Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2016 12:29
- Nahlásit

čaj a nemáš lepší to jednou za 14 dní posekat ?? Kopřivy, bršlice a jiné veleplevely nemají rády sekání. Však tolik času to nezabere

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2016 13:08
- Nahlásit

Xerxová
ale dyt to je to, co sem psala, ze na to proste nemam cas to furt resit a musela bych tomu obetovat jiny veci, treba vylet, ktery tomu nejsu ochotna obetovat...

jako beru, ze posrpit to vic nez hodku neveme, ale ja vetsinou za celej tejden doma dohromady hodku neztravim, a s baterkou v hube misto spani, ktery i tak mam furt deficit neni reseni...

tak proto se ptam, jestli by to neslo nejak takhle poresit, kdyby to treba slo 2x za rok, jinak proste radsi ty 4metrovy koprivy... myslim, ze v principu mi min vadi koprivy nez odreknuti vyletu

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2016 13:29
- Nahlásit

čaj a to hoďku za 14 dní nevyšetří ani manžel ?? Chápu, že dojíždění si vezme svůj čas, ale domácnost prostě taky holt nějaký čas zabere...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2016 13:41
- Nahlásit

Xerxová
no s muzem je to naprd, on klidne pul roku pridelava policku na dva vruty a dva mesice se chysta na sekani zahrady a ja sekat nemuzu pac bych urcite znicila sekacku... takze doma je trochu nevyhoda, ze co si neudelam, to nemam a je hromada praci, ktery sou pro me prioritnejsi v dome nez ty koprivy, proto zjistuju, zda existuje nejakej pro me rozumnej zpusob co by mi nepridal moc starosti navrch. protoze to z jara 3x vemes, pak na to chvili nemas cas a hned je mas nad hlavu...

muzi je bohuzel domacnost u zadele a na vsechno ma milion casu a nemusim mu to pripominat kazdyho pul roku. za tohle bych ho fakt nejradsi zakopala na zahrade

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2016 13:46
- Nahlásit

cernej caj
netrhaj to
moji ne, ale jestli to budou mít tvoji stejně, to ti nepovím .

Jo a ještě by byla cesta, z jara to vyklučit, založit na tom ohýnek, potom nakypřit a osít (a z počátku obstarávat). To taky funguje.
Ten herbicid bych používala jen z jara, klidně v kombinaci - herbicid, plachta.

Je horko. Cir je doma. Ovšem veškeří kolemjdoucí se (naštěstí) odehrávají venku. A musí se na ně štěkat.
Až sem dobrý, jenže, on je takovej rychlej německej ovčák, se zpola neovladatelnými zadními končetinami v kombinaci s dětma, co furt někam něco pokládají, docela smrtící kombinace .
Chtělo by to nějaký bezhračkový koridor

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2016 13:53
- Nahlásit

kachna_
co znamena vyklucit? jakoze spalit? /vykopat spalit/?

diky za tipy

a nemuzes ho cirouskovi udelat? deti by se mozna vyradili tvorbou koridoru

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2016 15:23
- Nahlásit

cernej caj
vyklucit
vytrhat a udělat oheň, což docela účinně vypálí kořeny

birma
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2016 15:23
- Nahlásit

cernej caj
kopřivy pravidelně sesřihni a nasuš si na čaj. Na jaře na očistnou kůru jako když najdeš

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2016 15:29 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

birma
kopřivy pravidelně sesřihni a nasuš si na čaj
na to jí stačí jeden keřík, nehledě na to, že po květu, už nejsou takové, jako před ním . Ale jinak, jsou dobré i na vlasy, jako bezoplachová kůra, zlepšují lesklost vlasů.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2016 16:10
- Nahlásit

taky se dají kopřivová vlákna spřádat

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2016 17:46
- Nahlásit

Xerxová
taky se dají kopřivová vlákna spřádat

to je fakt, mohla by mít špicokopřivové oblečení

Fajka
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2016 17:50
- Nahlásit

kachna_Xerxová
otázka je co by kousalo víc essi kopřivy nebo špic

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2016 18:17
- Nahlásit

xerxova
a plest pichlavy svetry pro neoblibeny lidi

birma
na to je prej nej mlada kopriva, ale jo, to s tou susickou uz taky muzu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2016 18:45
- Nahlásit

fajka
v mym pripade by kopriva nekousala do krve

Xerxová
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2016 19:22
- Nahlásit

tak kopřiva je docela bezproblémový textilní materiál. Proti konopí či lnu má malou výtěžnost, ale kvalita vláken dokáže být vysoká. Rozhodně to nekouše. Zpracovává se (a chová) podobně jako len

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2016 21:53
- Nahlásit

kdo máte fb, jak to, že mě může někdo koho nemám v přátelích označit fotku to se mi líbí když mě se u nepřátel objevuje pouze možnost sdílení? jako že člověk musí mít zapnutý sledování dotyčný zdi jinak lajkovat nejde u nepřátel nejde?

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2016 21:57
- Nahlásit

jak se přeloží to hang with?

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2016 22:10
- Nahlásit

Maya
jak se přeloží to hang with?
Takhle
Krasne chundelatej Lokidog, co zubiska, uz vypadavaji? Ve vode vypada docela spokojene.
cernej caj
Koprivy jsou potvory, na ne fakt ideal prubezny sekani. Dominator jsem pouzila na jare, pocitej s tim, ze staci mirnej vetricek a znici to i rostlinstvo o kousek dal, ktery si az tak v planu znicit nemela. Takze ideal bud do spraye pri uplnym bezvetri nebo pres houbicku to tupat na jednotlivy plevele, coz je slusna pakarna.
Xerxová
Aach, krasny fotky, zejmena ty dlazebni kostky podpirajici kopec! Dobrej sjezd do udoli jste meli, stesti, ze jste si nic nezlamali.

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2016 22:44
- Nahlásit

Fifi
zase jsem zapomněla na ten oxford slovník a to už si ho tu dávala několikrát
zubiska bohužel zatím nic, ani je moc nekontroluju, se mi zdá ještě brzo
do vody si leze sám, tak snad spokojenej je, akorát potom vždycky moc nebezpečně ožije
teď nacvičujem klid při manipulaci, protože vytahování klíštěte byl docela čelindž, ale to bude na dlouho, když se člověk při tom nechce nechat okusovat
a už hrabe, nevím jestli je to dobrý nebo blbý, ale zatím hrabe u něčeho, takže hrabe u stromu nebo u podstavce na slunečník, doufám, že se časem nemíní podhrabávat nebo tak něco
přemejšlím jestli má smysl vedle bazénku postavit druhou půku jako píškoviště a tam ho učit

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2016 23:02
- Nahlásit

Maya
zase jsem zapomněla na ten oxford slovník
Si ho dej do zalozky, fakt uzitecna vec
zubiska bohužel zatím nic, ani je moc nekontroluju, se mi zdá ještě brzo
Kolik mu vlastne je, prdolovi?
teď nacvičujem klid při manipulaci,
Ooo, moc dobre delate, to je potreba, vcetne toho drapkostrihani, viz hysterickej Troldak. Misto okusovani se pri tyhle cinnosti ho doporucuju naucit treba na manipulaci na stolku - ses tam a tam se nic nehloda, tam se necinne trpi a pocka se na veleodmenu! Takhle si ucim treba perdele odmalinka na trimovani, samoze po pidikruckach a zpocatku par vterinach, kdyz sebou stene sije.
a už hrabe, nevím jestli je to dobrý nebo blbý,
Pro vas asi blby, pro nej dobry, bezva cinnost na spravnej rust stenete. Piskoviste mu nestav, tam by si mozna chodil spis curat, esli ho zajimaj hlubinny zemni prace, mate problem, Houstone.

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2016 23:20
- Nahlásit

Fifi
já ten slovník mám v záložce, ale když je k tomu skleróza, tak je to naprt
bi jsou mu tři a půl měsíce zrhuba, dokdy má vůbec štěně žrát 3x denně? se budu muset někde mrknout
já ten klid u něj potřebuju i kvůli česání a češu už psy jen v sedě, tudíž pes na zemi, na stolku se přece jen musí člověk přiohnout a mě už z toho bolej záda
ale doma už mu to i chvilku jde, tak snad než obroste a bude potřebovat i nějakou další údržbu to dáme
teď to zatím je jednou hráb třikrát hlod
ale jinak mu česání nevadí, takže super, když si vzpomenu na Dorina jak ten se bál
to pískoviště mě napadlo, protože on hrabe i v bazénku s vodou, tak že by si jako mohl hrabat v pískovišti

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2016 23:34
- Nahlásit

stavba přístřešků primitivními metodami, kdyby chtěl někdo pohodlně bivakovat
https://www.youtube.com/channel/UCAL3JXZSzSm8AlZyD 3nQdBA

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2016 23:59
- Nahlásit

Maya
dokdy má vůbec štěně žrát 3x denně?
Tak asi indivindi, ve 3,5 mesicich se Pruhy futrovaly este tak 4x denne, ranni a vecerni coby hlavni zradlo, pres den svacinky.
já ten klid u něj potřebuju i kvůli česání a češu už psy jen v sedě, tudíž pes na zemi, na stolku se přece jen musí člověk přiohnout a mě už z toho bolej záda
Tak ja bych umrela, kdybych mela sedet u trimovani ci cesani psa vic jak par minut, stul se dostatecne vynastavi prave, aby se chudak cloveci nemusel shejbat. Pokud tobe stolek nevyhovuje, muzes si psa separe naucit na nejakou spesl podlozku, na ktery ho naucis stat a nechat se mucit.
teď to zatím je jednou hráb třikrát hlod
K tomu ja halt nepristupuju az tak pozitivne, jsem tyran, takze trikrat hrab a max jednou hlod. Nechces, musis - ale po tech pidikruckach.
tak že by si jako mohl hrabat v pískovišti
Zkusit to muzes.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2016 07:18
- Nahlásit

Fifi
dik za zkusenosti

, jsem tyran

Maya
takze lapinku neee

a na bivak mit tyden cas co

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2016 07:50
- Nahlásit

Maya a proč nám nechceš ukázat sušícího se psíčka ?? Vypadá jak potkánek ??

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2016 10:24
- Nahlásit

tak asi bude definitivne novej web. je to tak ze 8lidi z 10 rika novej a 2 z 10 ze nechat starej

urcite ale novej web prinasi vyhody, jako snadny filtrovani podle stitku, vyhledavani v obsahu a automaticky prizpusobeni velikosti fotky displeji, takze majitele mensich monitoru nebudou muset scrolovat a pro majitele tech vetsich budu moct konecne nahravat vetsi fotky, protoze kazdymu se zobrazi podle jeho moznosti a nebude to muset byt kompromis

birma
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2016 11:38
- Nahlásit

dala jsem Adámkovi ještě dneska pauzu, dali jsme si jen NW trénink, něco poslušnosti a něco triků a docela chlapečkovi ta hlava pracuje Jen jsem nedávno po dlouhý době zkusila aport a to jsme zase skoro na začátku. Když stojim, tak nedrží, takže se já musim propracovat ze sedu do stoje. Člověk by řekl, že už mu po těch letech nebudu připadat jako ohrožení, ale zjevně je to jinak...

Xerxová
krásný fotky všechny

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2016 11:50
- Nahlásit

birma
a jak ty tlapky vypadaji?

mozna je to tim, ze ste to dlouho netrenovali takze instinkt je instinkt?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2016 12:07
- Nahlásit

birma vlastně za ty fotky můžeš ty. Jak jsem si hrála s "tvým" výletem, tak jsem si vzpomněla na údolí Černého potoka. Už dlouho jsme tam nebyli. A protože vím, že je to prďák děsivý (a já ti ho plánovala směrem dolů), tak jsem si říkala, jestli ta neznačená cesta dolů od Poledních kamenů nebude lepší Nebude

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2016 12:18
- Nahlásit

Xerxová
tak to je supr ze i diky birme mame ten paradni kostel od tebe

<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání