| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2016 09:27
- Nahlásit
zas nevidim žádný fotky to je dyzgyminace tuhleto!!
Užili jsme si včera výlet z Unhoště do Nouzova na vynikající řízek a br, salát. Rumíčkovi taky chutnal . Paní majitelka byla smutná, když jsme přišli jen s jedním psem. A my byli pak smutný taky, protože ona tam končí. Což je teda pěkně blbý. Chodili jsme tam dost jako domů. Rumouš pěkně hledal značky. lítal potůčkem a krmil kachny , je vidět teda, že těch piškotů, dost vždycky lituje . Byl velevzornej teda, to ho musím pochválit. Pěkná chůze u nohy bez vodítka při míjení psů. Bylo mi líto křížence molossoidního, kterýžto nás s početnou rodinou v Nouzově míjel. Byl na vodítku a během míjení majistl stihnul 10x provést manévr: škub+fujjeto-škub-fujjeto........s dodatkem - vidíš, tenhle je poslušnej, ne jako ty! Mohla jsem se uvnitř přeskočit, abych něco neřekla. Nesnášim tyhle věty. Nouzov byl první výlet, který Bubi zvládla po tom úrazu s nohou. Měla to tam moc ráda.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2016 09:33
- Nahlásit
Fajka
- ale třeba má pravdu Xerxová, třeba nebudou hrozný.
ty jo koukám, že se to u vás čím dál tím víc zabydluje, co?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2016 09:34
- Nahlásit
cernej cajXerxová
nebudou normalni, ze kdyby ses zeptala ohledne plotu?
tak aspon za zeptani nic nedas, treba budou normalni?
no jo zkusim to až to půjde.... třeba budou normální...třeba.... ale upřímně jsem v tomto ohledu již velmi skeptická.... jako když se čék na to podivá z druhý strany tak si řiká, no jo ještě tu ani nebydlíme pes nic neproved ani neutek a už nás jdou prudit....
jako v tomhle směru sem už těžce postižená krz ty idiotský čuvače co tu máme... kdyby to člověk stokrát říkal tak výsledek je ten, že se na nás místo dvou vrhaj už tři a majitel nás má těžce uprdele
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2016 09:36
- Nahlásit
PetraK
tak to je skoda, ze tam konci... bude tam nekdo jiny?
Fajka
tak to te naprosto chapu zas, no...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2016 09:41
- Nahlásit
Fajka v tom mám výhodu, že jsem ukecaná. S novými sousedy jsme se poměrně rychle seznámili. A starosousedy máme všude kolem dobré. Takže vlastně ti mladí noví ani nemohli dopadnout jinak... Prostě z jedné strany máme město, ale ze zadu pozemků jsme jak na vsi...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2016 09:42
- Nahlásit
PetraK
ty jo koukám, že se to u vás čím dál tím víc zabydluje, co?
no jo stavěj se tu další a další domy...čím dál víc lidí, provoz větší a prostě klidná vesnice je ta tam....kde jsou ty doby kde se každej s každým znal a celkem rozumně s každým domluvil...
eeech joooo....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2016 09:46
- Nahlásit
Xerxová
starosousedy máme všude kolem dobré. Takže vlastně ti mladí noví ani nemohli dopadnout jinak... Prostě z jedné strany máme město, ale ze zadu pozemků jsme jak na vsi...
no tak to je jasný, k vám se stěhujou samý dobrý a ten "zbytek" jde k nám
eh..to byl vtip..no jo já už po všech těch blbejch zkušenostech maluju čerta na zeď třá to bude v pohodě... jen bych teda rači dyby se za tim plotem objevila nějaká malá uječená neškodná Fifinka...Fifijová promine...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2016 10:20
- Nahlásit
PetraK
jo, doufam, ze to o vikendu pujde
jinak si vyzvednu u obuvnika rozpadajici se slepeny botky tak bude dobrodruzo
na dovcu uz porazite ted?
Fifi
co tvoje modriny, uz se to lepsi?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2016 10:27
- Nahlásit
cernej caj
jo, doufam, ze to o vikendu pujde
tak jsem pak zvědavá na zprávu z Kraličáku
Měli bychom teď o víkendu, jen nevím - máma se zas zhoršila /dle mýho psychika, ale na druhou stranu ví, že s tímhle u mě nic nezmůže, ale je možný, že se bojí, jak to dá/. Takže neplánuju ničehož. V tom nejlepším případě vyrážíme v sobotu ráno směr Novohradky a hledáme, kde se usalašíme.
ad slepený boty - dnešní ráno:
vyjdu z domu, ujdu 100 metrů k tramvaji a - prt. POvolila - naštěstí ne úplně - jedna bota (na podpadku mám dneska botěnky), vracet jsem se nemohla, takže jdu jak připos..ná, cestou od tramvaje do kanclu jsem šlápla do spadanýho ovoce a supr si ohodila druhou nohu. Takže jsem nejn šla jak připos...ná, ale taky vypadala jako připos..ná
Tak držím palce, ať lepidlo drží.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2016 10:46
- Nahlásit
Právě jsem zavolala kolegovi. Řekla jsem mu, že bude muset jet na kurz. Na dlouhodobý kurz. S názvem Copy paste - jak se to dělá. Neb se mu stále a stále stává, že když kopíruje, nechá tam hrozný hámotiny
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2016 10:53
- Nahlásit
PetraK
tak snad mame bude dobre abyste mohli si jet odpocinout
no tak to prilepis vterinakem?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2016 10:57 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
PetraK
tak jsem pak zvědavá na zprávu z Kraličáku
a tak nahoru dycky nějak vyleze a dolu se dyžtak skutálí a pod kopcem jí najdou houbaři
a nemůže ale pak napsat že bys jí nevarovala
sem jen přemýšlela jestli má to pohmožděný lejtko na stejný noze jako bolavý koleno..páč essi jo tak ta druhá tlapajzna to snad dá ale jestli má na jedný koleno a na druhý lejtko tak se možná bude kutálet i do vršku
jo a taky je dost dobře možný že nahoře dopadne jak jáá....
bude na mokrej hadr na hlavu
hámotiny
co to je? to neznááám, to nám kopírka asi nedělá ...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2016 11:37
- Nahlásit
já se teď v práci tak namíchla... že jsem chvíli i křičela a asi jdu raději domů... vychladnout...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2016 11:59
- Nahlásit
Fajka
asi se budu kutalet i do vrsku
dobrej haros
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2016 12:58
- Nahlásit
jsem doma - už vcelku vychladnutá (v pondělí dořeším- mají se nač ti odpovědní těšit) . Kus projektové dokumentace budu dělat večer... a teď si dám kávu na terásku. A možná se budu přetahovat o lano - když budu mít protikus. Ten se zatím tváří, že je teplo...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2016 13:05
- Nahlásit
Xerxová
tak snad bude aspon prijemny odpoledne
ja mam potvrzenou rezervaci na spani, takze to bude jen nalehko vylet, coz je fajn a kamarad se snazi novymu webu oddelat mouchy jeste si nejsu jista, jestli prejdu, 15let je 15let
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2016 13:14
- Nahlásit
cernej caj
tak snad mame bude dobre abyste mohli si jet odpocinout
hele já už si nějak zvykám. Jsem rozhodnutá jet, nějak se to prostě musí udělat, jen to zas možná bude nerf
tak to prilepis vterinakem?
odbornou práci by měl dělat odbornik.
Proto počkám na Brtnika
Fajka
dyžtak skutálí a pod kopcem jí najdou houbaři
pokud to vezme dolů po tý černý sjezdovce,t ak ji nenajdou ani houbaři
bude na mokrej hadr na hlavu
pokud ten hadr bude máčet v prameni Moravy, tak ať si uvědomí, že ji kdysi zneuctil Ešátor a věnuje mu tam tichou vzpomínku.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2016 13:23
- Nahlásit
PetraK
bojis se, ze by sis prilepila jazyk k patru jak birma?
tak u pramenu moravy, kdyz na nej narazim, si vzpomenu
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2016 13:30
- Nahlásit
hmmm - my taky plánujeme velekopec (asi na neděli, v sobotu máme Trpajzlíky) - jak jsem psala "procházku" Birmě, tak nás opět láká Ořešník a k tomu přihodit Černý potok a kus Velkýho Štolpychu a Hájní kostel. Já vím, že je to děsná kombinace... kopec kopec a zase kopec. Nevím, jestli je horší ten nahoru a nebo ten dolůůůůů
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2016 13:42
- Nahlásit
Xerxová
jinak teda birma je husta ze to vyklikala, uz sem se na to tkay divala tak kdo vi, treba pristi rok...
to si urcite uzijete
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2016 14:21
- Nahlásit
tak jsem si zjistila, že od nádraží z Bílého Potoka je to údolím Černého potoka jen 5,5 km... ale časový plán na mapách.cz píše 2:33 hodiny Stoupání 600 metrů - a to tam nemám odbočku k vodopádu - to je taky nahoru a dolu... Asi nebude k tomu Ořešník, ale zdá se , že po neznačených cestách pod Smědavskou horou se rádi vrátíme k autu... Ale možná chvilku pohledáme toho Ztraceného pánaboha, máme to opět při cestě
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2016 15:50
- Nahlásit
Xerxová
potkala jsem odpoledne na trhu dogu Adélku. Harlekýnku. Byla moc milá a dala mi suvenýr v podobě flusance na kalhotech, tak jsem si na tebe vzpomněla
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2016 16:45
- Nahlásit
a jdu si pořizovat svoji první výcvikovou sukni jsem jak blbec - úplně natěšená
a máme taky velký plány - jestli se mi povede vstát zejtra nejpozdějc ve 3:30, tak si dojedem za Prahu do lesa na kolovyjížďku v plánu mám tak 20 kiláčků, jsem zvědavá, kdo z nás dvou to vzdá dřív a mám podezření, že Adam to nebude no a v sobotu výlet k Brdům s kamarádama a v neděli výlet s jinejma kamarádama svět je fajn a Adam snad v pondělí odpadne
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2016 18:22
- Nahlásit
ehmmm - co je výcviková sukně ?? Jako že má kapsičky na pamlsky a míček a klikr má v opasku ??
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2016 18:26
- Nahlásit
Xerxová
jako taková sukně přes kalhoty, co má spoustu velkých kapes, takže máš kam dát všechny hračky, mobil, klíče... Protože věčně řeším ten problém, že na kraťasech a teplácích nemám kapsy vůbec nebo malý, takže občas musim vzít ven i svetr na kterej je ale moc teplo, jen abych měla kam dát věci...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2016 18:53
- Nahlásit
Fifi
jsem ti ani nepochválila Křemýlka, jak neskutečně dobře vypadá! Dej jí za mě něco na zub
To uz budes ouplnej profik!
hlavně konečně nebudu pořád řešit, kam všechny důležitosti na procházku narvat a co teda nechat doma
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2016 19:02
- Nahlásit
birma
Dej jí za mě něco na zub
Jablicko dostala. Vypada dobre, kez ji to dlouho vydrzi - dneska ji ten hic nedela moc dobre, plouzi se tu jak matoha.
kam všechny důležitosti na procházku narvat a co teda nechat doma
U me tohle resi vesty, mnohakapsovy.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2016 19:09
- Nahlásit
Fifi
dneska ji ten hic nedela moc dobre, plouzi se tu jak matoha.
soucítím, já taky
vesty, mnohakapsovy
nj, já právě vestu nemám a do vedra mi přijde i ta sukně lepší
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2016 19:27
- Nahlásit
Fifi
ale ze i z tech fotek je fakt videt, ze kremylek neni zadna babca
tak dobre, ze se hojis
birma