| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2016 11:27
- Nahlásit
Xerxová
už nemá vzhled štěníka - už je to mladá psí dáma
jo jo však už jí bude za pár dní rok
Zvažují bonitaci ?? Musí mít zkoušku vloh pro chovnost ??
¨
no jako uvažují že jo páč na výstavě jim hodně lidí řeklo že z těch tři sester co se potkaly v kruhu byla ona nejlepší, ale to se uvidí . Vlohy k chovnosti bejt musej a já nějak ty vlohy vůbec nevím co a jak pokud budou tohle chtít absolvovat tak to je plně na mamince Aduš bo já už tohle kapacitně ani časově nedávám nestíhám nezvládám ...
s výstavama papírováním atd pomůžu ale nějaký vlohy jdou úpá mimo mě
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2016 11:28
- Nahlásit
Fajka
ma moc peknou barvu a ksiry
nektery toleribaj barvu takovoz vyblitou
tak u nas objednavky nepockaj takze vim ze to uz vyridil nekdo jinej a navic vetsina jde pres eshop a ne mailem
takze zbejvaj dlouhodoby poptavky ktery mozno dukladne precist pozdejc ruzny infa ktery stacej vetsinou rovnou smazat a jediny k vyrizeni hned jsoou prikazy od sefa
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2016 11:30
- Nahlásit
Fajka
pokud ty vlohovy testy jsou podobny jako u zlataku tsk to staci minimalni priprava
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2016 11:31
- Nahlásit
birma
udusila, ale vystrčit hlavu jí ani nenapadlo
todle řeším já dycky na bivaku když je zima...bud mě táhne na hlavu a mrznu a nebo se zabalim do spacáku celá a dusim se...nevím co je horší umrznutá a nebo udušená... zatím jsem na výsledek nepřišla
,
krásná princezna
dík..vyřídím až se Adelína vrátí..zrovna krotí smečku haskounů na táboře u Henyšky..tak jsem zvědavá s jakou se vrátí
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2016 11:34
- Nahlásit
Maya
nektery toleribaj barvu takovoz vyblitou
no ona je po mámě ta byla taky rezavá víc jak liška
jediny k vyrizeni hned jsoou prikazy od sefa
tak ty zas já když to jde ignoruju
Maya
pokud ty vlohovy testy jsou podobny jako u zlataku tsk to staci minimalni priprava
jo o slyšela jsem a páč se mě dotoho nechce strkat čumec tak když je to tak jednoduchý nechávám to na švagrový
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2016 11:37
- Nahlásit
Fajka
todle řeším já dycky na bivaku když je zima...bud mě táhne na hlavu a mrznu a nebo se zabalim do spacáku celá a dusim se...
To se mi ještě nestalo, jen se nesmím otočit ve spacáku
se mě dotoho nechce strkat čumec
tak Áduš pošli odkaz
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2016 11:39
- Nahlásit
videjo z dnešního nw pokusu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2016 11:41
- Nahlásit
birma
tak Áduš pošli odkaz
pošlu..díííík !
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2016 11:57
- Nahlásit
Fajka
jitrnicku sem mela vcera mannnam
cepici nebo kuklu si nezkousela?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2016 12:04
- Nahlásit
Fajka na Zvířetník už léta chodí Eva Ž - dáma s uleželou kachnou. Aneb jak z vážené paní doktorky se stát šílencem, co nosí v ruksaku chcíplou kachnu či zajíce... a má smečku fletů
její povídání o Oveverkách (ověření vrozených vloh retrívrů) je staré - ale myslím, že dobře popsané
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2016 13:20
- Nahlásit
precetla jsem o dovoleny nejaky knihy tsk dyby chtel nekdo tip
Posledni laponec jako detektivka nic moc akle vicrmene vetsina knihy je o zivote a historii Laponska a to je super hlavni hrdinove jsou ze sobi policie kdo xhce vedet co delaj tak at si to precte
Literarni spolek Laury Snezne je takova mimoidni kniha ze se z deje neda nic popsat ale me pripadala super ale podle recenzi se dost lidem nelibi toz cteni na vlastni riziko
1.dil tetralogie Kde davaji lisky dobrou noc od Karola Sidona kterou a i dalsi knizky vydal pod pseudonyndem je to takova zvlastni scifi fantazy mystery humorna zidovska knizka ze uz msm koupeny dalsi sva dily ten 4. asi jeste nevysel toz opet pro ty xo nemusi moc ty mainstreamovy bestseklery
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2016 13:29
- Nahlásit
Maya
a tak kdyz jako detektivka nic moc, co jako celkovej dojem z knihy?
na lisky se podivam
ja sem si dala za ukol precist vsechny psi knihy a nekterych se zbavit, protoze nejak semi stalo, ze jich mam tunu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2016 13:54
- Nahlásit
cernejcaj
celkovej dojem super jen ze se to prodava jsko detektivka a koho nezajimaji ty laponsky realie tak je asi zklaman
tak ja mam vzbec knih tunu ted asi 10 k precteny me by bylo lito se jich zbavovaz
koupila jsem si lazenske oplatky kolonada cokoladove moje nejoblibenejsi a uz jsrm je dlouho nejedla
takovej hnus ze to budu dostavat z huby do zejtrka tak teprve studuju ten obal zepredu samo oplatky s cokoladovou nsplni (71%) ale ve slozeni cokolada 7% a nekde zatim kakaovy prasek uz bez procent hlavni slozka ztuzeny tuk
toby me zajimalo co jajo oznacuje tech 71% a nebo jestli to je uz totalni vymysl
vyrobce samo Mondelez
jestli to takhle pujde dal tak i zhubnu protoze za chcili nebudou k dostani chutny susenky
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2016 14:10
- Nahlásit
Maya
kolonády mám ráda ty tmavé, i složení mají lepší (minimálně jsou bez palmáče).
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2016 14:20
- Nahlásit
birma
jsky tmavy myslis?
ja jedla vzdycky tyhle, cokoladovy ne oriskovy a bejvay dobry jeste pred par mesici kdy jsrm je meka naposledy holt je asi pravda ta famy ze mondelez vzdycky osekava slozeni na ck nejlevnejsi
clovek mysli ze kupuje osvedcenej vyrobek a prt
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2016 15:24 - Změnil/a: birma
- Nahlásit
Maya
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2016 15:43
- Nahlásit
Maya
ja uz od mondelez resp kraft foods nechcu vubec nic ..... dokonce radeji kupuji hnusny piskoty ze Sedity nez koupit od Mondelez ....na co sahnou to je v prrr....jenze bohuzel t fakt vypada tak, ze za chvili uz nepujde zrat nic :/
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2016 15:44 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
kolonády mám ráda ty tmavé, i složení mají lepší (minimálně jsou bez palmáče).
birma
spise myslim, ze jsi zatim mela stesti na ty, ktere jsou podle opavia receptury ne? nejedl jsem nic podle receptury mondelez-kraft, co by nebylo hnusny....
sice nevremi, ze by se naslo dost lidi, kteri by ty jejich blivajzy bojkotovali, nicmene to, co oni produkuji uz je prilis .... myslim, ze nynejsi mlade generace tim spolehlive pozabijeji sve potomstvo tim zradlem, co je dnes v obchodech ....
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2016 15:52
- Nahlásit
zbrnd
spise myslim, ze jsi zatim mela stesti na ty, ktere jsou podle opavia receptury ne?
nevím, mám jich doma zásobu, tak kouknu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2016 15:54
- Nahlásit
zbrnd
ja kupuju piskoty v lidlu
ten mondelez fakt poznam pri prvnim soustu stejne jak light colu a podobny hnusy
bu
birma
jsem se divala a asi bejvavalo tyhle trojhranky jsou tsky hlavne ze ztuzeneho tuku na netu teda neni jakej ale na tech oplatkach je to palmojadrovej jen v zavorce
akorat to ma cokolady misto 7 % tak 13%
no az to budes priste kupovat tak radsi mrkni na krabici
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2016 16:19
- Nahlásit
Maya
jo, taky jsme s Michalem kupovali a byli jsme docela znechucení
děti teda od Mondelez milují brumíky (a není to reklamou, televizi pouštíme až na večerníčka/spongeboba)
Týjo ale je to fuška, nakoupit - kuře, vejce... ne polské (v hyperm.), drogerie ne unilever, panenky ne barbie, chemie ne monsanto, cukrovinky s co nejmenším podílem palmového oleje, jestli k tomu přidám ještě mondelez, tak na tom budu s výběrem hůř než rodiče před devětaosmdesátým
A to ještě beru na milost agrofert
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2016 18:16
- Nahlásit
vsak taky kupuju jen prirodni kosmetiku z internetu, (zrovna sedim s igelitkou na hlave), pecivo a uzeniny farmarsky, maso + sul, nebo kvaskovy peciva, u oplatku dobry, ze to uz ani nemuzu ale daji se najit fakt maslovy susenky vyborny, s maslem, ale taky zas ta cena, ze... zmrzlinu uz jim pomalu jen haagen dasz a nebo gelatelo z lidlu...
kachna_
jak rikas, hur jak rodice...
Maya
taky sem tyhle tmavy milovala... mi prijde, ze ani deli uz neni co byvala...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2016 18:35
- Nahlásit
Oznamujeme fsem, že Rumous je prasca drvena a valí se v rakouskejch hounech od kance,aby byl následně potupně vydrhnut v Rakouskem horském potucku. Máme zase kováře a praváky a lišky. Tak vodou rizecky paní domácí.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2016 18:57
- Nahlásit
cernej caj
dobrý máslový sušenky má Kaufland
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2016 19:17
- Nahlásit
PetraK užívejte dovolenou, vypadá to, že se Vám tam u Stropnice líbí - my jdeme do lesa na houby zítra ráno. Mám taky (alespoň malou) dovču
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2016 19:33
- Nahlásit
PetraK
tak at chutnaj rizecky pani domaci a neni k tomu oder rakouskej houn
kachna_
jojo, tam maj nejaky veci dobry
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2016 20:00
- Nahlásit
PetraK
mus si přece odnýst taky něco z Rakouska domů
kachna_
tak mě je jedno kdo co jak vyrábí, když je to použitelný a jedlý, ale tohle byl fakt hnus
cernej caj
nejlepší máslový sušenky co jsem jedla, byly dánský v takový plechový kulatý krabičce, párkrát nám je dal na vánoce Maersk
Xerxová
naši byli dneska na houbách, za 2 hoďky asi 5 hub
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2016 20:01
- Nahlásit
další lapiní tričko, těch je snad víc než se špicem
ten nápis je boží
ochladilo se a Loki ožil, je o prej peklo, ještě že nejsem doma
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2016 20:07
- Nahlásit
Maya
tak to maj vic hub nez roste na vysocine
tak holt stekanatko ma moc energie
sedla sem si ted vecer k pc a brutalni tres v ruce prave, dokonce se mi klepe ruka na mysi i klavesnici a neudrzim hrnek... pritom me stopro nic nepichlo venku kdyz sem byla... proste sem prisla dom, sedla k pc a v tu ranu drrrrrrr... snad to do zitra prejde, s tim jit do prace...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Srp 2016 20:34
- Nahlásit
cernej caj
a nic tě nebolí? to bejvá i od karpálů a tak, já to měla i jak jsem měla vymknutý to zápěstí, ale to k tomu i bolelo, jinak to byla klepavka jak parkinson
štěkanátko jsem uhnala na procházce, tak ted už chrápe, akorát chyba byla, že to bylo po večeři a že šla se mnou neteř, která pusu nezavře, takžže mám hlavu jak balon
akorát ho musím občas vláčet, protože bejt to na Lokim, tak si čuchá a dojdem tak 10 metrů od baráku
|