají nahoře uklízet)
"ne, nůžky"

<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání