Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2016 12:35
- Nahlásit

4aj Hájní kostel je přímo na trase "birmího výletu"- z Frýdlantského cimbuří se sleze (taky jeden "volný pád") po žluté značce na zelenou, která padá dolů údolím Černého potoka - a z něj je krátká odbočka na Hájní kostel. A druhá značená odbočka pak na velký Dolní vodopád... Popis je hodně "děravý" - na trase je hodně krásných míst...

birma
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2016 13:23
- Nahlásit

cernej caj
a jak ty tlapky vypadaji?
už celkem dobrý, na jedný se mu sloupnul puchejř a to asi dřív, než měl tu spodní kůži dost pevnou. Dneska už OK, jen prostě dospává
mozna je to tim, ze ste to dlouho netrenovali takze instinkt je instinkt?
To asi ne na tom jestli vezme nebo nevezme v sedě do huby činku nevidim nic moc instinktu

Xerxová
vlastně za ty fotky můžeš ty....
Tak jsem ráda, že můžu za hezký fotky a ne za nějaký zlámaný nohy

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2016 13:26
- Nahlásit

Xerxová
me by se to libilo i jako castecne penzionkova akce, musim tu birmi mapu projit poradne co vyklikala a podivat se, zda by to slo kombinovat. 4 dny pod stanem bych byt uplne nechtela

birma
tak to je dobre

aha sem to pochopila spatne, ze ji nechce pustit a on ji nechce sebrat

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2016 14:03
- Nahlásit

ubytování se psem blízko hor - ale musí se do těch šílených kopců - Bártlovka no a nebo přímo na Jizerce - tam je člověk "nahoře" a odpadá to každodenní stoupání nahoru. Ale zase je to o jiných cenách - z těch levnějších je Pešákovna

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2016 14:12
- Nahlásit

Xerxová
diky, prohlidnu to. Prave celkem mi vyhovuje system jedna noc venku, jedna noc vevnitr, pripade 2x venku 1x vevnitr. Pokud by se to podarilo dobre skloubit s trasou

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2016 14:38
- Nahlásit

a je tu podzim. Hejno kvíčal obsadilo naši jeřabinu a cpe se zralými plody... Zanedlouho se z hor stáhnou ořešníci...

birma
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2016 14:38
- Nahlásit

cernej caj
aha sem to pochopila spatne, ze ji nechce pustit a on ji nechce sebrat

učíme podobně jako tady pán a prostě mi ho bere, když u něj sedím na zemi, ale už ne, když u něj stojím...(akorát tedy jsem trochu postupnější než pán, takže Adam nemává hlavou a nepřekusuje)

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2016 15:25
- Nahlásit

dotaz pro zkušené s výcvikem obeznámené lidičky. Připadá vám normální krmit psa jen "za odměnu" - Tedy 100% krmné dávky dávat průběžně za splněné povely ?? Potkávám se s tím čím dál tím častěji. Už nejen u těch, kteří chtějí vítězit v ííípu, ale teď i u základní psí školky
Snad pes není kočka, aby jedl průběžně...

birma
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2016 15:38
- Nahlásit

Xerxová
dovedu si to představit třeba u čivavy, protože ta má tak malou krmnou dávku, že kdybych chtěla něco učit, asi bych to zkrmila ani bych nevěděla jak. pokud to někdo dělá stylem, že když si pes takhle krmení nezaslouží, tak večernic nedostane a o to radostněji bude cvičit další den, přijde mi to jako prasárna. Pokud někdo jen tak cvičí a co pes nesežere, dostane večer, není to úplně to, co bych preferovala, ale objektivně k tomu nemám nějaký logický argument, proč ne. Jen si moc nedovedu představit velikost pamlsků nebo intenzitu tréninku velkého psa, aby takhle sežral celou krmnou dávku...

birma
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2016 15:43
- Nahlásit

pro ty FB nepostižené pár fotek z víkendu
sobota:

neděle:

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2016 18:39
- Nahlásit

Xerxová
prijde mi to asi jak pise birma - u malyho psa se ti to stane snadno, u velkyho si to nedovedu predstavit...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2016 19:16
- Nahlásit

PetraK
tak si to uzivejte!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2016 19:38
- Nahlásit

PetraK to je dobře, že je hezky zeleně a šťavnato... Užívejte si dovču - na fotky se těšíme

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2016 19:41
- Nahlásit

birma krásný fotky. A musela jsem se ujistit, že jsou ta psiska s Adamem různá...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2016 20:21
- Nahlásit

kolegyně totiž přihlásila psisko (útulkový voříšek malý asi dvouletý, doma tři měsíce) do týdenní prázdninové školky. A podmínka je hladový pes a jídlo s sebou na odměny (včetně třeba máčených granulí - pokud jsou na ně psi zvyklí ) Doporučeno i do budoucna jinak nekrmit...

A znám holčinu, jejíž (velký pes služebního plemene) od štěníka nemá vůbec doma misku. A pokud "zlobí" - nenají se... Taky doporučeno výcvikáři...

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2016 20:45
- Nahlásit

PetraK
užijte si to! a těším se na fotky
birma
krásný fotky, to čapí hnízdo je boží, i když ten komín vypadá divně jak na nějakým normálním baráčku
Xerxová
no mě hlavně přijde divný dávat psovi při výcviku granule, který by měl normálně k jídlu, ale asi fakt, že když ten pes jinak hladoví, tak je to jiný, jinak jak píše birma
každopádně myslím jak ty, že pes není uzpůsobenej jako kočka na neustálý přísun potravy, zdá se mi to pro něj nepřirozený a rozhodně bych to tak nedělala

birma
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2016 22:53
- Nahlásit

Xerxová
podmínka je hladový pes a jídlo s sebou na odměny
my třeba měli na cvičáku taky jako podmínku hladového psa, ale šlo o to, aby mu někdo nedal snídani a pak s ním nevyrazil na cvičák...
A za granule cvičil můj první pes, byl to pažravec, v podstatě mu bylo šumák, co fasoval, hlavně, když toho bylo hodně A pokud "zlobí" - nenají se... Taky doporučeno výcvikáři...
nj, gausova křivka bohužel funguje všude prasárna je to slušná... a holčině to divný nepřijde?
musela jsem se ujistit, že jsou ta psiska s Adamem různá...
to první je papírová grénka, druhý "NO" z útulku

Maya
i když ten komín vypadá divně jak na nějakým normálním baráčku
to určitě nebyl

birma
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2016 23:37
- Nahlásit

Fifi
Proc ohrozeni zrovna?
ohrožení neni správný slovo, ale lepší mě nějak nenapadá. Prostě se mu líp pracuje, když jsem na jeho úrovni, ne nad nim. A když stojim nad nim, je z toho nejistej. Kdysi dávno mu takhle nešlo lehání si - dokud jsem byla na jeho úrovni, tak dobrý, když jsem stála, tak ani omylem. No a teď je ten aport stejnej. A můj dojem z jeho chování je, že to že jsem nad nim (a u aportu se nad něj ještě jakoby naklánim), ho znejisťuje.

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2016 00:21
- Nahlásit

birma
Ja bych jednoduse rekla, ze sis zvykla sedet s nim na zemi a malo zapojujes sve vztycovani tela pri podobnych cvicich. Urcite tim znejistenej muze byt, kor kdyz ho nejak telem ovlivnujes. Pri treku s nim taky stojis a nejistej si jiste nepripada.

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2016 06:03
- Nahlásit

Xerxová
Ó bóže, s velkou chutí bych tam přihlásila Batynku, která nenažraná není vůbec schopná pracovat.
birma
my třeba měli na cvičáku taky jako podmínku hladového psa, ale šlo o to, aby mu někdo nedal snídani a pak s ním nevyrazil na cvičák...
Také jsem si myslela, nedám Batynce nažrat, nebude jí blbě v autě, bude natěšená na žrádlo. Mno, z poměrně funkčního domácího špice se stal naprostý imbecil, neschopný udržet myšlenku i moč...
Maya
po chvíli většina bordelu už opadala

birma
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2016 06:37
- Nahlásit

Fifi
Neřekla bych. Do sedu přecházim ve chvíli, kdy s tim cvikem nedokážu hnout ve stoje a i když je to úplnej začátek, tak je rozdíl hned vidět. Na treku po něm nechci, aby seděl nehnutě přede mnou a koukal na mě. Vidim v tom fakt velkej rozdíl

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2016 07:02
- Nahlásit

Maya
ta propagacni je fakt husta

Xerxová
hm, ze by neumeli motivovat a tak motivuji hladovyho psa na hlad?

kachna_
mozna bys jim s tim zamavala

doufam, ze se vyprsi do vikendu a o vikendu s ferinkou frnnnnk po stopach "toulovce" tak decetne, aby nas to nezmordovalo

HaZa
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2016 07:03
- Nahlásit

hladového psa, ale šlo o to, aby mu někdo nedal snídani a pak s ním nevyrazil na cvičák... naše psiska mají 1/3 dávky k snídani a 2/3 k večeři . když chodím s Agísem na agility - chodíme na 18,00 a běžně večeře je mezi 18-19 - musí mít 1/3 snídani- bez toho prostě neodejdu do práce, 1/3 na svačinu když přijdu dom protože jinak jsem na agi dokousaná .... na míček - i když je vášnivý aportér se mu cvičit nechce ....

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2016 09:45
- Nahlásit

cernej caj
mozna bys jim s tim zamavala
a ty myslíš, že by mi to věřili?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2016 10:29
- Nahlásit

kachna_
vsak by ji tam meli tyden by si to overili sami

a chystam se konecne koupit zrcadlo do koupelny - cimz bych mohla policku z loznice prestehovat do koupelnyyyyy huraaa a o krok bliz stehovani pokoje jen se mi zda zbytecne obrovsky ale maly se s polickou moc nedelaj

birma
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2016 10:44
- Nahlásit

že nejsem normální vim, ale co mě kurwa vede k tomu, že se obklopuju lidma, který tu mojí nenormálnost spíš posilujou, než aby to mírnili? Aneb když vám pošle kamarádka pozvánku na akci

cernej caj
o vikendu s ferinkou frnnnnk po stopach "toulovce"
fakt? Mám závidět? Nebo dokopu Martina a zajedem si na neděli za váma?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2016 10:49
- Nahlásit

birma
no to bude pro tebe malo kilaku proto v uvozovkach, ze to bude vysocina ty oblasti
bud tudy nebo nahradni varianta pesXridic

no jak rikam muzi, ja nejsu extremistka, moji kamaradi chodej uplne stejne jako ja. A co on? protoze vsichni tvoji kamaradi sou extremisti

birma
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2016 11:02
- Nahlásit

cernej caj
to bude pro tebe malo kilaku
po minulym víkendu mám pocit, že i 20 za den je až kam ale sobotu dělám, takže bych teoreticky mohla jen neděli a prakticky nevim, jestli radši nezůstanu doma a nedoženu nějaký resty
ja nejsu extremistka, moji kamaradi chodej uplne stejne jako ja. A co on? protoze vsichni tvoji kamaradi sou extremisti

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2016 11:43
- Nahlásit

birma
tak uvidis, muzu ti vecer napsat, kde cca spime

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2016 12:22
- Nahlásit

ještě k té školce - je to pětidenní dopolední kurz pro začátečníky (panička byla nepsí, vzala si voříška z útulku a chtěli se něco odborného dozvědět do začátků). A pes nesmí ani večeřet - nic - všechno jídlo po celý den je jen formou odměny za slušné chování... a oční kontakt a rychlou reakci... Nelíbí se mi to... (a já jim to doporučila )

<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání